Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Καλή τεχνική ο Φερνάντες, ωραίες πάσες αλλά... από το 65' και μετά που το έβαλα, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του από την κούραση. Φαίνεται πως θέλει πολλή δουλειά σε αντοχή και δύναμη.
24 χρονών νεαρός δεν είναιAthens έγραψε:Για νεαρός καλός είναι
Για κανονικός ποδοσφαιριστής είναι μετριοτατος
Είδα όλο το παιχνίδι για να τον παρακολουθήσω.
Νομίζω είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνική. Είναι μπαλάτος παίκτης ξεκάθαρα.
Αν τον υπογράφαμε αρχές καλοκαιριού, στα πλαίσια του γεμίσματος του ρόστερ θα ήμουν πολύ χαρούμενος με κρυφή ελπίδα να μας βγει. Στη φάση που είμαστε δε νομίζω ότι χρειάζεται ή χωράει .
Ας περιμένουμε μέχρι τις γιορτές και το ξαναεξετάζουμε τότε το θέμα. Δεν αξίζει να δώσεις τώρα τόσα λεφτά.
Νομίζω είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνική. Είναι μπαλάτος παίκτης ξεκάθαρα.
Αν τον υπογράφαμε αρχές καλοκαιριού, στα πλαίσια του γεμίσματος του ρόστερ θα ήμουν πολύ χαρούμενος με κρυφή ελπίδα να μας βγει. Στη φάση που είμαστε δε νομίζω ότι χρειάζεται ή χωράει .
Ας περιμένουμε μέχρι τις γιορτές και το ξαναεξετάζουμε τότε το θέμα. Δεν αξίζει να δώσεις τώρα τόσα λεφτά.
- sourmenetes
- Moderator
Αφού η μπάλα δεν πέρασε το κέντρο ρε φίλε!Athens έγραψε:Και στο β ημιχρονιο ο Φερναντες δεν βλεπεται και σιγουρα δεν αξιζει μυριοMagpies4 έγραψε:Μέτριος ο Φερνάντες σήμερα με άεχ. Ίσως είναι το παιχνίδι και το ότι έχουν γυρίσει πίσω να κρατήσουν.
Πολύ μου άρεσε ο Ντέλετιτς.
Βλέπω τους παιχταράδες της άεχ. Η μία και μόνη τελική που είχαν συνέβη στο 31᾽. Καλύτερος ο Βόλος μέχρι να βάλει γκόλ. Πολύ τρέξιμο. Ο Φερνάντες πάντως είναι ζιζάνιο. Θα έλεγα είναι ο Τζιοβίνκο των (πολύ) φτωχών.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ λέω πάντως πως τη δεδομένη στιγμή Van Weert και Fernandez είναι παίκτες που παίζουν κατευθείαν και θα βοηθήσουν.. Με μετατόπιση Thomas πίσω από τα φορ η ομάδα γεμίζει με ποιότητα μεσοεπιθετικά. Και αν συνδυαστεί η απόκτηση πακέτο των δυο με δανεισμό Κουτσια και ανανέωση συμβολαίου μιλάμε για πολύ win win επιλογή .
Δεν θα μπορουσε να φανει σε τετοιο παιχνιδι ιδαιτερα. Στο δευτερο παντως οταν χρειαστηκε εβγαλε μια παρε βαλε πασα, ασχετα που ηταν οριακα οφσαιντ.
Εμενα μου εκανε εντυπωση ενας Πορτογαλος στοπερ που ειχαν. Γενικα ειναι απο τις καλες μικρομεσαιες ομαδες. Θα χτυπησει εξαδα αν δεν του φυγουν Φερναντες και Φαν Φερτ.
Εμενα μου εκανε εντυπωση ενας Πορτογαλος στοπερ που ειχαν. Γενικα ειναι απο τις καλες μικρομεσαιες ομαδες. Θα χτυπησει εξαδα αν δεν του φυγουν Φερναντες και Φαν Φερτ.
-
Ποιος?icue έγραψε:Δεν θα μπορουσε να φανει σε τετοιο παιχνιδι ιδαιτερα. Στο δευτερο παντως οταν χρειαστηκε εβγαλε μια παρε βαλε πασα, ασχετα που ηταν οριακα οφσαιντ.
Ο Καργας του Βόλου??
Έχει ένα καλό στοπερ που λέγεται εσκοβαλ πέρασε από Μπενφίκα β και τις μικρές της ομαδες
- ΑποστόληςΑ
Κάτσε γιατί μάλλον δεν θα πάρουμε κανέναν.
Απότομη σιγή ασυρμάτου σε σάιτ και εφημερίδες
Απότομη σιγή ασυρμάτου σε σάιτ και εφημερίδες
Ειδα το χτεσινο δευτερο ημιχρονοο της κουλας. Σε τετοια ματς φαινεται ποσο ειναι απαραιτητος ενας σεντερ κολωνα. Καλο το συνδυαστικο ποδοσφαιρο, καλο το εξω απο κουτι αλλα στο τελος της ημερας χρειαζεται και ενας παικτης του κουτιου. Ενας Αναστασακος ενας Περονε κιας τον εχεις για 3το. Εγω φυσικα θελω Πριγιο αλλα….