ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
2
1%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
5
3%
ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ
3
2%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
8
5%
ΤΣΑΟΥΣΗΣ
2
1%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
3
2%
ΚΟΎΡΤΙΤΣ
1
1%
ΝΤΑΝΤΑΣ
29
18%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
1
1%
ΝΑΡΕΥ
68
43%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
31
20%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
2
1%
ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
1
1%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 157

giapas

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

με τι άτομα έχει γεμίσει ρε γαμώτο το παοκμανια.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Έχω μια απορία άσχετη με τον αγώνα, στο thread του αγώνα έγραψε κάποιος σε άλλο μέλος του forum να πάει ν' αυτοκτονήσει και μάλιστα πούλησε και πνεύμα λέγοντας ότι έχει "μέσο" στο paokmania; Διάβασα καλά;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ΠΑΟΚμανια εχει γεμισει με ατομα που εχει γεμισει η κοινωνια μας.

Μη σας κανει εντυπωση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο. ABC έφυγε με μπαν.

Όσο και να ήθελε να πει κάτι άλλο, τραγική έκφραση και έφυγε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Συγγνώμη αλλά αδιαφορώ τελείως για το τι ήθελε να πει ή τι μπορεί να είχε στο μυαλό του. Κάποια πράγματα είναι πολύ σοβαρά και καλό θα είναι όποιος κάνει πλάκα με τέτοια θέματα να μην έχει πρόσβαση εδώ μέσα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Δεν ειδα τον αγωνα λογω δουλειας ,ειδα τωρα τα χαιλαιτ.Δεν ξερω προς τι η γκρινια η ομαδα εδειξε βελτιωση και οτι εχει γινει δουλεια..χαθηκαν φασεις απεναντι σε εναν αντιπαλο που επαιξε ταμπουρι που αν τις ξαναβγαλεις την επομενη αγωνιστικη μπορει να γινουν ανετα γκολ ενω απειληθηκαμε μια φορα ...εγω ειμαι ευχαριστημενος και νομιζω οτι θα βελτιωθουμε αρκετα...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

iremidynami 4+ έγραψε:
adman έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Όλα ειπώθηκαν στην συνέντευξη ,τα είπε όλα ο Λουτσεσκου και ρωτήθηκε για ολα. Για τις μεταγραφές θέλει δεκαρι και έναν winger agressive ,με τριπλά κτλ
Είπε τέτοιο πράγμα; Δόξα τω θεώ. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι δεν θα φταίει αυτός αν δεν πάρουμε παίκτες.
Και ποιος θα φταει δηλαδη;
ο ιβαν που εχει τρελλαθει να πληρωνει η ο μποτο που εφερε φελιπε,νταντας , κουαλιατα κ ρικαρντο αλλα κανεις δεν κανει στον λουτσε;

και πιστεψε με φιλε μου,δεν το λεω ειρωνικα,αλλα κ εγω προσπαθω να καταλαβω τι σκ@τ@ συμβαινει;
Νταντας βασικος ,φελιπε επαιξε,για κουαλιατα ειπε πως θα μπει σιγα σιγα αλλα κατα τα αλλα κανεις δεν κανει στον λουτσε..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Από τα highlights είδα ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 3-0 παντως
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Είδα μόνο το τελευταίο 25λεπτο και τις φάσεις μετά. Εδώ που είμαι δεν έχω σημα και τα 2-3 καφέ επαιζαν το χανουμι. Εννοείται πως υπάρχει πρόοδος, Νάρεϊ και Νταντας επιβεβαιώνουν τις προσμονες που άφησαν. Θετικός και ο Μπράντον, απέναντι σε πούλμαν Αύγουστο μήνα ας είμαστε θετικοί. Δεν γίνεται σε κάθε μοναδική αντεπίθεση που μας γίνεται να ανοίγει ο φάρδος του αντιπάλου και να το βλέπουμε ως δουλεμενο στην προπόνηση του. Πιστεύω ο Νάρεϊ έδειξε το δρόμο, εξτρέμ στο σωστό τους πόδι.
Είναι ανούσιο να συνεχίζουμε το κράξιμο στις εμμονές του Λουτσου, στο πόσο βάρυνε ο Μπισε, ή στο γιατί οι παίκτες που ήρθανε δεν ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή.
Σήμερα κρίνουμε την ομάδα που εκανε μια καλή αρχή.
Κακός ο Αουγκούστο. Πιστεύω θα τον ξεπεράσουν οι υπόλοιποι όταν δέσουν.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Logistis έγραψε:
gika έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι ότι οι μπροστά δεν γράφουν νούμερα. Με ένα κανονικό δεκάρι αντί για Αουγκουστο εύκολα θα είχαμε βάλει 2 ή και 3 γκολ σήμερα.
Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα για σήμερα.
Δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα άλλο.
Διαφωνώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα άκρα.
Όλοι κράζουν τον Ντουγκλας και τον Κουρτιτς. Μια χαρά είναι τα χαφ μας. Από τα άκρα είμαστε μηδέν, ένας Νάρεϊ και μετά το χάος.
Καλοί χρυσοί οι μικροί, τακτικά σωστοί πίσω, αλλά ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Βγαίνει η ομάδα σωστά μπροστά, εχει προϋποθέσεις από τα άκρα, παίρνει την μπάλα ο Τσαουσης, φρένο, πάσα στον άξονα, αντε παλι ο Κουρτιτς να περιμένουμε να κάνει κάτι. Από δεξιά τα ίδια, παίρνει την μπάλα με χώρο ο Λυρατζης, φρένο, πάλι στον Ντουγκλας. Δεξιά μόνο ο Νάρεϊ, (από κει ήρθε και το γκολ), αριστερά ο κανένας.
Μια χαρά είναι τα χαφ μας, την κάνουν τη δουλειά. Αλλά ομάδα που θέλει να παίξει επίθεση δεν μπορεί να είναι παροπλισμένη στα άκρα.
Και τα φορ θα γράφανε περισσότερα νούμερα, και τα χαφ θα είχανε χώρο για σουτ και νούμερα.
giapas έγραψε:με τι άτομα έχει γεμίσει ρε γαμώτο το παοκμανια.
Άλλαξαν οι καιροί
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Νίκη!
Πολυτιμότατη νίκη
3 βαθμοί στο σακούλι
Σήμερα,μόνο αυτό μετράει.
Συνεχίζουμε ταπεινά.

Game by Game
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι έγινε;; Είναι καλός ο ΠΑΟΚ τώρα;; 5 σελιδούλες όλες κι όλες...
Άμα χάναμε, θα μας είχατε πρήξει τα συκώτια.

Πάρτε καμιά μετοχή μπάσκετ ρε, δέκα ευρώ είναι το γαμημένο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

ευτυχώς στο γήπεδο δεν είδαμε την γκρίνια κ.την αρρώστια που έβγαινε στα σοσιαλ για την ομάδα. Όλα καλά πήγαν, προχωράμε
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εχθές, εγώ είδα τα εξής:

1. ο ΠΑΟΚ είχε τρομερή ένταση στο πρώτο κλέψιμο.
Με το που χάναμε την μπάλα, η ομάδα πίεζε με υψηλή ένταση και έπαιρνε ξανά την κατοχή άμεσα.
Αυτό ίσχυε έως το 74', όπου η κούραση περιόρισε την ένταση και έτσι οι αντίπαλοι μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα λίγο περισσότερο.
2. η κυριότερη γραμμή αυτής της υπεροχής (στην άμεση κατοχή), ήταν η κεντρική γραμμή. Κούρτιτς-Αουγκούστο-Ντάντας έκαναν πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά, διεκδικώντας άμεσα χαμένες κατοχές, κερδίζοντας ξανά και ξανά και ξανά τις μονομαχίες.
3. Αυτή η τριάδα όμως, ήταν και ο κυριότερος παράγοντας που δεν μπορούσαμε να σπάσουμε την κλειστή άμυνα.
Και οι τρεις μας μέσοι, έπαιξαν σε μια ευθεία, ο ένας παράλληλα με τους άλλους δύο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προωθείται κάποιος λίγο (λίγο ρε γαμώτο) πιο μπροστά, ώστε να ανοίγονται χώροι, να δημιουργούνται προϋποθέσεις για τριγωνάκια, ή για κάθετες.
Με το που μπήκε ο Φελίπε, υποθέτω με εντολές να είναι πιο ψηλά από την γραμμή των δύο άλλων μέσω, αυτομάτως δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις κάθετης μπαλιάς (είδαμε μία) αλλά και συνδυασμών σε κενούς χώρους.
4. Κουλιεράκης δεν πρέπει να βγει από ενδεκάδα
5. Σε μια ομάδα με 9 παίχτες φουλ έντασης, αμυντικά και επιθετικά, η παραφωνία ήταν ο Μπίσε. Δεν έτρεχε, καθόταν στάσιμος και απλά ζητούσε την μπάλα. Σε όλο το α' ημίχρονο, είδαμε 45 συνδυασμούς Νάρεϊ-Λύρατζη και μόλις 2 Μπίσε με Τσαούση. Η μετριότατη εμφάνιση του Μπίσε, επηρέασε και την παρουσία του Τσαούση επιθετικά, μιας και ο Μπίσε έχοντας (υποθέτω) πιο ελεύθερο ρόλο, ελάχιστα έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ, επιλέγοντας (?) να παίζει κυρίως στο κέντρο. Με το που μπήκε σοβαρό αριστερό εξτρέμ (Καντούρης, θεέ μου), μπόρεσε και ο Τσαούσης να δείξει τις επιθετικές του ικανότητες και να συμμετέχει σε έναν επιθετικό συνδυασμό
6. Ο Μπράντον Τόμας έκανε 2-3 ενέργειες που δείχνουν παίχτη που ξέρει την θέση

Σύμφωνα με όσα είδα λοιπόν, θεωρώ πως η βασική μας ενδεκάδα, καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, εφόσον δεν έχουμε απουσίες από τραυματισμούς, κάρτες, κτλ, θα πρέπει να είναι:

1. Κοτάρκσι
2. Ίνκασον - Κουλιεράκης
3. Λύρα δεξιά, Ράφα/Τσαούσης/ Βιερίνια δεξιά (με σειρά προτεραιότητας)
4. Κούρτιτς - Ντάντας
5. Φελίπε (πιο μπροστά από τους μέσους, ψευτο-δεκάρι)
6. Νάρει δεξιά, Ζίβκο αριστερά (έως να βρούμε σοβαρό αριστερό εξτρέμ)
7. Μεταγραφή/ Μπράντον/ Ολιβέιρα

Ψάξ'τε τον δεύτερο.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

giapas έγραψε:με τι άτομα έχει γεμίσει ρε γαμώτο το παοκμανια.
Ο tempora ο mores, φίλε μου giapas.
Ο tempora o mores...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”