Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zoomgr έγραψε:Αρε κολκάδες και ΣΙΑ φάπες που θέλετε...
ρε παιδιά ξέρετε κανέναν που να έχει συμβόλαιο 300.000 € και να βεντετίζει?
σας έχει δείξει δείγματα ο Santos πως δεν παίρνει κεφάλια σε κρούσματα απειθαρχίας?
τους κολκάδες να ακούτε και θα πάτε μπροστά.....
το πρωτάθλημα ο Ζαγοράκης θα το φέρει όχι οι Κολκάδες.. Ξυπνήστε!!!!
θες να μου πεις δλδ οτι η ομαδα μας ειναι τοσο ρδελομπου που ενας δημοσιογραφος μπορει να "φαει" τον οποιονδηποτε παικτη?
Σοβαρευτειτε, απλα οσο σου ειναι απαραιτητος ενας παικτης τοσο προσπαθεις να αναδειξεις τα θετικα του, οταν ερχεται η ωρα που πλεον οι επομενοι τον ξεπερνανε αρχιζουμε να βλεπουμε και τα αρνητικα του.
Γιατι πριν εθελοτυφλουσαμε, μας εκανε και την δουλεια μας βεβαια.
Ο Veron για μενα ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Koke, παικταραδες αλλα τεμπεληδες.
Olorin έγραψε:Realcon, , δεν προκειται περι κωλοτουμπας. Αλλο πραγμα ειναι αυτο. Κωλοτουμπα ειναι οταν τη μια Κυριακη λες αλλα και την αλλη αλλα, χωρις λογο. Οταν βγαινουν στο φως καινουρια στοιχεια τοτε εγω ΝΑΙ αλλαζω αποψη αν χρειαζεται. Δε θα μεινω με τις ιδιες αποψεις επι 30 χρονια. Αν και στην περιπτωση Βερον δεν αλλαξα αποψη. Ακομα πιστευω οτι, οπως λες, ηταν ο καλυτεροπς μας παικτης οταν ηρθε και ακομα θαυμαζω την τεχνικη του και το στυλ του. Οπως επισης ακομα πιστευω οτι ειναι ενας πολυ ελλιπης παικτης. Βασικος σον 4ο ΠΑΟΚ αλλα αναπληρωματικος στο φετινο ΠΑΟΚ. Εγω δε θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει ο Βερον, εφοσον αποδεχτει και αυτος το ρολο του. Αλλα οπως φαινεται αυτο δεν μπορει να το κανει.
Και δε χρειαζεται να μου το πει ο Κολκας οτι κανει παραπονα ο παικτης και δεν προσπαθει. Τα ΜΑΤΑΚΙΑ μου το λενε! Αυτο βλεπω εγω. Επισης βλεπω και την κοιλια του, δε χρειαζεται να μου πει κανενας αν την εχει η οχι, τη βλεπω. Και απο εκει καταλαβαινω ποσο προσπαθει επισης. Ας χασει τη μπυροκοιλια και να μεινει και μια δεκαετια στον ΠΑΟΚ.
"σας έχει δείξει δείγματα ο Santos πως δεν παίρνει κεφάλια σε κρούσματα απειθαρχίας? "
ω ναι,τον γκαρσια που τον σγουντηξε μπροστα στο πανελληνιο του κλασε τα @@.
zoomgr έγραψε:Αρε κολκάδες και ΣΙΑ φάπες που θέλετε...
ρε παιδιά ξέρετε κανέναν που να έχει συμβόλαιο 300.000 € και να βεντετίζει?
σας έχει δείξει δείγματα ο Santos πως δεν παίρνει κεφάλια σε κρούσματα απειθαρχίας?
τους κολκάδες να ακούτε και θα πάτε μπροστά.....
το πρωτάθλημα ο Ζαγοράκης θα το φέρει όχι οι Κολκάδες.. Ξυπνήστε!!!!
θες να μου πεις δλδ οτι η ομαδα μας ειναι τοσο ρδελομπου που ενας δημοσιογραφος μπορει να "φαει" τον οποιονδηποτε παικτη?
Σοβαρευτειτε, απλα οσο σου ειναι απαραιτητος ενας παικτης τοσο προσπαθεις να αναδειξεις τα θετικα του, οταν ερχεται η ωρα που πλεον οι επομενοι τον ξεπερνανε αρχιζουμε να βλεπουμε και τα αρνητικα του.
Γιατι πριν εθελοτυφλουσαμε, μας εκανε και την δουλεια μας βεβαια.
Ο Veron για μενα ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Koke, παικταραδες αλλα τεμπεληδες.
καλά αυτό κατάλαβες ότι έγραψα?
που κολλάνε τα συμπεράσματα σου με αυτό που έγραψα?
Όπως φαίνεται η περίπτωση του Ματίας Ρικάρντο Βερόν απομακρύνεται για τον Ηρακλή. Μια περίπτωση η οποία συζητήθηκε και εξετάστηκε ενδελεχώς από την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός ανασταλτικά ταιριάζει στους «κυανόλευκους», όμως η ομάδα θέλει έναν παίκτη πιο ενεργό στον παραγωγικό τομέα. Εκτός των άλλων ο Βερόν έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με το δικέφαλο που πλήρωσε για να αγοράσει τα δικαιώματά του. Παράλληλα όμως ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμη στη συμφωνία του αρκετά υψηλές ετήσιες αμοιβές κάτι που αποτελεί ένα πρόβλημα. Η περίπτωσή του κατά τα φαινόμενα απομακρύνεται εξαιτίας των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του (όχι της αξίας του).
Εξαιρετικη η αναλυση του Περσι, ως συνηθως αλλωστε.
Το προβλημα με τον Βερον ειναι βασικα εκεινο που αντιμετωπιζουν πολλοι παικτες, απο την δεκαετια του '90 και μετα, και αναφερομαι σε εκεινους τους παικτες που ναι μεν διαθετουν πολυ καλη τεχνικη καταρτιση, αλλα ειναι ταυτοχρονως και αργοι. Για λογους που εχουν να κανουν με την πληρη καπιταλιστικοποιηση του αθληματος (μιλαμε πως δεν εχει μεινει φυλλο ορθιο πλεον), η τεχνικη καταρτιση θεωρειται πλεον ΣΧΕΤΙΚΑ δευτερευον προσον μπροστα στην ταχυτητα και στην φυσικη κατασταση και αυτο γιατι οι ιδιοι οι ΣΤΟΧΟΙ του αθληματος εχουν αλλαξει εντελως. Το αποτελεσμα ειναι πως ποδοσφαιριστες που ειναι εντελως αμπαλοι απο τεχνικης αποψεως, καταφερνουν να κανουν αξιολογοτατες και επικερδεστατες καριερες και μαλιστα σε μεγαλους συλλογους. Αν αυτοι οι ιδιοι ποδοσφαιριστες αγωνιζονταν την δεκαετια του '70 πχ (για να μην μιλησω για την δεκαετια του '50) θα γελουσε ο κοσμος μαζι τους.
Ποιος ειναι ο δρομος της επιβιωσης τωρα για τους αργους ποδοσφαιριστες? Δυστυχως, οσο τεχνικα καταρτισμενοι και να ειναι, δυσκολος. Ετσι οπως το βλεπω εγω, θα πρεπει να διαθετουν μια σειρα χαρακτηριστικων σε τετοια επαρκη ποσοτητα που να υπερκεραζεται το θεμελιωδες (πλεον) προβλημα της ελλειψης ταχυτητας (βλεπε Παμπλο Γκαρσια πχ ή και Ιβιτς). Το αν το προσημο βεβαια στην διαφορα “χαρακτηριστικα αργου τεχνιτη – ελλειψη ταχυτητας” θα ειναι θετικο εξαρταται οχι μονο απο τον ιδιο τον παικτη αλλα και το απο το κατα ποσο ο προπονητης του θα θεωρησει πως αξιζει τον κοπο να εκμεταλλευτει τον συγκεκριμενο παικτη χτιζοντας την ομαδα καταλληλα για να καλυφθουν στο ελαχιστο δυνατο οι απωλειες απο την απουσια ταχυτητας και να μεγιστοποιηθουν τα οφελη απο τα τεχνικα του χαρακτηριστικα, καθως και απο το ποιος θα ειναι ο εκαστοτε αντιπαλος.
Κατα την γνωμη μου ο Βερον, σε νορμαλ αγωνιστικη κατασταση, διαθετει μια τεχνικη ποιοτητα που τον καθιστα ανετα σε θεση να ανταπεξελθει στον ρολο του απεναντι στις μισες τουλαχιστον ομαδες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πρωταθληματος τοσο εντος οσο και εκτος εδρας. Σε οτι αφορα τα ντερμπυ ή τα ευρωπαικα παιχνιδια απεναντι σε δυσκολους αντιπαλους, νομιζω πως το προβλημα της ταχυτητας του θα ειναι αυτο που θα εχει τον πρωτο ρολο (σε σχεση με την τεχνικη του), οποτε πιθανη χρησιμοποιηση του απο την αρχη ενος τετοιου αγωνα θα ειναι μαλλον προς ζημία της ομαδας.
Ο Βερον θα μπορουσε ισως να αντιμετωπισει αυτο το ζητημα, εν μερει φυσικα μια και το ελιξηριο της ταχυτητας δεν εχει ανακαλυφθει ακομη, αν δουλευε πανω στην φυσικη του κατασταση. Ο Ιβιτς πχ, που ειναι αργος επισης, εδειξε τρομερες αντοχες στο περυσινο πρωταθλημα και αυτο φαινεται, μεταξυ αλλων, και απο το γεγονος πως ηταν ο μοναδικος μας κεντρικος χαφ που εκανε διαδρομες box to box (απο την μια περιοχη στην αλλη δηλαδη). Ο Ιβιτς λοιπον θα μπορουσε να του χρησιμευσει ως παραδειγμα προς μιμηση απο αυτην την αποψη. Και εδω φτανουμε στο κομβικο σημειο, το οποιο ειναι η διαθεση του παικτη. Δεν γνωριζω αν οντως ο Σαντος του ζητησε να κανει προθερμανση σε εκεινο το φιλικο και εκεινος αρνηθηκε. Αν οντως συνεβη αυτο τοτε ειναι αποριας αξιον γιατι δεν τον καλεσε η διοικηση σε απολογια, μια και με τετοιες ατιμωρητες συμπεριφορες απεναντι στον προπονητη ευκολα γινεται η ομαδα Red Light District.. Γνωριζω ομως την εικονα που εδειξε στα φιλικα της Ολλανδιας που παρακολουθησα, οπου επαιζε λες και εκανε αγγαρεια, οπου σε καμια περιπτωση δεν εδειξε το απαιτουμενο πεισμα για την διεκδικηση αυτων που πιστευει οτι του ανηκουν. Εκτιμω, συνεπως, πως η παραμονη του ή οχι στον ΠΑΟΚ ειναι (ή μηπως ηταν) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο χερι του.Η απουσια του καλου Βερον θα ειναι απωλεια για τον ΠΑΟΚ, αλλα ταυτοχρονα και η απουσια του ΠΑΟΚ θα ειναι, νομιζω, εγγυηση για την αγωνιστικη κατρακυλα του ποδοσφαιριστη. Και τις δυο πλευρες τις συμφερει να μεινουν μαζι, αλλα θα πρεπει αυτο να το επιθυμουν και οι δυο πλευρες επισης. Tο θεμα ειναι να το καταλαβει αυτο και ο παικτης.
Olorin έγραψε:Realcon, , δεν προκειται περι κωλοτουμπας. Αλλο πραγμα ειναι αυτο. Κωλοτουμπα ειναι οταν τη μια Κυριακη λες αλλα και την αλλη αλλα, χωρις λογο. Οταν βγαινουν στο φως καινουρια στοιχεια τοτε εγω ΝΑΙ αλλαζω αποψη αν χρειαζεται. Δε θα μεινω με τις ιδιες αποψεις επι 30 χρονια. Αν και στην περιπτωση Βερον δεν αλλαξα αποψη. Ακομα πιστευω οτι, οπως λες, ηταν ο καλυτεροπς μας παικτης οταν ηρθε και ακομα θαυμαζω την τεχνικη του και το στυλ του. Οπως επισης ακομα πιστευω οτι ειναι ενας πολυ ελλιπης παικτης. Βασικος σον 4ο ΠΑΟΚ αλλα αναπληρωματικος στο φετινο ΠΑΟΚ. Εγω δε θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει ο Βερον, εφοσον αποδεχτει και αυτος το ρολο του. Αλλα οπως φαινεται αυτο δεν μπορει να το κανει.
Και δε χρειαζεται να μου το πει ο Κολκας οτι κανει παραπονα ο παικτης και δεν προσπαθει. Τα ΜΑΤΑΚΙΑ μου το λενε! Αυτο βλεπω εγω. Επισης βλεπω και την κοιλια του, δε χρειαζεται να μου πει κανενας αν την εχει η οχι, τη βλεπω. Και απο εκει καταλαβαινω ποσο προσπαθει επισης. Ας χασει τη μπυροκοιλια και να μεινει και μια δεκαετια στον ΠΑΟΚ.
Με βρίσκεις συμφωνω σε αυτα που εγραψες. Ασε τον Κόλκα και καθε κολκα. Απλά η αγανακτηση που με βγηκε ειναι στο πως μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη που ειναι στο δυναμικο του ΠΑΟΚ. Τιποτε αλλο.
Δεν κανει; Ασε να το δει ο Σαντος. Ο ΠΑΟΚ εχει αλλάξει επίπεδο γι αυτό και δεν χωραει ισως ο Βερον.
Συμφωνώ με Hideguti. Ο Βερόν μπορεί να βοηθήσει σε μικρά παιχνίδια, να βγάλει την πάσα - μισό γκολ. Χρειαζόμαστε και τέτοιους. Αν αποφασίσει μάλιστα να βάλει το κεφάλι κάτω και να δουλέψει, τόσο το καλύτερο για εκείνον και για εμάς.
olivares έγραψε: Η επόμενη λεπτή εγχείριση νοοτροπίας του κόσμου αφορά το γκρέμισμα των τοτέμ και της πρωσοπολατρείας. Όσο ακόμα ο λαός διακατέχεται από μια επαρχιώτικη τάση προσωπικής αποθέωσης νέων παικτών και δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του συνόλου και των μονάδων που το αποτελούν, το οποίο είναι πάνω από όλα όπως λέει και το σλόγκαν, τόσο η ομάδα θα αδυνατεί να κάνει το επιπλέον βήμα που απαιτείται στις συνθήκες πρωταθλητισμού. Και η αποπομπή του Βερόν είναι ένα τέτοιο δείγμα νοοτροπίας που προσπαθεί να χαμηλώσει τους προσωπικούς παιάνες και να συντονίσει μια ορχήστρα στην οποία το κάθε όργανο έχει το ρόλο του. Και όποιος βιρτουόζος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό μπορεί να παίζει μόνος του στη βεράντα ή σε κάποια πανηγυρτζίδικα επαρχιώτικα μουσικά σχήματα που αποθεώνουν τα τσαλίμια και τα ντέφια αλλά ΟΜΑΔΕΣ με την κυριολεκτική έννοια δε θα γίνουν ποτέ.
Na ξερες αδερφέ τι μεγάλη αλήθεια είπες.....
Και άμα πετύχει αυτή η εγχείρηση θα πάψουμε να νιώθουμε θυμωμένοι και έκπληκτοι γιατί η ομάδα έδιωξε κάποιον που θεωρούσε ότι δεν έκανε πλέον και κυρίως θα πάψουμε να νιώθουμε προδομένοι και οργισμένοι όταν κάποιος φύγει από μας για να πάει κάπου που θα θεωρεί καλύτερα.
Και το κέρδος μας θα ναι μεγάλο.....
Τωρα που ουσιαστικά δε φεύγει, καλό θα είναι να κρατήσουμε τα επικοδομιτικά κομμάτια της συζήτησης, ένα από τα οποία (το πιο σημαντικό κατ' εμέ) είναι η παράθεση του άρθρου του Ολιβάρεζ στο προηγούμενο ποστ του Παμπλίτο!
Hideguti έγραψε:Εκτιμω, συνεπως, πως η παραμονη του ή οχι στον ΠΑΟΚ ειναι (ή μηπως ηταν) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο χερι του.Η απουσια του καλου Βερον θα ειναι απωλεια για τον ΠΑΟΚ, αλλα ταυτοχρονα και η απουσια του ΠΑΟΚ θα ειναι, νομιζω, εγγυηση για την αγωνιστικη κατρακυλα του ποδοσφαιριστη. Και τις δυο πλευρες τις συμφερει να μεινουν μαζι, αλλα θα πρεπει αυτο να το επιθυμουν και οι δυο πλευρες επισης. Tο θεμα ειναι να το καταλαβει αυτο και ο παικτης.
Αδελφέ μου καίτοι Ούγγρος και κομμουνιστής ορθά (δεξιά) εμίλησες!
Η ανάλυσή σου είναι πολύ καλή όπως και του Περουβιανού (Olivares).
Πιστεύω ο Ρικάρντο δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να μην γνωρίζει ότι υστερεί σε ταχύτητα και επίσης να μην γνωρίζει ότι με βελτίωση της φυσικής του κατάστασης θα μπορέσει να αμβλύνει αυτό το χάντικαπ.
Τότε γιατί παίζει το ρόλο της γκρινιάρας;
Γιατί έχει παραιτηθεί και δεν προσπαθεί να επανέλθει;
Φταίει ο εγωισμός του;
Πάντως αν έχει δείξει όλα αυτά τα σημάδια απειθαρχίας, πολύ καλά κάνει ο Santos και τον έχει στον πάγο γιατί η διατήρηση ενός πειθαρχημένου, αγωνιστικού και συνάμα οικογενειακού κλίματος είναι αυτό που προέχει, αυτή την ώρα.