Ας βαλει τον Κουαλιάτα- Κωνσταντέλια να παιζουν στο 10...
Τι θα πάθουμε δηλαδη?
Εκτός αν φερει καμμια παικτουρα.. δύσκολα αλλα ισχύει..omerta76 έγραψε:Ότι και να κάνει ο ΠΑΟΚ με Φερνάντεζ, χαμένος θα βγει:
Αν δεν τον πάρει - "ούτε παίχτη από τον Μπεο μπορεί να πάρει". Αν δε βγάλει μάτια σε κανά βαζελο " εμείς δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε";
Αν τον πάρει:
"Καλά φέραμε τον Μποτο για να πάρει παίχτη από το Βόλο";
"Με παίχτες από το Βόλο και τον Λεβαδειακό της Πορτογαλίας θα κάνουμε ομάδα";
"Πάλι κότσους μας έπιασε ο Βόλος"!
Αρρώστια μεγάλη
Βασικος ηταν στον Βολο. Καλα ειναι τα λεπτα τουJohnDag έγραψε:Εντωμεταξύ, αυτό το τρελό hype με τον Fernandes μπορει κάποιος να μου εξηγήσει πως προέκυψε;
Είναι ειλικρινής η ερώτηση;
Έκατσα λίγο και τον έψαξα και αδυνατώ να καταλάβω.
Την χρονιά πριν έρθει Ελλάδα πέρασε μια χρονιά στην Castellon στην Segunda Division.
12 συμμετοχές 1 γκολ σε 422' συμμετοχής.
Ο ορισμός του πέρασε και δεν ακούμπησε.
Πέρσι στο Βόλο πριν τα πλει άουτ περνάει τελείως απαρατήρητος καθώς έχει 20 συμμετοχές με 2 γκολ 1 ασίστ σε 1.643' συμμετοχής. Δεν τον λες καλά καλά βασικό και αναντικαταστατο στον Βόλο.
Κάνει καλές εμφανίσεις στα πλει άουτ με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 7 συμμετοχές αλλά με τα περισσότερα ματς να είναι αδιάφορα λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Και ξαφνικά φέτος, με 2 ωραία γκολ στα φιλικά προετοιμασίας, έχει γίνει ένας ακατανόητος ντόρος για το όνομα του λες και ανακαλύψαμε το νέο David Silva.
Τον θελει η χάρτινη, τον θελει ο βαζελος, τον θέλουμε εμείς.
Ακατανόητα πράγματα.
Παντως αν καταφέρει να μας δαγκώσει ο Μπεος ένα 1Μ γι' αυτό τον παίχτη τι να πω;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου τα 2,5 για Μουργκ ήταν ένα φυσιολογικό ποσό για έναν παίκτη που πήρε πρωτάθλημα στην χώρα του και στα 25 του είχε ήδη γράψει 163 συμ. -35 γκολ - 40 ασιστ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, παραπλήσιας δυναμικής του ΠΑΟΚ (Ραπίντ).MikeStr4 έγραψε:Έτσι με μια πρόχειρη σκέψη αν δώσαμε 2,5 για Μουργκ, 2 για Κουλιατα…τότε ο Αχιλλικος το 1 που ζητάει δεν είναι τίποτα…
Καλά εννοείται πως θα το φορτώσουν ΚΑΙ αυτό στον Λουτσέσκου.WestBlock4 έγραψε:Εγω το κάνω σαν εικόνα παντως αν πάρουμε τον φερναντες..
Άρθρο μολις υπογράψει: τον ήθελε διακαώς ο λουτσεσκου.
Κ αν στραβώσει κάποια στιγμή η χρονια.
Άχρηστος και του πηρανε ότι ήθελε αλλά δε μπόρεσε κλπ κλπ κλπ..
Ο Λουτσεσκου είναι επαγγελματίας που ξέρει να μιλάει. Όπως είπε θέλω 10αρι ας βγει να πει ότι δεν ήθελα Κουαλιατα ή Φερνάντεζ γ Τόμας....Blackgr4 έγραψε:Καλά εννοείται πως θα το φορτώσουν ΚΑΙ αυτό στον Λουτσέσκου.WestBlock4 έγραψε:Εγω το κάνω σαν εικόνα παντως αν πάρουμε τον φερναντες..
Άρθρο μολις υπογράψει: τον ήθελε διακαώς ο λουτσεσκου.
Κ αν στραβώσει κάποια στιγμή η χρονια.
Άχρηστος και του πηρανε ότι ήθελε αλλά δε μπόρεσε κλπ κλπ κλπ..
Ήδη είδα τον Τοσκίτση να γράφει "τον θέλει ο Λουτσέσκου".
Ναι ρε, του είπαν "θα πάρεις ή τον Ντιμπάλα ή τον Φερνάντεζ" και αυτός απάντησε "θέλω τον Φερνάντεζ!!!".
Επειδή είναι επαγγελματίας ,δεν μπορεί να βγει να πει τέτοιο πράγμα όσο είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ.omerta76 έγραψε:Ο Λουτσεσκου είναι επαγγελματίας που ξέρει να μιλάει. Όπως είπε θέλω 10αρι ας βγει να πει ότι δεν ήθελα Κουαλιατα ή Φερνάντεζ γ Τόμας....Blackgr4 έγραψε:
Καλά εννοείται πως θα το φορτώσουν ΚΑΙ αυτό στον Λουτσέσκου.
Ήδη είδα τον Τοσκίτση να γράφει "τον θέλει ο Λουτσέσκου".
Ναι ρε, του είπαν "θα πάρεις ή τον Ντιμπάλα ή τον Φερνάντεζ" και αυτός απάντησε "θέλω τον Φερνάντεζ!!!".
It's the manager βρε κουτοJohnDag έγραψε:Εντωμεταξύ, αυτό το τρελό hype με τον Fernandes μπορει κάποιος να μου εξηγήσει πως προέκυψε;
Είναι ειλικρινής η ερώτηση;
Έκατσα λίγο και τον έψαξα και αδυνατώ να καταλάβω.
Την χρονιά πριν έρθει Ελλάδα πέρασε μια χρονιά στην Castellon στην Segunda Division.
12 συμμετοχές 1 γκολ σε 422' συμμετοχής.
Ο ορισμός του πέρασε και δεν ακούμπησε.
Πέρσι στο Βόλο πριν τα πλει άουτ περνάει τελείως απαρατήρητος καθώς έχει 20 συμμετοχές με 2 γκολ 1 ασίστ σε 1.643' συμμετοχής. Δεν τον λες καλά καλά βασικό και αναντικαταστατο στον Βόλο.
Κάνει καλές εμφανίσεις στα πλει άουτ με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 7 συμμετοχές αλλά με τα περισσότερα ματς να είναι αδιάφορα λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Και ξαφνικά φέτος, με 2 ωραία γκολ στα φιλικά προετοιμασίας, έχει γίνει ένας ακατανόητος ντόρος για το όνομα του λες και ανακαλύψαμε το νέο David Silva.
Τον θελει η χάρτινη, τον θελει ο βαζελος, τον θέλουμε εμείς.
Ακατανόητα πράγματα.
Παντως αν καταφέρει να μας δαγκώσει ο Μπεος ένα 1Μ γι' αυτό τον παίχτη τι να πω;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύο;;; Ούτε εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξοςpanpangr77 έγραψε:Φέρτε δύο παίκτες να πάρουμε το πρωταθλημα ,δεν βλέπονται οι άλλοι ..