Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
είδα την κούλα με βόλο, πρώτη φορά που την είδα φέτος.
Παίζει ένα σύστημα σαν του δικού μας το Φερέιρα, που για εμένα είναι το σύστημα του μέλλοντος.
Τρείς στην άμυνα, με τον έναν να είναι full back,
πέντε στο κέντρο, με έναν καθαρό κόφτη, δύο μεσοεπιθετικούς, και δύο ακραίους εξτρέμ,
και δύο μπροστά, έναν βασικό φορ και έναν λίγο πιο πίσω, δεύτερος.
Η κούλα δεν έχει τους παίχτες για αυτό το σύστημα.
Για να δουλέψει αυτό το σύστημα απαιτεί:
δύο γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς - η κούλα έχει μόνο έναν, ο οποίος σήμερα δεν έπαιζε
Έναν κόφτη στο κέντρο, βαρύ κορμί αλλά γρήγορο, που να παίζει στο κέντρο της άμυνα, όταν ανεβαίνει ο μπακ - η κούλα έχει τον Συμάνσκι που δείχνει να μην μπορεί τον ρόλο, αλλά πιστεύω θα βρει τον ρόλο στο πρόσωπο του Γαλανόπουλου
Θέλει 2 μεσοεπιθετικούς που να έχουν το ένας-προς-έναν - ο ένας είναι ο Γκασίνοβιτς, άλλον δεν έχει
Θέλει 2 εξτρέμ που να καταπίνουν χιλιόμετρα - έχει Λιβάι και Ζούμπερ, αλλά για χαμηλές πτήσεις
Θέλει και δύο επιθετικούς που να μπορούν να βρίσκουν εστία - ο Αραούχο είναι για λίγα, ενώ σήμερα είδα ως δεύτερο τον.... Μάνταλο....
Αυτό όμως που με εξόργισε ήταν ο Βόλος.
Πιο σωστά, η απουσία του Βόλου.
Πως θέλουμε να έχουμε ποδόσφαιρο, όταν μια ομάδα παίζει τόσο κλειστά;
Μετά το 0-1 και για όλο τον αγώνα, οι παίχτες του Βόλου απλά έδιωχναν την μπάλα μακριά από την άμυνά τους.
Καμία προσπάθεια να κρατήσουν μπάλα, να αλλάξουν μια πάσα, ακόμη και όταν είχαν το περιθώριο.
Τραγική εμφάνιση, θα μπορούσαν όταν ανοίχτηκε η κούλα να παίξουν πιο μυαλωμένα και να βάλουν και 2ο γκολ.
Η νοοτροπία όμως μια μικρής ομάδας, θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει.
Δηλαδή, θέλω να γνωρίζω, αυτοί οι τύποι στην προετοιμασία, σε τι ακριβώς προπονούνται; Στο πως θα διώχνουν την μπάλα όπου - όπου;;
Κρίμα για το θέαμα.
Η κατοχή της κούλας, δεν οφείλεται σε κάποια κυριαρχία της στο παιχνίδι, αλλά μόνο στο ότι οι Βολιώτες απλά πετούσαν την μπάλα μακριά, χωρίς να προσπαθούν στο ελάχιστο να βρούνε συμπαίχτη τους.
Εν κατακλείδι:
είδα γάβρο. Είδα βάζελο. Είδα ρούλα. Και σήμερα είδα κούλα.
Αν περάσω από Χαριλάου με νίκη, ψαξ'τε τον δεύτερο.
Δικό μου είναι φέτος.
Παίζει ένα σύστημα σαν του δικού μας το Φερέιρα, που για εμένα είναι το σύστημα του μέλλοντος.
Τρείς στην άμυνα, με τον έναν να είναι full back,
πέντε στο κέντρο, με έναν καθαρό κόφτη, δύο μεσοεπιθετικούς, και δύο ακραίους εξτρέμ,
και δύο μπροστά, έναν βασικό φορ και έναν λίγο πιο πίσω, δεύτερος.
Η κούλα δεν έχει τους παίχτες για αυτό το σύστημα.
Για να δουλέψει αυτό το σύστημα απαιτεί:
δύο γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς - η κούλα έχει μόνο έναν, ο οποίος σήμερα δεν έπαιζε
Έναν κόφτη στο κέντρο, βαρύ κορμί αλλά γρήγορο, που να παίζει στο κέντρο της άμυνα, όταν ανεβαίνει ο μπακ - η κούλα έχει τον Συμάνσκι που δείχνει να μην μπορεί τον ρόλο, αλλά πιστεύω θα βρει τον ρόλο στο πρόσωπο του Γαλανόπουλου
Θέλει 2 μεσοεπιθετικούς που να έχουν το ένας-προς-έναν - ο ένας είναι ο Γκασίνοβιτς, άλλον δεν έχει
Θέλει 2 εξτρέμ που να καταπίνουν χιλιόμετρα - έχει Λιβάι και Ζούμπερ, αλλά για χαμηλές πτήσεις
Θέλει και δύο επιθετικούς που να μπορούν να βρίσκουν εστία - ο Αραούχο είναι για λίγα, ενώ σήμερα είδα ως δεύτερο τον.... Μάνταλο....
Αυτό όμως που με εξόργισε ήταν ο Βόλος.
Πιο σωστά, η απουσία του Βόλου.
Πως θέλουμε να έχουμε ποδόσφαιρο, όταν μια ομάδα παίζει τόσο κλειστά;
Μετά το 0-1 και για όλο τον αγώνα, οι παίχτες του Βόλου απλά έδιωχναν την μπάλα μακριά από την άμυνά τους.
Καμία προσπάθεια να κρατήσουν μπάλα, να αλλάξουν μια πάσα, ακόμη και όταν είχαν το περιθώριο.
Τραγική εμφάνιση, θα μπορούσαν όταν ανοίχτηκε η κούλα να παίξουν πιο μυαλωμένα και να βάλουν και 2ο γκολ.
Η νοοτροπία όμως μια μικρής ομάδας, θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει.
Δηλαδή, θέλω να γνωρίζω, αυτοί οι τύποι στην προετοιμασία, σε τι ακριβώς προπονούνται; Στο πως θα διώχνουν την μπάλα όπου - όπου;;
Κρίμα για το θέαμα.
Η κατοχή της κούλας, δεν οφείλεται σε κάποια κυριαρχία της στο παιχνίδι, αλλά μόνο στο ότι οι Βολιώτες απλά πετούσαν την μπάλα μακριά, χωρίς να προσπαθούν στο ελάχιστο να βρούνε συμπαίχτη τους.
Εν κατακλείδι:
είδα γάβρο. Είδα βάζελο. Είδα ρούλα. Και σήμερα είδα κούλα.
Αν περάσω από Χαριλάου με νίκη, ψαξ'τε τον δεύτερο.
Δικό μου είναι φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Σάβ 27 Αύγ 2022, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει συμβαίνουν αυτά.Απλα δεν θα πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι.
Αγριεμενη η Κούλα, έβαλε την οπισθεν.
-
beyes4 έγραψε:Εντάξει συμβαίνουν αυτά.Απλα δεν θα πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι.

Τι έγινε ρε παιδιά, τώρα πήρα χαμπάρι.. πάει το πρωτάθλημα?
- ΑποστόληςΑ
Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά με αυτές τις μεγαλοστομίες όλων των χάρτινων ΑΡΔ το περίμενα. Ομάδα νέα, νέο προπονητή και παίχτες σαν τον Τζαβέλα.
Αλήθεια αυτοί είναι φαβορί πιο πάνω από εμάς σύμφωνα με τις στοιχηματικες εταιρείες;;
Αλήθεια αυτοί είναι φαβορί πιο πάνω από εμάς σύμφωνα με τις στοιχηματικες εταιρείες;;
Ενταξει συμβαινουν που και που και αυτα στα δευτερα φαβορι για τον τιτλο.
Εγω αυτό που εχω καταλάβει είναι πως και ο Φερνάντες και ο Φαν Φερτ στον ανοιχτό χώρο είναι τρομεροί...Σε κλειστές άμυνες όμως;
Tο πόσο στεναχωρήθηκα με την ήττα της κούλας δε λέγεται, δε πάει τίποτα κάτω. Μόνο δυο σαντουϊτσάκια king size με γύρο και μπόλικο γιαουρτοσκόρδιο χτύπησα και πάω να σκάσω, μάλλον από τη στεναχώρια. Πάω να πιώ καμιά σουρωτή να σβήσω τον καημό μου. Δε με βλέπω καλά απόψε...
- PAOKevolution
Και για να καταλάβετε, την αεχ την έδιναν δεύτερο φαβορί για πρωτάθλημα, ΧΩΡΙΣ επίσημο ματς όταν όλοι οι υπόλοιποι εκτέθηκαν Ιούλιο μήνα. Ο ορισμός της προπαγάνδας. Αλλά όταν οι ομάδες δεν είναι στημένες, ιδού τα αποτελέσματα. Καλοχωνευτο κουλαρα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν όχι από αύριο το αργότερο την 3η αγωνιστικη 2ο φαβορί θα είναι η ΠΑΟΚΑΡΑ και έπεται συνέχεια.
Την τρίτη αγωνιστική θα μας την έχουν στημένη αν κερδίσουμε και αύριο.
Απο το 5.50 στο 8 η αρμαδα του μελισσανιδη στο στοιχημα για νικητης διοργανωσης