Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Φίλε kgeo Πώς να το κάνουμε?
Έτσι είναι. Όταν για δεύτερη χρονιά ζητάει ο προπονητής 10αρι και δεν τον φέρνουν αλλά μετά την Ευρωπαϊκή αποτυχία, ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα συζητιέται να φέρουν τον Βολιώτη, τότε κάποιο θέμα έχει ο προγραμματισμός.
Πιαστηκες από το σχόλιο μου ωστόσο δεν σε βλέπω να σχολιάζεις σε άλλο νήμα.
Όπως στο έγραψαν οι άλλοι φίλοι.
Ο προπονητής μας ζητά. Τρίτη μεταγραφική περίοδος. Άσε εμένα και τους όποιους γκρινιάρηδες.
Ο προπονητής μας.
Έτσι είναι. Όταν για δεύτερη χρονιά ζητάει ο προπονητής 10αρι και δεν τον φέρνουν αλλά μετά την Ευρωπαϊκή αποτυχία, ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα συζητιέται να φέρουν τον Βολιώτη, τότε κάποιο θέμα έχει ο προγραμματισμός.
Πιαστηκες από το σχόλιο μου ωστόσο δεν σε βλέπω να σχολιάζεις σε άλλο νήμα.
Όπως στο έγραψαν οι άλλοι φίλοι.
Ο προπονητής μας ζητά. Τρίτη μεταγραφική περίοδος. Άσε εμένα και τους όποιους γκρινιάρηδες.
Ο προπονητής μας.
-
Maezono Masakiyo
MikeStr4 έγραψε:Τον Τζολη ποτε ήθελες να τον βάλει αφού τον εξαφάνισαν από τον Μάρτιο μην τραυματιστεί και χαθούν τα μαρούλια μας δουλεύεις ;;mbison έγραψε:Ο Τσόλακ σκοράρει γιατί έχει στηρίγματα μπροστά. Και σήμερα σκόραρε αφού ο συμπαίκτης του την έστρωσε σε κενή εστία.
Εδώ δεν σκόραρε αφού ο Λουτσ στήνει την ομάδα με 1 φορ ξέμπαργκο. Ούτε τον Τζόλη δεν έβαζε σαν 2ο επιθετικό.
Συνηπήρξαν Τζόλης και Λουτσέσκου;
Από τα στατιστικά του Φερνάντες πάντως προκύπτει ότι στην επαγγελματική του καριέρα έχει παίξει πιο πολλές φορές στα δεξιά και μάλιστα εκεί ήταν και πιο αποδοτικός…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 24 Αύγ 2022, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
Καλά άμα δεις Ολιβέιρα και Μπράντον μαζί 11αδα, σφύραMikeStr4 έγραψε:Τον Τζολη ποτε ήθελες να τον βάλει αφού τον εξαφάνισαν από τον Μάρτιο μην τραυματιστεί και χαθούν τα μαρούλια μας δουλεύεις ;;mbison έγραψε:Ο Τσόλακ σκοράρει γιατί έχει στηρίγματα μπροστά. Και σήμερα σκόραρε αφού ο συμπαίκτης του την έστρωσε σε κενή εστία.
Εδώ δεν σκόραρε αφού ο Λουτσ στήνει την ομάδα με 1 φορ ξέμπαργκο. Ούτε τον Τζόλη δεν έβαζε σαν 2ο επιθετικό.
-
Maezono Masakiyo
Εννοείται, αφου αν τραυματιστούν και οι δύο μαζί θα μείνουμε χωρίς φορ...
-
Dimitrisou
Φιλε κόλλησε και δεν έβγαλε όλο το μήνυμα ..πιο κάτω λέω πως δεν κόλλησε με εμάς πάμε παρακάτω…όπως κόλλησε με εμάς ο πριγιο ενώ στις υπόλοιπες ομάδες του δεν έπιασε ποτέ τέτοιες έπιδοσεις..δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο αυτό λέω..JohnDag έγραψε:Από αυτά που έγραψα εγώ πχ αυτό κατάλαβες εσύ;Dimitrisou έγραψε:Τώρα αυτό θα χουμε όποτε βάζει γκολ ο τσολακ;όσο ήταν εδώ όλοι μα ΟΛΟΙ θέλατε να φύγει,τώρα που έφυγε τον αγαπήσατε;
Το πρόβλημα μου είναι ο Τσολακ και ο κάθε Τσολακ;
Αν θες λοιπόν την άποψη μου ο Ολιβειρα είναι εμφανώς καλύτερος παίχτης από τον Κροατη.
Με Μπισε αριστερό εξτρεμ και Ντουγκλας 10αρι όμως άχρηστο θα τον βγάλουμε και αυτόν στο τέλος.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η εμφανέστατη έλλειψη ποιότητας που έχουμε μεσοεπιθετικα επηρεάζει όλη την ομάδα.
Εννοείται κυρίως τον επιθετικό.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αναπολούμε Τσολακ βλέπω;;
Να πάμε μια βόλτα στα περσινά τοπικ να δούμε τι γραφόταν;;
Να πάμε μια βόλτα στα περσινά τοπικ να δούμε τι γραφόταν;;
-
Ksenitemenos4
Αυτό είναι θέμα όταν έχεις πάρει ήδη ναρει και έχεις και ζιφκοproedros έγραψε:Από τα στατιστικά του Φερνάντες πάντως προκύπτει ότι στην επαγγελματική του καριέρα έχει παίξει πιο πολλές φορές στα δεξιά και μάλιστα εκεί ήταν και πιο αποδοτικός…
K_geo, σε παρακαλω γραφε πιο συχνα ρε μαγκα. Για να τιμα το φορουμ τον τιτλο του ΟΠΑΔΙΚΟΥ και για να εχουμε λογους να συνεχισουμε να το επισκεπτομαστε γιατι με τη λαιλαπα κατακραυγης και ισοπεδωσης των παντων που κυριαρχει εδω μεσα εδω και πολυ καιρο θα ξεχασουμε και τι ομαδα ειμαστε...
Αναφερομαι στα ποστ σου στη σελιδα 25.
Σταχυολογω:
Αναφερομαι στα ποστ σου στη σελιδα 25.
Σταχυολογω:
η ομάδα δεν ΕΧΕΙ σχεδόν κανένα κενό ΠΟΣΟΤΙΚΑ, αναμένει να ΔΕΙ πως θα εξελιχτούν ποιοτικά παίχτες με ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ταλέντο και βήμα βήμα χτίζει το μέλλον της.
ακολουθούμε και στηρίζουμε ή μένουμε στη γωνία μίζεροι. εμείς αποφασίζουμε.
δλδ έχει δείξει η διοίκηση ότι δε θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο και καλύτερο; ότι δε θέλει τις καλύτερες υποδομές; στελέχη; ότι δε θέλει ένα σωματείο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ υγείας και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ;
Ναι Αποστόλη εξτρέμ είναι...Προφανώς ένας παίκτης όταν το έχει, παίζει παντού στην επίθεση. Αυτός το έχει, αλλά δε νομίζω ότι είναι το δεκάρι που ψάχνουμε. Πέρυσι έπαιξε κυρίως δεξιά. Μπες να δεις σε τι θέση τον χρησιμοποιούσαν και πέρυσι και δες τον αγώνα με τον Αστέρα φέτος.'ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι είναι; Εξτρέμ;AntoniosK έγραψε: Σωστότατα είπε ότι ο Φερνάντες δεν είναι 10άρι.
https://www.transfermarkt.com/paolo-fer ... ler/284876
Σίγουρα δεν παίζει εκεί που έπαιζε ο Πέλκας.
Και εμείς αψήφιστα θα θεωρήσουμε ότι λέει αλήθεια ο ρεπόρτερ του βάζελου, ο οποίος πέρυσι είπε ότι έπρεπε να σταματήσει ο τελικός μετά τη ρίψη αντικειμένων, ότι ο Ίβιτς έκανε το θέατρο της αρκούδας, ότι στο 4-0 του κύπελλο τους σφάξαμε...obanebane έγραψε:Ποιος Κόλκας ρε παιδιά και ποια νούμερα είναι τραβηγμένα;
Έχουν γραφτεί τα νούμερα από ρεπόρτερ του Βαζελου.
Ωραία λογική bane...
Αυτό ναι, αλλά όπως βλέπεις τοποθετείς Φερνάντες γραμμή γιατί εκεί είναι η θέση του.Metagrafakias έγραψε:Αφου δεν αρεσει στον Κολκα Ενταξει ειμαι σιγουρος οτι ο παικτης κανει για τον ΠΑΟΚ…
Αριστερο εξτρεμ Φερναντεζ και Ζιβκο σε ελευθερο ρολο πισω απο το φορ πιστευω θα δουλεψει πολυ καλα αυτο!!!