ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
2
1%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
5
3%
ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ
3
2%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
8
5%
ΤΣΑΟΥΣΗΣ
2
1%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
3
2%
ΚΟΎΡΤΙΤΣ
1
1%
ΝΤΑΝΤΑΣ
29
18%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
1
1%
ΝΑΡΕΥ
68
43%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
31
20%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
2
1%
ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
1
1%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sardan »

Εγώ απορώ ρεαλιστικά τι περίμεναν ορισμένοι....μετά από στραπάτσο, με αυτό το κλίμα που επικρατεί και μια Τούμπα που τα τελευταία χρόνια δεν βοηθάει.

Η ομάδα χρειάζεται μερικά σερί αποτελέσματα για να αποκτήσει ψυχολογία και υπομονή 1-2 μήνες να μονταριστεί. Θεωρώ ότι μετά τη διακοπή του Μουντιάλ θα δούμε εντελώς διαφορετική ομάδα, το θέμα είναι να είναι η ομάδα κυνική και να παίρνει ακόμα και σβηστές νίκες έως τότε.

Από την άλλη άξιο αναφοράς το γεγονός ότι παρουσιαστήκαμε κατά 6/11 νέα ομάδα (1. Κοτάρσκι, 2. Τσαούσης, 3. Κουλιεράκης, 4. Νταντάς, 5. Νάρεϊ, 6. Τόμας). Και η συνοχή που υπάρχει με τόσες αλλαγές πάλι καλά είναι.

Στα του ματς εάν καθόταν ένα από τα γκολ του Τόμας, του Μπίσε ή τα δύο άχαστα του Αουγκούστο (δεν βάζω καν τα σουτ Κουλιεράκη και Κούρτιτς) θα βλέπαμε άλλο ματς. Η ομάδα δεν απειλήθηκε (πλην του τελευταίου λεπτού με το λάθος απειρίας του πολύ καλού Κουλιεράκη), είχε καλό πρέσινγκ και μου έκανε εντύπωση η επανάκτηση μπάλας. Από κει και πέρα είδαμε το κλασσικό γύρω γύρω όλοι παιχνίδι υπομονής που υποχρεωτικά κάνουν όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν ομάδες με 11 αμυνόμενους. Σε αυτά τα ματς ή με τσούκου τσούκου και υπομονή πας ή με σουτ (τα είδαμε και τα δύο) 'η στημένα ή βάζεις τον Μέσι μέσα και τον Μ'παπέ μέσα να τους περάσουν όλους και να βάλουν γκολ.

Ως προς τα στημένα....μου έχει κάνει εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ ενώ στην πρώτη θητεία Λούτσε πήρε πολλά από στημένα από πέρυσι είναι πολύ προβλέψιμη η ομάδα....

Τέλος θα συμφωνήσω με προλαλήσαντες ότι είναι ντροπή να βλέπουμε τον γνωστό κύριο να χτυπάει το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου. Ντροπή και μόνο.....Τώρα για συνθήματα περί @ρχιδι@ν και προέδρων, εντάξει τι να πεις....ντρέπεται και η ντροπή.....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ομάδα το Σάββατο έπαιζε με 3 πλέι μέικερς: Ντάντας, Αουγκούστο και Μπίσε. Ο Κούρτιτς έμεινε πιο πίσω, σε ρόλο μετρονόμου να ηρεμεί το παιχνίδι. Το φοβερό είναι οτι μία φορά βρέθηκε σε καλή θέση και παραλίγο να το καρφώσει, κάτι που λέει και πολλά για τον παίκτη (προχτές έκανε και πολλά αβίαστα λάθη).

Ξεκάθαρα ο Μπίσε τα μπέρδεψε τα πράγματα και την ομάδα. Δεν ήταν ο ρόλος του να συγκλίνει τόσο πολύ στο κέντρο και να μπλέκεται στις θέσεις του Αουγκούστο και Ντάντας. Γι αυτό και ο Λουτσέσκου τον φώναζε να το αλλάξει. Γι αυτό και παίζαμε μονόπατα από τα δεξιά αφού από αριστερά δεν είχαμε πλάτος. Παρόλη την κακή εμφάνιση και τακτική Μπίσε, υπάρχει μιά φάση στις αρχές του β μέρους οπου βγαίνει στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ από πλάγια και κάνει την λόμπα. Αυτό κύριοι ΔΕΝ χάνεται από παίκτη ποιότητας Μπίσε. Πραγματικά είναι να απορείς γιατί του στρώθηκε η μπάλα όπως έπρεπε για να σημαδέψει την άδεια γωνία. Μόνο λόγω κόπωσης από την προσπάθεια να βρεθεί εκεί ίσως χάνεται. Θα καθάριζε το μάτς στο 50 αν έμπαινε.

Θα επαναλάβω οτι θέλουμε έναν αριστερό ακραίο για να έχουμε επιθετική ισορροπία. Το 10άρι στην θέση που κινούνταν ο Αουγκούστο επίσης είναι επιτακτική ανάγκη (αν και εχτές παρατήρησα να μοιράζεται το 10 με Ντάντας και να παίζει ο Κουρτιτς πιό πίσω). Αν αποκτηθούν αυτοί οι δύο θα δούμε πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τα ερωτήματα που βγαίνουν από τον αγώνα με την ομάδα του αγρινίου είναι τα εξής:

- θα μπορεί σε βάθος χρόνου ο αουγκούστο να λάβει το ρόλο του κούρτιτς στον άξονα;
- θα μπορεί ο ζίφκοβιτς να αγωνιστεί πίσω από το φορ;
- θα μπορέσει στο επόμενο 2μηνο ο κουαλιάτα να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στα αριστερά;
- θα μπορέσει ο ολιβέιρα να επανέλθει σε ένα ανεκτό στάνταρ απόδοσης;

αν αυτά αποκτήσουν θετική απάντηση τότε η ομάδα θα έχει μια καλή βάση και για φέτος, και για του χρόνου.

ο κούρτιτς μπορεί να είναι αργός κτλ αλλά ενώ και εγώ αρχικά είχα μια..απογοήτευση για αυτό, δείχνει ότι αποτελεί σταθερά για τον άξονα με την εμπειρία του και τα ποιοτικά χτυπήματα της μπάλας, αν δεν μπορέσει κάποιος να αναλάβει το ρόλο του κουμαντατόρ στον άξονα.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Sardan έγραψε:
Ως προς τα στημένα....μου έχει κάνει εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ ενώ στην πρώτη θητεία Λούτσε πήρε πολλά από στημένα από πέρυσι είναι πολύ προβλέψιμη η ομάδα....
Αυτό και εμένα μου κάνει εντύπωση.
Ίσως ήταν συνδυασμός δουλειάς και παικτών που ήταν καλοί με το κεφάλι (Μάτος).
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Sardan έγραψε:
.
Στο πρώτο ημίχρονο σε κόρνερ νομίζω που παίρνει την κεφαλιά ο Ινγκασον πάνω στον Ανέστη υπάρχει έχω την αίσθηση τρελά δουλεμένη κομπίνα.

Πιστεύω φέτος με περισσότερες προπονήσεις λόγω της αποτυχίας στην Ευρώπη θα δούμε και περισσότερη δουλειά στα στημενα σε άμυνα και επίθεση
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Ιάσονα. Είναι ξεκάθαρα δουλεμενο σενάριο. Το οποίο δεν μας βγήκε για λίγο. Νομίζω επίσης ότι ένα προσεκτικός παρατηρητής του αγώνα θα έβλεπε ότι υπήρχαν αρκετές στιγμές που για λίγο δεν μας βγαίναν συνεργασίες κι συνδυασμοί . Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου κι ομοιογένειας.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πάσα πάσα πάσα φτάσαμε κάπου τις 800 συν με 92 % επιτυχία. Ο Κουρτίτς είχε τις περισσότερες με 96%.
Νταντάς ήρθε δεύτερος και μετα ο Αγκουστο. Τι αβίαστα λάθη είδατε κτλ .
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Υπάρχουν καλά και κακά νέα από το ματς της πρεμιέρας.

Τα κακά είναι, πως αν δεν είχαμε σκοράρει τόσο νωρίς όπως κι έγινε, θα είχε πήξει η μούνα μας τόσο πολύ, που θα κατέβαζε γαλοτύρι.

Τα καλά νέα είναι, πως είμαστε στους +3 βαθμούς από πέρυσι τέτοια εποχή
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

trouman έγραψε:Πήγα να δω τα στιγμιότυπα και είδα τον γνωστό τύπο στο Τύμπανο.

Ξεχάστηκε γρήγορα η ντροπή..

Ξενέρωμα...
Ακόμα μεγαλύτερη είναι και ποσοτικά και ποιοτικά που οι περισσότεροι ακολουθούν το πρόσταγμά του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος από εδώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”