Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν απέναντι σε μια χαμηλής δυναμικότητας ομάδα μέσα στην Τούμπα δεν έχεις ατομικές προσπάθειες, ντουμπλαρίσματα και καλές σέντρες πότε θα έχεις;
Εγώ απογοητεύτηκα.
Μπορεί να βελτιωθεί στη συνέχεια, αλλά μέχρι θα μου μείνει η σημερινή εμφάνιση.
Αποστολη δεν παιξαμε καθόλου από την πλευρά του γιατι ο. Μπίσεσβαρ όλο πήγαινε προς το κέντρο.
Εγώ θέλω να τον δω και τον πιστεύω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο μικρός στον αγώνα με τον Λεβαδιακό, είχε καλή εμφάνιση.
Αμυντικά, έκανε 2-3 λαθάκια, λόγω έλλειψη πείρας, η οποία πείρα αποκτιέται με τα παιχνίδια.
Επιθετικά, δυστυχώς έπαιξε με Μπίσε μπροστά, που ήταν ανασταλτικός παράγοντας.
Εν αντιθέσει με την δεξιά πλευρά, που Λύρα και Νάρεϊ συνεργάστηκαν άψογα, με τριγωνάκια με τους μέσους,
δεξιά, ο Μπίσε δεν μπορούσε να τρέξει, παρατούσε τις φάσεις εύκολα, δεν επέστρεφε εννοείται στην άμυνα γρήγορα,
και δεν μπορούσε (ήθελε) να συνεργαστεί στον ίδιο βαθμό με τους δεξιούς ακραίους.
Όταν μπήκε ο Καντούρης, είδαμε τον Τσαούση να συνεργάζεται με τον αριστερό εξτρέμ και να ανεβαίνει επιθετικά.
Δεν γνωρίζω πόσοι από εδώ πήγαν στο γήπεδο. Όσοι είδαν το παιχνίδι στην τηλεόραση, πιθανών να θεωρούν πως ο Τσαούσης δεν έπαιξε καλά.
Όσοι είδαμε το παιχνίδι από το γήπεδο, διαπιστώσαμε την αδυναμία του Μπίσε και το πόσο επηρέασε το παιχνίδι από αριστερά.
Έκανε κ ένα σπάσιμο της πρώτης γραμμής αμυνας του αντιπάλου, με κουβάλημα μπάλας, που θυμησε Γιαννουλη.
Καλούτσικες, εκτός από κάποιες εύκολες μπαλιές που τις έβγαλε πλαγιο. Θέλει ματς για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση