Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
episimos73

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από episimos73 »

Τόλαρε και Γιάπα, δικοί μου είστε!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Tolaros έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ερώτηση και θέλω ειλικρινής απάντηση

Η ομάδα των σεζόν 17/18, 18/19 ήταν ομάδα Λουτσεσκου ή όχι;

Έπαιζε και τότε μπάλα για το ανάθεμα;

Δεν πιστεύω ούτε αγέννητοι να ήσασταν πριν 5 χρόνια , ούτε ξαφνικά να αρχίσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τώρα

Επίσης κοιτάτε το δέντρο αλλα χάνεται το δάσος

Φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έχουν φέρει ένα κανονικό 10αρι ή ένα σοβαρό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον;
Δεν παίξαμε καλή μπάλα, είχαμε πονόματο, η ομάδα ήταν του Ιβάν, είχαμε την ΕΠΟ, διπλάσιο μπάτζετ από γάβρο και κάτι πήρε το αυτί μου και για Πρέσπες.
Ευκολάκι οι ερωτήσεις σου, έχουν απαντηθεί από καιρό.
Α και το χέρι στη Λαμία ας μην το ξεχνάμε.
Καταρχάς η ομαδα ήταν έτοιμη από Ίβιτς κ πήγε στον αυτόματο δύο χρόνια
nkalis

Δημοσίευση από nkalis »

Α ρε και μα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και να πάρει ο Λου πρωτάθλημα μ' αυτή την ομάδα να δω που θα κρυφτούν μερικοί
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αγία Σοφία μια καλή επιλογη
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

η συνθεση του Π.Α.Ο.Κ. στον τελικο τον Μάιο του 2017

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σακχόφ, Κάνιας, Τσιμιρότ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Μπισεσβάρ.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

paok düsseldorf έγραψε:Ηθελε τον ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ για να κανει την διαφορα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ πηγε στην ιταλια ,ΕΠΑΙΞΕ 37 ΛΕΠΤΑ και τον εδιωξαν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ :o
Ειχαμε Καβαγκα εμεις για τετοια.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Καλησπέρα Σε Όλους. Καλησπέρα Κε Προπονητά.

Κε Προπονητά υπέροχε, χρυσέ και πλατινένιε, σας ορκίζομαι σε ότι έχω ιερότερο, δηλαδή στον Π.Α.Ο.Κ., ότι οι χαρακτηρισμοί μου δεν εμπεριέχουν ίχνος υπερβολής. Σας ορκίζομαι. Άλλωστε έχετε αποδείξει την αξία σας ως Προπονητής. Δυστυχώς εμένα ποτέ δεν με πείσατε ότι βάζετε τον Π.Α.Ο.Κ. επάνω από το εγώ σας. Επάνω από την υστεροφημία σας, την οποία άλλωστε συντηρείτε σε θαυμαστό επίπεδο.

Εκ των προτέρων δέχομαι ότι πράγματι είμαι παντελώς άσχετος σχετικά με το τι ποδοσφαιριστές υπάρχουν στην αγορά. Δεν γνωρίζω απολύτως ΚΑΝΕΝΑΝ. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, από την στιγμή που δεν παρακολουθώ κανέναν ποδοσφαιρικό αγώνα αν δεν αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. Αλλά και όταν αγωνίζεται ο Π.Α.Ο.Κ. δεν παρακολουθώ κανέναν ποδοσφαιριστή της αντιπάλου. Παρακολουθώ μόνον τους δικούς μας. Επιπλέον τούτου, αν ξέρατε δύο πράγματα για μένα, θα σταματούσατε αμέσως την συζήτηση και θα μου λέγατε συγνώμη κύριε αλλά με έναν άνθρωπο της ηλικία σας, με τα προβλήματα υγείας που βλέπω ότι έχετε, με την πλήρη άγνοια των αρχών του υπέρ σύγχρονου ποδοσφαίρου, που δεν διστάζει να εκτεθεί σε τόσους ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν, εγώ δεν συζητώ.

Και είναι γεγονός, θαυμάζω πολλούς στο Forum για τις γνώσεις τους, την έγκυρη και ταχύτατη ενημέρωση τους, το σκεπτικό τους και τις αναλύσεις τους.

Κε Razvan Lucescu, πέρσι, πριν την επίσημη άφιξη σας για ανάληψη των καθηκόντων σας, ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. μας ο Ποδοσφαιριστής Ολιβέιρα και άμα τη αφίξη σας ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Ποδοσφαιριστής Ελ Καντουρί. Εγώ θεωρώ σίγουρο ότι και οι δύο απετέλεσαν ικανοποίηση δική σας επιθυμίας και μόνον. Τώρα πια γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό δεν πήγε καθόλου καλά. Κανένας αρμόδιος δεν είπε τίποτα, ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Σκέφτομαι Κύριε, και προβληματίζομαι, μήπως η συνεννόηση σας με τον Ιανουάριο αποκτηθέντα Τ.Δ. Κο Μπότο έχει ομοιότητες με το ανέκδοτο στο οποίο δύο αγαπημένοι αδελφοί έχασαν τον μεγαλοκτήμονα πατέρα τους και στον καφέ μετά την εξόδιο ακολουθία, είπαν ο ένας στον άλλο αδελφούλη μου μεταξύ μας όλα είναι καθαρά, θα πάρεις εσύ όλα τα χώματα ανατολικά της μεγάλης αχλαδιάς και εγώ όλα τα δυτικότερα. Συμφώνησαν, φιλήθηκαν, φύγανε. Τώρα λέει ο ένας είναι στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή. Απλά γιατί άλλη αχλαδιά εννοούσε ο ένας και άλλην ο άλλος.

Σκέφτομαι λοιπόν Κύριε, και εσείς όταν ρωτηθήκατε από τον Τ.Δ. τι Ποδοσφαιριστές επιθυμείτε, με τι χαρακτηριστικά (γιατί σίγουρα ρωτηθήκατε και φυσικά δεν απαντήσατε, θέλω ένα 10άρι, ένα 7άρι, ένα 6άρι, ένα 11άρι κ.λπ.) περιγράψατε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε από κάθε Ποδοσφαιριστή για να εφαρμόσετε τέλος πάντων το πλάνο σας. Εκείνος ξεκίνησε και από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα έφερε ένα σωρό Ποδοσφαιριστές με διάφορα χαρακτηριστικά. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ανασυγκροτείται. Σας έφερε λοιπόν έναν Ποδοσφαιριστή στην θέση χ. Σας είπε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος όπως ζητήσατε έχει ταχύτητα, απαντήσατε φυσικά κύριε Τ.Δ. έχει ταχύτητα, μόνο που θα ήθελα κάτι πιο ....... αιωρείται, επίσης Κε Προπονητά έχει σχετική ευκολία στο ένας εναντίον ενός όπως ζητήσατε, και πάλι απαντήσατε συμφωνώ Κε Τ.Δ. το έχει, μόνον που και σε αυτό το προσόν θα ήθελα κάτι πιο .......αιωρείται, το ίδιο και με τα άλλα χαρακτηριστικά και το κυριότερο και με τους υπόλοιπους νέους Ποδοσφαιριστές.

Να υποθέσω Κύριε ότι σας έφερνε γουρούνι στο σακί ? Να το υποθέσω, λοιπόν. Φυσικά όταν ανοίξατε το σακί εκπλαγήκατε δυσάρεστα. Βέβαια κάνατε προετοιμασία με όλους αυτούς και άλλους πόσους. Τότε θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω και εγώ κάτι, τον Ποδοσφαιριστή Σάστρε γιατί τον κρατήσατε ? Τον είδατε, τον μυρίσατε, τον δοκιμάσατε αλλά παρ' όλα αυτά ενώ είχατε το συμβατικό δικαίωμα να τον απομακρύνετε δεν το κάνατε.

Είστε σίγουρος Κε Προπονητά ότι επιθυμείτε να συνεννοηθείτε με τους άμεσους συνεργάτες σας ? Το επιθυμείτε πραγματικά ?

Ντάλα καλοκαίρι μας ποτίσατε ένα από τα πιο πικρά ποτήρια στην ζωή μας. Είναι πια γραφικό να περιγράψω από ποια ομάδα αποκλείστηκε ο ΜΕΓΑΣ Π.Α.Ο.Κ. και με πόσους τρόπους και με ποιους Ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να περάσει περίπατο.
Ο Π.Α.Ο.Κ. και άνθρωποι του δεν είπαν τίποτα, ΔΗΜΟΣΙΑ.

Εδώ κάνω μια παρένθεση. Έγραψα σήμερα μετά από πολλές ημέρες διότι μόλις χθες πληροφορήθηκα, ότι ο Πρόεδρος μετά τον αποκλεισμό ξέσπασε στον Προπονητή. Στεναχωρήθηκα πολύ, άσχημα πράγματα. Αλλά εμείς και πολύ ορθά δεν μάθαμε τίποτα.

Εσείς Κε Προπονητά μετά τον αποκλεισμό κράξατε μετά φαρισαϊκής επιτάσεως, ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. Δεν το εννοούσατε Κύριε.

Και ιδού πριν αλέκτωρ φωνήσαι . . . μας κρεμάσατε στα μανταλάκια του Πανελληνίου και όχι μόνον. Δεν έχω 10αρι ή Αριστερό Εξτρέμ είπατε. [url]Μετά[/url] την πρώτη αγωνιστική στις 20 φεύγα του Αύγουστου. Τι, τι, τι να πει κανείς. Και έως τώρα τι κάνατε Κύριε?

Απλά όπως σας έγραψα και στην αρχή, η υστεροφημία σας πάνω από όλα, αφήσατε για αυτήν (την υστεροφημία σας) μια ασφαλιστική δικλείδα.

Όπως το "μου κλέψανε ένα Πρωτάθλημα" ή αργότερα "στην Ελλάδα μου κλέψανε ένα Πρωτάθλημα". Από το Π.Α.Ο.Κ. κλέψανε φτωχοδιάολε. ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ΚΛΈΨΑΝΕ ΟΧΙ 1 ΑΛΛΑ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Κε Razvan Lucescu, Σήμερον εμού, αύριο ετέρου και ουδέποτε τίνος, ρωτήστε να μάθετε τι σημαίνει αυτή η φράση που υπάρχει στο εξωτερικό πολλών σπιτιών της Κωνσταντινούπολης. Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ανήκει σε κανέναν. Ο Πρόεδρος που αγαπά το ένιωσε και φροντίζει για το αύριο, για το ΠΑΝΤΑ. Εσείς όχι Κύριε ?

Καλός Προπονητής, Κακός Χαρακτήρας.

Είμαι 13 μέρες κλεισμένος μέσα στη σέρα. Σήμερα έσκασα και από την ζέστη και από την δουλειά, αλλά και από αυτά που γράφω. Κατέβηκα λίγο στο νερό να ξεθολώσω. Έγραψα αυτό το κείμενο. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε κανέναν σχολιασμό. Αποσυνδέομαι άμεσα. Έχω δεχθεί παρατηρήσεις από χορηγούς οργανισμούς της έρευνας μου, για 3 από τις 13 ομάδες μου ανά τον κόσμο που συντονίζονται στην έρευνα μου. Και παρ' όλο που υπάρχει καθηγητής με μόνη αρμοδιότητα την επιλογή επιστημόνων για την στελέχωση των ομάδων, δεν τολμώ να βγάλω κιχ. Η απάντηση τους σίγουρη "Ο οργανισμός εσάς χρηματοδοτεί κύριε".-
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

RESPEKT στον γεροντα απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Οπως παντα απολαυστικος ο Γερος,παροτι δεν συμφωνω με τα γραφομενα του στο συγκεκριμενο σχολιο,μου αρεσει να διαβαζω την αποψη του.Μακαρι ολοι να γραφανε κατα αυτον τον τροπο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

100% με Γερό!
Θα άλλαζα μόνο το
"καλός προπονητής και κακός χαρακτήρας"
με το
"μετριοκακός προπονητής και αντιπαθητική περσόνα".
Luigi Vampa

Πότε είπε ο Λουτσεσκου ΜΟΥ κλέψανε πρωτάθλημα..Ωραίο κείμενο, αλλά διαφωνω σε ολα.

Γερό μου, με όλο το σεβασμό. Να κρίνεις χαρακτήρες έτσι είναι λίγο παράταιρο για τον τρόπο που γράφεις κ την εμπειρία σου στη ζωή. Μιλάμε για άτομα που (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως ζουν κ πως αντέχουν. Μιλάμε για ανθρώπους με πολλαπλάσιο μισθό από μας, με φόρουμ, εφημερίδες, ραδιόφωνα,youtube, podcast να μιλάνε γι αυτούς με καλό η' κακό τρόπο. Ανθρώπους που ζουν σε διαφορετική πραγματικοτητα. Καλά μη μιλήσουμε για ανθρώπους όπως ο Ιβάν. Δηλαδή πως εγώ να κρίνω κάποιον ενώ δεν έχω ιδέα πως είναι να ζω τη ζωή του, έστω κατά προσέγγιση.

Ακόμα κ συ που δε βγάζεις κιχ όταν "ξεσπάει το αφεντικό σου σε σενα", το παράπονακι σου για τον αντίστοιχο τεχνικό διευθυντή σου το έβγαλες στο φόρουμ.
Κ επίσης, εδώ δε μιλάμε για έναν που "χρηματοδοτειται", κ ο Μποτο το ίδιο βάρος ευθύνης έχει, εκτός αν κάτι ξέρεις.

Τέλος, να περιμένουμε απ τον Λουτσεσκου κ τον κάθε Λουτσεσκου να είναι ΠΑΟΚ κ να αγαπάει την ομάδα σαν αγνός οπαδός είναι λάθος κ ισως αφελές. Αν δεν είναι σωστός για το πλανο θα κριθεί κ θα αντικατασταθεί. Αν τον αγαπήσει κάποτε θα είναι ένα συν, αλλά αν δεν κάνει γι το τότε πλανο πάλι θα αντικατασταθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 26 Αύγ 2022, 22:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αχταρμάς
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Luigi Vampa έγραψε:Πότε είπε ο Λουτσεσκου ΜΟΥ κλέψανε πρωτάθλημα..Ωραίο κείμενο, αλλά διαφωνω σε ολα.

Γερό μου, με όλο το σεβασμό. Να κρίνεις χαρακτήρες έτσι είναι λίγο παράταιρο για τον τρόπο που γράφεις κ την εμπειρία σου στη ζωή. Μιλάμε για άτομα που (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως ζουν κ πως αντέχουν. Μιλάμε για ανθρώπους με πολλαπλάσιο μισθό από μας, με φόρουμ, εφημερίδες, ραδιόφωνα,youtube, podcast να μιλάνε γι αυτούς με καλό η' κακό τρόπο. Ανθρώπους που ζουν σε διαφορετική πραγματικοτητα. Καλά μη μιλήσουμε για ανθρώπους όπως ο Ιβάν. Δηλαδή πως εγώ να κρίνω κάποιον ενώ δεν έχω ιδέα πως είναι να ζω τη ζωή του, έστω κατά προσέγγιση.

Ακόμα κ συ που δε βγάζεις κιχ όταν "ξεσπάει το αφεντικό σου σε σενα", το παράπονακι σου για τον αντίστοιχο τεχνικό διευθυντή σου το έβγαλες στο φόρουμ.
Κ επίσης, εδώ δε μιλάμε για έναν που "χρηματοδοτειται", κ ο Μποτο το ίδιο βάρος ευθύνης έχει, εκτός αν κάτι ξέρεις.
Τι εννοείς φίλε Λουιτζι όταν γράφεις "ποτέ είπε ο Λουτσεσκου μου κλέψανε το πρωτάθλημα;
Luigi Vampa

Είπε ΜΟΥ κ δεν είπε ΜΑΣ; Αυτό γράφει ο γέρος απ ότι κατάλαβα τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Κάποιοι φίλοι, μας κατηγορούν, εμάς που ασκούμε κριτική στον Ρουμάνο. Θα απαντήσω με μερικά παραδείγματα τι εννοούμε όταν λέμε δεν δουλεύει με νέους, κάνει κακές επιλογές παικτών, είναι περίεργος κλπ.

Αν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ το 2008-2009, δεν θα ερχόταν ο Αντρέ Βιερίνια, γιατί θα προτιμούσε έναν παίκτη με εμπειρία, για όσους δεν το θυμούνται ο Αντρέ σαν μέτριος Πορτογάλος είχε έρθει. Αν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ τότε, δεν θα δεχόταν να έρθει στην ομάδα ένας παίκτης σαν τον Ολιβιέ Σορλέν (τι παικτούρα ήταν ρε παιδιά), διότι θέλει παίκτες με "mentality" και μπλα μπλα μπλα ... αλλά ο ίδιος θέλει τον Ελ Καντουρί, που επι χρόνια κρεμάει την ομάδα. Ο Λουτσέσκου, κάνει συνεχώς το ένα λάθος μετά το άλλο στον σχεδιασμό, και όταν έρχεται η ώρα της "κρίσης", έχει βρει το κόλπο με κάποιους απο την ΠΑΕ και δημοσιογράφους, και απλά ζητάει παίκτες, ενώ στην πλειοψηφία οι επιλογές του είναι λανθασμένες.

Ο Λουτσέσκου είναι σε μια ομάδα προπονητής, που απο πλευράς συνθηκών (την περίοδο 2016-2019), είχαμε την καλύτερη "δυναμική" εντός και εκτός γηπέδων στην ιστορία μας, και γιαυτό ευθύνεται μόνο ο

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΒΙΔΗΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”