Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από joshua »

Εχεις αλλον παικτη που μπορει να κολησει τη μπαλα στο ποδι και να παει στο ενας με εναν καθετα?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:Αν ημουν παντως Σαββιδης και εβλεπα αυριο Βιερινια στη θεση Σαστρε και Τσαουση στη θεση Σοαρες θα τραβουσα τα μαλια μου...
Έχουμε ακόμα 2η αγωνιστική και είναι Αύγουστος.
Ο Ράφα έρχεται από θλάση και ο Σαστρε είναι σε κακό φεγγάρι. Παρά πολλοι παίχτης επηρεάζονται αλλιώς στην προετοιμασία. Εγώ όταν έπαιζα πχ ήμουν χώμα μέχρι Οκτώβριο μετά οκ και μετά τα Χριστούγεννα πετούσα.κάποιοι που στην προετοιμασία στα φιλικά και στις πρώτες αγωνιστικές πετούσαν μετά τον χειμώνα δεν έμπαιναν αποστολη .
Είναι πολυ νωρίς ακόμα για να τραβήξει τα μαλλιά . Αν δεν κερδίσουμε ας τραβήξει τα αυτιά ….
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

joshua έγραψε:Εχεις αλλον παικτη που μπορει να κολησει τη μπαλα στο ποδι και να παει στο ενας με εναν καθετα?
Και θα το κάνει αυτό ο Φερναντες?

Έχω το Ναρευ επίσης αλλά δε νομίζω να σαρεσει σαν απάντηση :D
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

joshua έγραψε:Αν ημουν παντως Σαββιδης και εβλεπα αυριο Βιερινια στη θεση Σαστρε και Τσαουση στη θεση Σοαρες θα τραβουσα τα μαλια μου...
Οπα ρε φίλε μην χαλάς την πιάτσα, είπαμε “we trust Boto”
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στο Βολο το εκανε, το αν θα το κανει σε εμας ειναι το ιδιο στοιχημα με το να το κανει ο Κουαλιατα,ο Ροντριγκο και ο Μπραντον και ισως και μικροτερο.Απο τη στιγμη δε που κινουμαστε αποκλειστικα σε αυτο το επιπεδο τι αλλη επιλογη εχεις? Ο Ναρει τη τελευταια φορα που περασε αντιπαλο στο ενας με εναν την εχει γραψει σε βιντεο να τη δειχνει στα παιδια του...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

joshua έγραψε:Αν ανανεωνει με 500.000 καλως να ανανεωσει...Αν θελει κοντα 1 μυριο πρεπει να εισαι λαλακας για να του το δωσεις...
Για μένα τα 700000 με 800000 είναι μια καλή συμφωνία .Ο παίκτης έχει προσόντα και κατάλληλος για τον ρόλο που του έχει δώσει ο Λουτσε . Εγώ πιστεύω στον παίκτη και πιστεύω ότι μπορεί να φέρει καλή πρόταση του χρόνου.
Αν φέρεις έναν παίκτη αριστερά να πατάει περιοχή να έχει το γκολ ,θα έρχεται με μικρότερη πίεση στο γκολ και εκείνος η θα έρχεται λιγότερες φορές αυτός στο γκολ.
Όπως πιστεύω ότι θα βοηθήσει και ο Ζιβκο σε αυτή την θέση σε συγκεκριμένους αγώνες .
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Καμία εκβιαστική συναλλαγή με τον Μπέο! Να πάει να πουλήσει στην κούλα ή τον βάζελο, να γίνουν εκείνοι υπερομάδες. Ας μας αφήσει εμάς ήσυχους και αν δεν μπορούν να βρούν παίκτη που να κάνει πραγματικά τη διαφορά στη μία θέση που ζητάει ο Λούτσος, να μην πάρουν κανέναν! Να φύγουν όσοι γίνεται από τα λεγόμενα βαρίδια. Να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους Διοίκηση και προπονητής και να βάλει κάτω το κεφάλι ο Λούτσος και να αξιοποιήσει Κουαλιάτα και Σοάρες για τους οποίους η ομάδα έκανε σοβαρή επένδυση, για τα δικά μας δεδομένα, με τη σύμφωνη γνώμη και του ίδιου του προπονητή απ' ότι φαντάζομαι. Να δούμε αν αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν και να προσφέρουν όσα προσδοκά η ομάδα από αυτούς σε βάθος χρόνου, και αν όχι να αναλάβει ο Μπότο τις ευθύνες του. Διαφορετικά να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Λούτσο και να αναλάβει κάποιος άλλος που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον υλικό. Η ομάδα πρέπει να χαράξει ένα σαφή δρόμο και να πάψει να επικοινωνεί αλλοπρόσαλα πράγματα. Πρωταθλητισμός στην Ελλάδα με αυτούς τους παίκτες που πήραμε, τουλάχιστον άμεσα δεν γίνεται. Να φύγει η πίεση από το αγωνιστικό, να μπορέσουν να δουλέψουν όλοι με λιγότερο άγχος και να αξιοποιηθούν οι παίκτες που πήραμε ώστε να χτιστεί ένας κορμός για τις επόμενες χρονιές. Να ξέρουμε με λίγα λόγια τι κάνουμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

ron-swanson έγραψε:Nunies κοίτα τι γίνεται. Τερματοφύλακας από την Γκοριτσα. Στόπερ από την Βαλερενγκα και τον ΠΑΣ. Αριστερό μπακ από την Γκιμαράες. Χαφ από την Τοντελα. Εξτρέμ από την Ουρουγουάη και ο άλλος εξτρέμ από Β' Γερμανίας. Σέντερ φορ από Β' Ισπανίας. Και τώρα δεκαρι με μια μετριοκαλη χρόνια στον Βόλο.

Δεν λέω ότι είναι κακοί παίχτες ή ότι δεν θα βγουν. Αλλά μιλάμε για περιπτώσεις που ΟΛΕΣ έπαιζαν μπάλα σε χαμηλότερο επίπεδο από τον ΠΑΟΚ. Όλοι όμως. Αν δεν είναι αυτό στοίχημα, τότε τι είναι; Με τα λεφτά που έχει ξοδέψει η ομάδα σίγουρα θα μπορούσε να φέρει και 2-3 πιο έμπειρους παίχτες. Δεν το έκανε και τώρα κάνουμε τον σταυρό μας.
Δηλαδη οι αλλοι ανταγωνιστες ποιους πηραν?
Απο β αγγλιας, β ισπανιας, αραβια, πολωνια κτλ..

Εσεις τι νομιζετε θα ερθουν στην ελλαδα την σαπιοχωρα 20η στην Ευρωπη με αθλιοτατα γηπεδα?
Βλεπετε τι παικταραδες πανε στη γειτονικη Τουρκια?? Αλλα μεγεθη εκει, γηπεδαρες απιστευτες, 80 μυρια πλυθησμος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

panpangr77 έγραψε:
joshua έγραψε:Αν ανανεωνει με 500.000 καλως να ανανεωσει...Αν θελει κοντα 1 μυριο πρεπει να εισαι λαλακας για να του το δωσεις...
Για μένα τα 700000 με 800000 είναι μια καλή συμφωνία .Ο παίκτης έχει προσόντα και κατάλληλος για τον ρόλο που του έχει δώσει ο Λουτσε . Εγώ πιστεύω στον παίκτη και πιστεύω ότι μπορεί να φέρει καλή πρόταση του χρόνου.
Αν φέρεις έναν παίκτη αριστερά να πατάει περιοχή να έχει το γκολ ,θα έρχεται με μικρότερη πίεση στο γκολ και εκείνος η θα έρχεται λιγότερες φορές αυτός στο γκολ.
Όπως πιστεύω ότι θα βοηθήσει και ο Ζιβκο σε αυτή την θέση σε συγκεκριμένους αγώνες .
Συμφωνώ. Αν πας να τον πουλήσεις τώρα που όλοι ξέρουν ότι καίγεσαι ζήτημα αν θα πάρεις 1,5εκ.
Η ανανέωση είναι σχετικά safe απόφαση γιατί παραδόξως έχει πέραση στην Αραβία κυρίως. Πολύ πιθανό να εμφανιστεί πάλι ομάδα να δώσει 4-5 το άλλο καλοκαίρι η τον Γενάρη.
Τον ανανεώνεις λοιπόν με την λογική φυσικά ότι του χρόνου τον ξεφορτωνεσαι και έχεις κάνει την προεργασία για χαφ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

MikeStr4 έγραψε:
Nαι we trust Boto. Παίχτες που είδατε σε 2-3 παιχνίδια τους βγάλατε άχρηστους και τον Μποτο μυρωδιά και πιανολα....έλεος καπου
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

nunies4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
Συμφωνώ. Αν πας να τον πουλήσεις τώρα που όλοι ξέρουν ότι καίγεσαι ζήτημα αν θα πάρεις 1,5εκ.
Η ανανέωση είναι σχετικά safe απόφαση γιατί παραδόξως έχει πέραση στην Αραβία κυρίως. Πολύ πιθανό να εμφανιστεί πάλι ομάδα να δώσει 4-5 το άλλο καλοκαίρι η τον Γενάρη.
Τον ανανεώνεις λοιπόν με την λογική φυσικά ότι του χρόνου τον ξεφορτωνεσαι και έχεις κάνει την προεργασία για χαφ.
Win win κατάσταση. Γενικά του χρόνου πάλι θα θέλουμε +6 παίκτες . Για μένα πρέπει να γίνει μια μικρή υπερβαση φέτος σε ένα παίκτη. Ένας παίκτης θα κάνει την διαφορά?? Ναι πιστεύω θα βοηθήσει πολύ να έχουμε μια άνεση.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ακριβώς. Ο Κουαλιάτα έπαιξε μισό μάτς από τα 2 με Λέφσκι, ο Ρικάρντο καθόλου, ο Ράφα πολύ λίγο κλπ.

Από τότε έχει βγεί ο κάθε πικραμένος, παλαίμαχος, πρώην προπονητές να μας πουνε οτι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου ΠΑΟΚ. Χωρίς να έχει περάσει μήνας αγωνιστικός (3 μάτς).

Ο αποκλεισμός δεν είχε να κάνει με τους παίκτες του Μπότο. Ηταν συνδυασμός ανέτοιμης πιασμένης ομάδας, απουσιών και μπερδεμένου Λουτσέσκου που τους υποτίμησε.

Θα δείξει το μέλλον αν οι παίκτες του Μπότο βγούν.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

omerta76 έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:
Nαι we trust Boto. Παίχτες που είδατε σε 2-3 παιχνίδια τους βγάλατε άχρηστους και τον Μποτο μυρωδιά και πιανολα....έλεος καπου
Για Sastre και F.Soares μιλάω προσωπικά εγώ, για τους άλλους δεν έχω ακόμα άποψη που τους είδαμε δυο ματς…
Ειδικά για Σαστρε πιστεύω χίλιες φορές ένα παιδάκι από τς ακαδημίες παρα αυτός, δεν μπορώ να καταλαβω τι είδαν και τον κρατήσανε ακόμα και τα 400 χιλιάρικα της ρήτρας είναι παρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O P. Fernandes του Βόλου μου αρέσει πολύ αν έρθει με χαμηλό σχετικά μισθό. Ξέρει πολύ μπάλα. Όμως έχουμε μαζέψει ότι κοντό κυκλοφορεί. Ο Αουγκούστο δύσκολα θα βγει από το 10 όταν υπάρχει στα χαφ ο Ντάντας, που είναι παικταράς, αλλά πολύ κοντός και αδύναμος.

Αυτό που προέχει σήμερα είναι να ελευθερώσουμε το ρόστερ. Κάθε χρόνο σχεδόν πλήρωνε ο είτε αποζημιώσεις είτε είχε παίκτες που κάθονταν στο συμβόλαιό τους, και ο ΠΑΟΚ μετά πουλούσε ότι καλύτερο είχε. Δυστυχώς είναι ένα θέμα που θέλει πυγμή. Ευθύνη στην αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών έχει και ο Λουτσέσκου, όπως και στην επιλογή. Εγώ βλέπω ξεκάθαρα να έχει balance η ομάδα σε χαρακτηριστικά, ούτε καν στα βασικά, όπως το ύψος/δύναμη. Δε γίνεται να μην μπορείς να αξιοποιήσεις τον Κωσταντελια και τον Μπίσε στο 10 (που είναι 10αρια και οι δύο) αλλά να παίζεις εκεί με Αουγκούστο, γιατί επέλεξες δανεικό τον Ντάντας, που με τη ρήτρα του δε θα μείνει τουχρόνου.

Δε θέλω και εγώ να βγάλω αρνητισμό. Η ομάδα θα ρολάρει 100% γιατί ο Λουτσέσκου είναι πολύ καλός προπονητής, και έστω ανορθόδοξα, θα βρει ένα balance που θα φέρει αποτελέσματα ώστε να είμαστε στο τοπ3. Με τόσο χαμηλό Μ.Ο ηλικίας και πολούς γερασμένους να φεύγουν το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ σίγουρα κοιτάζει στο μέλλον. Θα πρέπει να το χωνέψουμε, και να μη μεταφέρουμε πίεση φέτος.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καθίστε μην εκτός του Φερνάντεζ, ψάχνουμε και προπονητή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”