Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
proedros

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από proedros »

Ειτε ετσι ειτε αλλιως, ο συμπολιτης ενισχυεται..μας φαινεται περιεργο γιατι εν αντιθεσει με τις ομαδες των Αθνηων που ανεκαθεν επαιρναν καλους παικτες ποτε δεν ειχαμε συνηθισει τον διπλα να παιρνει τουλαχιστον αναγνωρισιμους παικτες γιατι ολοι θα κριθουν στο γηπεδο...παντως σε 2 εβδομαδες ολα θα φανουν..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και τι έγινε που μας έφτασαν στο μπατζετ ? Απαγορεύεται?
Υπάρχει όρος που λέει ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πλουσιότερος?
Άμα ρίχνουν λεφτά, όποιος ρίχνει, ας μας φτάσουν και ας μας περάσουν και αγωνιστικά, έτσι είναι ο επαγγελματικος αθλητισμός.
3 παίχτες θέλανε, 3 θα πάρουν τσακ μπαμ. Δε κάθονται να λένε να διώξουμε πρώτα το Χαιροβιτς ή το Σιαμπανη ξέρω γω που πιάνει μπάτζετ.
Εμείς τα χάλια μας να κοιτάμε που θέλουμε 2 μήνες εξτρεμ ή δεκάρι και η κουβέντα είναι πως θα φύγει πρώτα ο Μουργκ ξέρω γω.
Λες και οι άλλες ομάδες δεν έχουν παίκτες βαρίδια, παίρνουν από όλο το ροστερ 100%
proedros

Tolaros έγραψε:Και τι έγινε που μας έφτασαν στο μπατζετ ? Απαγορεύεται?
Υπάρχει όρος που λέει ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πλουσιότερος?
Άμα ρίχνουν λεφτά, όποιος ρίχνει, ας μας φτάσουν και ας μας περάσουν και αγωνιστικά, έτσι είναι ο επαγγελματικος αθλητισμός.
3 παίχτες θέλανε, 3 θα πάρουν τσακ μπαμ. Δε κάθονται να λένε να διώξουμε πρώτα το Χαιροβιτς ή το Σιαμπανη ξέρω γω που πιάνει μπάτζετ.
Εμείς τα χάλια μας να κοιτάμε που θέλουμε 2 μήνες εξτρεμ ή δεκάρι και η κουβέντα είναι πως θα φύγει πρώτα ο Μουργκ ξέρω γω.
Λες και οι άλλες ομάδες δεν έχουν παίκτες βαρίδια, παίρνουν από όλο το ροστερ 100%
Φεραμε τον Μποτο για να κλεισουμε το χασμα Προπονητη-Τεχνικου Διευθυντη-Διοικησης και παλι καταφεραμε να χαθουμε καπου στη "μεταφραση"...να δω ποτε θα μαθουμε απο τα λαθη μας..
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

buffalobill4 έγραψε:
iasoiako έγραψε:Πλέον είναι φως φανάρι ότι ο χοντρός το κάνει αυτό στον σκολιξ για να τσιμπήσουν τα ΠΑΟΚια και να βρίζουν τον Ιβάν. Βλέπει ότι πιάνει.
Μια ομάδα με 0 έσοδα και 4 χρόνια εκτός ευρώπη δεν γίνεται να έχει φτάσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ απλά μαθηματικά.
Ρε φίλε αν δεν ενδιαφέρει τους ίδιους τους οπαδούς του συλλόγου της γειτονιάς πώς παίρνουν τους παίκτες γιατί πρέπει να ενδιαφέρει εμάς; προφανώς αυτό θα είναι προσκαιρο μέχρι ο χοντρός να δει ότι ούτε αυτό του βγήκε.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο χοντρός αυτήν την στιγμή συντηρεί ομάδα στην PL και δύο στην Σούπερ λίγκ. Άρα εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

Πώς γίνεται να παίρνει τέτοιους παικτες (βασικός στην Πόρτο) για την 3η τη τάξει ομάδα του και εμείς να μην μπορούμε να βρούμε δύο χρόνια ένα δεκάρι; Με ρεμπε, χωρίς ΤΔ, με μποτο.
Χωρίς να μειώνω τον παίκτη που δεν τον ξέρω κιόλας μην γράφεται οτι να ναι..στην πόρτο πέρσι ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας …και φέτος ξεκίνησε βασικός στο προηγούμενο λόγω τραυματισμών…
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καλά τα λέει ο Τόλαρος.

Επίσης πρόεδρε ο αν πέτυχε ή απέτυχε το εγχείρημα με Μπότο δεν θα το δούμε σε δύο εβδομάδες, θα το δούμε από χρόνο και πάνω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

trouman έγραψε:Είναι σαφές ότι ο μεγάλος αντίπαλος του γαύρου, εδω κια χρόνια, είναι ο Σαββίδης.

Δεν μπόρεσε να τον χτυπήσει ως τώρα. Αυτό που γίνεται είναι μια ακόμα προσπάθεια. Να φτιάξει εναν αρη πιο δυνατό ώστε να στρέψει τον ίδιο τον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον Σαββίδη...
Στο χέρι του Σαββίδη είναι είτε το να φτιάξει ακόμα πιο δυνατό ΠΑΟΚ ώστε άλλη μια προσπάθεια του ντροχου να πάει άκλαφτη είτε το να παίξει το long game και να περιμένει πότε θα τελειώσουν τα αποθέματα του ντροχου προς τον γείτονα (δεν του βγαίνει και φθηνά) και να καταλήξει ο δεύτερος μια και καλή εκεί που του αξίζει.

Ειλικρινά, προτιμώ 1000 φορές το πρώτο, γιατί ναι μεν θα τεθεί η αυτάρκεια σε κίνδυνο αλλά από την άλλη η ομάδα θα ανέβει ένα σκαλί αγωνιστικά κάτι που μπορεί να μας φέρει στο Champions League και να πάμε την αυτάρκεια στο επόμενο επίπεδο. Ο γείτονας θα πάει από εκεί που ήρθε αργά ή γρήγορα.

Αν δεν θέλει φυσικά να βάλει άλλα 10 από την τσέπη του, δεν μπορώ να του πω τίποτα. Ήδη δίνει και δίνει και δίνει..
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Ο Λούτσε σίγουρα θέλει κλασικό δεκάρι, ή μήπως 3 οχτάρια box-to-box? Απορία δική μου..
Koumpouriscorfu

Δημοσίευση από Koumpouriscorfu »

Αυτο που κανει ο α.ρ.η.ς. μου θυμιζει καποιους που εκαναν διακοπες, αγορα τζιπ (60000€) με καρτες και δανεια και μετα εκλαιγαν γιατι δεν ειχαν να πληρωσουν τις δοσεις.
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ εναντια του ΙΒΑΝ, αυτο θελουν.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
proedros

Rexaris έγραψε:Καλά τα λέει ο Τόλαρος.

Επίσης πρόεδρε ο αν πέτυχε ή απέτυχε το εγχείρημα με Μπότο δεν θα το δούμε σε δύο εβδομάδες, θα το δούμε από χρόνο και πάνω.
Φιλε μου συμφωνω εν μερη, απο την στιγμη που χαθηκε ομως τοσο προωρα ο στοχος της Ευρωπης εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης, γι αυτο εξαλλου ζητησε και παραιτηση..επισης το να ακουω 20 Αυγουστου τον προπονητη πως θελουμε 10αρι επισης δεν ειναι και πολυ ορθο...Ωστοσο συμφωνω πως θα κριθει σε βαθος χρονου.Ειδωμεν..
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ήθελα να ξέρα πως ο παλέτας μόνος του καταφέρνει και φέρνει τέτοιους παίκτες
proedros έγραψε:
Asimos έγραψε:Όποιος κοιτάει τον Άρη και βλέπει Καρυπίδη να βγάλει τα γυαλιά, να τα καθαρίσει, να τα ξαναφορέσει και να μας πει τι βλέπει ξανά.

Όταν θα έρθει η ώρα να κάνει ταμείο με τους οπαδούς του θα δούμε να το πρότζεκτ franchise αποδίδει ή όχι.

Γιατί αν εμείς φτάσαμε να αμφισβητήσουμε τον Ιβάν εκεί θα τον κυνηγάνε μέχρι να γίνει συνέταιρος του Σαουριδη.

Άιντε με τον κομήτη Άρη, φτάνει. Είναι στα πάνω του τώρα αλλά οι κομήτες έχουν σύντομο πέρασμα.
Τους παικτες σχολιαζουμε φιλε...Και του Παναθηναικου και της Αεκ και των αλλων ομαδων..Δηλ. αν καποιοι απο αυτους φαινονται καλοι , να πουμε επειδη τους εφερε ο παλετας η ο Αλαφουζος πως δεν ειναι..
Ρε φίλε την μια λες για το ποδοσφαιρικό μάτι του παλέτα άρα τον θαυμάζεις και όταν σου απαντά ο Άσιμος τα γυρνάς και λες για τους παίκτες. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω
Σου είπε μεγάλη παπαριά ο καρπουζας αλλά και εγώ διαφωνώ με όλα όσα γράφεις

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βρε τον Κάρυ, έχει τελικά βαθιές και γεμάτες τσέπες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ρε για δείτε κάτι προέδρους....κοσμήματα, διαμάντια.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

κάντε υπομονή.
Σε 2 Κυριακές, παίζουμε με δαύτους στο χαριλάου.
Εκεί θα φανεί.
Ήδη μιλάνε από σήμερα για 4άρες και 5άρες.
Κυριακή, κοντή γιορτή.
Ας έρθει η μέρα του αγώνα και το συζητάμε.

Απλά, κάποιοι που είναι τόσο βέβαιοι για αυτά που υποστηρίζουν και γράφουν, να είναι εδώ την Κυριακή το βράδυ, να μας τα εξηγήσουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο μπεος σε όλες τις συνεντεύξεις τον ΠΑΟΚ στο στόμα του έχει..

Τι αγάπη ρε παιδί μου..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

gpap έγραψε:κάντε υπομονή.
Σε 2 Κυριακές, παίζουμε με δαύτους στο χαριλάου.
Εκεί θα φανεί.
Ήδη μιλάνε από σήμερα για 4άρες και 5άρες.
Κυριακή, κοντή γιορτή.
Ας έρθει η μέρα του αγώνα και το συζητάμε.

Απλά, κάποιοι που είναι τόσο βέβαιοι για αυτά που υποστηρίζουν και γράφουν, να είναι εδώ την Κυριακή το βράδυ, να μας τα εξηγήσουν...
Ότι και να γίνει σε 2 βδομάδες αυτό δεν αλλάζει ότι ο οαρης κάνει μεταγραφές (φαινομενικά ποιοτικές) και κλείνει τις τρύπες του κι εμείς έχουμε τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας μας να παρακαλάει για έναν παίχτη εδώ και 2 χρόνια.

Υπομονή τέλος σε αυτό το θέμα από μένα.

Να φέρουν επιτέλους τον παίχτη που ζητάει ο προπονητής.

Ας κάνουμε εμείς τις κινήσεις που πρέπει και ποσώς με ενδιαφέρει τι φέρνουν οι άλλοι.

Αυτό (τις μεταγραφές τους) δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.

Το τι φέρνουμε εμείς όμως είναι καθαρά στα χέρια μας.

Φέρτε τον παίχτη που ζητάει ο προπονητης. Απλα είναι τα πράγματα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”