Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αν χτες στη θέση του αουγκουστο είχαμε καποιον που έπαιζε ίδια αμυνα αλλα εκανε τα αυτονόητα στην επίθεση τότε θα είχε βάλει δυο γκολ κ το ματς θα ήταν 3-0. Επίσης νομίζω οτι ο Κουρτιτς δε συμβάδιζε με την ταχύτητα που είχαμε στο κέντρο. Ιδανικό θα ήταν να μας χαιρετήσουν οι δυο κ να έρθει το δεκάρι που λέμε. Τωρα αν φύγουν, δεν ξερω αν μπορει ο σοαρες να μπει στα παπούτσια του κουρτιτς (προφανώς με τη συμβολή σβαμπ). Χτες δε μου άρεσε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Ιβιτς εξάρι δήλωνε ότι είναι. Άσχετα που έπαιζε σε εμάς.
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε:Αν και μετα τις χθεσινες του δηλωσεις δεν δουλευουν σημερα ολοι 24 ωρες το 24ωρο για να του φερουν ενα 10αρι μεχρι τα μεσα της εβδομαδας, δεν ξερω τι να πω....
Εγω λεω οτι αν περιμεναν να δηλωσει δημοσια οτι θελει δεκαρι για να αρχισουν να δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο καηκαμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αποφάσισες να τον φέρεις πίσω. Η πιο σωστή (ποδοσφαιρικά) κίνηση που έκανες από τότε που ανέλαβες.
Ποιος ο λόγος να μην κάνεις ΌΤΙ σου ζητάει;
Φέρτου ένα γαμωπαικταρά που θα ενώσει το κέντρο με την επίθεση από τον άξονα να τελειώνουμε.
Είναι ντροπή να ζητάει εδώ και 2 χρόνια το ίδιο πράγμα και να τον γράφεις.
Αν δεν τον θες, διώξτον, αλλά ΌΠΟΙΟΝ και να φέρεις, θα σου ζητήσει το ίδιο.
Κανείς δεν θα πει πως είναι εντάξει με τον πιο άτεχνο Βραζιλιάνο όλων των εποχών στη θέση του 10.

Υ.Γ. Εγώ καταλαβαίνω πως ο Κουαλιάτα ήταν επιλογή Μπότο, που θα τον έφερνε ότι και να γινόταν.
Μπορεί να βγει παικταράς, μπορεί να βγει νέος Μουργκ. Ιδέα δεν έχω.
Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι πως είχε αποφασίσει να τον πάρει, ανεξάρτητα με το αν μπορεί να μπει άμεσα στην ενδεκάδα και αυτό για μένα είναι λάθος επικών διαστάσεων τη στιγμή που ΤΏΡΑ έχεις κενά στην ενδεκάδα.
Αν έφερναν έναν τέτοιο παίκτη μετά το νταμπλ, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είχες έτοιμη ενδεκάδα, θα έπαιρνε τον χρόνο του και θα έπαιζε αργότερα.
Τώρα όμως με τόσα κενά μεσοεπιθετικά, είναι έγκλημα να δίνεις 2 - 2.5 εκατομμύρια ποντάροντας στο τι θα σου προσφέρει κάποιος σε 1-2-3 χρόνια. Πρώτα καλύπτεις τα άμεσα κενά και μετά επενδύεις για το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν θέλει τρελα πράγματα.

Έναν παίχτη αντίστοιχης ποιότητας και αντίστοιχης ποδοσφαιρικης παιδείας με το Ναραι.

Δώστε λεφτά και φέρτε επιτέλους τον παίχτη που ζητάει ο προπονητής εδώ και 2 χρόνια.

Όχι αύριο, ούτε καν σήμερα.

Αλλα χθες.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Φέρτε ρε στον κοουτς λίγη ποιότητα στο 10 .. αν είναι δυνατόν ..πάλι έφτασε να παρακαλάει ο άνθρωπος
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο μάνατζερ του Bernard έρχεται λέει στην Ελλάδα. Να δείξουμε λοιπόν ποιος είναι το αφεντικό; "Απαγωγή" από το αεροδρόμιο όπως απήγαγαν οι βάζελοι τον Σαλπιγγίδη πριν 16 χρόνια τέτοιες μέρες και κλείσιμο της μεταγραφής. Και άντε να δούμε τι θα γράφουν και πόσο θα κλαίνε.
Φέρτε και δεκάρι, αλλά και αριστερό εξτρέμ.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Αν είναι να γίνει μία και μόνο μεταγραφή, αυτή πρέπει να είναι αριστερού εξτρέμ και όχι δεκαριού.

Μια χαρά μπορεί να παίξει με δύο οχτάρια και πίσω τους τον Ντάντας. Αν θέλει να παίξει με δεκάρι, μπορεί να βάζει δεκάρι τον Καντουρί, να δοκιμάσει τον Ζίφκοβιτς (θεωρώ πως μπορεί) και σταδιακά τον Κουαλιάτα. Μπορεί ακόμα να παίξει 4-4-2 με δεύτερο φορ τον Ισπανο-άγγλο. Αν όμως δεν υπάρχει καλό βασικό αριστερό εξτρέμ, ό,τι και να παίξει, θα χωλαίνει η ομάδα.

Καλό θα ήταν η απόκτηση αριστερού εξτρέμ να γίνονταν με αποχώρηση Κούρτιτς ώστε η επιλογή του εξτρέμ να είναι ποιοτική.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τελικά όλοι συμφωνούμε. Μα όλοι! Φίλαθλοι, οπαδοί, καναπέδες, πολυθρόνες, κομπιούτερ, Λουτσε.
Θέλαμε ανανέωση. Φωνάζουμε για δύο μεταγραφές. Φέρτε έναν. Τέτοιον όπως τον χαρακτήρισε ο Λουτσε. Αυτόν που θα πάρει την μπάλα και θα ξέρει που θα την πάει.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Λουτσέσκου μπορεί να φταίει για πολλά αλλά το ότι ζητάει χαφ και μεσοεπιθετικό με προσωπική ενέργεια νομίζω ότι όλοι βλέπουμε πώς έχει δίκιο απόλυτο. Σκεφτείτε τον χθεσινό ΠΑΟΚ με ένα χαφ τύπου τον Κορεάτη του γάβρου αντί για Ντάγκλας και έναν μεσοεπιθετικό τύπου Σοτέλντο αντί του Μπίσεσβαρ. Με Ντάντας , Νάρει και Μπράντον να παίζουν σε άλλη ταχύτητα νομίζω ότι θα βλέπαμε περισσότερες φάσεις λόγω ταχύτερων περιστροφών και κάθετων κινήσεων.
Από αυτούς που έχουν απομείνει νομίζω ότι ο ιδανικός μεσοεπιθετικός που θα ταίριαζε στα θέλω του Λουτσέσκου είναι ο Ντία Σαμπά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φέρτε Dia Saba για να χορέψουμε samba...........
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, δεν υπάρχει λόγος να ξηλωθείς.
Ούτε για τον Νάραϊ ξηλώθηκες αλλά φαίνεται πως βρήκες την ουσία. Ο οποίος κόστισε λιγότερα από τα μισά από όσα έδωσες για τον... Εσίτι..
Δεν είναι απαραίτητο να φέρεις παίκτη με συμβόλαιο εκατομμυρίου. Καλό παίκτη βρες και ας στοιχίζει τίποτα.
Απλά έχω την εντύπωση πως αν περιμένεις ως τα τέλη των μεταγραφών, δεν πας για τέτοιους παίκτες, αλλά για πιο γνωστά ονόματα που θεωρητικά θα έχουν ρίξει το κασέ τους.
Διαφορετικά αν θες να πας για έναν Νάραϊ, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ως το τέλος Αυγούστου. Μπορείς και πρέπει να τον πάρεις νωρίτερα. Πριν βγει σε δημοπρασία γιατί προφανώς δεν είσαι ο μόνος που τσεκάρεις καλούς παίκτες..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή από ότι φαίνεται ο ναρει και ο νταντας μας βγαίνουν θα έπρεπε ηδη ο κοουτς να αποφασίσει που θα χρησιμοποιήσει τον αντριγια για να στοχεύσουμε σε παιχτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω .
Ο νταντας σε ρόλο μαουρισιο ένας εκ των Κουρτιτς αουγκουστο παρτενέρ του με αλλαγές τον φιλιπε και τον σβαμπ . Ο Χάρης λογικά συμπληρώνει την 5αδα των κεντρικών χαφ και θα έχει ρόλο ενεργό σε ματς υψηλής έντασης (ντερμπυ κυρίως εκτός έδρας)
Αν ο αντριγια παίξει αριστερά,Χάνεις σε γκολ κερδίζεις σε ασιστ (δινεις πλατος στο γήπεδο )τότε θες έναν πελκα σαν 2ο επιθετικό με γκολ ασιστ και πίεση ψηλά. Με αλλαγές Καντουρι Μπισεσβαρ αρχικά και στην πορεία γιατί όχι Κουαλιατα ρικαρντο ντελια είσαι μια χαρά.
Αν ο αντριγια παίξει πίσω από τον φορ τότε θες έναν ακόμα για αριστερά με αναποδο πόδι να συγκλίνει για να ανεβαίνει ο ραφα ( πιο λουτσεσκου επιλογή μου φαίνεται αυτό )
Ο Μπράντον έδειξε ότι θα βοηθησει αλλά εμένα προσωπικά με προβληματίζουν 2-3 πραγματάκια . Αν Νασμπεργκ ,κουλιερακης,μιχαηλιδης (δεν ξες σε τι κατάσταση θα γυρίσει ) θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν αν το ματς ήταν στο Χαριλάου πχ χθες . τα μπακ μας που νομίζω έχουν ταβάνι και φυσικά ο Σέντερ φορ . Ο ολιβειρα είναι θεωρητικά καψούρα μου γιατί έχει όλο το πακέτο (τεχνικά τον θεωρώ ανώτερο από πριγιο ) αλλά λόγω απραξίας αν είναι φάντασμα του εαυτού του νομίζω θα έχουμε θέμα μπροστά.
Ο αποκλεισμός μας διέλυσε Γιατί το ρόστερ είναι υπεράριθμο και παίχτες που τους πήρες να πάρουν χ λεπτά μπορεί να μην παίξουν καθόλου . Σίγουρα θες μεταγραφές αλλά πλέον έτσι όπως έγινε δεν ξέρω αν χωράνε .
Εγώ χωρίς να βλέπω τις προπονήσεις θα κρατούσα Κουρτιτς για τα γκολ. Θα έβαζα νταντας μόνο στο 6 . θα πουλούσα ντουγκλας θα έβαζα τον Ζιβκοβιτς πίσω από τον φορ και θα έπαιρνα αριστερο εξτρεμ και Σέντερ φορ με ιδια χαρακτηριστικά με τον ολιβειρα . Αν περνούσα ευρωπη θα έπαιρνα και Σέντερ μπακ με ταχύτητα δίπλα στον ινγκι (έναν νέο κρεσπο ) τώρα αναγκαστικά θα ευχηθώ να βγει ο Νεσμπεργκ πολύ ανώτερος από ότι περιμένουμε …
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Ναρει ειναι προϊόν σκαουτινγκ του δικτύου που εχει στήσει ο Μποτο και ειναι ο σωστός τροπος για να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ…Ενα αριστερο εξτρεμ παλι προϊόν σκαουτινγκ θελουμε με 1-1,5εκ αγορα σε καλη ηλικια και διψασμένο για διακρίσεις και μεταφορά τον Αντριγια πισω απο το φορ για να δωσει ένταση και πιεση στον αντιπαλο μιας και η χρησιμοποίηση του στα άκρα δεν δειχνει να πετυχαίνει και χανει αξια ο παικτης!!!
Το ιδανικότερο θα ηταν να πωληθει ενας εκ των Κουρτιτς η Αουγκουστο και να αποκτηθει ενα χαφ σημειο αναφοράς στο 8 προϊόν σκαουτινγκ και αυτος Οχι αλλα ονοματα μπαρουτοκαπνισμένους 30φευγαρηδες που ερχονται για το χαβαλε τους Ελλαδα…
kos

Δημοσίευση από kos »

Αν έρθει βασικό 10αρι περισσεύει χάφ.
Είναι 6 για δύο θέσεις και για ένα ματς την εβδομάδα.
Αν ανανεώσεις Αουγκούστο οι επιλογές είναι αποχώρηση κουρτιτς ή δανεισμός τσιγγαρα.

Αριστερό εξτρέμ δύσκολα. Όπως δύσκολα θα μείνει εκτός 11αδας ένας από τους ναρει και αντριγια για να παίξει ο μπισε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”