Ask and you shall receiveiasoiako έγραψε:Johndag
Δεν βάζεις και το heat map του Aosman

+1K_geo έγραψε:να πουμε την αλήθεια 2 ειναι τα πραγματικά 10αρια στη σύγχρονη ιστορία.
στις μελαχρινές η μόνικα μπελούτσι και στις ξανθιές η σκάρλετ η γιόχανσον.
όλες οι άλλες είναι απλά υποκαταστατα ή μεσοβέζικες λύσεις![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιες ανταγωνιστικές ομάδες στην Ελλάδα;giliopoulos έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε παραδειγματα απο το 10 που εχουν οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη?
Να καταλαβω γιατι μιλαμε και τι ακριβως θελετε
Κροβινοβιτςgiliopoulos έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε παραδειγματα απο το 10 που εχουν οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη?
Οκ.loukas karadimos έγραψε:Κροβινοβιτςgiliopoulos έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε παραδειγματα απο το 10 που εχουν οι αλλες ανταγωνιστικες ομαδες στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη?
Με τη διαφορά ότι οι μεγάλοι μπαλαδοροι αυτού του κόσμου πάντα έψαχναν και θα ψάχνουν την κοκκινομάλλα Τζέσικα Ραμπιτ. Το άπιαστο, φαντασιακό, ουτοπικό υπερδεκαρι που παίζει στα ακραK_geo έγραψε:να πουμε την αλήθεια 2 ειναι τα πραγματικά 10αρια στη σύγχρονη ιστορία.
στις μελαχρινές η μόνικα μπελούτσι και στις ξανθιές η σκάρλετ η γιόχανσον.
όλες οι άλλες είναι απλά υποκαταστατα ή μεσοβέζικες λύσεις![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπήρξε λοιπόν υπεραξία στην "κάθε πώληση" Mιταη, Αλεξανδρόπουλου και Perea, αλλα εμενα μου φάνηκε μεγάλο το νούμερο.Blackgr4 έγραψε:Δεν είμαι εγώ αυτός που βάζω τον όρο υπεραξία δίπλα από κάθε πώληση επειδή απλά μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο.astral έγραψε: Ποιοι?
Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει με τους δημιουργικούς ορισμούς της υπεραξίας.
@John Κατανοητό.
Προχωράμε.