K_geo έγραψε:καθομαι ακούω εναν τύπο σε ένα ραδιόφωνο που λέει πως τους βρίσκει ο μπεος κτλ.
ο ρικάρντο που καλή ώρα ήρθε σε εμάς είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.
ποιος πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε να παει στο βόλο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φανεί-εξελιχτεί και να πουληθεί μετέπειτα;
απλά άλλο το επίπεδο του βόλου και η πίεση, άλλο ο ΠΑΟΚ.
το θέμα είναι να κάνουμε τέτοιες κινήσεις αλλά να έχουμε και τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες να εξελιχτούν και να μη σπάσουν από την πίεση χωρίς να φανούν
αυτά πείτε στον αρδολόγο του ραδιοφώνου...
Συνειδοποιεις φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι Βόλος;
Ότι είναι μεγάλη ομάδα με στόχους άμεσους και ότι οφείλει να πρωταγωνιστει κάθε ώρα και λεπτό.
Δεν υπάρχει χρόνος στον ΠΑΟΚ. Είσαι έτοιμος; Μπαίνεις παίζεις και προσφέρεις άμεσα. Δεν είσαι; Να πας αλλού να ετοιμαστεις.
Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα και έχει απαιτήσεις.
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε σεις, φυτώριο ελπιδοφορων ποδοσφαιριστων; Αυτός είναι ο στόχος μας;
Να φτιάχνουμε ποδοσφαιριστές για να τους πουλάμε;
Γι' αυτό έχω έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου στο τιμόνι;
Για να γίνω ποδοσφαιρική φάρμα;
Τι διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα θεέ μου, ώρες ώρες δεν ξέρω αν είμαι σε τοπικ του μεγάλου ΠΑΟΚ ή σε τοπικ του Αστέρα της Τρίπολης.
Αυτομπαναρομαι ξανά γιατί θα με πέσουν και τα λίγα μαλλιά που μου έχουν μείνει με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Τα λέμε ξανά την Κυριακή που παίζει η ΠΑΟΚάρα (όσο κι αν μερικοί την αντιμετωπίζουν πια σαν ΠΑΟΚακι).
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk