Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Γενικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οποιοσδήποτε ελεύθερος για μένα είναι τουρίστας ολκής ή με πρόβλημα υγείας.
Δε νομίζω ότι κοιτάμε εκεί αυτή τη στιγμή.
Οπότε ξεχάστε τους ελεύθερους.
Επίσης ελπίζω να μην κοιτάμε Αραβία,εκτός αν μιλάμε για Άραβα που παίζει εκεί.
Δε νομίζω ότι κοιτάμε εκεί αυτή τη στιγμή.
Οπότε ξεχάστε τους ελεύθερους.
Επίσης ελπίζω να μην κοιτάμε Αραβία,εκτός αν μιλάμε για Άραβα που παίζει εκεί.
-
Ρε τον Αφραγκουζο.....!!!!ρε!!!
......Αν ειχαμε εμεις Σποραρ και τον κοντο μπραζιλιερο που εφερε....θα ειχαμε αλλα 10χιλ διαρκειας...
ΥΓ ......καθε χρονο τα ιδια!!
......Αν ειχαμε εμεις Σποραρ και τον κοντο μπραζιλιερο που εφερε....θα ειχαμε αλλα 10χιλ διαρκειας...
ΥΓ ......καθε χρονο τα ιδια!!
ο μποτο αλληλοακολουθηκε με ατζεντη του γραφειου proeleven που εχει αρκετους πορτογαλους(κατα συντριπτική πλειοψηφία) μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimpaok4 την Τρί 23 Αύγ 2022, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τον θέλει ο.α.ρ.η.σ.obanebane έγραψε:Αυτόν τον Μπρούνο Κόστα, που τον ειδαμε και τον βαφτισαμε παιχταρά;
-
Εκείνος ο ουρουγουανός πάντως ο Μποσέλι που είχε ακολουθήσει το ινστα της ομάδας κατέληξε στην Ζιλ Βιθέντε
- buffalobill4
Ποιος Νταγκλας ρε μπανε. Ο μβπ των προετοιμασιων; Αν βλέπουμε τα χαιρια του σοαρες τι να πούμε για τον Νταγκλας που και παραπάνω τον αγοράσαμε και 4 χρόνια μισθα τον δίνουμε και είτε τζάμπα θα φύγει είτε θα ρίξουμε ζαριά απελπισίας και θα τον δώσουμε 1 μυριο το χρόνο. Απάτη παίκτης.obanebane έγραψε:Το θέμα μου δεν είναι ο Ντάγκλας,το θέμα μου είναι αν αυτός ο Κόστα είναι τόσο καλός που αξίζει να τον αγοράσουμε και να πανηγυρίσουμε κιόλας.
Βλέπουμε και τα μέχρι τώρα χαΐρια του Σοαρες που στοίχισε 2,5 χαρτιά και δεν έχει να ζηλέψει κάτι όσον αφορά το βιογραφικό του από τον συγκεκριμένο παίχτη.
πως το πρόσεξες αυτό;από ενδιαφέρον ρωτάω μόνοdimpaok4 έγραψε:ο μποτο αλληλοακολουθηκε με ατζεντη του γραφειου proeleven που εχει αρκετους πορτογαλους(κατα συντριπτική πλειοψηφία) μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα
- ΑποστόληςΑ
Ε, καλά, Πορτογάλος είναι δεν είναι Άγγλος.BlackFriday έγραψε:Συμφωνώ! Αλλιώς θα έλεγε we'll seemakispaspartou έγραψε:Let's see απάντησε.. Που μεταφράζεται πιο πολύ ας περιμένουμε να δούμε ή για να δούμε.Γερασίμου έγραψε:Στον φίλο που ρώτησε τον Μπότο στο insta αν θα πάρουμε το δεκάρι που θέλει ο προπονητής, η απάντηση ήταν "θα δούμε". Που σημαίνει...αν και εφόσον;
-
-
Φέρτε τον Μπαλντε να παίξει αριστερά ή έναν σαν τον Ναρευ για αριστερά. Βάλτε τον Ζιβκο δίπλα στο σέντερ φορ.
Γι' αυτό προσωπικά με πιάνει πονοκέφαλος όταν διαβάζω (όχι από εσάς, γενικά το λέω) ΜΑΛΑΚΊΕΣ για τους καλούς παίκτες που έρχονται μόνο τέλη Αυγούστου. Πιο μεγάλος παπάς από αυτόν ΔΕΝ υπάρχει.obanebane έγραψε:Προφανώς ρε ο οπαδός έχει παρωπίδες,τι να λέμε.
Απλά όταν έχεις καβατζωσει τα 40 προ πολλού,προσπαθείς να δεις και κάποιες άλλες παραμέτρους σε μια μεταγραφή.
Εγώ για παράδειγμα λέω ότι ο Μπαλντε δεν θα παίξει αν έρθει στον ΠΑΟΚ,από τους 100-150 που γράφουμε εδώ μέσα,άντε να υπάρχουν 1-2 ακόμα που το πιστεύουν.
Οι υπόλοιποι αν τυχόν έρθει θα πάνε αεροδρόμιο (αυτά τα κόψαμε καιρό το ξέρω) ή τελος πάντων θα πετάξουν από τη χαρά τους.
Δεν είναι ανάγκη να είναι πασίγνωστος κάποιος για να βγει καλός παίκτης.
Δεν είναι ανάγκη να είναι πρώην αστέρι που ξέπεσε και θα έρθει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για να "αναγεννηθεί"..
Ούτε είναι ανάγκη να πληρώνεται με συμβόλαιο εκατομμυρίου!!!
Ποιος ήταν μωρέ ο Μάτος πριν έρθει στον ΠΑΟΚ;; Ο Καφού;; Πόσα έπαιρνε;; Με το ζόρι να έφτανε τα 700κ το πρώτο του συμβόλαιο.
Ο Σορλέν πιο παλιά τι ήταν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ; Βγήκε παικταράς ναι ή όχι;
Για τον Αντελίνο όταν ήρθε πρώτη φορά τι λέγαμε; Ο χοντρούλης πιτσιρικάς Πορτογάλος δεν λέγαμε μέχρι να αρχίσει να κάνει παπάδες και να γίνει ο παικταράς που έγινε;
Και εγώ δεν θέλω κανά ελεύθερο πλέον.
Αλλά αυτός ο παίχτης πως και δεν έχει υπογράψει πουθενά;
https://www.transfermarkt.com/xeka/prof ... ler/290256
-
Ρε τι παιχταραδες έχουμε κ δεν τους θέλει κανείς.. από τον αουγκουστο περιμέναμε πολύ χρήμα; ; χαχαχαχαχα..
Τον κουρτιτς τελικά δεν τον θέλει κανείς; ;; ρε τι ηγέτες είναι αυτοί
Τον κουρτιτς τελικά δεν τον θέλει κανείς; ;; ρε τι ηγέτες είναι αυτοί
απο τους ακολουθους φιλε georgegergeo4 έγραψε:πως το πρόσεξες αυτό;από ενδιαφέρον ρωτάω μόνοdimpaok4 έγραψε:ο μποτο αλληλοακολουθηκε με ατζεντη του γραφειου proeleven που εχει αρκετους πορτογαλους(κατα συντριπτική πλειοψηφία) μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα
-
Kαι αυτόν τον θέλει ο αφραγκούζος;omerta76 έγραψε:Και εγώ δεν θέλω κανά ελεύθερο πλέον.