Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Με την ίδια λογική όλα τα νούμερα είναι τραβηγμένα.
Δεν έχουμε τα συμβόλαια κανενός μπροστά μας για να πούμε με σιγουριά, οπότε βασιζόμαστε σε δημοσιεύματα.
Δεν ξέρω τι έγραψε ο Κόλκας,αυτό που ξέρω είναι ότι οι βαζελοι λένε 50-50 το φετινό του συμβόλαιο με τους Άραβες και ολόκληρο του χρόνου.
Δεν έχουμε τα συμβόλαια κανενός μπροστά μας για να πούμε με σιγουριά, οπότε βασιζόμαστε σε δημοσιεύματα.
Δεν ξέρω τι έγραψε ο Κόλκας,αυτό που ξέρω είναι ότι οι βαζελοι λένε 50-50 το φετινό του συμβόλαιο με τους Άραβες και ολόκληρο του χρόνου.
-
Ksenitemenos4
Καθίστε ρε παιδιά, όταν φέρνει παίκτες ο βαζελος η ο αρηθ λέγατε, να οι αντίπαλοι μας δίνουν χρήμα, αν ρίξεις χρήμα έρχονται οι παίκτες..τώρα ξαφνικά φουσκώνουν όλοι τα νούμερα? Δηλαδή ο Μπερνάρ δεν είχε πρόταση από καλύτερη ομάδα και προτίμησε βαζελο γιατι?
-
papwolf
Μιας και δε βλέπω να κάνουμε άλλη μεταγραφή και δεκάρι που ζητά ο Λου ΔΕΝ, δε το γυρνάει κι αυτός σε 4-3-3...?
Με Ράφα, Κουλιεράκη, Ίγκι, Λύρατζη στην άμυνα,
Τσιγγάρα, Ντάντας, Φελίπε στο κέντρο και
Νάρεϋ, Μπράντον, Αντρίγια στην επίθεση να εναλλάσσονται συνεχώς.
Με Ράφα, Κουλιεράκη, Ίγκι, Λύρατζη στην άμυνα,
Τσιγγάρα, Ντάντας, Φελίπε στο κέντρο και
Νάρεϋ, Μπράντον, Αντρίγια στην επίθεση να εναλλάσσονται συνεχώς.
Είναι ότι πει ο ΚόλκαςΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι είναι; Εξτρέμ;AntoniosK έγραψε: Σωστότατα είπε ότι ο Φερνάντες δεν είναι 10άρι.
https://www.transfermarkt.com/paolo-fer ... ler/284876
Προσωπικά στα παπάρια μου πόσα θα δώσει ο βαζελος σε οποιονδήποτε παίκτη
- pagotatzis
3,2, 1
Τη κάρφωσε ο Τσολακ
Σας τα ελεγα εγώ
Πουλάτε τον Σούκερ και παίρνεται τον Μπράτσα Πιτ

Τη κάρφωσε ο Τσολακ
Σας τα ελεγα εγώ
Πουλάτε τον Σούκερ και παίρνεται τον Μπράτσα Πιτ
- sourmenetes
- Moderator
Πράγματι σεντερφορισιο γκολ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
΄Τι κατάρα κι αυτή να μην πιάνουν εδώ οι παίκτες και όπου αλλού παίζουν να είναι κορυφαίοι!
-
papwolf
Δεν είναι κάποια κατάρα, απλά φέρνουμε παίκτες που είτε δεν ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε, είτε δεν μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε αγωνιστικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:΄Τι κατάρα κι αυτή να μην πιάνουν εδώ οι παίκτες και όπου αλλού παίζουν να είναι κορυφαίοι!
1) το να φέρνεις Φερναντες τώρα είναι αστείο
Το να θες δεκάρι κ να επιλέγεις να φέρεις Φερναντες είναι επικίνδυνο
2) πλάνο που ανάγκασε το προπονητή να κατέβει έστω κ σε ένα ματς χωρίς επιθετικό κ χωρίς δεκάρι είναι κακό πλάνο
Το να θες δεκάρι κ να επιλέγεις να φέρεις Φερναντες είναι επικίνδυνο
2) πλάνο που ανάγκασε το προπονητή να κατέβει έστω κ σε ένα ματς χωρίς επιθετικό κ χωρίς δεκάρι είναι κακό πλάνο
Ε όσο να πεις Αποστόλη στην Rangers δεν έχει από πίσω αριστερό εξτρεμ με 2 ασίστ σε 60 παιχνίδια ούτε παίζει το αμυντικό τους χαφ ως 10αρι.
Το τι θα κάνει ο επιθετικός είναι πάντοτε αλληλένδετο με το τι υπάρχει πίσω του.
Αυτό που έχουμε εμείς τα τελευταία 2 χρόνια πίσω από τον εκάστοτε επιθετικό μας ειναι για να σε πιάνουν τα κλάματα. Είτε από τα νεύρα είτε απο την κατάθλιψη.
Για να δούμε μπας και αλλάξει φέτος αυτό αν και για να είμαστε ειλικρινείς it doesn't look good so far.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τι θα κάνει ο επιθετικός είναι πάντοτε αλληλένδετο με το τι υπάρχει πίσω του.
Αυτό που έχουμε εμείς τα τελευταία 2 χρόνια πίσω από τον εκάστοτε επιθετικό μας ειναι για να σε πιάνουν τα κλάματα. Είτε από τα νεύρα είτε απο την κατάθλιψη.
Για να δούμε μπας και αλλάξει φέτος αυτό αν και για να είμαστε ειλικρινείς it doesn't look good so far.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Αφου δεν αρεσει στον Κολκα Ενταξει ειμαι σιγουρος οτι ο παικτης κανει για τον ΠΑΟΚ…
Αριστερο εξτρεμ Φερναντεζ και Ζιβκο σε ελευθερο ρολο πισω απο το φορ πιστευω θα δουλεψει πολυ καλα αυτο!!!
Αριστερο εξτρεμ Φερναντεζ και Ζιβκο σε ελευθερο ρολο πισω απο το φορ πιστευω θα δουλεψει πολυ καλα αυτο!!!
Δεν πήρε την μπάλα να περάσει όλη την αντίπαλη ομάδα και να το καρφώσει. Δεν είναι ο Μέσι.ΑποστόληςΑ έγραψε:΄Τι κατάρα κι αυτή να μην πιάνουν εδώ οι παίκτες και όπου αλλού παίζουν να είναι κορυφαίοι!
Ένας κανονικός φορ είναι, που αν τον τάιζες καλύτερα, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει.
Εμείς θυμόμαστε τα 3-4-5 που έχασε, αλλά δεν δίνουμε καθόλου βάρος στις άλλες 1.000 επιθέσεις που κανείς δεν μπόρεσε να του περάσει σωστές πάσες.
Τα ίδια θα γίνουν και με τον Ολιβέιρα. Εδώ θα είμαστε. Όσο βάζουμε τον Μπίσε και τον Ντόουγκλας να τροφοδοτούν τους φορ μας, τα ίδια σκατά θα βλέπουμε.
-
Luigi Vampa
Βασικά ήταν παίκτης που ήρθε για τον Φερειρα ο οποίος έμεινε μόνο για λίγους μήνες.papwolf έγραψε:Δεν είναι κάποια κατάρα, απλά φέρνουμε παίκτες που είτε δεν ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε, είτε δεν μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε αγωνιστικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:΄Τι κατάρα κι αυτή να μην πιάνουν εδώ οι παίκτες και όπου αλλού παίζουν να είναι κορυφαίοι!
- Mattias_g4
- Επικοινωνία: