Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Λογικά με το μπαν πρέπει να έρχεται mail με το. Λόγο του μπαν
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
1 μηνα
Μαυρο χιονι, στο ειχα πει οτι εισαι οτι χειροτερο σε μοντ που εχει περασει. Σε ευχαριστω που με δικαιωνεις και συνεχισε το ασυλο στο κολληταρι σου.
Το καλο ειναι πως ολοι εχουν παρει γραμμη τι γινεται.
Μαυρο χιονι, στο ειχα πει οτι εισαι οτι χειροτερο σε μοντ που εχει περασει. Σε ευχαριστω που με δικαιωνεις και συνεχισε το ασυλο στο κολληταρι σου.
-
Dimg4
Τι λες ρε μαγκα, αυτα κανει ο Ντιμ; Δηλαδη ξυπναει το πρωι κ λεει ας φαει κανα μπαν;rainmaker έγραψε:Εννοείτε κάτι με όσα λέτε;
Ότι πρέπει δηλαδή να μη μπαναρουμε όσους βρίζουν αντιπαθητικα μέλη;
Πριστ εσύ έχεις κληθεί να εξηγήσεις τις θεωρίες για άγριους που έγραψες προχτές για το Σαββίδη. Ακόμα περιμένουμε
Ο Ντιμ έχει προειδοποιηθεί περίπου εξακόσιες φορές για τη συμπεριφορά του και συνήθως η απάντηση είναι ας φάω Μπαν στ @@ μου
Οσο υπαρχουν ατομα σαν τον Κωστα που εδω και 10 χρονια λιθοβολει τον Γκαρσια, αλλο τοσο θα του ριχνω μπινελικια υπερασπιζομενος τον ανθρωπο που εδωσε και την ψυχη του για μας.
Αν νομιζεις εσυ κ το φιλαρακι σου το μαυρο χιονι πως δεν ειναι ευπροσδεκτο αυτο καντε ενα οριστικο μπαν να ξεμπερδευετε απο μενα.
Εχω πολλες παραξενιες σαν μελος, μια ομως δεν ειναι να αφηνω τον καθε κομπλεξικο να μας σπαει τα νευρα σε καθε σχολιο ειρωνευομενος τον Γκαρσια.
Έχεις δεχτεί συστάσεις ένα δις φορές, έχουμε κάνει τα στραβά μάτια μαζί σου άλλες τόσες
Δεν είσαι ούτε ο νταης του φόρουμ ούτε αυτοκλητος τιμωρός ν κυκλοφορείς εδώ και να στηνεις καυγάδες ή να επιτίθεσαι σε όποιον σου ρθει
Κόψτε αυτή την τραγική καραμέλα με τα Μπαν που δήθεν ζητάτε επειδή κάτι δεν σας άρεσε
Θα πέφτουν Μπαν οπότε κρίνει η ομάδα διαχείρισης. Όποιος θεωρεί ότι δεν περνάει καλά φεύγει και δεν επιζητά Μπαν για να παριστάνει το θύμα.
Ειδικά εσύ λοιπόν για πολλοστή φορά καλείσαι να αλλάξεις τροπάρι σε ότι αφορά τους καυγάδες με άλλα μέλη.
Δεν είσαι ούτε ο νταης του φόρουμ ούτε αυτοκλητος τιμωρός ν κυκλοφορείς εδώ και να στηνεις καυγάδες ή να επιτίθεσαι σε όποιον σου ρθει
Κόψτε αυτή την τραγική καραμέλα με τα Μπαν που δήθεν ζητάτε επειδή κάτι δεν σας άρεσε
Θα πέφτουν Μπαν οπότε κρίνει η ομάδα διαχείρισης. Όποιος θεωρεί ότι δεν περνάει καλά φεύγει και δεν επιζητά Μπαν για να παριστάνει το θύμα.
Ειδικά εσύ λοιπόν για πολλοστή φορά καλείσαι να αλλάξεις τροπάρι σε ότι αφορά τους καυγάδες με άλλα μέλη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Συνέχισε να νομίζεις πως άλλη δουλειά δεν έχω από το να σε κυνηγάω από πίσω. Μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα και ακόμα θεωρείς πως το μηνιαίο μπαν είναι προσωπική απόφαση. Μετοχές στο μπάσκετ να πάρεις.Dimg4 έγραψε:1 μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dimg4
Μια χαρα προσωπικη σ αποφαση μαζι με το φιλαρακι σ απο πανω ηταν. Απλα ειδατε τις αντιδρασεις γιατι ηταν ηλιθιο το μηνιαιο μπαν και το πηρατε πισω.Μαυρο Χιονι έγραψε:Συνέχισε να νομίζεις πως άλλη δουλειά δεν έχω από το να σε κυνηγάω από πίσω. Μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα και ακόμα θεωρείς πως το μηνιαίο μπαν είναι προσωπική απόφαση. Μετοχές στο μπάσκετ να πάρεις.Dimg4 έγραψε:1 μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειμαι ουτε το επαιξα νταης του φορουμ ποτε οποτε λογακια μη βαζετε. Ενας απλος οπαδος ειμαι που ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα οπως κι αλλοι.
Ομως σε αντιθεση με σενα δεν το επαιξα αφεντικο κ στρατηγος του φορουμ.
Οταν παρεις κανα διαρκειας στο μπασκετ ελα μιλα μου και ασε τις υποδειξεις για μετοχες χωρις να ξερεις τι κανω. Εγω δε θα διαφημισω το ποσο θα στηριξω το μπασκετ
- kataramenos5
Το να γραψουν πολλοι οτι πηραν μετοχες ή διαρκειας βοηθαει να παρακινηθουν κι αλλοι. Ψυχολογικο ειναι. Αν νομιζεις οτι ατομα σα το Μπαρκαρουτσο το κανουν για αυτοπροβολη κατι μετρας λαθος.
-
Dimg4
Δεν ανεφερα τον μπαρκαρουτσο γιατι το παιδι ολη μερα παλευει για αυτο. Ο αλλος επειδη ειμαι εγω πεταξε την εξυπναδα για μετοχες ενω δεν ξερει καν που ειναι η πυλαια. Απλα λογω εμπαθειας ειπε ν κάνει μια παρατηρηση
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Dimg4
Μπραβο κυριε μοντ. Ειρωνια φυσικα δε μετραει οταν την κανεις εσυ. Μπλε αφου
Παραθέτω από το τοπικ του Λουτσεσκου, μήπως και δεν το είδατε:
gika έγραψε:Επειδή εγώ ban για σένα δεν δέχομαι να φάω, ας αναλάβουν οι mods.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Εσύ gika σίγουρα δεν είσαι καμία ξεπέτα του Ρουμανου;
Ο parolos για λιγότερο προσβλητικό σχόλιο με διφορούμενη ερμηνεία έφαγε γερό ban.
Ας κάνουν οι mods τη δουλειά τους κι εδώ που λες ότι είμαι ξεπέτα του Ρουμάνου.
Κι αν την κάνουν καλά, έρχεται και διπλό μπάνιο για το «Ρουμάνος».
- sourmenetes
- Moderator
1)τα ban των dim και parolos είχαν αρθεί όσον αφορά το ποστ του parolos που είχε διφορούμενη εννοια
2)φαρμακοποιοσ και 15_50 από μια βδομάδα για προσβολή αλλού μέλους.
Παρακαλω να μην ξαναγίνει
2)φαρμακοποιοσ και 15_50 από μια βδομάδα για προσβολή αλλού μέλους.
Παρακαλω να μην ξαναγίνει
-
Dimg4
Εγω το ειδα και καλα εκανες. Αλλοι κανουν τα στραβα ματια, που ειστε κυριε Μαυρε ΧΧιονι με τα μηνιαια μπαν? Τουλαχιστον καντο πιο διακριτικο το μενος σου οπου βλεπεις Dimgika έγραψε:Παραθέτω από το τοπικ του Λουτσεσκου, μήπως και δεν το είδατε:
gika έγραψε:Επειδή εγώ ban για σένα δεν δέχομαι να φάω, ας αναλάβουν οι mods.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Εσύ gika σίγουρα δεν είσαι καμία ξεπέτα του Ρουμανου;
Ο parolos για λιγότερο προσβλητικό σχόλιο με διφορούμενη ερμηνεία έφαγε γερό ban.
Ας κάνουν οι mods τη δουλειά τους κι εδώ που λες ότι είμαι ξεπέτα του Ρουμάνου.
Κι αν την κάνουν καλά, έρχεται και διπλό μπάνιο για το «Ρουμάνος».
- sourmenetes
- Moderator
Το παραπάνω ποστ δεν το είδες;
-
Dimg4
Το ειδα και ξερω οτι εσυ το μειωσες, ο αλλος μονιμο μπαν ψαχνεται ν μ ριξει