Στις περισσότερες χώρες δεν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος 31 Αυγούστου; 10 μέρες έμειναν αν δεν κάνω λάθος. Μετά περιορίζονται πολύ οι επιλογές.gergeo4 έγραψε:το εμαθα πήγαινε πιο πολυ στο ότι δε θα είναι πχ προιον σκαουτιγκ αλλά γνώστός στον περισσότερο κόσμο .Δε νομίζω να φτασουμε 15.Λογικά μεχρι ρουλη θα τελειώσει/ουν.JohnDag έγραψε:Γιώργο καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Χωρίς όμως να είναι αυτό μομφή για σένα, εδω που φτάσαμε, 21 Αυγούστου το "έμαθα ότι" δεν αρκεί.
Πρέπει να γίνει μίνιμουμ μια κίνηση μεσοεπιθετικα και άμεσα.
Τώρα αν γίνουν 2 θα είμαστε σούπερ.
Αλλα άμεσα. Χθες.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
15/9 στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν είναι παντού το ίδιο.
Το μέχρι την γειτονιά δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτήν την εβδομάδα μακάρι να γίνουν οι κινήσεις.
Τώρα το..."γνωστοί" πιο πολύ μου κάνει για δανεικούς και όχι για ελεύθερους. Δεν ξέρω αν έχει μείνει κάτι σε γνωστό από τους ελεύθερους.
Γιώργο έχεις μάθει θέσεις; 10αρι και φορ; 10αρι και εξτρέμ;
Το μέχρι την γειτονιά δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτήν την εβδομάδα μακάρι να γίνουν οι κινήσεις.
Τώρα το..."γνωστοί" πιο πολύ μου κάνει για δανεικούς και όχι για ελεύθερους. Δεν ξέρω αν έχει μείνει κάτι σε γνωστό από τους ελεύθερους.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η Φενερ και ο Τουρκολιακος μας δάγκωσαν πάλι;
Διαβαζω οτι παει δανεικος ο Πελκας στη Χαλ ενώ ειναι στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Διαβαζω οτι παει δανεικος ο Πελκας στη Χαλ ενώ ειναι στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις το διάβασα. Ότι πάνε να αποφύγουν την ρήτρα
- constadine
Το sdna γράφει όμως: υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο που θα ενεργοποιηθεί
Ελπίζω να είναι ο Fabio Martins που είχε ακουστεί στην αρχή.gergeo4 έγραψε:εμαθα οτι παμε για ισως και 2 κινησεις με γνωστά ονόματα και όχι "στοιχήματα"!και οι 2 μεσοεπιθετικές προσθήκες!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο ένας πιστεύω θα είναι ο Μπαλντε
Παίχτης που είχε από την αρχή στην λίστα ο Μποτο, δεν θα τον αφήσει έτσι..
Το ίδιο και ο Φάμπιο Μαρτινς
Εννοείται ότι θα είναι δανεικοί,από τους ελεύθερους, όσοι είναι ακόμα είναι τουρίστες επί το πλείστον.
Εκτός αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση που περισσεύει στην ομάδα του και παζαρευει την ελευθερία του.
Δύσκολο το τελευταίο.
Μουνιρ θέλω,τώρα τον θέλω.
Εκτός αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση που περισσεύει στην ομάδα του και παζαρευει την ελευθερία του.
Δύσκολο το τελευταίο.
Μουνιρ θέλω,τώρα τον θέλω.
Και το 10αρι που ζήτησε ποιος είναι;;; Βρε θα τον σκάσουν; 2 αριστερά εξτρέμ θα του φέρουν;

10αρι σίγουρα.Η 2η αν γίνει θα είναι λογικά "εξτρεμοφορ" εκτος και αν προκύψει πωληση ντουγκλας και ο χάρης συνεχίσει να εχει το προβλημα οποτε θα αλλαξει η στόχευση σε χαφ.nunies4 έγραψε:
-
- Επικοινωνία:
Σχεδόν αδύνατο για τον Balde.Τον διεκδικούν Valencia,Lazio,Sampdoria και Al Ahly.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο ένας πιστεύω θα είναι ο Μπαλντε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μάνι μάνι από τρεις παίχτες εξοικονομήθηκαν πάνω από διακόσια χαρτιά σε ευρώ που μπορεί να πάνε σε μια καλύτερη μεταγραφή. Αν αυτό ονομάζεται σφιχτή οικονομική πολιτική, έστω η μπακαλίστικη αυτή ανάγνωση, την παίρνω με κλειστά μάτια. Και φαντάσου τι μπορεί να εξοικονομήθηκε από τις υπόλοιπες που έγιναν!Blackgr4 έγραψε:Όχι δεν μου το είπε ο Σαββίδης. Δικό μου συμπέρασμα είναι.Dimitrisou έγραψε:Ρε φιλε αληθεια το χω απορια αυτο με τα ευρω που τα μετρας ενα ενα ποιος σας το πε?ηρθε ο ιβαν και σου ειπε οτι δεν παιζει φραγκο?το να γινει ενας εξορθολογισμος στους μισθους ειναι οτι πιο φυσιολογικο μπορουσε να γινει..το να μικρυνει το ροστερ επισης..Τωρα για τον μπερναρντ δεν νομιζω να ηταν κατι περα απο παπας..αλλα μου κανει εντυπωση (και δεν το λεω για εσενα)το οτι οταν πηραμε εμεις παικτες με την σωματοδομη του εδω ακουγοταν μονο ειρωνικα σχολια ενω τωρα αυτος ειναι παικτης που θα κανει την διαφορα..Blackgr4 έγραψε:Επίσημα στον ζέλα ο Μπερνάρντ. Ένας - ακόμα υποψήφιος στόχος - που έπαιξε σε ρεπορτάζ - παπάς , χάθηκε.
Δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να καθυστερούν οποιαδήποτε μεταγραφή (αν είναι να γίνει εννοείται).
Πάνω από 10 αξιόλογες περιπτώσεις παικτών έχουν βρει ήδη ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι απομένουν. Ειδικά όταν μετράς τα ευρώ ένα ένα.
Που το έβγαλα όταν είδα:
-τη μεταγραφή Νάραϊ να καθυστερεί 45 μέρες για μια διαφορά της τάξεως των 100-200 χιλιάδων,
Εχουμε και λαιμαι: Πες μπακαλιστικα 150,000€
-την ανανέωση Μπίσεσβαρ να καθυστερεί 1 μήνα για μια διαφορά της τάξεως των 40 χιλιάδων,
Συν 40,000€ μας κάνουν 190,000€
-και τη προσθήκη Νάσμπεργκ να πηγαίνει 1η Αυγούστου γιατί αρνηθήκαμε να πληρώσουμε ένα χ-ψ μικρό ποσό για να έρθει 1 μήνα νωρίτερα.
Να πούμε αλλά 30,000€ μίνιμουμ το μικροποσό; Ήδη μαζεύτηκαν γύρω στα 230,000€
Επίσης έχω διαβάσει για σφιχτή οικονομική πολιτική από πάνω από 10 διαφορετικούς ρεπόρτερ, σε πάνω από 1000 διαφορετικά άρθρα και επιβεβαιώνεται πλήρως με τις έως τώρα προσθήκες.
Για το άλλο που γράφεις δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρω καν αν αποδώσει στον ζέλα. 14 φορές διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, 29 ετών είναι. Αν έρχονταν σε εμάς θα πανηγύριζα 2 μέρες. Αυτό ξέρω.
Το σχόλιο μου όμως είχε να κάνει, με το ότι για μένα πρέπει να βιαστούν και δεν έχει νόημα να περιμένουν, αν όντως θέλουν να φέρουν παίκτη. Αυτά που σχολίασες ήταν λεπτομέρειες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άντε ξέρνα τα όλα λαιμαι!gergeo4 έγραψε:εμαθα οτι παμε για ισως και 2 κινησεις με γνωστά ονόματα και όχι "στοιχήματα"!και οι 2 μεσοεπιθετικές προσθήκες!
-
- Επικοινωνία:
10αρι μάλλον για δανεικό μιλάμε έτσι; Γιατί με ένα γρήγορο ξεσκόνισμα στους ελεύθερους,πέρα από Labyad(με πολλά προβλήματα τραυματισμών και χαρακτήρα) δεν βλέπω κάτι αξιόλογο κάτω των 30gergeo4 έγραψε:10αρι σίγουρα.Η 2η αν γίνει θα είναι λογικά "εξτρεμοφορ" εκτος και αν προκύψει πωληση ντουγκλας και ο χάρης συνεχίσει να εχει το προβλημα οποτε θα αλλαξει η στόχευση σε χαφ.nunies4 έγραψε: