Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από omerta76 »

@ makispaspartou

Αν δεν θέλεις να απαντάς πολιτισμένα ή με επιχειρήματα, μην απαντάς καθολου
Δεν υπάρχει λόγος να χαλιομαστε.

Τον απάντησα σε κάτι που έγραψε και έχω δύο πρόσφατα παραδείγματα αυτό το καλοκαίρι. Και μου μιλάς για διαστρέβλωση και κανόνες.

Άντε σε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι δίνει ομαδα 3 μυρια για τον Μιταη...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

omerta76 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ γράφετε ορισμένοι για παίκτες που αποκτούν υπεραξία σε περίοδο που οι ομάδες τους δεν έπαιξαν πολύ στην Ευρώπη, αλλά σας διαφεύγει το γεγονός, πως τα παραδείγματα σας είναι διεθνείς και μάλιστα με αρκετές συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Που σημαίνει πως έχουν περάσει τα στενά σύνορα της Ελλάδας προ πολλού.

Μιτάι: 20 ματς με τις μικρές της Αλβανίας και 1 ματς με την ανδρική ομάδα
Αλεξανδρόπουλος: 27 ματς με τις μικρές Εθνικές της χώρας μας και πρόλαβε ήδη και έγραψε 5 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.
Ένα απλό δίκτυο σκάουτινγκ να έχεις, δεν γίνεται να μην γνωρίζεις τι παίζει στις μικρές Εθνικές από παίκτες.
Ούτε περιμένεις να δεις μόνο τι παίζει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις..
Άρα για Κουαλιατα, Κοταρσκι, Νταντάς, Ρικάρντο, Κουλιερακη, Μιχαηλίδη, Ζιφκοβιτς, Κωσταντελια κλπ δεν πρέπει να ανησυχούμε, σωστά;
Δεν πρόκειται να χάσουν την αξία τους, σωστά;

Εσύ τα λες, όχι εγω
Δεν σε πιάνω. Εξήγησε λίγο τι εννοείς σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

@ Blackgr4

Εννοώ ότι δεν ανησυχώ μην χάσουν την αξία τους παίχτες που είναι διεθνείς στις εθνικές τους.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Άρχισε σημερα η Τσολακ-ίαδα και η Αμπελροφερε-ιδα, με τον Μπούζα αρχηγό.
Ο ίδιος έλεγε ο Τσόλακ δεν στρίβει κλάμα και γκρίνια. Οι χαζοί δώσαν 3εκ για αυτό το παλτό

Εντάξει δεν γίνεται ότι γίνεται στον ΠΑΟΚ να είναι λάθος και να μην ακούγεται τίποτα για τις άλλες ομάδες.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Επίσημα πλέον βγαίνει πως πάμε να κλείσουμε τον Φερνάντες…
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

omerta76 έγραψε:@ makispaspartou

Τον απάντησα σε κάτι που έγραψε και έχω δύο πρόσφατα παραδείγματα αυτό το καλοκαίρι. Και μου μιλάς για διαστρέβλωση και κανόνες.

Άντε σε παρακαλώ
Μια χαρά πολιτισμένα σου απαντάω και το κάνεις συνέχεια και σε δικά μου γραφόμενα.
Ο JohnDag είπε την άποψη ότι χωρίς Ευρώπη και τίτλους δεν παίρνεις υπεραξία. Εσύ τι θες να πεις με το παράδειγμα Μιτάι? Πες καθαρά. Να διαβάσουμε όλοι την άποψή σου να ξέρουμε και τι πρεσβεύεις. Χρησιμοποιείς ένα παράδειγμα παίκτη, που και διεθνείς συμμετοχές είχε και πήγε με 3 εκ σε ομάδα της Ρωσίας που βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία. Τι θες να μας πεις?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

omerta76 έγραψε:@ Blackgr4

Εννοώ ότι δεν ανησυχώ μην χάσουν την αξία τους παίχτες που είναι διεθνείς στις εθνικές τους.
Είναι διεθνείς οι Κουαλιάτα και Ρικάρντο και δεν το ξέρω;
Άβαταρ μέλους
omerta76

iasoiako έγραψε:Άρχισε σημερα η Τσολακ-ίαδα και η Αμπελροφερε-ιδα, με τον Μπούζα αρχηγό.
Ο ίδιος έλεγε ο Τσόλακ δεν στρίβει κλάμα και γκρίνια. Οι χαζοί δώσαν 3εκ για αυτό το παλτό

Εντάξει δεν γίνεται ότι γίνεται στον ΠΑΟΚ να είναι λάθος και να μην ακούγεται τίποτα για τις άλλες ομάδες.
Είπαμε, όταν φεύγουν όλοι τους εκθειάζουν για να την πουν στον ΠΑΟΚ

Το τι βλέπανε τα μάτια μας από αυτούς όταν ήταν εδώ όμως...

Σε λίγο θα πουν και για τον Εσιτι
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Για τον δε Φερέιρα τον επονομαζόμενο εδώ μέσα και Ζωγράφο,
έγραφαν στην κωλοφυλλαδα τους ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟΝ

Σημ. Για το τι βλέπουν τα μάτια μας άσε το καλύτερα. Δεν βλέπουμε όλοι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
omerta76

makispaspartou έγραψε:

Άντε σε παρακαλώ
Μια χαρά πολιτισμένα σου απαντάω και το κάνεις συνέχεια και σε δικά μου γραφόμενα.
Ο JohnDag είπε την άποψη ότι χωρίς Ευρώπη και τίτλους δεν παίρνεις υπεραξία. Εσύ τι θες να πεις με το παράδειγμα Μιτάι? Πες καθαρά. Να διαβάσουμε όλοι την άποψή σου να ξέρουμε και τι πρεσβεύεις. Χρησιμοποιείς ένα παράδειγμα παίκτη, που και διεθνείς συμμετοχές είχε και πήγε με 3 εκ σε ομάδα της Ρωσίας που βρίσκεται σε πόλεμο με την Ουκρανία. Τι θες να μας πεις?
Ναι φυσικά, γράφει μετά όμως ότι ο Μιται πουλήθηκε γιατί είναι διεθνής με την Εθνική του.

Άρα λέω ότι δεν είναι απαραίτητο να παίζεις μόνο Ευρώπη με την ομάδα σου για να σε αγοράσει μια ομάδα.

Γιατί εδώ πέρα διαβάζουμε για ναυάγιο του project ΠΑΟΚ που αποκλείστηκε από Ευρώπη και οι νέοι παίχτες δεν θα αποκτήσουν υπεραξία.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες μπορούν να είναι κίνητρο στο να δουν οι scouters ή οι managers το τι αξίζει ένας παίκτης, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνον αυτοί. Ένας ή πολλοί ενδιαφερόμενοι θα δουν τους παίκτες που ενδεχόμενα τους γυαλίζουν και σε αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και ειδικά σε ντέρμπι.
Ο Τσόλακ εδώ και 1,5 μήνα δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είτε καλώς είτε κακώς έφυγε, γερός να είναι και καλή σταδιοδρομία να έχει. Τόπος μεταγραφών είναι αυτός, ας απασχολήσει όποιον ενδιαφέρεται ο τόπος του "ο κόσμος παίζει μπάλα".
Αν έλθει κάποιος καινούργιος παίκτης στην ομάδα, είτε Φερνάντεζ λέγεται, είτε van Broyne, καλώς να έλθει και να ελπίζουμε να κάνει την όποια διαφορά θέλουμε και να βοηθήσει. Πονάμε όλοι στο να απαξιώνουν κάποιοι τον ΠΑΟΚ (πιστεύω πως ίσως να αποδειχθεί και καλό), ας μην τον απαξιώνουμε και εμείς που τον αγαπάμε και να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσα. Λίγο καλόπιστοι και στον συνοπαδό ας είμαστε.
Κοντά στα 50 χρόνια τώρα ξέρω πως οι ΠΑΟΚτσήδες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας μετά όχι καλά αποτελέσματα. Ακόμα και στο πρώτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, η ήττα από τον Ατρόμητο έφερε γκρίνια στο γιατί οι παίκτες βαριόταν, γιατί ενδεχόμενα δεν αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο πριν τον αγώνα και αν στο πρακτορείο του πατέρα του Κούδα παίχτηκε το παιχνίδι στο ΠΡΟ-ΠΟ στο 1-2-Χ.
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Παίδες θα γράψω κάτι που μπορεί να είναι ολίγον τι οφ-τόπικ απλά επειδή προβληματιζόμαστε που προβληματιζόμαστε να βάζουμε και κάποιες επιπλέον σκέψεις στο παιχνίδι. Φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά στην οποία θα έχουμε την πιο ταχύρρυθμη ενσωμάτωση των μεταγραφών στα τακτικά και αγωνιστικά θέλω του Λούτσε και εξηγούμαι:

1. Οι προπονήσεις θα είναι οι διπλάσιες. Ο ΠΑΟΚ πέρσι με 60+ παιχνίδια έπαιζε για μεγάλα διαστήματα ματς ανά 3-4 μέρες. Για ομάδα έτοιμη-φορμαρισμένη και συμπαγής αυτό είναι το ιδανικό αλλά...μία ομάδα στο ξεκίνημα του χτισίματος της υπο αυτές τις συνθήκες και με ανάγκες αφομοίωσης τόσο των δυναμικών του συνόλου όσο και της τακτικής προσέγγισης του προπονητή που χάνει τις μισές προπονήσεις λόγω χαλάρωσης και λόγω απαραίτητων αποθεραπειών πάσχει φοβερά από τα συνεχόμενα παιχνίδια ανεξαρτήτως βάθος πάγκου...ΑΡΑ ενώ έχουμε συνηθίσει οι ομάδες Λουτσέσκου να κάνουν το ξεπέταγμα τους περίπου το Φλεβάρη φέτος λογικά θα χρειαστεί ο μισός χρόνος...Δηλαδή η ομάδα τον Νοέμβριο θα αρχίσει να δουλεύει με φουλ τουρμπίνες.

2. Αυτό που μέχρι στιγμής το έχει επαναλάβει 3 φορές ο Λούτσε είναι ότι ευχαρίστησε τον Μπότο γιατί ανεξαιρέτως, όπως είπε, οι παίκτες που ήρθαν παρά το μικρό της ηλικίας και των παραστάσεων έχουν τρομερή πειθαρχική και τακτική συνέπεια. Δεν είναι τυχαίο ότι και ο Φερνάντες όπου ακούγεται έχει μία σεζον προπονήσεων υπό τις οδηγίες του γίγαντα τακτικής Γκουαρντιόλα. Αυτοί που θέλουν να βλέπουν σύννεφα στη σχέση Τ.Δ.-προπονητή θα βλέπουν και έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα να δημιουργήσουν εντυπώσεις με δημοσιεύματα.

Καταληκτικά ετοιμάζονται ωραία πράγματα. Καλό θα είναι να έρθει και ένα κερασάκι στην τούρτα για να καλμάρει την εσωστρέφεια λίγο νωρίτερα αλλά όχι απαραίτητο. Εγώ δεν βλέπω σοβαρούς ανταγωνιστές. Βλέπω μία ομάδα η οποία αν στηριχθεί και βγει στις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν σε κληρώσεις CL με 2-3 ακριβές προσθήκες του χρόνου θα πετάει φωτιές. Υπομονή και :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γιατί τόση ένταση ρε παιδιά? Είπαμε 2 πρόσφατα παραδείγματα που πήραν υπεραξία χωρίς Ευρώπη. Υπάρχουν και αλλα. Δεν είπε κανένας ότι δεν χρειάζεται η Ευρώπη η ότι δεν δίνει ώθηση και στις αξιες και οικονομικά, αλλα να μην είμαστε απόλυτοι. Δηλαδή ο κάθε Mitaj πήρε υπεραξία με μια συμμετοχη στην Αλβανία το 2021? Ας είμaστε σοβαροί.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

omerta76 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:

Άντε σε παρακαλώ
Ναι φυσικά, γράφει μετά όμως ότι ο Μιται πουλήθηκε γιατί είναι διεθνής με την Εθνική του.

Άρα λέω ότι δεν είναι απαραίτητο να παίζεις μόνο Ευρώπη με την ομάδα σου για να σε αγοράσει μια ομάδα.

Γιατί εδώ πέρα διαβάζουμε για ναυάγιο του project ΠΑΟΚ που αποκλείστηκε από Ευρώπη και οι νέοι παίχτες δεν θα αποκτήσουν υπεραξία.
Όταν απαντάς σε κάποιον θα απαντάς πάνω σε αυτά που γράφει.

Όχι σε αυτά που νομίζεις ότι γράφει. Ή σε αυτά που διάβασες από άλλον.

Εγω ούτε για ναυάγιο του πρότζεκτ έγραψα, ούτε ανέφερα πουθενά τον Μιται.

Εγω ειπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει Ευρώπη και να κυνηγάει/κατακτάει τίτλους.

Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν υπεραξία και οι νεαροί παιχτες που φέρνει και θα πουληθούν πιο εύκολα και σε καλύτερα λεφτά.

Εκτός αν νομίζεις ότι θα έπαιρνες 22Μ από Τζολη και Γιαννουλη αν δεν έκαναν τα καταπληκτικά προκριματικά του προπέρσινου καλοκαιριού απέναντι σε Μπεσικτας και Μπενφικα αλλά και ανάλογες εμφανίσεις στο όμιλο του Γιουροπα.

Τέλος, δημιουργεί το λιγότερο αλγεινη εντύπωση να εύχεται και να ζητάει ένας οπαδός επιτυχίες για/από την ομάδα του και άλλος οπαδός να βγάζει "σπυριά" με αυτό.

Τόσο πολύ σε "αναστατώνει" το ενδεχόμενο να κάνει ο ΠΑΟΚ Ευρωπαϊκές πορείες και να πάρει τίτλους;

Ή είσαι από αυτούς που την βρίσκουν μετρώντας εκατομμύρια να μπαίνουν στα ταμεία;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”