Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι περισσότερο winger.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι περισσότερο δεξί winger.
Ίδιο στυλ με Ζιβκο είναι, inside forward που αποδίδει καλύτερα από δεξιά καθώς έχει καλό αριστερό και συγκλίνει.
Επειδή, λοιπόν, για ΠΑΟΚ μιλαμε δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να έρθει στο τέλος αυτός.
Και να παίζουμε στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό με 3 δεξιά wingers.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα είναι ότι είναι περισσότερο δεξί winger.
Ίδιο στυλ με Ζιβκο είναι, inside forward που αποδίδει καλύτερα από δεξιά καθώς έχει καλό αριστερό και συγκλίνει.
Επειδή, λοιπόν, για ΠΑΟΚ μιλαμε δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση να έρθει στο τέλος αυτός.
Και να παίζουμε στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό με 3 δεξιά wingers.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ζίφκοβιτς έχει χάσει μέρος της σπιρτάδας του (βεβαια πέρυσι έπαιξε σχεδόν 50 αγώνες non stop συν κορονοϊό κτλ) αλλά δεν παύει να είναι ένας ιδιαίτερα technically gifted αθλητής όπου θα ήθελα να δω να δοκιμάζεται στη θέση πίσω από το φόρ, θέση που και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να του ταιριάξει. Παράλληλα, αν δεν κάνω λάθος, αγωνιζόμενος στα αριστερά έχει καλύτερο μ.ο ασσίστ/αγώνα ενώ στα δεξία καλύτερο μ.ο γκολ/αγώνα στην μεχρι στιγμής καριέρα του..
Ο Ναρει είναι ξεκάθαρα ένας winger με καλή κίνηση στο χώρο, ταχύτητα και σέντρα ενώ για το Φερνάντεζ δεν έχω εικόνα/άποψη παρα μόνο σκόρπιες ατάκες του στυλ "μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και στις 3 μεσοεπιθετικές θέσεις", ότι είναι παίχτης με προσωπική ενέργεια, μπουκαδόρος όπως λέμε.
Στα παραπάνω θα προσθέσω την τάση του Λουτσέσκου να εναλλάσει τους 3 μεσοεπιθετικούς θέσεις κατα τη διάρκεια ενός αγώνα. ότι και αν αυτό σημαίνει.
Ο Ναρει είναι ξεκάθαρα ένας winger με καλή κίνηση στο χώρο, ταχύτητα και σέντρα ενώ για το Φερνάντεζ δεν έχω εικόνα/άποψη παρα μόνο σκόρπιες ατάκες του στυλ "μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και στις 3 μεσοεπιθετικές θέσεις", ότι είναι παίχτης με προσωπική ενέργεια, μπουκαδόρος όπως λέμε.
Στα παραπάνω θα προσθέσω την τάση του Λουτσέσκου να εναλλάσει τους 3 μεσοεπιθετικούς θέσεις κατα τη διάρκεια ενός αγώνα. ότι και αν αυτό σημαίνει.
Αν περισυ εβλεπες την ομαδα επιθετικα και σου αρεσε οκ παω πασο.icue έγραψε:
Και με ολα αυτα ειχαμε την καλυτερη επιθεση στην κανονικη διαρκεια και την δευτερη καλυτερη στο τελος. Και πηγαμε και τελικο. Α και στους 8 του Κονφερενς. Μαγικα πραγματα.
για μενα ηταν πονοματος αυτο που εβλεπα. περιμενα κανενα στημενο και αγιος ο θεος.
-
giliopoulos
Μην κολλατε στα heat maps.
Αν εισαι καλος παικτης θα την βρεις την ακρη.
Με βιερινια αριστερο μπακ πηρα το πρωταθλημα, τι ελεγε τοτε το heatmap του??
Επειδη τον εχω δει, ο φερναντες μπορει να παιξει και τις 3 θεσεις μπροστα.
Αν εισαι καλος παικτης θα την βρεις την ακρη.
Με βιερινια αριστερο μπακ πηρα το πρωταθλημα, τι ελεγε τοτε το heatmap του??
Επειδη τον εχω δει, ο φερναντες μπορει να παιξει και τις 3 θεσεις μπροστα.
-
Luigi Vampa
Αύρα που γράφεις στηρίζονται καθώς σε νουμερα; Γιατί όποιος θέλει μπορεί να γράφει οτιδήποτε υποκειμενικαdon PAOK έγραψε:Περισυ και τον Λεβαντοφσκι να ειχαμε πανω απο 10 γκολ δε θα εκανε.. εκτος αν βαρουσε και καποια πεναλτ.
Η τροφοδοσια των επιθετικων μας ηταν ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΗ. Το πιο αργο κεντρο της λιγκας με μετρια ακραια μπακ και 1 εξτρεμ να παιζει ολη τη γραμμη για να βοηθαει αμυντικα.
Ακπομ και Τσολακ (ή Σφιντερσκι στην αρχη) περιμεναμε να παρουν τη μπαλα απο το κεντρο και με ντου να βαλουν γκολ?
Περασμενα ξεχασμενα για να μην τα σκεφτομαι και εκνευριζομαι.
οντοπικ. Μποτο φερε 1 αριστερο εξτρεμ και 1 χαφ, ταχυδυναμικους και να μπορουν τα βασικα. Και διωξε σιγα σιγα ολα τα φυκια που πληρωσαμε για χρυσο
Αμα γινόταν αυτό αδερφέ από 4ο φαβορί γινόσουν αυτόματα 1-2…nunies4 έγραψε:Τι ιδανικό σενάριο θα ήταν να είχαμε πώληση Νταγκλας και γιατί όχι και Κουρτιτς και να ερχόταν αυτός ο παικταρας ο Xeka.
Αν και όπως αναρωτήθηκε χθες ένας συνοπαδος πολύ περίεργο που αυτός ο παίκτης είναι ακόμα ελεύθερος.
Κοταρσκι/ζιβκο
Ινγκι/καργας
Νεσμπεργκ/μιχαηλιδης/κουλιε
Λύρα/Σαστρε
Ράφα/αντρε/τσαουσης
Τσεκα/τσιγγαρας/σβαμπ
Νταντας/φιλιπε
Ζιβκο/ναρει
Φερναντεζ/μπισε/ρικαρντο
Καντουρι/Κουαλιατα/ντελιας
Ολιβειρα/Μπράντον /κουτσιας
Ρόστερ ορθολογικό και με @@
- black_star_ninja
Κοιτα δε διαφωνω σε κατι. Νιωθω οτι οι εποχες που παιρναμε εναν μεγαλο παικτη σε ηλικια, με οτι ρισκο συνεπαγεται αυτο, εχουν περασει. Ο Μπερμπα και ο Χατσεριδης ηταν επιλογες Ιβαν. Ο Βερνμπλουμ ειχε ποδοσφαιρικη λογικη απλα δε μας βγηκε. Ο Αντρε ειναι νομιζω ειδικη περιπτωση. Δε θα ερχοταν αν δεν ειχε το δεσιμο με την ομαδα. Ο Μαουρισιο μας βγηκε. Νομιζω ηταν αντιστοιχη περιπτωση (σαν επιλογη) με Βερνμπλουμ. Θα ηθελα και αλλες τετοιες επιλογες δε το κρυβω. Αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω και τη λογικη του τωρινου προτζεκτ. Νεοι παικτες, σε ηλικια μεταπωλησης, με μικρο οικονομικο ρισκο σε περιπτωση αποτυχιας.Blackgr4 έγραψε:Ο Μαουρίτσιο και ο Αντελίνο, έπαιρναν παραπάνω από τον Βέρνμπλουμ και τον Χατσερίδη.black_star_ninja έγραψε:Μπανε το θεμα ειναι οτι εχουμε καει με αυτους τους ακριβους ποδοσφαιριστες που κουβαλανε δυνατα βιογραφικα. Και δε μας βγηκε κανενας. Μετα απο Βερνμπλουμ, Χατσεριδη, Μπερμπατοφ δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να δωθουν τοσα χρηματα για παιχτη χωρις μεταπωληση. Επισης εχουμε καει και απο παικτες που καθονται σε ενα καλο συμβολαιο γιαυτο υπαρχει διστακτικοτητα. Και δε το βλεπω εντελως παραλογο. Θεωρω οτι το ποσο που ακουγεται για Μπερναρντ ειναι πολυ μακρια απο τα δεδομενα της ομαδας.
Ως δυο από τους πλέον πετυχημένους ποδοσφαιριστές ολόκληρης της ιστορίας μας, δεν νομίζω να καήκαμε και τόσο πολύ λόγω των μεγάλων συμβολαίων τους ε;
Ο Μπερμπάτοφ και λίγα πήρε. Παίκτη με τέτοιο βιογραφικό δεν παίζει να ξαναφέρεις. Απλά και ο ίδιος ήρθε για διακοπές αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάποιο σοβαρό πρότζεκτ να τον πείσει πως αξίζει να.. ιδρώσει.
Ένα από τα 20 πιο πετυχημένα φορ της προηγούμενης δεκαετίας στη Πρέμιερ Λιγκ και στον ΠΑΟΚ έπαιζε δεκάρι..
Σαφέστατα και θα γίνουν αστοχίες. Το βλέπουμε άλλωστε να συμβαίνει και στους φθηνότερους, όπου για να μας βγει ένας καλός, πρέπει να πάρουμε τρεις μέτριους και δυο ακόμα χειρότερους.
Στο φινάλε όμως, μετά από μια δεκαετία Σαββίδη, το οικονομικό πρόβλημα δεν προέκυψε από τα 3-4-5-10 ακριβά συμβόλαια.
Μόνο οι αγορές των: Μουργκ, Ζαμπά, Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο στοίχισαν πάνω από 15 εκατομμύρια.
Ο Λάμπρου των 450κ, έχει πάρει συνολικά από τον ΠΑΟΚ, περισσότερα από αυτά που πήρε ο Βέρνμπλουμ.
Αυτά είναι που μας έχουν ματώσει οικονομικά.
@Luigi Vampa
ναι σε λογικη και νουμερα. δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε το πειραμα. να επαναλαβουμε δηλαδη τη χρονια με λεβα στην ομαδα
ναι σε λογικη και νουμερα. δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε το πειραμα. να επαναλαβουμε δηλαδη τη χρονια με λεβα στην ομαδα
-
MauroSixama
δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να ερθει και 7ο χαφ αν δε φυγΟΥΝ κάποιΟΙ.
Αν αδειασει χωρος απο Νταγκλας η και απο Κουρτιτς γιατι οχι;;
Πορτογαλακι ειναι αλλωστε ο παικταρας. Και ελευθερος. Αντε βρε Μποτο αγορι μου...
Πορτογαλακι ειναι αλλωστε ο παικταρας. Και ελευθερος. Αντε βρε Μποτο αγορι μου...
Βρε εδω καιγεται ο προπονητης για 10 και θα φερουμε τον Φερναντες και εσεις ονειρευεστε παικτη αξιας 10 μυριων για αλλη θεση?
Το μενού έχει νέα Τούμπα, ξεχαστε τις μεταγραφές.
31 καταθέτουν την μελέτη, 4-5 μέρες να την σκαναρουν οι επιτελείς κ ο Ιβάν. Μετά σελίδα σελίδα θα την δίνουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Δύο μήνες μπάλα έχει μετά τι τα θέλει τα δεκάρια ο Λουτσεσκου;
31 καταθέτουν την μελέτη, 4-5 μέρες να την σκαναρουν οι επιτελείς κ ο Ιβάν. Μετά σελίδα σελίδα θα την δίνουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Δύο μήνες μπάλα έχει μετά τι τα θέλει τα δεκάρια ο Λουτσεσκου;
Και εγώ είμαι τις άποψης, εάν δεν φέρουν κάποιο 10αρι, που να έχει " νούμερα " να μην φέρουν κανέναν..
Ας βάλει τον Κουαλιατα, και Κωνσταντελια
Ας βάλει τον Κουαλιατα, και Κωνσταντελια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Πέμ 25 Αύγ 2022, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.