26. Tiago Filipe Oliveira Dantas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas

Δημοσίευση από K_geo »

αντιληψη, γρηγορη σκεψη, ποιοτικες επαφες
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

για μένα το ταβάνι του είναι τρομακτικό , προσωπικά θα τον αγόραζα, θα είναι κρίμα να πάρει 1 έτος σε επίπεδο ΠΑΟΚ και πάνω στην απογείωση του να μην εκμεταλλευτούμε τπτ.

Είναι ξεκάθαρη περίπτωση παίκτη τύπου πέλκα και ντελια , το κορμί τους είναι 2 χρόνια πίσω από την ηλικία τους αλλά όταν το κορμί είναι εκεί που πρέπει ο συγκεκριμένος θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Σίγουρα η μια θέση στα χαφ του ανήκει , νομίζει ο διπλανός του έχει λογική να είναι ένας μαμελούκος σαν τον Kurtic όσα αρνητικά και να έχει
Miles

Δημοσίευση από Miles »

theodorsalonika έγραψε:Καλά..άμα.εσεις.ειδατε,μια μπαλιά της προκοπής πάρτε .με.τηλεφωνο..μια.καθετη...μια....κουραστικος,φοβισμένος,παίζει στα σίγουρα μπάλες.πισω..αμα.θελετε αυτό..καλά να.περασετε..εμενα δεν με.καμει με τίποτα...ο Μαουρίτσιο ήταν ζογκλέρ μπροστά του..απορώ τι είδατε ρε αδέλφια..θα με.τρελανετε;είχατε τσιμιροτ,Βιτόλο,είχατε μηχανακια....και τώρα έχουμε αυτόν και γελάνε και οι πέτρες....έλα σοβαρά τώρα;είναι αυτός.που θέλουμε.για τον ΠΑΟΚ;ο Πέλκας ο ουαρντα,ο Μαουρίσιο,,,ο κανιας ήταν χίλια φορές ανώτεροι...τώρα τι είδατε δεν ξέρω....εγωτον παροκουλοθησα προσεκτικά σε.καθε αγώνα που έπαιξε και ο άνθρωπος είναι για τον Λεβαδειακό..ελεος τώρα...και θα με θυμηθείτε...σε 4 ματς δεν θα τον βάζει ενδεκάδα....εδώ θα μάστε..ο τσιγγαρας είναι παικτουρα μπροστά του...μπορεί κάποιος να.με πει τι είδε στο συγκεκριμένο παίκτη;ένας να με.πει τι του άρεσε....έχει ταχύτητα;είναι έξυπνος;έχει την κάθετη;παίζει με.παθος;τι είδε δηλαδή;
Invincible μού θυμίζεις και δεν το λέω για καλό...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μαρεσει ο τροπος που διαβαζει τον χωρο και ειναι ο μονος που παιζει καθετα,αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι πανω απο 15 χρονων. Και επισης δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα τον κανουν μια χαψια οι αντιπαλοι του σε ενα δυνατο ντερμπι,καλη η ωρα την επομενη αγωνιστικη...

Μακαρι να με διαψευσει
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Απίστευτη ποιότητα και ποδοσφαιρικό μυαλό, έχει να δώσει ακόμα πολλά.
Στο τέλος φάνηκε να γουστάρει και με την κερκίδα στο χειροκρότημα προς τους παίκτες :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι κάθετές του δεν έχουν προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στο Α ημίχρονο χάρμα ιδέσθαι. Εγκέφαλος.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Το παιδί προσπαθει να παίξει στρωτο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει απο τον άξονα αλλά νομίζω ώρες ώρες έρχεται σε απόγνωση από τους συμπαίκτες του στο κέντρο...
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Πολύ ποιοτικός παίκτης.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Miles έγραψε:
theodorsalonika έγραψε:Καλά..άμα.εσεις.ειδατε,μια μπαλιά της προκοπής πάρτε .με.τηλεφωνο..μια.καθετη...μια....κουραστικος,φοβισμένος,παίζει στα σίγουρα μπάλες.πισω..αμα.θελετε αυτό..καλά να.περασετε..εμενα δεν με.καμει με τίποτα...ο Μαουρίτσιο ήταν ζογκλέρ μπροστά του..απορώ τι είδατε ρε αδέλφια..θα με.τρελανετε;είχατε τσιμιροτ,Βιτόλο,είχατε μηχανακια....και τώρα έχουμε αυτόν και γελάνε και οι πέτρες....έλα σοβαρά τώρα;είναι αυτός.που θέλουμε.για τον ΠΑΟΚ;ο Πέλκας ο ουαρντα,ο Μαουρίσιο,,,ο κανιας ήταν χίλια φορές ανώτεροι...τώρα τι είδατε δεν ξέρω....εγωτον παροκουλοθησα προσεκτικά σε.καθε αγώνα που έπαιξε και ο άνθρωπος είναι για τον Λεβαδειακό..ελεος τώρα...και θα με θυμηθείτε...σε 4 ματς δεν θα τον βάζει ενδεκάδα....εδώ θα μάστε..ο τσιγγαρας είναι παικτουρα μπροστά του...μπορεί κάποιος να.με πει τι είδε στο συγκεκριμένο παίκτη;ένας να με.πει τι του άρεσε....έχει ταχύτητα;είναι έξυπνος;έχει την κάθετη;παίζει με.παθος;τι είδε δηλαδή;
Invincible μού θυμίζεις και δεν το λέω για καλό...

Άμα δεν κραξεις για γούρι δεν γίνετε αδελφέ...εμένα μου θυμίζω λίγο Μπραντ Πιτ,Μάρλον Μπράντο και από το ανφας αλέ.ντελον...τωρα Ποιος ειναι αυτός που σε θυμίζω ,ελπίζω να μην είναι κανας λογικός,γιατί έχω είμαι ανισορροπος..αν πάλι επιμένεις ότι σου θυμίζω κάτι, το ονόμα σου δεν με.θυμιζει κατι εμένα...εκτός και αν είσαι θαυμαστης μου
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Πίρλο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παλικάρι είναι για το υψηλότερο επίπεδο ξεκάθαρα, απλά το σώμα του δε τον βοηθάει και προς το παρόν δείχνει ότι είναι για 60-65 λεπτά,μετά κουράζεται.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ανεβάζει όλο το κέντρο σε ποιότητα
Βλέπει γήπεδο , παίζει γρήγορα , ψάχνει το κάθετο παιχνίδι …
Άλλον έναν τέτοιο στο 10 θελουμε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εξαιρετικός, μακάρι να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”