Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Εμένα το θέμα μου είναι το εξής. Και η Ρεάλ και η Μπάγερν βγάζουν ταλέντα αλλά παίρνουν και τίτλους και μετά έχεις τις Ντόρτμουντ και τις Λειψιες αυτού του κόσμου που απλά βγάζουν ταλέντα και παραμένουν ατιτλες.
Εμείς ποιο πλάνο έχουμε; Ο Ιβάν λέει δεν θέλω να βγαίνω δεύτερος ποτέ, αλλά αντικειμενικά σήμερα δεν έχουμε το ρόστερ για πρωτάθλημα.
Αυτό που λέμε κάποιοι λοιπόν είναι ότι με μερικές ποιοτικές προσθήκες θα μπορούσες και ταλέντα να βγάλεις και πρωταθλητισμό να κάνεις. Και θα μπορούσες του χρόνου να δείξεις τα ταλέντα σου στο Τσάμπιονς λιγκ και όχι στο Κόνφερενς.
Επίσης μπορεί κάποιος με βεβαιότητα να πει ότι ο Ιβάν θα δεχτεί να είναι ο ΠΑΟΚ 4ος φέτος ή θα τους διώξει όλους και θα πάμε από την αρχή πάλι;
Εμείς ποιο πλάνο έχουμε; Ο Ιβάν λέει δεν θέλω να βγαίνω δεύτερος ποτέ, αλλά αντικειμενικά σήμερα δεν έχουμε το ρόστερ για πρωτάθλημα.
Αυτό που λέμε κάποιοι λοιπόν είναι ότι με μερικές ποιοτικές προσθήκες θα μπορούσες και ταλέντα να βγάλεις και πρωταθλητισμό να κάνεις. Και θα μπορούσες του χρόνου να δείξεις τα ταλέντα σου στο Τσάμπιονς λιγκ και όχι στο Κόνφερενς.
Επίσης μπορεί κάποιος με βεβαιότητα να πει ότι ο Ιβάν θα δεχτεί να είναι ο ΠΑΟΚ 4ος φέτος ή θα τους διώξει όλους και θα πάμε από την αρχή πάλι;
ron πολύ σωστή παρατήρηση στην οποία απαντάω με αυστηρά οικονομικά κριτήρια που λένε ότι παρόλα ταυτα, ο ΠΑΟΚ παραμένει σε θέματα εξόδων η 2η ομάδα στην Ελλάδα.
αν συμπεριλάβεις αυτό στο συλλογισμό σου τότε κατανοείς ότι ο μονόδρομος ονομάζεται ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ του ρόστερ και χτίσιμο στέρεης βάσης.
αυτό δε γίνεται σε μια χρονιά ή σε 2 μετ. περιόδους. το είχα ξαναγράψει. θέλουμε ένα χειμώνα και ένα καλοκαίρι ακόμα και θεωρώ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι η ομάδα θα δείξει ότι στοχεύει ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ και μόνο σε αυτήν.
αν συμπεριλάβεις αυτό στο συλλογισμό σου τότε κατανοείς ότι ο μονόδρομος ονομάζεται ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ του ρόστερ και χτίσιμο στέρεης βάσης.
αυτό δε γίνεται σε μια χρονιά ή σε 2 μετ. περιόδους. το είχα ξαναγράψει. θέλουμε ένα χειμώνα και ένα καλοκαίρι ακόμα και θεωρώ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι η ομάδα θα δείξει ότι στοχεύει ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ και μόνο σε αυτήν.
Νέο αφήγημα.
Αν ζητάς ποιότητα, είναι σαν να ζητάς τον Νεϊμάρ και τον Μέσι..
Ε Νεϊμαρ και Μέσι δεν θα έρθουν ποτέ, οπότε μη ζητάς ποιότητα..
Καλά τα λέω;
Να πούμε όμως και καμιά αλήθεια;
Η ποιότητα δεν πάει αγκαζέ με το τεράστιο κόστος.
Και το ανάποδο. Το τεράστιο κόστος δεν πάει πάντα αγκαζέ με την ποιότητα.
Ναι δεν ανακάλυψα ξαφνικά το φεγγάρι, αλλά πονάνε τα μάτια μου όταν ΚΆΘΕ μα ΚΆΘΕ επεξήγηση(;) δικαιολόγηση(;) των κενών της ομάδας, έχει 100% αναφορά σε κόστος και ταμείο και τσέπη και έλλειμα και δεν ξέρω και 'γω ποιον άλλο όρο σχετικά με τα χρήματα του Σαββίδη να χρησιμοποιήσω.
ΌΧΙ δεν είναι ανάγκη να δαπανήσεις της Παναγιάς τα μάτια για να βρεις ένα εξτρέμ καλύτερο του Μπίσεσβαρ.
ΌΧΙ δεν είναι ανάγκη να δώσεις συμβόλαιο δυο και τριών εκατομμυρίων για να βρεις δεκάρι καλύτερου του Ντόουγκλας.
Αν αυτόν τον λένε Φερναντεζ ή Παπάτζεζ δεν με απασχολεί. Ούτε το πόσο θα κοστίσει με απασχολεί.
Γίνεται να είναι καλύτεροι των δυο που ξεκίνησαν βασικοί προχθές και ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναιτωλικού;
Μου φτάνει.
Αν ζητάς ποιότητα, είναι σαν να ζητάς τον Νεϊμάρ και τον Μέσι..
Ε Νεϊμαρ και Μέσι δεν θα έρθουν ποτέ, οπότε μη ζητάς ποιότητα..
Καλά τα λέω;
Να πούμε όμως και καμιά αλήθεια;
Η ποιότητα δεν πάει αγκαζέ με το τεράστιο κόστος.
Και το ανάποδο. Το τεράστιο κόστος δεν πάει πάντα αγκαζέ με την ποιότητα.
Ναι δεν ανακάλυψα ξαφνικά το φεγγάρι, αλλά πονάνε τα μάτια μου όταν ΚΆΘΕ μα ΚΆΘΕ επεξήγηση(;) δικαιολόγηση(;) των κενών της ομάδας, έχει 100% αναφορά σε κόστος και ταμείο και τσέπη και έλλειμα και δεν ξέρω και 'γω ποιον άλλο όρο σχετικά με τα χρήματα του Σαββίδη να χρησιμοποιήσω.
ΌΧΙ δεν είναι ανάγκη να δαπανήσεις της Παναγιάς τα μάτια για να βρεις ένα εξτρέμ καλύτερο του Μπίσεσβαρ.
ΌΧΙ δεν είναι ανάγκη να δώσεις συμβόλαιο δυο και τριών εκατομμυρίων για να βρεις δεκάρι καλύτερου του Ντόουγκλας.
Αν αυτόν τον λένε Φερναντεζ ή Παπάτζεζ δεν με απασχολεί. Ούτε το πόσο θα κοστίσει με απασχολεί.
Γίνεται να είναι καλύτεροι των δυο που ξεκίνησαν βασικοί προχθές και ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναιτωλικού;
Μου φτάνει.
-
makispaspartou
Ανάδειξη νέων παικτών και απόκτηση υπεραξίας πώς θα υπάρξει εάν δεν παίζουμε Ευρώπη ούτε κάνουμε πρωταθλητισμό??
Το πλάνο όπως επικοινωνήθηκε μιλούσε για προσθήκη ποιοτικών - έμπειρων παικτών τέλη Αυγούστου. Το ότι αποτύχαμε να περάσουμε ομίλους σημαίνει ότι το πλάνο θα μείνει ανολοκλήρωτο?
Αυτό λέμε οι περισσότεροι που σχολιάζουμε. Μείνετε πιστοί στο πλάνο.. δηλαδή ολοκληρώστε το με δύο - τρεις ποιοτικούς έτοιμους παίκτες.
Το πλάνο όπως επικοινωνήθηκε μιλούσε για προσθήκη ποιοτικών - έμπειρων παικτών τέλη Αυγούστου. Το ότι αποτύχαμε να περάσουμε ομίλους σημαίνει ότι το πλάνο θα μείνει ανολοκλήρωτο?
Αυτό λέμε οι περισσότεροι που σχολιάζουμε. Μείνετε πιστοί στο πλάνο.. δηλαδή ολοκληρώστε το με δύο - τρεις ποιοτικούς έτοιμους παίκτες.
-
makispaspartou
Επίσης για δύο παίκτες έως τώρα μπορούμε να ασκήσουμε κριτική. Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες. Για τον Σάστρε είναι να απορεί κανείς γιατί ενεργοποιήθηκε η option κι ας ήταν χαμηλή, αφού δεν έδειξε καλύτερος του Λύρατζη. Ο Φιλίπε όσο και να μην έχει προσαρμοστεί ή βρει ρυθμό δεν έχει δικαιολογήσει με τίποτα τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν. Οι επιλογές αυτές του Μπότο που μάλιστα ήταν και οι πρώτες του, περισσότερο προβληματισμό προκαλούν παρά ενθουσιασμό και αισιοδοξία.
Τα γράφω αυτά για να τονίσω ότι κανείς δεν έχει το αλάθητο οπότε όλοι κρίνονται.
Τα γράφω αυτά για να τονίσω ότι κανείς δεν έχει το αλάθητο οπότε όλοι κρίνονται.
.makispaspartou έγραψε:Επίσης για δύο παίκτες έως τώρα μπορούμε να ασκήσουμε κριτική. Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες. Για τον Σάστρε είναι να απορεί κανείς γιατί ενεργοποιήθηκε η option κι ας ήταν χαμηλή, αφού δεν έδειξε καλύτερος του Λύρατζη. Ο Φιλίπε όσο και να μην έχει προσαρμοστεί ή βρει ρυθμό δεν έχει δικαιολογήσει με τίποτα τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν. Οι επιλογές αυτές του Μπότο που μάλιστα ήταν και οι πρώτες του, περισσότερο προβληματισμό προκαλούν παρά ενθουσιασμό και αισιοδοξία.
Ο φελιπε Σοάρες δεν έχει παίξει ποτέ τρία ματς συνεχόμενα στη θέση του
-
papwolf
Καλά και άγια αυτά που γράφεις αλλά μην ξεχνάς ότι η φετινή αγωνιστική σεζόν άρχισε πολύ στραβά, με ευρωπαϊκό αποκλεισμό και φυσικό είναι να υπάρχει δυσφορία στους οπαδούς.nunies4 έγραψε:Ακριβώςomerta76 έγραψε:Πες τα ρε φίλε
Φέρνει ταλέντα ο ΤΔ, "παίχτες στοιχήματα" σου λένε
Φέρει τον Φερνάντεζ (αν), "φέραμε τον Μποτο να πάρει παίχτη από τον Βόλο" λένε.
Εσείς θέλετε ΤΔ να φέρνει τον Μπερνάρ μόνο, οτιδήποτε άλλο σας χαλάει.
Φέτος που υπήρχε πλάνο από την αρχή, πάλι μιλάμε για ανοργανωσια;;
Επίσης μην παραβλέπεις ότι στους "γκρινιάρηδες" οπαδούς εντός κι εκτός του φόρουμ τούτου, ήρθε να προστεθεί και η γκρίνια του προπονητή για το δεκάρι που δεν του φέρνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Κι άιντε τους "γκρινιάρηδες" του πληκτρολογίου να τους αγνοήσεις, με τον "γκρινιάρη" προπονητή, που συνεχώς εκθέτει τον όλο αγωνιστικό σχεδιασμό, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ζητώντας ποδοσφαιριστή που δεν του φέρνουν τι μπορείς να κάνεις...?
Αυτά τα ολίγα για να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι αυτή η "γκρίνια" φέτος τουλάχιστον, μπορεί να είναι ενοχλητική ώρες ώρες αλλά έχει βάση.
-
makispaspartou
Άρα λες ότι δικαιολογεί τα λεφτά του και απλά θέλει χρόνο.cartman έγραψε:.makispaspartou έγραψε:Επίσης για δύο παίκτες έως τώρα μπορούμε να ασκήσουμε κριτική. Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες. Για τον Σάστρε είναι να απορεί κανείς γιατί ενεργοποιήθηκε η option κι ας ήταν χαμηλή, αφού δεν έδειξε καλύτερος του Λύρατζη. Ο Φιλίπε όσο και να μην έχει προσαρμοστεί ή βρει ρυθμό δεν έχει δικαιολογήσει με τίποτα τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν. Οι επιλογές αυτές του Μπότο που μάλιστα ήταν και οι πρώτες του, περισσότερο προβληματισμό προκαλούν παρά ενθουσιασμό και αισιοδοξία.
Ο φελιπε Σοάρες δεν έχει παίξει ποτέ τρία ματς συνεχόμενα στη θέση του
Όχι, σου λέει ας παίξει ο Σοάρες λίγα γαμημενα παιχνίδια στη θέση του, συνεχόμενα, και αν δεν κάνει ας πούμε ότι είναι αποτυχημένη μεταγραφή.
Αμάν πια, όπως σας συμφέρει τα λέτε.
Αμάν πια, όπως σας συμφέρει τα λέτε.
Έχω αρχίσει και κατανοώ τους μοντς.
Δεν αξίζει να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει σε μερικούς που δεν θέλουν να ακούσουν.
Προσωπικά έχω μεγάλη εκτίμηση για όσους σε άλλες περιπτώσεις γκρινιάζουν και σε άλλες εξαίρουν τα ίδια πρόσωπα ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν και όχι με το ποιοί είναι.
Αυτό που μερικοί λέτε κωλοτούμπα εγώ το θεωρώ ένδειξη εξυπνάδας και ανοιχτού μυαλού.
Στην περισυνή μεταγραφική περίοδο πχ μου άρεσε πολύ που ο rain συνιστούσε ψυχραιμία και υπομονή αλλά στο τέλος βλέποντας το αποτέλεσμα έκανε και σκληρή κριτική. Ιδανικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι έτσι. Χωρίς εμμονές και εμπάθειες.
Δεν αξίζει να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει σε μερικούς που δεν θέλουν να ακούσουν.
Προσωπικά έχω μεγάλη εκτίμηση για όσους σε άλλες περιπτώσεις γκρινιάζουν και σε άλλες εξαίρουν τα ίδια πρόσωπα ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν και όχι με το ποιοί είναι.
Αυτό που μερικοί λέτε κωλοτούμπα εγώ το θεωρώ ένδειξη εξυπνάδας και ανοιχτού μυαλού.
Στην περισυνή μεταγραφική περίοδο πχ μου άρεσε πολύ που ο rain συνιστούσε ψυχραιμία και υπομονή αλλά στο τέλος βλέποντας το αποτέλεσμα έκανε και σκληρή κριτική. Ιδανικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι έτσι. Χωρίς εμμονές και εμπάθειες.
Καλά δεν έχει πλάκα πάντως που το όνομα του Φερνάντες αναφέρθηκε στο άσχετο, για πρώτη φορά εδώ μέσα, πριν 10-15 ημέρες και τώρα προέκυψε ως μεταγραφικής στόχος...
Ποιος είναι ο φοβερός μεταγραφικής σχεδιασμός; Η ομάδα πήγε στα κρίσιμα ματς με την λέφσκι, χωρίς αρ εξτρέμ, δεκάρι και φορ και τα αποτελέσματα τα είδαμε.... Από εκεί και πέρα να χαμε να λέγαμε. Να χτίζουμε κορμό για το μέλλον, να αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και είμαστε στένα οικονομικά κλπ
Η κριτική δεν συνεπάγεται μη στήριξη στην ομάδα, ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τα στραβά μάτια σε συνεχόμενες ανορθογραφίες
Ποιος είναι ο φοβερός μεταγραφικής σχεδιασμός; Η ομάδα πήγε στα κρίσιμα ματς με την λέφσκι, χωρίς αρ εξτρέμ, δεκάρι και φορ και τα αποτελέσματα τα είδαμε.... Από εκεί και πέρα να χαμε να λέγαμε. Να χτίζουμε κορμό για το μέλλον, να αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και είμαστε στένα οικονομικά κλπ
Η κριτική δεν συνεπάγεται μη στήριξη στην ομάδα, ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τα στραβά μάτια σε συνεχόμενες ανορθογραφίες
-
mbison
Ο λόγος που δεν παιρνουμε φορ είναι οτι ο Λουτς δεν παίζει με τιποτα 442. Έτσι, εχουμε Ολιβειρα, Μπραντον κ Κουτσια για να παιζει παντα 1. Εγω θα ηθελα η μεταγραφή που θα κανουμε να είναι αυτή του προπονητή.
Ο Κόλκας πάντως στην εκπομπή μόλις είπε ότι όντως υπήρξε πρόταση για Μπερνάρ τον Ιούνιο και ότι ο ΠΑΟΚ έδινε 1,2 εκ , μέρος από το ετήσιο συμβόλαιο. Ο Μπερνάρ όμως ήθελε 2ετες με το 2ο χρόνο να έχει λαμβάνειν 2,5 (το ντιλ δηλαδή που έκανε με τον βαζελο).
Εκεί η ομάδα έκανε πίσω γιατί αξιολόγησε ότι τα 1,8-2 για 2 χρόνια δεν αξίζει να τα δώσει.
Παρόλα αυτά εγώ ρωτάω αυτό το 1,2 που φτάσαμε να δώσουμε είναι διαθέσιμο για το 10 η το εξτρέμ αυτή την στιγμη; Η ο αποκλεισμός άλλαξε τα δεδομένα;
Εκεί η ομάδα έκανε πίσω γιατί αξιολόγησε ότι τα 1,8-2 για 2 χρόνια δεν αξίζει να τα δώσει.
Παρόλα αυτά εγώ ρωτάω αυτό το 1,2 που φτάσαμε να δώσουμε είναι διαθέσιμο για το 10 η το εξτρέμ αυτή την στιγμη; Η ο αποκλεισμός άλλαξε τα δεδομένα;
Προσωπικά πιστεύω οτι είναι πολύ ωραίο σε αυτό το φόρουμ να βγαίνουν παιδιά και να λένε την γνώμη τους που βασίζεται σε γεγονότα. Λάθος ή σωστοί, συμφωνούμε ή όχι, η πραγματικότητα είναι οτι κάποια πράγματα συνέβησαν και βάση αυτών μπορούμε να κρίνουμε και να πούμε την γνώμη μας. Αυτό είναι υγεία.
Εγώ να πώ την αμαρτία μου, πιστεύω οτι από τον ΠΑΟΚ (διοίκηση) λείπουν άτομα που πραγματικά αγαπούν τον ΠΑΟΚ σαν τον προσωπικό φίλο μου τον Ποίκιλο. Ο νοών νοήτω, κάποιοι από τα αδέρφια μας πέθαναν για τον ΠΑΟΚ, άτομα που ήταν μέσα στην ομάδα. Αν ο Ποίκιλος ήταν μαζί μας εγώ πιστεύω θα είχαμε πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Γι᾽αυτό και κάθε άποψη ενός αγνού ΠΑΟΚσή πρέπει να ακούγεται και όλοι εμείς εδώ ακόμα και αν δέν συμφωνούμε να την ακούμε.
Εγώ να πώ την αμαρτία μου, πιστεύω οτι από τον ΠΑΟΚ (διοίκηση) λείπουν άτομα που πραγματικά αγαπούν τον ΠΑΟΚ σαν τον προσωπικό φίλο μου τον Ποίκιλο. Ο νοών νοήτω, κάποιοι από τα αδέρφια μας πέθαναν για τον ΠΑΟΚ, άτομα που ήταν μέσα στην ομάδα. Αν ο Ποίκιλος ήταν μαζί μας εγώ πιστεύω θα είχαμε πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Γι᾽αυτό και κάθε άποψη ενός αγνού ΠΑΟΚσή πρέπει να ακούγεται και όλοι εμείς εδώ ακόμα και αν δέν συμφωνούμε να την ακούμε.
Καλά που το αναφέραμε το όνομα του Φερνάντεζ πρώτοι εδώ μέσα γιατί αυτός ο μυρωδιάς ο Μποτο δεν τον ήξερε...xanapaok έγραψε:Καλά δεν έχει πλάκα πάντως που το όνομα του Φερνάντες αναφέρθηκε στο άσχετο, για πρώτη φορά εδώ μέσα, πριν 10-15 ημέρες και τώρα προέκυψε ως μεταγραφικής στόχος...
Για πρώτη φορά ο προπονητής είχε αρκετούς παίχτες στην προετοιμασία σχεδόν από την πρώτη μέρα. Το ότι αποκλείστηκαμε από τη Λέφσκι, δεν αναιρεί κάποια πράγματα.
Και ναι, κενά έχουμε και χρειαζόμαστε παίχτες. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα