ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Για ποια ηθική πλευρά του πράγματος αναφέρεστε παλικάρια;
Επειδή το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο , θα πρέπει να παραιτηθεί ο εργαζόμενος από τη δουλειά του ; Για να τρώει στραγάλια; Κι αν γίνουν τα ίδια και στην άλλη δουλειά του θα παραιτηθεί κι από εκεί για να πάρει το βραβείο του ηθικού;
Επειδή το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο , θα πρέπει να παραιτηθεί ο εργαζόμενος από τη δουλειά του ; Για να τρώει στραγάλια; Κι αν γίνουν τα ίδια και στην άλλη δουλειά του θα παραιτηθεί κι από εκεί για να πάρει το βραβείο του ηθικού;
- Sick Bastard
Δεν είναι δουλειά του, χόμπι του είναι. Το κάνει κάθε ΣΚ, όχι κάθε μέρα.
Το θέμα δεν είναι να παραιτηθεί, είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εγώ δεν θέλω να παραιτηθεί, εγώ θέλω όταν βλέπει κάποιον να τρώει μπουκέτο μέσα στο γήπεδο να δίνει κόκκινη κάρτα όχι κίτρινη, δεν ζητάω να πάρει τον κόσμο στις πλάτες του.
Με τη λογική του ''το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο'' (που είναι), μπορεί να πάρει και το νόμο στο χέρι του, να πάει να καθαρίσει τους αυτουργούς να τελειώνουμε.
Το θέμα δεν είναι να παραιτηθεί, είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εγώ δεν θέλω να παραιτηθεί, εγώ θέλω όταν βλέπει κάποιον να τρώει μπουκέτο μέσα στο γήπεδο να δίνει κόκκινη κάρτα όχι κίτρινη, δεν ζητάω να πάρει τον κόσμο στις πλάτες του.
Με τη λογική του ''το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο'' (που είναι), μπορεί να πάρει και το νόμο στο χέρι του, να πάει να καθαρίσει τους αυτουργούς να τελειώνουμε.
- ΑποστόληςΑ
Αν ο προπονητής με συμβουλευτεί ως προς την επιλογή των παικτών (πιθανότητες <1‰) θα είμαστε 3-0 στο ημίχρονο.
Δηλαδή η λογική λύση είναι να μείνει στην δουλειά που τον δέρνουν αφού η Ελλάδα είναι μπουρδέλο;giapas έγραψε:Για ποια ηθική πλευρά του πράγματος αναφέρεστε παλικάρια;
Τσιγγαρας, Κουτσιας και Ρικαρντο σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι γιατί κατεβαίνουν στον ΠΑΟΚ Β για τα επόμενα δύο φιλικά
εχει σοβαρευτεί ο Ατρόμητος φετος, ενω νομίζω εχει εναν πιτσιρικα που έχει ενδιαφερον. 1 0 και παμε παρακατω ελπιζω/περιμένω.
ο Τζήλος, όταν του ζητήθηκε να καταθέσει, έκανε την πάπια.
Όσο σοκαριστικό και να είναι το video της επίθεσης, τόσο εξοργιστικό είναι που το θύμα επέλεξε να μην μιλήσει στις αρχές.
Για εμένα, εφόσον επέλεξε να μην μιλήσει, δεν δικαιουται την συμπόνοια μου.
Όσο σοκαριστικό και να είναι το video της επίθεσης, τόσο εξοργιστικό είναι που το θύμα επέλεξε να μην μιλήσει στις αρχές.
Για εμένα, εφόσον επέλεξε να μην μιλήσει, δεν δικαιουται την συμπόνοια μου.
Δεν είναι θέμα συμπόνιας, απλά κατανόησης της κατάστασης.
Οι δηλώσεις και τα τηλέφωνα έδειχναν πράγματα που αγνοήθηκαν. Οι ύποπτοι την κοπανησαν και το κουκουλωμα από τις αρχές άρχισε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μην το έχουμε τόσο εύκολο να ζητάμε από τον κάθε τζηλο να μιλήσει όταν αστυνομία και δικαιοσύνη κάνουν την πάπια και προστατεύουν τον δαρτη και όχι τον δαρμενο.
Επίσης, το γεγονός ότι είναι θύμα ξυλοδαρμού δεν τον κάνει απαραίτητα και καλό άνθρωπο η επαγγελματία. Φυσικά και έπρεπε να τα παρατήσει. Αντί για αυτό επέλεξε να γελοιοποιεί τον εαυτό του και να εξυπηρετει αυτούς που τον έβριζαν. Είναι σωστό ? Όχι. Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο? Δυστυχώς ναι στην ελληνική πραγματικότητα.
Οι δηλώσεις και τα τηλέφωνα έδειχναν πράγματα που αγνοήθηκαν. Οι ύποπτοι την κοπανησαν και το κουκουλωμα από τις αρχές άρχισε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μην το έχουμε τόσο εύκολο να ζητάμε από τον κάθε τζηλο να μιλήσει όταν αστυνομία και δικαιοσύνη κάνουν την πάπια και προστατεύουν τον δαρτη και όχι τον δαρμενο.
Επίσης, το γεγονός ότι είναι θύμα ξυλοδαρμού δεν τον κάνει απαραίτητα και καλό άνθρωπο η επαγγελματία. Φυσικά και έπρεπε να τα παρατήσει. Αντί για αυτό επέλεξε να γελοιοποιεί τον εαυτό του και να εξυπηρετει αυτούς που τον έβριζαν. Είναι σωστό ? Όχι. Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο? Δυστυχώς ναι στην ελληνική πραγματικότητα.
Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα μετά από αυτό το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να παίρνει τους 3 βαθμούς για να κερδίζει χρόνο μέχρι να στρώσει τουλάχιστον ο όποιος κορμός. Ας μην έχουν στο μυαλό τους την επόμενη αγωνιστική Χαριλάου και να μπούμε στην λογική που κάποτε μας έδωσε 2 νταμπλ (αγωνιστικά). Παιχνίδι με παιχνίδι!
Τώρα παίζουμε με Ατρόμητο, το μυαλό μας και η ψυχή μας εκεί. Ειδικά μετά τον δυσάρεστο ομολογουμένως αποκλεισμό από την Ευρώπη, θεωρητικά είναι πιο εύκολη η συγκέντρωση στον επόμενο αντίπαλο στην Ελλάδα.
Ο Ατρόμητος είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Παναιτωλικό θεωρώ. Θα αφήσει πιο πολλά κενά πίσω και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε αρχικά στην επίθεση αλλά και πώς θα αντιδράσουμε στις επιθέσεις του Ατρομήτου. Δεν θα βγαίνουν μόνο με έναν επιθετικό, όπως ο Καρέλης την προηγούμενη Κυριακή, αλλά σίγουρα θα ανεβάζουν και χαφ-εξτρέμ. Και προς το παρόν, αν και έχουμε καλή κατοχή, όταν χάνουμε την μπάλα έχουμε δείξει τρομερές αδυναμίες το αμυντικό transition. Σαν να βγαίνουμε όλοι μπροστά και να μην προλαβαίνουμε να γυρίσουμε.
Τώρα παίζουμε με Ατρόμητο, το μυαλό μας και η ψυχή μας εκεί. Ειδικά μετά τον δυσάρεστο ομολογουμένως αποκλεισμό από την Ευρώπη, θεωρητικά είναι πιο εύκολη η συγκέντρωση στον επόμενο αντίπαλο στην Ελλάδα.
Ο Ατρόμητος είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τον Παναιτωλικό θεωρώ. Θα αφήσει πιο πολλά κενά πίσω και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε αρχικά στην επίθεση αλλά και πώς θα αντιδράσουμε στις επιθέσεις του Ατρομήτου. Δεν θα βγαίνουν μόνο με έναν επιθετικό, όπως ο Καρέλης την προηγούμενη Κυριακή, αλλά σίγουρα θα ανεβάζουν και χαφ-εξτρέμ. Και προς το παρόν, αν και έχουμε καλή κατοχή, όταν χάνουμε την μπάλα έχουμε δείξει τρομερές αδυναμίες το αμυντικό transition. Σαν να βγαίνουμε όλοι μπροστά και να μην προλαβαίνουμε να γυρίσουμε.
Έλα Απόστολε ρίχτα!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο προπονητής με συμβουλευτεί ως προς την επιλογή των παικτών (πιθανότητες <1‰) θα είμαστε 3-0 στο ημίχρονο.
Σε εμπιστευόμαστε εμείς
Καλησπέρα σε όλους,
Γνωρίζει κάποιος εάν μπορούμε να δούμε το παιχνίδι μέσω PAOK TV με VPN από Ελλάδα;
Είχα προσπαθήσει στο παρελθόν με αγορασμένο VPN αλλά δεν γινόταν.
Το έχει καταφέρει κανείς για να μου προτείνει πρόγραμμα VPN; (Είτε από SmartTV είτε PC είτε Κινητό)

Γνωρίζει κάποιος εάν μπορούμε να δούμε το παιχνίδι μέσω PAOK TV με VPN από Ελλάδα;
Το έχει καταφέρει κανείς για να μου προτείνει πρόγραμμα VPN; (Είτε από SmartTV είτε PC είτε Κινητό)

-
Ο Λυρατζης λέει έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Δηλαδή τις προηγούμενες μέρες έκανε κανονικά προπόνηση με κίνδυνο επιβάρυνσης και σήμερα 6 μέρες μετά έμεινε εκτός προπόνησης? Το λογικό δεν θα ήταν να προφυλαχτεί ακριβώς μετά τον αγώνα του Σαββάτου?
Φίλε καταλαβαίνω την αγωνία να δεις το ματς, ως Έλληνας του εξωτερικού το έχω περάσει χιλιάδες φορές και εγώnikvasil έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε συζητήσεις και συμβουλές για κάτι που είναι παράνομο και εις βάρος των συμφερόντων του ΠΑΟΚ
Μα τη συνδρομή του PAOK TV θέλω να πάρω για να μην πληρώνω τη Nova, anyway εάν γνωρίζει κάποιος ας μου στείλει pm.

- ΑποστόληςΑ
Διαβάζω (ΠΑΟΚ24) ότι ο αρχηγός θα ξεκινήσει ως δεξιός μπακ.