Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Είναι εξτρέμ
Τον θέλουμε για 10αρι
Επιτέλους μπορούμε να πάρουμε παίκτες που να τους βάλουμε εκεί που παίζανε στην ομάδα τους;
Τον Κουαλιατα για αξυτοο
Τον θέλουμε για 10αρι
Επιτέλους μπορούμε να πάρουμε παίκτες που να τους βάλουμε εκεί που παίζανε στην ομάδα τους;
Τον Κουαλιατα για αξυτοο
Είναι εξτρέμ
Τον θέλουμε για 10αρι
Τον θέλουμε για 10αρι
- loukas karadimos
Δεν είναι δεκαρι φοράει απλά το δέκα
Πόσες φορές θα το πούμε
Ρε μποτο, ΡΕ ΜΠΟΤΟ!!!!!
Πόσες φορές θα το πούμε
Ρε μποτο, ΡΕ ΜΠΟΤΟ!!!!!
ειχα πει οτι ψαχνουμε παιχτη γνωστο με καλο συμβολαιο αλλα οπως φενεται αποφασισαν ΟΛΟΙ τα λεφτά για συμβολαιο να πανε για αγορα.Blackgr4 έγραψε:Ποιο ήταν εκείνο το γνωστό όνομα που είχες πει πως έπαιζε να έρθει;gergeo4 έγραψε:τζος "εβγαινε" αρχικά για παιχτη που θα ηταν γνωστος στο ευρύ κοινό (δανεικός ή ελευθερος)και τελικά αποφασίσαμε να παμε παλι για αγορά+μικρο συμβόλαιο .τα παράπονα στο μποτο
Κάτι τέτοιο δεν είχες γράψει ή κάνω λάθος;
ναι φυσικά .Αυτη ειναι και η δουλειά του του σκαουτιγκ τιμ ..να κοιτάζει παντού.υπαρχει και Ελληνας στο τιμ δεν ειναι μονο ξενοι.papwolf έγραψε:Από αυτά που γράφεις να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο Φερνάντες είναι επιλογή Μπότο?gergeo4 έγραψε:τζος "εβγαινε" αρχικά για παιχτη που θα ηταν γνωστος στο ευρύ κοινό (δανεικός ή ελευθερος)και τελικά αποφασίσαμε να παμε παλι για αγορά+μικρο συμβόλαιο .τα παράπονα στο μποτο
Άρα ο Μπότο παρακολουθεί και την ελληνική αγορά?
στο μετροσπορ εχουν καταντήσει εμμονικοι με το να κραζουν την ομαδα.......

-
ron-swanson
Πάντως αν δώσουν πάνω από 200-300 χιλιάρικα για τον συγκεκριμένο παίχτη θα μιλάμε για κοροϊδία.
Το κατάλαβα αυτό. Ρωτάω ποιο είναι το όνομα αυτού του γνωστού που αναφέρεις. Γιατί για να είναι γνωστός, θα τον ξέρουμε υποθέτω. Θα είναι ένα, δυο, τρία συγκεκριμένα ονόματα. Αλλιώς το "ψάχνουμε για γνωστό παίχτη" τι μπορεί να σημαίνει ακριβώς; Έβγαλαν διαρροή πως ψάχνουν "γνωστό παίκτη"; Το αποκλείω. Θα διέρρευσαν στόχοι.gergeo4 έγραψε: ειχα πει οτι ψαχνουμε παιχτη γνωστο με καλο συμβολαιο αλλα οπως φενεται αποφασισαν ΟΛΟΙ τα λεφτά για συμβολαιο να πανε για αγορα.
Αυτούς ρωτάω αν τυχαίνει και τους ξέρεις.
οταν ειχα πει για γνωστό ονομα ειχα πληροφορια οτι θα πηγαιναμε για παιχτη με καλο συμβολαιο ελευθερο ή δανεικό.Δε ηξερα ονοματα.
υ.γ να πω εδω οτι λογω του προβληματος που ειχα,δε μπορω να ειμαι οσο δραστηριος θα μπορουσα να ειμαι.Γενικα προσπαθώ να σας ενημερωνω οσο πιο εγκυρα γινεται .φυσικα δεν εχω τις διασυνδεσεις των μεγαλοδημοσιογραφων και αν υπαρξουν αστοχιες να με συγχωρεσεται προκαταβολικα.
υ.γ να πω εδω οτι λογω του προβληματος που ειχα,δε μπορω να ειμαι οσο δραστηριος θα μπορουσα να ειμαι.Γενικα προσπαθώ να σας ενημερωνω οσο πιο εγκυρα γινεται .φυσικα δεν εχω τις διασυνδεσεις των μεγαλοδημοσιογραφων και αν υπαρξουν αστοχιες να με συγχωρεσεται προκαταβολικα.
O Ondrej Duda της ΚολωνιαςBlackgr4 έγραψε:Το κατάλαβα αυτό. Ρωτάω ποιο είναι το όνομα αυτού του γνωστού που αναφέρεις. Γιατί για να είναι γνωστός, θα τον ξέρουμε υποθέτω. Θα είναι ένα, δυο, τρία συγκεκριμένα ονόματα. Αλλιώς το "ψάχνουμε για γνωστό παίχτη" τι μπορεί να σημαίνει ακριβώς; Έβγαλαν διαρροή πως ψάχνουν "γνωστό παίκτη"; Το αποκλείω. Θα διέρρευσαν στόχοι.gergeo4 έγραψε: ειχα πει οτι ψαχνουμε παιχτη γνωστο με καλο συμβολαιο αλλα οπως φενεται αποφασισαν ΟΛΟΙ τα λεφτά για συμβολαιο να πανε για αγορα.
Αυτούς ρωτάω αν τυχαίνει και τους ξέρεις.
- ΑποστόληςΑ
Η επιθυμία μου λοιπόν να προτιμηθεί να δοθούν τα λεφτά της μεταγραφής + του μισθού του Paolo σε κάποιον καταξιωμένο, ελεύθερο παίκτη δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ας είναι.
Ας είναι.
Μαλιουφας Κωστικος ειναι οι ελληνες σκαουτερ μαςgergeo4 έγραψε:ναι φυσικά .Αυτη ειναι και η δουλειά του του σκαουτιγκ τιμ ..να κοιτάζει παντού.υπαρχει και Ελληνας στο τιμ δεν ειναι μονο ξενοι.papwolf έγραψε:Από αυτά που γράφεις να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο Φερνάντες είναι επιλογή Μπότο?gergeo4 έγραψε:τζος "εβγαινε" αρχικά για παιχτη που θα ηταν γνωστος στο ευρύ κοινό (δανεικός ή ελευθερος)και τελικά αποφασίσαμε να παμε παλι για αγορά+μικρο συμβόλαιο .τα παράπονα στο μποτο
Άρα ο Μπότο παρακολουθεί και την ελληνική αγορά?
οι αμεσοι συνεργατες του μποτο ειναι 4(2 ουκρανοι,1 πορτογαλος και 1 νέος ελληνας)+3 παλιοι.
- Caballo Viejo
Σήμερα δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα ΜΜΕ. Υπάρχει κάτι νεότερο από τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο;
Ποιος ειναι δευτερος Ουκρανος;gergeo4 έγραψε:οι αμεσοι συνεργατες του μποτο ειναι 4(2 ουκρανοι,1 πορτογαλος και 1 νέος ελληνας)+3 παλιοι.
Andrii Fedchehov, Fernando Matos, Ιωαννης Σαββιδης, Γιαννης Θωμαιδης, Κωσμιδης, Μαλιουφας, Κωστικος