Ο τελευταιος που με ενοχλει στην ΕΡΑ ειναι ο Μινος.sourmenetes έγραψε:Σε ποιον; στο μίνο;
Ανάγκη δεν εχει
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- john4serres
Μην κοιτάς εκεί, τα ποσά που ζητάνε θα σε ζαλίσουν.panpangr77 έγραψε:Η Φλαμένγκο έχει 5 ή 6 δεκαριά
https://www.transfermarkt.co.uk/flameng ... verein/614
Δεν παίρνεις "Douglas"
Link;ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα by the way, γράφει ότι ο Μπότο φέρνει 10ρι από την Ιβηρική. Δανεικό.
Συμφωνώ. Για τον Μπίσεσβαρ θέλω να πω οτι είναι ο πιο αδικημένος παίκτης στον ΠΑΟΚ, ήταν παικταράς και ακόμη και τώρα προσφέρει στην ομάδα εν αναμονή να βρούμε ένα νεαρότερο με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του, έναν Μπίσεσβαρ πχ στα 27-28 που να έχει 4-5 καλά χρόνια μπροστά του.Blackgr4 έγραψε:ο Μπίσε λόγω ηλικίας και ο Ντόουγκλας λόγω χαρακτηριστικών, ήταν μόνιμα εκτός παιχνιδιού.
Απλά πιστεύω πως ο Λουτσέσκου θεωρεί πως ο Ντόουγκλας έχει μάθει πλέον τα θέλω του και τακτικά προσαρμόζεται πιο εύκολα απ 'ότι έχει προσαρμοστεί μέχρι τώρα ο Κουαλιάτα. Τα ίδια ισχύουν και με την εμμονή του στον Μπίσε.
Το δεκάρι που θέλει ο Λουτσέσκου, πρέπει να παίζει άριστα ανάμεσα στις γραμμές, να μπορεί να πάρει πάσα και να δει κατευθείαν γήπεδο και το κυριότερο να κινείται σωστά κάθετα στο γήπεδο βγαίνοντας ως δεύτερο φορ, για να ανοίγει χώρους σε όποιον παίζει βασικό φορ και επίσης να απειλεί. Κάτι που έκανε πολύ καλά ο Πέλκας.
Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ. Ένα δεκάρι που να ανοίγει άμυνες. Ακόμη και το Σάββατο, είδατε τον Μπίσε πώς δημιούργησε φάση από το τίποτε, κρίμα που το πλασέ πήγε άουτ, θα μιλούσαμε για γκολ μεγάλου παίκτου που έλεγε και ο Αλέ.
Ψάξε και στην Φλαμένγκο Β΄ για κάθε ενδεχόμενο...panpangr77 έγραψε:Η Φλαμένγκο έχει 5 ή 6 δεκαριά
- ΑποστόληςΑ
https://www.sfina.gr/podosfairo/ektakto ... -psachnei/Blackgr4 έγραψε:Link;ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σφίνα by the way, γράφει ότι ο Μπότο φέρνει 10ρι από την Ιβηρική. Δανεικό.
-
Εψαξα λίγο από ποια γραφεία έφερε παίκτες στην Σαχτάρ σε ένα από αυτά, που είναι και οι περισσότεροι παίκτες ,αυτή την στιγμή είναι και οι πιο ακριβοί παίκτες του γραφείου. Ποτέ δεν ξέρεις τι χατηρια μπορούν να γίνουν...john4serres έγραψε:Μην κοιτάς εκεί, τα ποσά που ζητάνε θα σε ζαλίσουν.panpangr77 έγραψε:Η Φλαμένγκο έχει 5 ή 6 δεκαριά
Δεν παίρνεις "Douglas"
- sourmenetes
- Moderator
Από Ιταλία γράφεται για δανεισμό τσιγγαρα για Μπολόνια ή σαμπντορια με 3εκ υποχρεωτική ρητρα
Για να δούμε σε πόση ώρα ανέβαινει σε σαιτ.
Για τον Κουρτιτς δεν πήγαινε η Σαμπντόρια; Πώς κατέληξαν στον Χάρη;
Τουλαχιστον δεν θα αγχωνει τον Λουτσεσκου η παρουσια για τις επιλογές στα χαφ.
Κακά τα ψέματα με την πολυκοσμία στην θέση ο Χάρης ήταν πολύ χαμηλά στην ιεραρχία. Τώρα αν τα 3 (αν ισχύει) είναι σωστή τιμή για την πώληση του...δεν ξέρω. Προς το ναι κλίνω.
- black_star_ninja
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρω ή Οχι. Τον πιστεύω πολυ. Βέβαια αν κρίνουν οτι εχει πιάσει ταβάνι.. μάλλον καλα κάνουν..sourmenetes έγραψε:Από Ιταλία γράφεται για δανεισμό τσιγγαρα για Μπολόνια ή σαμπντορια με 3εκ υποχρεωτική ρητρα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Με τα σημερινά δεδομένα, του χρόνο το καλοκαίρι τα μοναδικά 8αρια που θα έχει η ομάδα θα είναι οι Σοαρες(αν δεν λογίζεται ως 10αρι τελικα) και Σβαμπ.
Αν αληθεύει η πώληση Τσιγγάρα δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα. Ένα χαφ με ταχύτητα και εντάσεις που τόσο μας λείπουν κι επίσης γηγενής. Τουλάχιστον να πάρουμε έστω και καθυστερημένα τους 2 παίχτες που τόσο μας λείπουν μεσοεπιθετικά.