Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μην είσαι προκατειλλειμενος.
Ολοι μαζί το αποφασίσαμε καθώς έγινε λάθος με το το μπαν και στον parolos
Ηρεμία και πάμε παρακάτω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω οτι εχει ξεφυγει καπου η κατασταση.
Σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ αν πεις καλη κουβεντα για Ιβαν σε λεν ''τι εισαι δικηγορος του'' (Το ειπαν προσωπικα σε μενα)
Αν πεις καμια καλη κουβεντα για τον προπονητη του ΠΑΟΚ σε λεν μεχρι και ''μπασταρδο'' του Λου.
Αν πεις για στελεχος του ΠΑΟΚ οτι τα παιρνεις.
Αν πεις για παικτη του ΠΑΟΚ εισαι αμπαλος.
Μια φορα παντως καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεις να πεις.
Ναι απ οτι φαινετε υπαρχουν 2 στρατοπεδα...και οποιος δεν το αντιλαμβανεται απλα εθελοτυφλει.
Υπαρχει ομως μια μεγαλη διαφορα αναμεσα στα 2 στρατοπεδα...οι μεν γραφουν ομορφα και με οποια επιχειρηματα εχουν...και οι απαντησεις της απεναντι πλευρας ειναι του στυλ...''εισαι δικηγορος του ταδε''' ''εισαι ξεπετα του αλλου'' κτλ κτλ...
Εγραψα στην αρχη οτι εχει ξεφυγει η κατασταση για να το πω πιο κομψα...αλλα γραφωντας μου ηρθε κατι αλλο στο μυαλο...ΑΗΔΙΑ.
Να φοβασαι να γραψεις κατι καλο για τον ΠΑΟΚ σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ.
Σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ αν πεις καλη κουβεντα για Ιβαν σε λεν ''τι εισαι δικηγορος του'' (Το ειπαν προσωπικα σε μενα)
Αν πεις καμια καλη κουβεντα για τον προπονητη του ΠΑΟΚ σε λεν μεχρι και ''μπασταρδο'' του Λου.
Αν πεις για στελεχος του ΠΑΟΚ οτι τα παιρνεις.
Αν πεις για παικτη του ΠΑΟΚ εισαι αμπαλος.
Μια φορα παντως καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεις να πεις.
Ναι απ οτι φαινετε υπαρχουν 2 στρατοπεδα...και οποιος δεν το αντιλαμβανεται απλα εθελοτυφλει.
Υπαρχει ομως μια μεγαλη διαφορα αναμεσα στα 2 στρατοπεδα...οι μεν γραφουν ομορφα και με οποια επιχειρηματα εχουν...και οι απαντησεις της απεναντι πλευρας ειναι του στυλ...''εισαι δικηγορος του ταδε''' ''εισαι ξεπετα του αλλου'' κτλ κτλ...
Εγραψα στην αρχη οτι εχει ξεφυγει η κατασταση για να το πω πιο κομψα...αλλα γραφωντας μου ηρθε κατι αλλο στο μυαλο...ΑΗΔΙΑ.
Να φοβασαι να γραψεις κατι καλο για τον ΠΑΟΚ σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν ο άλλος δεν έχει επιχειρήματα , εκεί καταλήγει η συζήτηση
Άσε που κάποιοι εδώ μέσα , μάλλον έχουν άλλους λόγους που μπαίνουν και όχι για να κάνουν συζήτηση για αυτό που "αγαπαν"
Βλέπεις το τοπικ του Λουτσεσκου και νομίζεις μπήκες στο aekmania ή δεν ξέρω εγώ που αλλού
Το ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, είναι ωραίο μόνο για να το λέμε στο γήπεδο, γιατί όταν φεύγουμε από εκεί μάλλον το ξεχνάμε..
Άσε που κάποιοι εδώ μέσα , μάλλον έχουν άλλους λόγους που μπαίνουν και όχι για να κάνουν συζήτηση για αυτό που "αγαπαν"
Βλέπεις το τοπικ του Λουτσεσκου και νομίζεις μπήκες στο aekmania ή δεν ξέρω εγώ που αλλού
Το ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, είναι ωραίο μόνο για να το λέμε στο γήπεδο, γιατί όταν φεύγουμε από εκεί μάλλον το ξεχνάμε..
- ΑποστόληςΑ
Η λύση είναι μία: Να γίνει μπλε ο dimg4.sourmenetes έγραψε:Μην είσαι προκατειλλειμενος.
- sourmenetes
- Moderator
Έλα dim να σε κάνω μεταγραφη να ζηλεύει και ο Μπεος!!
Χάχαχαχα...
Χάχαχαχα...
- sourmenetes
- Moderator
Έλα dim να σε κάνω μεταγραφη να ζηλεύει και ο Μπεος!!
Χάχαχαχα...
Χάχαχαχα...
- kataramenos5
-
montekristo
Πριν 14 μερες:
δεν προλαβα να σας εξηγησω
οτι απλα συμφωνησα με την
αποψη του μοντ sourmenetes
το κανω μετα το 2βδομαδο ban!
Αν εσεις δεν θεωρειτε ως καποιου
ειδους ενδειξη χαλασμενων σχεσεων
το να μας ισοφαριζει ο Βολος απο 4-1
σε 4-4 σε ενα ημιχρονο εγω το θεωρω.-
Ελπιζω να μην σας ενοχλει κιολας!
ΥΓ. Μονο 4 λεπτα για "απολογια"
δεν δινουν ουτε σε οσους πιανονται
επ αυτοφορω να κανουν φονο.-
Μια ωρα μετα:montekristo έγραψε:Φανηκε απο το περσινοsourmenetes έγραψε:Οι σχέσεις απ ότι έχω μάθει έχουν χαλάσει καιρό τώρα.joshua έγραψε:Περιεργη η επιλογη του Μπεου να διαμαρτυρηθει για τη διαιτησια σε ενα φιλικο κεκλεισμενων των θυρων...Εχουν χαλασει οι σχεσεις μας? Καποιου ειδους παραπονο ?Θελουμε να μας δωσει και παικτη...
4-1 ημιχρονο 4-4 τελικο.-
Μολις 4 λεπτα αργοτερα:Odi έγραψε:Εσύ τώρα τί γράφεις ακριβώς; Ότι έστησε ο ΠΑΟΚ παιχνίδι; Έχεις αποδείξεις για να το γράψεις αυτό.
Αν έχεις παρουσίασε τες. Αν όχι, ανακάλεσε. Αν δεν ανακαλέσεις, θα τα πούμε το επόμενο Σάββατο ξανά στο forum, για να μάθεις να σχετίζεις τον ΠΑΟΚ με βρωμιές.
Επειδη μεσα σε 4 μολις λεπταsourmenetes έγραψε:Τα λέμε σε 2 βδομάδες!montekristo έγραψε:Φανηκε απο το περσινοsourmenetes έγραψε:Οι σχέσεις απ ότι έχω μάθει έχουν χαλάσει καιρό τώρα.
4-1 ημιχρονο 4-4 τελικο.-
δεν προλαβα να σας εξηγησω
οτι απλα συμφωνησα με την
αποψη του μοντ sourmenetes
το κανω μετα το 2βδομαδο ban!
Αν εσεις δεν θεωρειτε ως καποιου
ειδους ενδειξη χαλασμενων σχεσεων
το να μας ισοφαριζει ο Βολος απο 4-1
σε 4-4 σε ενα ημιχρονο εγω το θεωρω.-
Ελπιζω να μην σας ενοχλει κιολας!
ΥΓ. Μονο 4 λεπτα για "απολογια"
δεν δινουν ουτε σε οσους πιανονται
επ αυτοφορω να κανουν φονο.-
- sourmenetes
- Moderator
1)δεν κατάλαβα τι θεωρείς.
2)το paokmania έχει και mail και fb και messenger, θα μπορούσες να στείλεις ένα μνμ
2)το paokmania έχει και mail και fb και messenger, θα μπορούσες να στείλεις ένα μνμ
-
montekristo
1) Θεωρω οτι οντως εχουν χαλασει
οι σχεσεις μας με το Βολο οπως κι εσυ!
2) Το e-mail της εγγραφης μου ουτε
το θυμαμαι πια και ΜΚΔ δεν διαθετω
οποτε δεν μπορω να τα χρησιμοποιω.-
Μια δικη σου συγγνωμη για το "βιαστικο"
2βδομαδο μπαναρισμα και μια του Odi
που με εμπλεξε με "βρωμιες του ΠΑΟΚ"
τις οποιες ποτε μου δεν υπονοησα καν
μου ειναι αρκετες για να προχωρησουμε!
οι σχεσεις μας με το Βολο οπως κι εσυ!
2) Το e-mail της εγγραφης μου ουτε
το θυμαμαι πια και ΜΚΔ δεν διαθετω
οποτε δεν μπορω να τα χρησιμοποιω.-
Μια δικη σου συγγνωμη για το "βιαστικο"
2βδομαδο μπαναρισμα και μια του Odi
που με εμπλεξε με "βρωμιες του ΠΑΟΚ"
τις οποιες ποτε μου δεν υπονοησα καν
μου ειναι αρκετες για να προχωρησουμε!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επειδή είσαι τουλάχιστον κακεντρεχής και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κατηγορείς έναν μοντ, θα σου απαντήσω για τελευταία φορά. Το συγκεκριμένο ποστ το είδα πρώτος ΕΓΩ αργά το βράδυ και αμέσως έριξα μπαν στο μέλος φαρμακοποιός από το ταπαταλκ. Το οποίο είναι ΜΟΝΙΜΟ! Και στην πλατφόρμα που συνεννοούμαστε, ναι ω τι έκπληξη υπάρχει και τέτοιο μέσο, ενημέρωσα την υπόλοιπη ομάδα ώστε να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ τη διάρκεια του μπαν. Αλλά φυσικά το μέλος ντιμ τζι φορ σαν την χήρα αμέσως να την πει στον κακό τον μοντ που έτυχε και ήταν αυτός που έριξε τον μήνα. ΕΤΥΧΕ έγραψα κύριε δον Κιχώτη! Όμως αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνω τα στραβά μάτια σε άδικη επίθεση από μέρους σου. Αυτά τα ολιγάρχη από τον κακό τον μοντ που νομίζεις πως δεν έχει άλλη δουλειά από τον να κυνηγάει κάποιον ντιμ τζι φορ.Dimg4 έγραψε:Εγω το ειδα και καλα εκανες. Αλλοι κανουν τα στραβα ματια, που ειστε κυριε Μαυρε ΧΧιονι με τα μηνιαια μπαν? Τουλαχιστον καντο πιο διακριτικο το μενος σου οπου βλεπεις Dimgika έγραψε:Παραθέτω από το τοπικ του Λουτσεσκου, μήπως και δεν το είδατε:
gika έγραψε: Επειδή εγώ ban για σένα δεν δέχομαι να φάω, ας αναλάβουν οι mods.
Ο parolos για λιγότερο προσβλητικό σχόλιο με διφορούμενη ερμηνεία έφαγε γερό ban.
Ας κάνουν οι mods τη δουλειά τους κι εδώ που λες ότι είμαι ξεπέτα του Ρουμάνου.
Κι αν την κάνουν καλά, έρχεται και διπλό μπάνιο για το «Ρουμάνος».
-
Dimg4
Εγω να ντρεπομαι? Η εσυ που σε οποια διαμαχη υπαρχει τρεχεις να μ ριξεις μπαν παντα μεγαλυτερο κι ας μη φταιω?
Εισαι οτι χειροτερο εχει περασει σε μοντ και δεν το λεω μονο εγω. Και να ξερεις δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω απο δω μεσα. 9 στις 10 φορες που εφαγα μπαν ηταν ειτε γιατι προκληθηκα ειτε γιατι υπερασπιστηκα παικτη ή στελεχος του ΠΑΟΚ.
Εισαι οτι χειροτερο εχει περασει σε μοντ και δεν το λεω μονο εγω. Και να ξερεις δε θα σου κανω τη χαρη να φυγω απο δω μεσα. 9 στις 10 φορες που εφαγα μπαν ηταν ειτε γιατι προκληθηκα ειτε γιατι υπερασπιστηκα παικτη ή στελεχος του ΠΑΟΚ.
-
Asimos
Με αφορμή το παραπάνω ποστ για την υποστήριξη, την εθελοντική υποστήριξη εκτός κανόνων με αποτέλεσμα τα Μπαν, ήθελα από μέρες να πω ότι η ΟΥΕΦΑ γενικά μας σιχαίνεται σαν οπαδούς.
Το ξέρω, στα παπάρια μας, αλλά όταν λέω πως μας σιχαίνεται πραγματικά το εννοώ για όσα κατά καιρούς έχουν γίνει. Οπότε σε όλες τις εξισώσεις περί Ευρώπης ας μπει κι αυτή η μικρή παράμετρος.
Που θέλω να καταλήξω για να μη πλατιαζω. Οι μαγκες, πληρώνονται....
Το ότι υπερασπίζεσαι είναι τιμή σου. Το ότι το κάνεις με τρόπο που είναι ενάντια στους κανόνες είναι πρόβλημα σου. Οι μοντ, ότι κι αν είναι, δεν είναι σεριφηδες, ακολουθούν κανόνες που έχουν προτρέψει άπειρες φορές να τους διαβάσουμε.
Αυτά και την καλημέρα μου.
Αν είσαι μάγκας σκιστους με το πούπουλο. Πετσοκοψε τους χωρίς να έχουν πάτημα για Μπαν.
Το ξέρω, στα παπάρια μας, αλλά όταν λέω πως μας σιχαίνεται πραγματικά το εννοώ για όσα κατά καιρούς έχουν γίνει. Οπότε σε όλες τις εξισώσεις περί Ευρώπης ας μπει κι αυτή η μικρή παράμετρος.
Που θέλω να καταλήξω για να μη πλατιαζω. Οι μαγκες, πληρώνονται....
Το ότι υπερασπίζεσαι είναι τιμή σου. Το ότι το κάνεις με τρόπο που είναι ενάντια στους κανόνες είναι πρόβλημα σου. Οι μοντ, ότι κι αν είναι, δεν είναι σεριφηδες, ακολουθούν κανόνες που έχουν προτρέψει άπειρες φορές να τους διαβάσουμε.
Αυτά και την καλημέρα μου.
Αν είσαι μάγκας σκιστους με το πούπουλο. Πετσοκοψε τους χωρίς να έχουν πάτημα για Μπαν.