Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:
obanebane έγραψε:Τον θέλαμε πριν 3 χρόνια;
Δε το θυμάμαι καθόλου.
Χαφ αυτή τη στιγμή πάντως,δε χωράει ούτε για πλάκα,ακόμα και αν αποδεσμευτεί-πουληθεί ένας,αν φύγουν δύο τότε ναι.
Παιδιά τα κουκιά είναι μετρημένα, μια εβδομάδα έμεινε για τις προσθήκες,μετά δε βλέπω να γίνεται κάτι.
μεχρι 15 Σεπτεμβρη δεν πηγε;

Ναι ,αυτό που δεν ξέρω με σιγουριά είναι το εξής.
Μπορούμε πχ να δανειστούμε έναν ποδοσφαιριστή στις 10 Σεπτέμβρη από ομάδα που οι μεταγραφές στην χώρα της έχουν κλείσει στις 31 Αυγούστου;
Μπορεί να απαντήσει κάποιος με σιγουριά;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπορούμε Bane.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καλό αυτό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οκ παιδιά ας συμφωνήσουμε τότε στα βασικά γιατί γενικά βλέπω πολύ απαξίωση για οποιαδήποτε κίνηση των άλλων
1. Για κανέναν παίκτη πριν πατήσει χόρτο δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι
2. Μπροστά στο φόβο μηπως αυτοί που θα πάρουμε είναι χειρότεροι από αυτούς που έχουμε ας μην παίρνουμε κανέναν. Αφού όπως λέτε....που ξέρουμε ότι είναι παιχταραδες;
Άρα δεν παίρνουμε κανέναν και ησυχάζουμε. Ξέρουμε τουλάχιστον αυτούς που έχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 23 Αύγ 2022, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι, είναι σίγουρα θετικό.

Απλα όπως καταλαβαίνεις μια ομάδα που έχει κλείσει το ροστερ της και μπορεί να ξανακάνει μεταγραφές τον Γενάρη θα πουλήσει/δανείσει πολύ πιο δύσκολα έναν παίχτη της καθώς δεν έχει το περιθώριο να τον αναπληρώσει άμεσα.

Εκτός αν πρόκειται για παίχτη που δεν υπολογίζει καθόλου.

Αν, όμως, πρόκειται για παίχτη που δεν υπολογίζει καθόλου ποιος ο λόγος να περιμένουμε μέχρι τις 15/9.

Οπότε ναι. Είναι καλό ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μετά τις 1/9 οι επιλογές μειώνονται δραματικά.

Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ρωτησα τον Μποτο αν θα παρουμε το 10αρι που ζητησε ο Ραζβαν και λεει "Για να δουμε".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τρί 23 Αύγ 2022, 19:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Οκ παιδιά ας συμφωνήσουμε τότε στα βασικά γιατί γενικά βλέπω πολύ απαξίωση για οποιαδήποτε κίνηση των άλλων
1. Για κανέναν παίκτη πριν πατήσει χόρτο δεν μπορουμε να είμαστε σίγουροι
2. Μπροστά στο φόβο μην αυτοί που θα πάρουμε είναι χειρότεροι από αυτούς που έχουμε ας μην παίρνουμε κανέναν. Αφού όπως λέτε....που ξέρουμε ότι είναι παιχταραδες;
Άρα δεν παίρνουμε κανέναν και ησυχάζουμε. Ξέρουμε τουλάχιστον αυτούς που έχουμε
Έτσι λειτουργεί ο οπαδός μωρέ Nunies, τώρα θα τον μάθεις.

Αν είχαμε πάρει εμείς πχ τον Bernard εδώ μέσα θα γινότανε χαμος και ενθουσιασμός θα είχε χτυπήσει κόκκινο.

Και δικαιολογημενα για μένα, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση παίχτη. Πιάσει δεν πιάσει, αυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις ποτέ.

Θα έπαιρνες όμως ποιότητα, σε θέση που πονάς και σε καλή ηλικία.

Απόδειξη σε αυτό που λέω; δείτε τι γράφτηκε εδώ μέσα όταν πρώτο ακούστηκε για εμάς.

Τώρα που τον πήρε ο βαζελος είναι δεινόσαυρος (στα 29), τελειωμένος, άχρηστος, κλπ.

Τα γνωστά.

Δεν υπάρχει ισορροπία σε αυτά, για την πλειοψηφία των οπαδών ότι είναι δικό μας είναι τέλειο και ότι είναι των άλλων είναι άχρηστο.

That's the way it is.

Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

iasoiako έγραψε:Ρωτησα τον Μποτο αν θα παρουμε το 10αρι που ζητησε ο Ραζβαν και λεει "Για να δουμε".
Τι εννοείς τον ρώτησες;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

black_star_ninja έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ρωτησα τον Μποτο αν θα παρουμε το 10αρι που ζητησε ο Ραζβαν και λεει "Για να δουμε".
Τι εννοείς τον ρώτησες;
Τον ρωτησα στο ινστα

https://ibb.co/dDYksb7
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Τώρα τι να πω, έτσι είναι δυστυχώς.
Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι μπορεί ο Ιβάν να γέμισε τόσο πολύ με την κατάκτηση του αήττητου που έγινε και νταμπλ στην πορεία και να έχασε την καυλα που είχε ή την όρεξη αν το θέλεις αλλιώς.
Επίσης αυτό το παραλίγο στο CHL,ήταν τόσο ξενερωτικο.
Η αποστασιοποίηση του Γιώργη και αυτή εμένα μου λέει πολλά.
Αυτά όμως είναι εικασίες δικές μου.
Ότι και να λέμε, αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογία για τον σύλλογο και δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι για να τον βλάψει ποτέ.
Οπότε ας κάνουμε υπομονή.
Δε νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Ιβάν στην ομάδα.
Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές.
Φυσικά και είναι ευλογία κι εγώ δεν νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του ή θα κλείσει σύντομα.
Αλλά οι μεγάλες στιγμές που προσδοκούμε κι ευχόμαστε δεν έρχονται από μόνες τους και δεν έρχονται απλά βάζοντας χρήματα στο πουθενά, χωρίς ένα απτό σχέδιο.
Υπάρχει κι ένας ορίζοντας του νέου γηπέδου και (το χω ξαναγράψει) θα είναι κρίμα να γίνει ένα ''νέο Παλατάκι'' μια γηπεδάρα χωρίς ομάδα να την υποστηρίζει
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Οτιδήποτε και να λέμε, θεωρίες όλα. Αν δεν πάρουμε τον παίκτη που ζητά ο προπονητής,περαστικά μας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

JohnDag έγραψε:Ναι, είναι σίγουρα θετικό.

Απλα όπως καταλαβαίνεις μια ομάδα που έχει κλείσει το ροστερ της και μπορεί να ξανακάνει μεταγραφές τον Γενάρη θα πουλήσει/δανείσει πολύ πιο δύσκολα έναν παίχτη της καθώς δεν έχει το περιθώριο να τον αναπληρώσει άμεσα.

Εκτός αν πρόκειται για παίχτη που δεν υπολογίζει καθόλου.

Αν, όμως, πρόκειται για παίχτη που δεν υπολογίζει καθόλου ποιος ο λόγος να περιμένουμε μέχρι τις 15/9.

Οπότε ναι. Είναι καλό ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μετά τις 1/9 οι επιλογές μειώνονται δραματικά.

Έτσι είναι,αυτό είχα και εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου όταν έγραψα μια βδομάδα μένει για να κάνουμε κίνηση,απλά αν κάποιος ξεμείνει μετά τις 31 Αυγούστου και δεν υπολογίζεται καθόλου, τότε η τιμή του πέφτει κατακόρυφα.
Προφανώς μιλάμε για παίχτη από μεγάλο πρωτάθλημα, πανάκριβο και δύσκολα προσεγγισιμο.
Παράδειγμα.
1η Σεπτέμβρη πάει ο Λοπετεγκι στον Μουνιρ που παίρνει 3 μύρια το χρόνο (δεν ξέρω πόσα παίρνει στην τύχη το έγραψα) και του λέει,δεν πρόκειται να μπεις ούτε αποστολή,έχουμε μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα που σε θέλει πολύ και θα πάρεις παιχνίδια,είναι η μόνη σου επιλογή να παίξεις φέτος.
Σίγουρα δεν θα είναι πολλές τέτοιες περιπτώσεις, οι περισσότερες ομάδες θα έχουν κλείσει τα ροστερ τους ,γι'αυτό ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι τις 31.
Απλά θα υπάρχει μια ελπίδα,τίποτα παραπάνω.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στον φίλο που ρώτησε τον Μπότο στο insta αν θα πάρουμε το δεκάρι που θέλει ο προπονητής, η απάντηση ήταν "θα δούμε". Που σημαίνει...αν και εφόσον;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

iasoiako έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
Τι εννοείς τον ρώτησες;
Τον ρωτησα στο ινστα

:shock: :shock: :shock: :o :o :o
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

iasoiako έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
Τι εννοείς τον ρώτησες;
Τον ρωτησα στο ινστα

Εισαι ωραίος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”