Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από xrisitsapa »

omerta76 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ξέρω πως οι δυο παίζουν βασικοί και ο ένας ενώ προορίζονταν για βασικός, τραυματίστηκε, γι' αυτό μπήκε ο Κουλιεράκης.
Άρα σου έλειπαν τρεις βασικοί γιατί αποφάσισες να κάνεις σκόντο 200 χιλιάρικα και να ρισκάρεις 6 εκατομμύρια.
Η λογική μόλις πέθανε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Τώρα πες μου εσύ ότι αυτά είναι λίγα και ότι έκανε λάθος ο Μποτο που παζαρεψε επειδή αποκλείστηκες από τη Λέφσκι.

Οι μεγαλομανιες μας έφαγαν τα προηγούμενα χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε!
Παζαρεψε για να κερδισει 800 και τελικα εχασε 8εκ. Αρα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαλιστα...

αυτο το παραπανω των 2 ετών βέβαια απορέει από τις προχθεσινές δηλώσεις που είχαν βέβαια ολίγον τι απο πυθεία.

εξηγούμαι:

είπε για παίχτη με προσωπική ενέργεια πισω απο το φόρ αλλά παράλληλα είπε δεν ξέρει τι θα γίνει αν έχει το ζιφκοβιτς

είπε για κουαλιάτα ότι ναι μεν το έχει, θέλει δε χρόνο.

δεν ξέρω πόσο..επιτακτικό είναι κάτι, καταννοώ όμως ότι και αυτός έχει στην άκρη του μυαλού του λύσεις.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

ούτε πληροφορίες θέλει, ούτε τι πιστεύει ο καθένας έχει σημασία.

Αν μετά από τις δηλώσεις του σαββατου δεν έρθει ένας μεσοεπιθετικός (είτε 10 είτε εξτρεμ) με κύριο προσόν αυτό πού είπε ο λουτσέσκου, δηλαδή την προσωπική ενέργεια και την επιθετικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου τότε τζάμπα μιλάμε.

προσωπικά μέρες τώρα είχα γράψει ότι κυνηγάμε έναν μεσοεπιθετικό, αυτό δεν άλλαξε ποτέ, απλά τώρα το επικοινώνησε ο προπονητής μετά το πανυγηράκι των τελευταίων ημερών (με ομιλία σαββίδη κτλ)

με όλα αυτά που προηγήθηκαν εγώ στοιχηματίζω ότι παίκτης θα έρθει , θα κάνει γκελ και φυσικά θα τον χρεωθεί επικοινωνιακά ο Ιβάν.

Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει σύντομα όμως γιατί φέτος το πρωτάθλημα δεν έχει φαβορί και όποιος το πάρει ξεκινά με τρομερή αφετηρία οικονομικά και για του χρόνου .
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

K_geo έγραψε:μαλιστα...

αυτο το παραπανω των 2 ετών βέβαια απορέει από τις προχθεσινές δηλώσεις που είχαν βέβαια ολίγον τι απο πυθεία.

εξηγούμαι:

είπε για παίχτη με προσωπική ενέργεια πισω απο το φόρ αλλά παράλληλα είπε δεν ξέρει τι θα γίνει αν έχει το ζιφκοβιτς

είπε για κουαλιάτα ότι ναι μεν το έχει, θέλει δε χρόνο.

δεν ξέρω πόσο..επιτακτικό είναι κάτι, καταννοώ όμως ότι και αυτός έχει στην άκρη του μυαλού του λύσεις.
το αριστερό εξτρεμ δεν αναφέρθηκε τυχαία.

Ο νάρει μπήκε δυνατά, ο ζίβκο κάπου πρέπει να χωρέσει και η ιστορία λέει ότι αριστερά και δεν κάνει πολλά και ο ίδιος δεν είναι και ευχαριστημένος. Αν κολλήσει στην θέση πίσω από τον φορ με επιτυχία ο ζίβκο τότε με έναν αριστερό εξτρέμ ποιότητας νάρει, η φάση μεσοεπιθηκα και γεμίζει ποιότητα και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Ας δούμε μήπως το δοκιμάσει την κυριακή το σενάριο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τις ίδιες δηλώσεις ακριβώς έκανε και πέρσι μετά το 2ο ματς με την Ριεκα.

Είχε πει "ελπίζω ότι κάτι θα γίνει" αλλα έμεινε με την ελπίδα και αυτός.

Από πέρσι θέλει παίχτη με ατομική ενέργεια πίσω από τον επιθετικό.

Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι και υπάρχουν καταγεγραμμενες δηλώσεις του Ραζβαν.

Προχθές δε, ήταν ξεκάθαρος. Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται.

Το ότι προφανώς σκέφτεται τις εναλλακτικές καθώς δεν νιώθει καθόλου σίγουρος ότι θα ρθει εν τέλη ο παίχτης που θέλει δεν αλλάζει το γεγονός ότι ζητάει επιτακτικά παίχτη για την θέση πίσω από τον φορ.

"Όσον αφορά τα μεταγραφικά, έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα έναν παίκτη ή στο «10» ή έναν εξτρέμ. Έναν παίκτη που θα μας δώσει το ένας με έναν, περισσότερη επιθετικότητα. Νομίζω ότι με την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη, οι δυνατότητες του γκρουπ, θα είναι πολύ καλύτερες».

Δηλαδή τι από αυτά που λέει είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις και ποια άλλη ερμηνεία μπορείς να δώσεις; Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο άνθρωπος;

Ειλικρινής η ερώτηση.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ας ερθει 10αρι γιατι φαινεται οτι δεν εχουμε τετοιο παικτη που ζηταει.
Και αν οντως ισχυει κατι για αριστερο εξτρεμ ασβεστη

Γενικα οσο πιο πολλους παικτες κανονικους στην θεση που ψαχνουμε εχουμε τοσο καλυτςρα θα παμε.

Θα ηθελα να φυγει ο Κουρτιτς, γιατι πραγματικα δεν βλεπω τιποτα σε θεματα αμυνας, τρεξιματος και εκανε μονος του 3 λαθος πασες του μισου μέτρου χωρις πιεση που ηταν ολες επικινδυνες. Καταλαβαινω οτι μπορει να κουβαλισει μπαλα και εχει καλο σουτ αλλα ειναι απο τα αδυνατα σημεια της ομαδας πλεον

Ο Μπραντον αν ηταν λιγο πιο προσεκτικος, με την καλη τοποθετηση πιυ εχει, θα εκανε χατ τρικ. Ειδικα η κεφαλια εκει μονος του επρεπε να γραψει. Και η κινηση γυρισμα με το αδυναμο σουτ πολυ καλη.

Γενικα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν πάρουμε 2 παίχτες ο ένας 10αρο-εξτρεμ και ο άλλος φορ
Και έχουμε κέντρο νταντας Κουρτιτς ναρει Μεταγραφη Ζιβκοβιτς Μεταγραφη
Και αλλαγές φιλιπε,τσιγγαρα,σβαμπ, ντελια,μπισε,Καντουρι,Κουαλιατα,ολιβειρα,Μπράντον
Με ένα παιχνίδι την βδομάδα αλήθεια παμε για πρωτάθλημα .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

JohnDag έγραψε:Τις ίδιες δηλώσεις ακριβώς έκανε και πέρσι μετά το 2ο ματς με την Ριεκα.

Είχε πει "ελπίζω ότι κάτι θα γίνει" αλλα έμεινε με την ελπίδα και αυτός.

Από πέρσι θέλει παίχτη με ατομική ενέργεια πίσω από τον επιθετικό.

Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι και υπάρχουν καταγεγραμμενες δηλώσεις του Ραζβαν.

Προχθές δε, ήταν ξεκάθαρος. Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται.

Το ότι προφανώς σκέφτεται τις εναλλακτικές καθώς δεν νιώθει καθόλου σίγουρος ότι θα ρθει εν τέλη ο παίχτης που θέλει δεν αλλάζει το γεγονός ότι ζητάει επιτακτικά παίχτη για την θέση πίσω από τον φορ.

"Όσον αφορά τα μεταγραφικά, έχω πει πολλές φορές ότι θα ήθελα έναν παίκτη ή στο «10» ή έναν εξτρέμ. Έναν παίκτη που θα μας δώσει το ένας με έναν, περισσότερη επιθετικότητα. Νομίζω ότι με την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη, οι δυνατότητες του γκρουπ, θα είναι πολύ καλύτερες».

Δηλαδή τι από αυτά που λέει είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις και ποια άλλη ερμηνεία μπορείς να δώσεις; Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο άνθρωπος;

Ειλικρινής η ερώτηση.

Με την διαφορά ότι πέρσι είχαν 3-4 μέρες στην διάθεση τους να φέρουν παίχτη, ενώ φέτος έχουν άλλες 24

Κάτι θα γίνει και από τι λένε και τα παιδιά πάνω ,μάλλον κάτι καλό ετοιμάζεται
kos

Δημοσίευση από kos »

Θέλεις να αγιασεις και δεν σε αφήνουν.
Συμφωνώ με λουτσεσκου. Καλά κάνει και ζητάει τους παίκτες που ζητάει για τις θέσεις που ζητάει.
Αλλά....ρε φίλε πέρυσι ήρθες και ζήτησες παραμονή καντουρι. Λες και ήσουν ο μόνος γύρω από τον ΠΑΟΚ που δεν ήξερες ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του.
-1 παίκτης.
Φέτος sign the contract ρε μαλακα. -2 παίκτες.
Μετά δεν ξέρεις γιατί δεν έχει έρθει ακόμη ο παίκτης.....
Στις ίδιες ακριβώς θέσεις δόθηκαν χρήματα για κουαλιατα.
Οκ θέλει χρόνο αλλά θα μπει, δεν θα μπει????
Δηλαδή ρε φίλε μόνοι σας τα γαμάτε τα ρόστερ.
6 χάφ, δύο βασικά δεξιά εξτρέμ μηδέν αριστερό, μηδέν δεκαρι.
Όλοι έχετε τα θέλω σας και στο τέλος έχετε κενά στο ρόστερ.
Κάντε καμιά αυτοκριτική....
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ginola εσύ ο παίκτης που ξέρεις ότι ενδιαφέρει, είναι εξτρέμ ή δεκάρ;
Θεωρώ πως ο Νάρευ με την απόδοσή του έχει βάλει δύσκολα στον Ζιφκοβιτς. Θα πρέπει να πιεστεί ο Σέρβος και να αποδόσει είτε ως δεκαρ, είτε ως αρ. εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για πρωταθλημα δεν ξερω αν παμε με την προσθηκη των 2 που λεμε αλλα θα ειμαστε σιγουρα τρομερα ανταγωνιστικοι και μαλιστα σε σεζον που ολοι μας εχουν ξεγραμενους και δεν θα το περιμενουν.
Γιατι ενα ειναι σιγουρο. Οτι σε βαθος χρονου ΚΑΙ αυτο το γκρουπ ο Ραζβαν θα το κανει μπετον. Οπως καταφερε και εκανε ακομα και το περυσινο ελειπεστατο ροστερ.
Συμπερασμα......Δωστε του επιτελους την ποιοτητα που ζηταει εκει στο τελευταιο τριτο να παμε για μεγαλα πραγματα.

Εγω αν με κατι αισιοδοξω απο την Κυριακη ειναι οτι οταν ηρθε η ωρα των αλλαγων δεν ενοιωσα το σφιξιμο στο στομαχι που ενοιωθα περυσι.
Γιατι στον παγκο ειχα Καντουρι, Ολιβειρα, Σοαρες, Σαστρε, Ντελια, Σβαμπ, Κουαλιατα, Καργα και ελειπαν και οι Ζιβκο, Ραφα, Αντρε, Τσιγγαρας, Κουτσιας.
Αν μη τι αλλο το ροστερ γεμισε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως ειμαστε στο +3 ηδη απο περυσι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

@xrisitsapa

Τα 8 εκ που έχασε, δεν τα έχασε γιατί άργησε να έρθει ο Ναρευ και ο Νασμπεργκ αλλά γιατί οι παλιοί+ τραυματισμοί σου έδωσαν το απόλυτο τίποτα.

Τέλος πάντων, αν ισχύουν τα δύο παίχτες, μακάρι να είναι δεκαρι και φορ.

Όλοι λέμε ότι με δύο ακόμη παίχτες τύπου Ναρει, η ομάδα θα ανέβει πολύ.

Ελπίζουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

omerta76 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ξέρω πως οι δυο παίζουν βασικοί και ο ένας ενώ προορίζονταν για βασικός, τραυματίστηκε, γι' αυτό μπήκε ο Κουλιεράκης.
Άρα σου έλειπαν τρεις βασικοί γιατί αποφάσισες να κάνεις σκόντο 200 χιλιάρικα και να ρισκάρεις 6 εκατομμύρια.
Η λογική μόλις πέθανε. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Tα 200 χιλιάρικα τα λες εσύ βέβαια στηριζόμενος σε υποθέσεις. Αν πιστεψουμε όμως τους ΑΡΔ:
Από 2 εκ ευρώ που ζητούσαν οι Γερμανοί, πήρες τον Ναρευ με 1,5
Για τον Νεσμπεργκ οι Νορβηγοι ζητούσαν ως και 250000 ευρώ για να τον αφήσουν 2 μήνες νωρίτερα.
Βάλε και 40-50 ψωροχιλιαρικα για τον Μπισεσβαρ, έφτασες περιπου στα 800.000 ευρώ. Ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Τώρα πες μου εσύ ότι αυτά είναι λίγα και ότι έκανε λάθος ο Μποτο που παζαρεψε επειδή αποκλείστηκες από τη Λέφσκι.

Οι μεγαλομανιες μας έφαγαν τα προηγούμενα χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε!
Τα 200 χιλιάρικα δεν τα έγραψα εγώ. Απάντησα σε κάποιον που τα έβγαλε 200-250.
Τον Νάραϊ δεν τον πήρες με 1.5 ενώ ζητούσαν 2. Τον πήρες με 1.5 με καθυστέρηση 45 ημερών γιατί έδινες 1.2-1.3.
Αυτό έγραφαν οι ΑΡΔ.
Τα 250 χιλιάρικα για Νέσμπεργκ δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Πρώτη φορά εσένα βλέπω να το γράφεις.
Ο καθένας τέλος πάντων μπορεί να έχει την άποψη του.
Εγώ λέω πως και 1 εκατομμύριο να γλιτώσαμε, πράγμα που το αποκλείω, τα 6+ που χάσαμε με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, συν το ρόστερ που το έφτιαξες για 55-60 ματς και θα παίξει καμιά 15αριά - 20αριά λιγότερα, συν τη δυσκολία να φέρεις πλέον έστω και έναν(!!!) παίκτη λόγω των παραπάνω, για μένα είναι πιο σημαντικά από αυτά που γλιτώσαμε.
Εσύ και ο χιόνι πείτε το αντίθετο. Κανένα πρόβλημα. Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Εσύ δεν θες αλλά το θέλει και το ζητάει επιτακτικά ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια.

Άρα μετράει πιο πολύ τι θες εσύ ή τι θέλει ο προπονητής;

Ρητορικό το ερώτημα.

Και στην τελική αν σαν οργανισμός ΠΑΟΚ δεν είσαι διατεθειμένος να στηρίξεις έμπρακτα τον προπονητή σου διωξτον και φερε άλλον που θα είναι ικανοποιημένος με τον τωρινό ροστερ.

Γιατί αυτός που έχουμε τώρα ξεκάθαρα ΔΕΝ είναι.

+++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”