Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από obanebane »

giliopoulos έγραψε:
obanebane έγραψε:Ας φέρει έναν Νταντας ακόμα,με μια αντίστοιχη οψιον.
Ισως να μπορουσε andre franco δανεικο που μολις πηγε πορτο.
Αλλα δεν ξερω αν τον θελουν εκει για βασικο

Αυτό θα ήταν μέγιστη μαλακια.
Δε πιστεύω να θέλεις να σου εξηγήσω τους λόγους.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimitrisou έγραψε: Ειδαμε και τον περσινο μπαλντε του γαυρου και στα μυαλα και στο ταλεντο τι ματσαρες εκανε...μην λετε οτι θελετε αλλο το οτι μειναμε με τον μπισε αλλο το οτι θα επαιζε ο μπαλντε..επρεπε να παρουμε εναν ναραι εστω για τα αριστερα..
Εγώ να μην λέω τι θέλω; Θα μείνεις δηλαδή με βασικό εξτρέμ έναν παίκτη που αποδεδειγμένα ΔΕΝ μπορεί και το αντεπιχείρημα σου είναι η θεωρία πως ο Μπαλντέ δεν θα έκανε ματσάρες;
Το δέσαμε δηλαδή σχοινί κορδόνι πως θα μας έβγαινε άχρηστος; Ε μείνε με Μπίσεσβαρ τότε και τα λέγαμε..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε: Ενδεικτικό των φιλοδοξιών του Μπαλντε. Γλιτώσαμε..
Όλος ο ντουνιάς φεύγει άρον άρον από εκεί, ο Μπαλντε πήγε...
Για τουρισμό να έρχονταν ο Μπαλντέ για να παίξει αριστερό εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, δέκα φορές τα νούμερα του Μπίσεσβαρ θα έφερνε.
Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Καλα τα έχω πει και εγώ αυτά να ξέρεις πόσες φορές
Το 20% να παίξει ο Μπερμπατοφ θα παρει χρυσό παπούτσι, το 13,6% να παίξει ο Καγκάβα θα τους κατουράει όλους....
Και τελικά εμένα εγώ πάντα με την....πρόβλεψη στο χέρι
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο οπαδός θέλει ομάδα που να παίζει μπάλα κ να νικάει, με πρότζεκτ η' οχι. Κ αυτό που γράφεται πολλές φορές, να βγουν να μας πουν ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα να μην έχουμε απαιτήσεις, είναι ότι πιο υποκριτικό. Πρότζεκτ που θέλουν υπομονή γίνονται μόνο σε ομάδες που δεν έχουν πίεση. Ομάδες με λίγο κόσμο η' ομάδες με κόσμο που απέχουν χρόνια απ τον πρωταθλητισμο. Πρότζεκτ μπορεί να εχουμε αλλά οι οπαδοί θα ναι απέναντι κ οχι αγκαλιά με την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 26 Αύγ 2022, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε: Καλα τα έχω πει και εγώ αυτά να ξέρεις πόσες φορές
Το 20% να παίξει ο Μπερμπατοφ θα παρει χρυσό παπούτσι, το 13,6% να παίξει ο Καγκάβα θα τους κατουράει όλους....
Άρα επειδή δεν μας βγήκαν οι Μπερμπάτοφ και Καγκάβα, θα ποντάρουμε σε Ρικάρντους, Κουαλιάτες και θα παίζει βασικός ο Μπίσεσβαρ των 2 γκολ σε 51 ματς, μέχρι τα 50 του;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε: Ειδαμε και τον περσινο μπαλντε του γαυρου και στα μυαλα και στο ταλεντο τι ματσαρες εκανε...μην λετε οτι θελετε αλλο το οτι μειναμε με τον μπισε αλλο το οτι θα επαιζε ο μπαλντε..επρεπε να παρουμε εναν ναραι εστω για τα αριστερα..
Εγώ να μην λέω τι θέλω; Θα μείνεις δηλαδή με βασικό εξτρέμ έναν παίκτη που αποδεδειγμένα ΔΕΝ μπορεί και το αντεπιχείρημα σου είναι η θεωρία πως ο Μπαλντέ δεν θα έκανε ματσάρες;
Το δέσαμε δηλαδή σχοινί κορδόνι πως θα μας έβγαινε άχρηστος; Ε μείνε με Μπίσεσβαρ τότε και τα λέγαμε..
Καταρχην ηρεμησε λιγο δεν εγραψες μονο εσυ για μπαλντε..και δεν ειπα οτι δεν θελει μεταγραφη εκει αλλα ο μπαλντε ειναι τελειωμενος παικτης ...και οσο για το αν το εδεσα σκοινι κορδονι ε ναι μπορω οπως εδεσες και εσυ οτι ο φερναντες δεν κανει...
Luigi Vampa

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε: Καλα τα έχω πει και εγώ αυτά να ξέρεις πόσες φορές
Άρα επειδή δεν μας βγήκαν οι Μπερμπάτοφ και Καγκάβα, θα ποντάρουμε σε Ρικάρντους, Κουαλιάτες και θα παίζει βασικός ο Μπίσεσβαρ των 2 γκολ σε 51 ματς, μέχρι τα 50 του;
Με 25 ματς θα χει παραπάνω γκολ. Σ αυτή την ηλικία παραπάνω λεπτά δε σημαίνει ότι θα είναι πιο παραγωγικός
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Dimitrisou έγραψε: Καταρχην ηρεμησε λιγο δεν εγραψες μονο εσυ για μπαλντε..και δεν ειπα οτι δεν θελει μεταγραφη εκει αλλα ο μπαλντε ειναι τελειωμενος παικτης ...και οσο για το αν το εδεσα σκοινι κορδονι ε ναι μπορω οπως εδεσες και εσυ οτι ο φερναντες δεν κανει...
Έδεσα σχοινί κορδόνι εγώ πως ο Φερναντές δεν κάνει; Το μόνο που έγραψα είναι πως τέτοιου είδους κινήσεις, είναι ενδεικτικές των στόχων της ομάδας.
Ναι δεν με πείθουν πως φέρνουν (αν τον φέρνουν) τον Φερναντές για πρωταθλητισμό. Αυτή είναι η άποψη μου.
Μπορεί να πιάσει και να βάλει 20 γκολ. Σήμερα όμως, Μπαλντέ, Φάμπιο Μαρτίνς, Μπερνάρντ και Σοτέλδο, θα τις θεωρούσα κινήσεις πρωταθλητισμού. Τον Φερναντές όχι δεν τον θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Luigi Vampa έγραψε: Με 25 ματς θα χει παραπάνω γκολ. Σ αυτή την ηλικία παραπάνω λεπτά δε σημαίνει ότι θα είναι πιο παραγωγικός
25 ματς αν μείνει έτσι το ρόστερ; Ο Μπίσεσβαρ; Πάνω από 40 θα παίξει. Εδώ θα είμαστε.
Luigi Vampa

Λέω οτι δεν πρέπει να παίξει πάνω από τόσα, οπότε πρέπει να ρθει παίκτης. Αν είναι να παίξει 40 ματς μην περιμένουμε χαιρι
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δύσκολα δεν θα ερθει ο φερναντες.Ελπίζω να μην σας στεναχωρώ
Luigi Vampa

Μας στεναχωρείς
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Luigi Vampa έγραψε:Λέω οτι δεν πρέπει να παίξει πάνω από τόσα, οπότε πρέπει να ρθει παίκτης. Αν είναι να παίξει 40 ματς μην περιμένουμε χαιρι
Μα έχει 5 παίκτες για δέκα και αριστερά και μέσα σε αυτούς τους 5 βάζω και τον Αουγκούστο..
Έχει Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Αουγκούστο και Καντουρί.

Για να τα πάρουμε από το τέλος, ο Καντουρί θα έχει σίγουρα άλλες 2, μπορεί και 3 θλάσεις 2ου βαθμού ως το τέλος της χρονιάς, άρα θα λείψει τουλάχιστον 3 με 4 μήνες ακόμα.
Τον Ντόουγκλας τον βάζει στο 10.
Ο Ρικάρντο είναι ακόμα εντελώς ανέτοιμος και δεν φαίνεται να έχει δείξει κάτι.
Πάνω κάτω το ίδιο και ο Κουαλιάτα, με τη διαφορά πως αυτός έπαιξε.
Ποιος περισσεύει; Ο Μπίσε..
Τα 40 ματς μπορεί να είναι και λίγα.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Luigi Vampa έγραψε:Ο οπαδός θέλει ομάδα που να παίζει μπάλα κ να νικάει, με πρότζεκτ η' οχι. Κ αυτό που γράφεται πολλές φορές, να βγουν να μας πουν ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα να μην έχουμε απαιτήσεις, είναι ότι πιο υποκριτικό. Πρότζεκτ που θέλουν υπομονή γίνονται μόνο σε ομάδες που δεν έχουν πίεση. Ομάδες με λίγο κόσμο η' ομάδες με κόσμο που απέχουν χρόνια απ τον πρωταθλητισμο. Πρότζεκτ μπορεί να εχουμε αλλά οι οπαδοί θα ναι απέναντι κ οχι αγκαλιά με την ομάδα.
Kαι εγω που νόμιζα ότι αγαπαμε την ομάδα και είμαστε δίπλα της ακομη και σε χαλιά χρονιές....χμμμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”