Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από proedros »

Demir έγραψε:
joshua έγραψε:don το οτι πορτογαλικη ομαδα εδωσε 4.5 + 30% για τον Αλεξανδροπουλο και εμεις δεχθηκαμε προταση για δανεισμο 3 μυριων θα πρεπει παντως να μας προβληματισει...Ο βαζελος μαλιστα χωρις ΤΔ...
Το ότι ο Αλεξανδρόπουλος έχει τρομερά στοιχεία για εξέλιξη και ότι είναι 3 χρόνια μικροτερος δεν πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο
Ένα χρόνο μικρότερος είναι…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Magpies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω προσωπικά θα πετούσα εξω τον Μπισε που κατ εμε ηταν απο τους χειροτερους με το αγρινιο και θα εβαζα τον τομας αριστερα.
Ειναι καταντια να παίζουμε με αυτον τον Μπισε βασικο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούγεται οτι θα τον βάλει στο 10. Αν το κάνει αυτό θα ψάχνουμε να δούμε ποιός θα κόβει στο κέντρο αφού μάλλον θα παίξουμε με Κούρτιτς και Ντάντας. Θα θεωρεί μάλλον οτι σε τέτοιο αγώνα δεν χρειαζόμαστε παίκτες που να αμύνονται στο κέντρο.

Για μένα πολλά από τα κακά που συμβαίνουν έχουν να κάνουν με τις προσφατες επιλογές Λουτσέσκου. Πχ με την Λέφσκι θα μπορούσε να ξεκινήσει Κουλιεράκη. Τέλος πάντων.
Αν περιμένεις από το δεκάρι σου να κόβει, τότε αδερφέ άστα βράστα.
Ας παρκάρει στον πάγκο τον Κούρτιτς και ας βάλει δίπλα στον Ντάντας τον Αουγκούστο αν θέλει να έχει καλύτερα κοψίματα.
Βέβαια κάθε τόσο θα τρώει και καμιά κόκκινη, αλλά δεν γαμείς, έκανε.. τρομερή προετοιμασία...
Έχει κουραστεί η ψυχή μου να βλέπω τον κάθε τσαρλατάνο ποδοσφαιριστή να φοράει την ασπρόμαυρη.
Να δούμε πότε θα ησυχάσουμε οριστικά από τους Ζαμπάδες και τους Αουγκούστους.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Εγώ γελάω που εδώ και 6 χρόνια όλοι απαξιώνετε-μηδενίζετε τον Μπίσε (χοντρός, αργός, τεμπέλης, αδιάφορος, απαράδεκτος επαγγελματίας και τόσα άλλα ωραία) και αυτός θα είναι και φέτος (για 6η χρονιά!) πιο βασικός και από τον Ιβάν.
Γελάω γιατί:

1. Από την αξιολόγηση/κριτική που κάνετε στον παίκτη φαίνεται ότι -οι περισσότεροι- δεν ξέρετε περισσότερη μπάλα από εμένα που είμαι άμπαλος. 6 χρόνια είναι αυτά, ούτε ένα ούτε δύο ;)

2. Εννοείτε να παραβλέπετε τη μόνιμη ανικανότητα της ΠΑΕ (ανεξαρτήτως ΤΔ) να φέρει ένα ποιοτικό αριστερό εξτρέμ και κάθε χρόνο φέρνει μιτρίτσες, ξαναζεσταμμένους στοχ και μακ, τρελο-ουάρντα κλπ κλπ Ειλικρινά βοηθήστε με να θυμηθώ πότε είχαμε αριστερό εξτρέμ της προκοπής (Βιερίνια σε λίγα ματς το 2008??), γιατί ή εγώ έχω αλσχάιμερ ή η θέση είναι καταραμένη με σουριναμέζικα βουντού.

3. Εννοείτε να παραβλέπετε τον παράφορο έρωτα του Λουτσέσκου με τον παίκτη (σε βαθμό που θα αρχίσω να πιστεύω ότι αυτός σαμποτάρει την έλευση άλλου παίκτη στη θέση του).

Με τον Μπίσε...τον Καντούρι...τoν Κούρτιτς και τ' άλλα παιδιάαααα
προχωράμεεεε
και @#$@#$μάμεεεε
την Αθήνα και τον Πειραιαααααα :lol:

ΥΓ: Αν τον είχαμε αφήσει στον Απόλλωνα Λεμεσού, τώρα πιθανότατα οι Κύπριοι θα ήταν στους ομίλους του europa :lol:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ο Τσιγγαρας προφανώς πάει για 2 φιλικά για να πάρει ρυθμό μετά από τον τραυματισμο του.
Ο Κουτσιας είναι 18 και για αυτό φτιάχτηκε ο ΠΑΟΚ β για να παίζουν οι νέοι που δεν παίρνουν χρόνο στην πρώτη ομάδα. Επίσης καλά θα κάνει ο Κουτσιας να ανανεώσει άμεσα αν θέλει να υπολογίζεται από την ομάδα.
Τον Ρικάρντο τον πήραμε ελεύθερο, έχει ρίσκο η απόκτησή του, κανείς δεν είναι σίγουρος πως κάνει για πρώτη ομάδα και δεν είναι κακό να πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια.
Δεν θυμάμαι ο Μποτο να αναφέρθηκε στον Ρικάρντο λέγοντας πως έρχεται για την πρώτη ομάδα και σε κάθε περίπτωση αν θεωρεί ο Λουτσεσκου πως δεν είναι έτοιμος να προσφέρει καλά κάνει και τον στέλνει στον ΠΑΟΚ β.
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.
Και κάτι για τον Φερναντεζ του Βόλου. Καλός παίκτης φαίνεται να είναι αλλά σε θέση που δεν ψάχνουμε παίκτη (δεξί εξτρεμ με αριστερό πόδι). Μόνο αυτό δεν λείπει από τους μέσοεπιθετικούς μας. Και όσο και να μην πάμε τον κολκα, χίλιες φορές η στάση του πάρα αυτό που κάνει ο Μπουζας και τα άλλα τσατσονια του μετροπολις που πάνε να μας φορτώσουν μεταγραφή νταηλίκι βγάζοντας τον Μπέο να μας λέει πόσο απατεώνες είναι όλοι στον ΠΑΟΚ που δεν ψωνίζουν από το μαγαζί του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θέλουμε να περιμένουμε κάνα μήνα πριν σταξουμε χολή και για το τι κάνει ο ΠΑΟΚ με τον τσιγγαρα;

Ή πάλι είμαστε σίγουροι ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια και καταλαβαίνουμε τα σκοτεινά σχέδια της ΠΑΕ;

Λέω εγώ τωρα
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

anekfrastos έγραψε:

ή η θέση είναι καταραμένη με σουριναμέζικα βουντού.
ρε λες....;

(ας κάνει ο Μπότο καμιά επαφή με αυτούς που κάναν τους εξορκισμούς στην Αριστοτέλους

ή έστω

ας βάλει ο priest το χέρι του :lol: )

ΥΓ: Όταν καταργείτε οποιαδήποτε λογική λύση σε ένα πρόβλημα, το παράλογο, αν και αδύνατο, είναι πάντα αλήθεια - Σέρλοκ Χολμς
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

anekfrastos έγραψε:Εγώ γελάω που εδώ και 6 χρόνια όλοι απαξιώνετε-μηδενίζετε τον Μπίσε (χοντρός, αργός, τεμπέλης, αδιάφορος, απαράδεκτος επαγγελματίας και τόσα άλλα ωραία) και αυτός θα είναι και φέτος (για 6η χρονιά!) πιο βασικός και από τον Ιβάν.
Γελάω γιατί:

1. Από την αξιολόγηση/κριτική που κάνετε στον παίκτη φαίνεται ότι -οι περισσότεροι- δεν ξέρετε περισσότερη μπάλα από εμένα που είμαι άμπαλος. 6 χρόνια είναι αυτά, ούτε ένα ούτε δύο ;)

2. Εννοείτε να παραβλέπετε τη μόνιμη ανικανότητα της ΠΑΕ (ανεξαρτήτως ΤΔ) να φέρει ένα ποιοτικό αριστερό εξτρέμ και κάθε χρόνο φέρνει μιτρίτσες, ξαναζεσταμμένους στοχ και μακ, τρελο-ουάρντα κλπ κλπ Ειλικρινά βοηθήστε με να θυμηθώ πότε είχαμε αριστερό εξτρέμ της προκοπής (Βιερίνια σε λίγα ματς το 2008??), γιατί ή εγώ έχω αλσχάιμερ ή η θέση είναι καταραμένη με σουριναμέζικα βουντού.

3. Εννοείτε να παραβλέπετε τον παράφορο έρωτα του Λουτσέσκου με τον παίκτη (σε βαθμό που θα αρχίσω να πιστεύω ότι αυτός σαμποτάρει την έλευση άλλου παίκτη στη θέση του).

Με τον Μπίσε...τον Καντούρι...τoν Κούρτιτς και τ' άλλα παιδιάαααα
προχωράμεεεε
και @#$@#$μάμεεεε
την Αθήνα και τον Πειραιαααααα :lol:

ΥΓ: Αν τον είχαμε αφήσει στον Απόλλωνα Λεμεσού, τώρα πιθανότατα οι Κύπριοι θα ήταν στους ομίλους του europa :lol:
Που πιστεύεις πως βασίζεται η απαξίωση που αναφέρεις από "εμάς" προς τον Μπίσε;
Δεν γουστάρουμε τα μούτρα του;
Ζηλεύουμε το χτένισμα του;
Ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε το κορμί του;
Θα θέλαμε να είμαστε εμείς αριστερά εξτρέμ στον ΠΑΟΚ;

Καλά μας λένε τους πιο άμπαλους οπαδούς της χώρας. Το επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα και περισσότερο.
Να μην κριτικάρουμε αρνητικά λέει τον οποιονδήποτε αποδεικνύει καθημερινά, βάση μετρήσεων, στατιστικών, απόδοσης, πως ΔΕΝ προσφέρει στον ΠΑΟΚ μας, μη τυχόν και θιχτεί κάποιος που τον συμπαθεί.
Και μετά περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λειτουργεί πιο επαγγελματικά... Ποιοι; Εμείς..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Blackgr4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω προσωπικά θα πετούσα εξω τον Μπισε που κατ εμε ηταν απο τους χειροτερους με το αγρινιο και θα εβαζα τον τομας αριστερα.
Ειναι καταντια να παίζουμε με αυτον τον Μπισε βασικο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούγεται οτι θα τον βάλει στο 10. Αν το κάνει αυτό θα ψάχνουμε να δούμε ποιός θα κόβει στο κέντρο αφού μάλλον θα παίξουμε με Κούρτιτς και Ντάντας. Θα θεωρεί μάλλον οτι σε τέτοιο αγώνα δεν χρειαζόμαστε παίκτες που να αμύνονται στο κέντρο.

Για μένα πολλά από τα κακά που συμβαίνουν έχουν να κάνουν με τις προσφατες επιλογές Λουτσέσκου. Πχ με την Λέφσκι θα μπορούσε να ξεκινήσει Κουλιεράκη. Τέλος πάντων.
Αν περιμένεις από το δεκάρι σου να κόβει, τότε αδερφέ άστα βράστα.
Ας παρκάρει στον πάγκο τον Κούρτιτς και ας βάλει δίπλα στον Ντάντας τον Αουγκούστο αν θέλει να έχει καλύτερα κοψίματα.
Βέβαια κάθε τόσο θα τρώει και καμιά κόκκινη, αλλά δεν γαμείς, έκανε.. τρομερή προετοιμασία...
Έχει κουραστεί η ψυχή μου να βλέπω τον κάθε τσαρλατάνο ποδοσφαιριστή να φοράει την ασπρόμαυρη.
Εμένα με προβληματίζει πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ να έχει μόνον ένα 6άρι, τον Τσιγγάρα (!), και τόσα πολλά 8άρια, ενώ ο προπονητής μας να επιλέγει (μάλλον) Μπίσε για την θέση 10, ο οποίος δεν έκανε προετοιμασία φυσικά. Αυτός ο σχεδιασμός με προβληματίζει, και ίσως να μην έγραφα και τίποτα εδώ μέσα περί αυτού. Αλλά όταν βλέπω με Λέφσκι στο τρανζίσιον παιχνίδι να είμαστε τόσο αργοί και να μήν κόβει το κέντρο μας παρά με φάουλ, φυσικά αναρρωτιέμαι γιατί ο προπονητής μας αρέσκεται με τέτοια διάταξη.

Καλός ο Μπίσε, δεν χρειάζεται να κόβει. Το ίδιο κι ο Μέσσι και όλοι οι αρτίστες, αλλά ωιμέ κάποιος σ᾽αυτήν την ομάδα πρέπει να μπορεί να κόβει. Πέρα απ᾽τον Τσιγγάρα (για χαφ μιλάμε) δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ λέω να πάμε να πάρουμε τον Φερνάντεζ και ένα ακόμα κανονικό αριστερό εξτρεμ για βασικό, και να δώσουμε τον Κουαλιάτα δανεικό στον Μπεό να πάρει 30 παιχνίδια. Με κάποιο τρόπο να δώσουμε Μουργκ, Ζαμπα, Νινούα και Λάμπρου.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε: Αν περιμένεις από το δεκάρι σου να κόβει, τότε αδερφέ άστα βράστα.
Μαλλον εχεις χρονια να δεις ευρωπαικο ποδοσφαιρο
Φυσικα και το 10αρι, που βεβαια δεν υπαρχει 10αρι με την παλια την εννοια, πρεπει να κοβει.
Ξερεις σε καποια ομαδα να μην αμυνονται σαν σκυλια και οι 10?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει τον Φερνάντες δεν θα είναι επειδή ο Μποτο και ο Ραζβαν θα τον έχουν αξιολογήσει και θα έχουν κρίνει ότι κάνει για την ομάδα, αλλά επειδή την μεταγραφή θα την έχει επιβάλει ο Μπουζας.
Αρρώστια...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

giliopoulos έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αν περιμένεις από το δεκάρι σου να κόβει, τότε αδερφέ άστα βράστα.
Φυσικα και το 10αρι, που βεβαια δεν υπαρχει 10αρι με την παλια την εννοια, πρεπει να κοβει.
Το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο κατά πόσο είναι απαραίτητο να κόβει το δεκάρι τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.
Πιο απαραίτητο είναι να συμμετέχει ουσιαστικά στο δημιουργικό παιχνίδι, από το να έχει αμυντικές ικανότητες.
Ειδικά στα 9 από τα 10 παιχνίδια εντός Ελλάδας, θες πρώτα να σου δίνει νούμερα μπροστά και μετά να βοηθάει αμυντικά.
Το είδαμε άλλωστε και τις προάλλες με τον Παναιτωλικό και τον Ντόουγκλας. 3-0 θα ήταν το ματς αν στη θέση του υπήρχε ένα κανονικό δεκάρι.

Και για αυτό που ρώτησες, ναι ξέρω. Τον ΠΑΟΚ.
Εκτός αν υποστηρίζεις πως όποτε παίζουν οι: Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Καντουρί και ορισμένοι άλλοι, έχεις 10 παίκτες που αμύνονται σαν τα σκυλιά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο κατά πόσο είναι απαραίτητο να κόβει το δεκάρι τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.
Πιο απαραίτητο είναι να συμμετέχει ουσιαστικά στο δημιουργικό παιχνίδι, από το να έχει αμυντικές ικανότητες.
Ειδικά στα 9 από τα 10 παιχνίδια εντός Ελλάδας, θες πρώτα να σου δίνει νούμερα μπροστά και μετά να βοηθάει αμυντικά.
Το είδαμε άλλωστε και τις προάλλες με τον Παναιτωλικό και τον Ντόουγκλας. 3-0 θα ήταν το ματς αν στη θέση του υπήρχε ένα κανονικό δεκάρι.

Και για αυτό που ρώτησες, ναι ξέρω. Τον ΠΑΟΚ.
Εκτός αν υποστηρίζεις πως όποτε παίζουν οι: Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Καντουρί και ορισμένοι άλλοι, έχεις 10 παίκτες που αμύνονται σαν τα σκυλιά.
Aπ ολα ειναι απαραιτητο να κανει το 2022.
Οι περιπατητες 10αρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ εδω και χρονια.
Δεν υπαρχουν αυτα πλεον.
Οπως λες, μονο στον ΠΑΟΚ. Και ειναι αδιανοητο..
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

26 Αυγούστου κι ακόμα μερικοί περιμένουν το περιβόητο 10άρι... Δεύτερη χρονιά που ο Λουτσέσκου ζητάει παίχτη και δεν έρχεται. Τι πιο σύνηθες; Να μου πεις εδώ δεν ασχολείται κανείς με τον Ζαμπά που κάνει πληρωμένες διακοπές... :lol:
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αυτό πάλι ρε παιδιά, με τους παίκτες που είναι κατσικωμένοι εδώ (που λέει ο λόγος) και δεν φεύγουν με τίποτα, πως το βλέπετε; Κι άλλες ομάδες φυσικά έχουν παίκτες που θέλουν να διώξουν και δεν μπορούν, αλλά εμείς το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”