JohnDag έγραψε:Έτσι λειτουργεί ο οπαδός μωρέ Nunies, τώρα θα τον μάθεις.nunies4 έγραψε:Οκ παιδιά ας συμφωνήσουμε τότε στα βασικά γιατί γενικά βλέπω πολύ απαξίωση για οποιαδήποτε κίνηση των άλλων
1. Για κανέναν παίκτη πριν πατήσει χόρτο δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι
2. Μπροστά στο φόβο μην αυτοί που θα πάρουμε είναι χειρότεροι από αυτούς που έχουμε ας μην παίρνουμε κανέναν. Αφού όπως λέτε....που ξέρουμε ότι είναι παιχταραδες;
Άρα δεν παίρνουμε κανέναν και ησυχάζουμε. Ξέρουμε τουλάχιστον αυτούς που έχουμε
Αν είχαμε πάρει εμείς πχ τον Bernard εδώ μέσα θα γινότανε χαμος και ενθουσιασμός θα είχε χτυπήσει κόκκινο.
Και δικαιολογημενα για μένα, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση παίχτη. Πιάσει δεν πιάσει, αυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις ποτέ.
Θα έπαιρνες όμως ποιότητα, σε θέση που πονάς και σε καλή ηλικία.
Απόδειξη σε αυτό που λέω; δείτε τι γράφτηκε εδώ μέσα όταν πρώτο ακούστηκε για εμάς.
Τώρα που τον πήρε ο βαζελος είναι δεινόσαυρος (στα 29), τελειωμένος, άχρηστος, κλπ.
Τα γνωστά.
Δεν υπάρχει ισορροπία σε αυτά, για την πλειοψηφία των οπαδών ότι είναι δικό μας είναι τέλειο και ότι είναι των άλλων είναι άχρηστο.
That's the way it is.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο για Μπερνάρ,απλά παίχτες που πάνε στην Αραβία, δεν έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο.
Αυτό,τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Επειδή το σχόλιο του φίλου αφορά εμένα και αυτό που έγραψα για τον Κόστα.
Δε τον έχω δει και δε τον ξέρω τον παίχτη,ρώτησα ποιος τον έχει δει και έχει άποψη για τις ικανότητες του.
36 συμμετοχές στην Πόρτο, 4-5 90λεπτα και 1800' όλα και όλα σε όλες τις διοργανώσεις.
Οχι και να ξερογλειφομαστε για μια τέτοια περίπτωση και να λέμε πουλήστε τον Ντάγκλας και φέρτε τον Κόστα.
Γνώμη μου είναι,μπορεί και να κάνω λάθος.