Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Δεν ξέρω πόσα θα δώσουμε στον Μπέο και ειλικρινά λίγο με νοιάζει.
Αυτό που δεν θέλω με τίποτα είναι να δώσουμε κανά 500άρι συμβόλαιο στον.. Φερνάντες. Κανονίστε στην ΠΑΕ. Ένα 15-20% παραπάνω από αυτά που παίρνει τώρα είναι δίκαιο. Τα άλλα αφού πιάσει σε μας. Μην παγιδευτούμε και δεν μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε μετά.
Βρες τα με τον Μπέο, και μετά ο παίκτης, ακόμα και τα ίδια να του δώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσει τον Βόλο από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που δεν θέλω με τίποτα είναι να δώσουμε κανά 500άρι συμβόλαιο στον.. Φερνάντες. Κανονίστε στην ΠΑΕ. Ένα 15-20% παραπάνω από αυτά που παίρνει τώρα είναι δίκαιο. Τα άλλα αφού πιάσει σε μας. Μην παγιδευτούμε και δεν μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε μετά.
Βρες τα με τον Μπέο, και μετά ο παίκτης, ακόμα και τα ίδια να του δώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσει τον Βόλο από τον ΠΑΟΚ.
- pagotatzis
Αν τον θελουμε τον Φερναντεζ είναι τελιωμενο !
Ένα τηλέφωνο του Ιβαν και φινιτο!
Πουλάς και τον Αύγκουστο και φέρνεις δανεικό τον Πιανιτς από Μπαρτσα !!!
Ένα τηλέφωνο του Ιβαν και φινιτο!
Πουλάς και τον Αύγκουστο και φέρνεις δανεικό τον Πιανιτς από Μπαρτσα !!!
O ΠΑΟΚαρχης απαντάει σε όλους ρε φίλε, μην παρεξηγείσαι. Ότι αυτός καταλαβαίνει φυσικά από τον καθέναK_geo έγραψε:@John Dag
διαβασε καλύτερα τι έγραψα γιατί δε διαφωνώ.
απλά θέτω την οπτική του ότι ΕΚΕΙ είναι πιο ΕΥΚΟΛΟ για κάποιον νεαρό. οποιονδήποτε. από Χάλαντ μέχρι Κούτσια.
λόγω της πίεσης φυσικά. και πάνω σε αυτό παραπέμπω το σχόλιο που γράφτηκε πιο πάνω ότι ο Λουτσέσκου είπε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την τακτική προσήλωση των νεων παιχτών.
Και λογικά τους "προστετεύει" γιατί και ο καθένας έχει το χαρακτήρα και τις παραστάσεις του ώς ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι απλά αθλητής.
αλλος βλέπει το θηλυκό και ορμάει στον πατσά, άλλος το τριγυρνάει κανα μήνα, άλλος περιμένει να του την πέσει αυτή.
-
panpangr77
Άλλος ένας αριστεροπόδαρος που παίζει δεξιά ...
Στρουφάκι. Ελπίζω να μην ξηλωθουμε στον Μπεο . Το μόνο θετικό είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου να υπάρχει στο ρόστερ. Δεν είναι Μουργκ. Αν συνδυαστεί με αγορά άλλου παίκτη στυλ Ναρευ . Θα είμαι ευχαριστημένος. Αν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα θα είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που υπάρχει για μένα.
Στρουφάκι. Ελπίζω να μην ξηλωθουμε στον Μπεο . Το μόνο θετικό είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου να υπάρχει στο ρόστερ. Δεν είναι Μουργκ. Αν συνδυαστεί με αγορά άλλου παίκτη στυλ Ναρευ . Θα είμαι ευχαριστημένος. Αν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα θα είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που υπάρχει για μένα.
Εντάξει k_geo, σορρυ και για το ύφος κιόλας.
Άλλος με εκνεύρισε, ένας από τους 2-3 κλασικούς που τον έχουν πάρει εργολαβία αυτό τον ρόλο εδώ μέσα.
Να γυρνάνε τα μυαλά του κόσμου.
Ας μην το συνεχίσουμε δεν έχω κανένα απολύτως θέμα προσωπικό με εσένα όσο κι αν συχνά διαφωνούμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλος με εκνεύρισε, ένας από τους 2-3 κλασικούς που τον έχουν πάρει εργολαβία αυτό τον ρόλο εδώ μέσα.
Να γυρνάνε τα μυαλά του κόσμου.
Ας μην το συνεχίσουμε δεν έχω κανένα απολύτως θέμα προσωπικό με εσένα όσο κι αν συχνά διαφωνούμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γενικα δεν υπαρχει λογος να χαλάμε τις ζαχαρένιες μας. δεν ειναι θετικό αλλωστε να υπάρχουν ίδιες απόψεις από ολους γιατί έτσι δεν προωθείται κανένας διάλογος.
αλλά σεβασμό όλοι προς όλους
κατα τα άλλα, εχω δικαιο και το ξερετε
αλλά σεβασμό όλοι προς όλους
κατα τα άλλα, εχω δικαιο και το ξερετε
ο Σοτελδο 1,50κατι αριστεροποδαρος με ατομικη ενεςργεια...παικταρας.
Ο Φερναντες αριστεροποδαρος με ατομικη ενεργεια....στρουμφακι
βλεπω εχει πολλους φαν ο Κολκας που θελει 10αρι νταμαρι 1,90.
Αν περναμε Μπερναρ πχ θα λεγαμε αντε μωρε με τον παλιοκοντο...
Ο Φερναντες αριστεροποδαρος με ατομικη ενεργεια....στρουμφακι
βλεπω εχει πολλους φαν ο Κολκας που θελει 10αρι νταμαρι 1,90.
Αν περναμε Μπερναρ πχ θα λεγαμε αντε μωρε με τον παλιοκοντο...
Φέρε τώρα έναν δανεικό επιθετικό και μια χαφαρα , δώσε Αγκούστο και θα είμαστε καλά..
- WestBlock4
Αν μας γλεντήσει ο μπεος παντως κ δώσουμε πάνω από ένα μυριο για αυτο το παιχτη τότε ο μποτο ας ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ β .
Ποιος είναι καλύτερος απ΄τον Αουγκούστο και παρακαλάτε να φύγει; Ο Κούρτιτς; Ο Σβάμπ; Ο Τσιγγάρας; Ας φύγει ένας από τους πρώτους 2, γιατί να φύγει ο Αουγκούστο;
ο νόμος της αγοράς βέβαια λέει ότι ποτέ δεν πρέπει να δείχνεις ότι "καίγεσαι" για το προϊόν γιατί ο πωλητής θα το εκμεταλλευτεί.WestBlock4 έγραψε:Αν μας γλεντήσει ο μπεος παντως κ δώσουμε πάνω από ένα μυριο για αυτο το παιχτη τότε ο μποτο ας ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ β .
με λίγα λόγια δε χρειαζόταν να μάθουν όλοι ότι..καιγόμαστε για 10αρι.
βέβαια, από την άλλη, αν δεν κάτσει να τον πάρεις γιατί πχ μπήκαν και άλλες ομάδες και δεν έχεις διάθεση για..πλειστηριασμό, θεωρώ ότι θα πείς "καλα μας τον πήραν οι άλλοι γιατί δε βάλαμε κανα φράγκο παραπάνω αφού τον θέλαμε" σωστα;
Γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει χρηματα , διαφορετικά το πιο πιθανό είναι να τον χάσεις ελεύθερο…Προσωπικά αν με ρωτάς θα ήθελα ο Κούρτιτς..adman έγραψε:Ποιος είναι καλύτερος απ΄τον Αουγκούστο και παρακαλάτε να φύγει; Ο Κούρτιτς; Ο Σβάμπ; Ο Τσιγγάρας; Ας φύγει ένας από τους πρώτους 2, γιατί να φύγει ο Αουγκούστο;
Εδώ το έχει αναφέρει τόσες φορές ο προπονητής σου…K_geo έγραψε:ο νόμος της αγοράς βέβαια λέει ότι ποτέ δεν πρέπει να δείχνεις ότι "καίγεσαι" για το προϊόν γιατί ο πωλητής θα το εκμεταλλευτεί.WestBlock4 έγραψε:Αν μας γλεντήσει ο μπεος παντως κ δώσουμε πάνω από ένα μυριο για αυτο το παιχτη τότε ο μποτο ας ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ β .
με λίγα λόγια δε χρειαζόταν να μάθουν όλοι ότι..καιγόμαστε για 10αρι.