Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

w.s
Επικοινωνία:

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από w.s »

Εκτος και αν βρεθει χορηγος (που θα βρεθει)να βαλει το ονομα του στο γηπεδο αναλαμβανοντας το 40% περιπου του κοστους και τα χωνει και καθε χρονο για διαφημηση στη φανελα. Αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε ιδεολογοι και δεν θελουμε χορηγους. Γιαυτο και στο μπασκετ τωρα ψαχνουν το ευρω με το μακαρονι Νο2, δεν θελανε τοτε 1 χαρτι το χρονο απο την PEPSI
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για το γηπεδο νομιζω οτι ειναι ενα παρα πολυ μεγαλο θεμα.
γνωμη μου μου ειναι οτι με τιποτα δεν πρεπει να φυγει εκτος πολης και το ιδανικο θα ηταν να μεινει στην τουμπα.

αν γινει παρομοιο λαθος με το μπασκετ που το γηπεδο βγηκε εκτος πολης θα εχουμε πιστευω αναλογες συνεπειες.
αν ειχαμε μεινει στο παλαι ντε σπορ η γνωμη μου ειναι οτι δεν θα ειχαμε καταντησει ετσι

ενας τροπος να μεγαλωσει η χωρητικοτητα του γηπεδου χωρις τεραστιο κοστος ειναι να σκαφτει το γηπεδο και να φυγει ο στιβος.
ετσι και 6-7 χιλιαδες παραπανω θα χωραει και κοντα στο τερεν θα ερθει ο κοσμος και θα γινει πιο ποδοσφαιρικο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ronaldo δε νομίζω ότι η απόσταση ευθύνεται για την κατάντια του μπάσκετ και του φτυσίματος που του ρίχνουμε.

Η Τούμπα δεν έχει χώρους στάθμευσης πολλούς και δεν έχει εύκολη πρόσβαση (φρακάρει ο περιφερειακός). Από την άλλη είναι ιστορικό γήπεδο κι έχει περιθώρια βελτίωσης κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι απλή απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, ας τελειώνουμε πρώτα με τα χρέη και το αθλητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια και βλέπουμε. Προσωπικά θα ανεχόμουν να έχουμε έδρα το Καυτατζόγλειο για κάποιο καιρό αν ήταν να χτίσουμε άλλο γήπεδο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ή έστω να γίνουν εκτεταμένα έργα στην Τούμπα πχ να φύγει αυτό το ταρτάν που λέει και ο Ronaldo που ανάθεμα αν χρησιμοποιήθηκε ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Το ταρταν δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε, γιατι δεν εχει το μηκος των 400 μετρων. Το να σκαφτει οπως λετε ειναι κατι απιθανο, για λογους ασφαλειας κυριως. Σκεφτητε οτι στην 4 ειναι 8000 κοσμος και για να βγουν ολοι μετα απο ντερμπυ θελουμε 45 λεπτα. Αν βαλουμε και αλλες 3-4000 θεσεις τι θα γινει?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαι υπέρ της άποψης να κτιστεί ένα νέο στάδιο, που θα πληροί ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές για Ch. L. και θα έχει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται σε μία ΠΑΕ που έχει στόχο να κάνει πρωταθλητισμό.
Ο χώρος του σταδίου της Τούμπας μπορεί :
1. Να παραμείνει στην ΠΑΕ,
2. Να ενοικιαστεί
3. Να πουληθεί

Για τους ρομαντικούς της Τούμπας έχω να πω ότι σημασία για μένα έχουν τα έμψυχα και όχι τα άψυχα και επομένως στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδους, δεν θα με πλήγωνε αν χρειαζόταν να αποχωριστώ το στάδιο που γνώρισε τόσες δόξες, αρκεί το αντίτιμο να ήταν επαρκές.
Πού μου άρεσε η ιδέα της δημιουργίας του PAOK VLLAGE.
Εφόσον κτιστεί νέο γήπεδο στις προδιαγραφές που ανέφερα παραπάνω εννοείται ότι είναι η δημιουργία μεγάλου χώρου parking αυτοκινήτων, αλλά και η εύκολη πρόσβαση από τα μέσα μαζικής μεταοφράς (Μ.Μ.Μ.)
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το παλατακι ειναι τεραστιο γηπεδο για μπασκετ και εχει πολυ χωρο για παρκινγκ ενω οταν χτιστηκε ηταν υπερσυγχρονο.
μαλιστε μας το δωσαν και τζαμπα.
βλεπουμε ολοι την καταληξη της ομαδας του μπασκετ ομως γιατι απλα το γηπεδο ειναι μακρια απο την πολη.

το που θα χτιστει το γηπεδο εχει τεραστια σημασια.αν πας και το χτισεις στο μαρμαρα(υπερβολικο) καταλαβαινεις οτι δεν θα παει κανενας.

ειναι σημαντικο το γηπεδο να ειναι μεσα στην πολη.
εγω ας πουμε ειχα παει σε πολλα ηρακλης ΠΑΟΚ στο μπασκετ επειδη απλα ημουν εκει στα πανεπιστημια και λεω μιας που ειμαι κοντα ας παω να δω τον ΠΑΟΚ.

εμενα η γνωμη μου ειναι δηλαδη και τζαμπα να μας δωσουν γηπεδο δεν πρεπει να φυγουμε εκτος πολης.
και σιγουρα το καλυτερο ειναι να μεινουμε τουμπα

και οσο για τις ανεσεις νομιζω οτι δεν παει κανενας στο γηπεδο για να εχει ανεση.αν ειναι ετσι μενει στον καναπε.
ουτε παει κανενας στο γηπεδο για να παει σε τουαλετα πολυτελειας.
στο γηπεδο πας να δεις ΠΑΟΚ και να νιωσεις ατμοσφαιρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν μιλάω για ανέσεις μιλάω για ειδικές εγκαταστάσεις για τους παίκτες, την διοίκηση και τους μετόχους, τους δημοσιογράφους και όλες τις προδιαγραφές που βάζουν οι Ευρωπαίοι για Ch. L.
Προφανώς το γήπεδο θα είναι μέσα στον ιστό της Θεσσαλονίκης. Χρειάζεται όμως κάποιο μέρος που η χρήση γης να επιτρέπει το γήπεδο (όχι δύσκολο), και καλό θα ήταν να επιτρέπονται ΚΑΙ οι εμπορικές χρήσεις (δυσκολότερο), για να μην την πάθουμε όπως οι Παναθηναϊκοί, σε περίπτωση βέβαια που την χρηματοδότηση του έργου την αναλάβουν οι ιδιώτες, οι οποίοι από κάπου πρέπει να βγάλουν τα λεφτά που θα επενδύσουν!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το ξαναλέω το γήπεδο πρέπει να χτιστεί στην Θέρμη γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Των πεθερικών???

Λοιπόν, ένα πουλάκι με είπε ότι μέσα σε 2 χρόνια πρέπει να έχουμε φύγει από την Τούμπα... Αυτό διεμύνησε διενθής αντιπροσωπεία που επισκέφτηκε την Τούμπα..

Το θετικό, σύμφωνα με το πουλάκι, είναι ότι έχει εγκριθεί και σχέδιο..
Το που? Επτασφράγιστο μυστικό και κρατικό απόρρητο!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ας μπεί το προπονητικό σε μία σειρά και δε θα αργήσει και το γηπεδικό!
Κάτι ξες παραπάνω free και δε το λες?!ΕΛΕΟΣΣΣ!!
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

εσυ το γραφεις καλοπροαιρετα φρι,αλλα
η διεθνης επιτροπη ειναι ο καζανοκεφαλος ρωσοπροσφυγας κι ενας αλλος που μας ηρθανε τις προαλλες απ'την ουεφα?
με ποιον τα λεγανε?απο οτι ειδα το γκαγκατσοπαιδι βγηκε μπροστα.(οχι ιδιαιτερης σημαδιας αυτο)
τι σχεδιο εχει εγκριθει?
σχεδιο μετεγκαταστασης?
προμελετη για νεο γηπεδο?
και αν μιλας για γηπεδο,απο ποιον εχει προεγκριθει η τοποθεσια και η κατασκευη του γηπεδου,χωρις ανοιχτη αναφορα προς τον κοσμο.απ'τον κατσαρη,τον ζαγορακη και τον γκαγκατση?
και εαν μιλας για γηπεδο τι εχει εγκριθει?εχουν γινει συζητησεις με την πολεοδομια?εχουν γινει συζητησεις για το οικονομικο?
με το που θα ολοκληρωσουνε τις οποιες ΣΚΕΨΕΙΣ εχουνε στην παε,ΕΑΝ εχουνε,θα πρεπει να βγουνε σε συνεντευξη τυπου.δεν νοείται να λειτουργησει ο οποιοσδηποτε αυθαιρετα σε αυτο το ζητημα.τα απορρητα οταν θα τους διορισετε στην FSB και θα τους ραινετε με ρετσινα και λαρδι.
ErrOr

Δημοσίευση από ErrOr »

Δηλαδή εάν δεν πληρεί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ η Τούμπα δεν μπορεί η ομάδα τα ευρωπαικά της παιχνίδια να τα κάνει στο Καυτατζόγλειο?
Πρέπει σων και καλά να γίνει νέο γήπεδο?
Σόρρυ που θα το πω αλλά Έλεος πια με αυτή την παραπληροφόρηση του άκουσα από έναν φίλο,γνωστό,μπατζανάκη του μάνατζερ του φούφουτου του Ζαγοράκη και πρώην γκόμενα του θείου του εξαδέλφου του Βρύζα!
Πετάει ένας μια παπαριά(επιεικώς)... και τσιμπάει ο επόμενος και στο τέλος βγαίνουν οι φήμες περί μεταγραφών που θα γίνει πάταγος και γηπέδου 60.000 θέσεων με κλειστό σκέπαστρο ακόμα και για τον αγωνιστικό χώρο!

Ακόμα το προπονητικό δεν έγινε,η ομάδα χρωστάει της μιχαλούς και ο άλλος λέει σε 2 χρόνια φεύγουμε από Τούμπα για άγνωστες πολιτείες!
Τέτοιους παπάδες ούτε στο Βατοπέδι δεν έχει!

Αλήθεια δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

eleos έγραψε:Ας μπεί το προπονητικό σε μία σειρά και δε θα αργήσει και το γηπεδικό!
Κάτι ξες παραπάνω free και δε το λες?!ΕΛΕΟΣΣΣ!!
Αν ήξερα κάτι περισσότερο δε θα ήμουν εδώ...

Απλά με είπαν ότι οι αντιπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ είπαν πως το γήπεδο, κλείνοντας αισίως μισό αιώνα ζωής σε κανά 2-3 χρόνια δε θα μπορεί να πληροί τις προυποθέσεις της ΟΥΕΦΑ που κάθε χρόνο ζητά και περισσότερα..

Καταρχήν αν κάτσετε να το σκεφτείτε, μόνο από άποψη ασφάλειας ήδη η Τούμπα είναι ακατάλληλη. Ενώ αν δεν υπήρχαν και οι μικροπαρεμβάσεις που σήμερα φιλοξενούν με κατατοπιστικότατο φωτορεπορτάζ τα ΣΠΟΡ, το γήπεδο θα ήταν μη προσβάσιμο τόσο από άτομα με ειδικές ανάγκες, όσο κι από γυναίκες (χώροι υγιεινής κλπ)

Οσο για το δεύτερο κομμάτι, αυτό ρωτήθηκε απλά σε έναν "κομματικό" σύνδεσμο. Μονο που περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας έδωσαν..

Καλυφθήκατε?
Γιατί παραπάνω δεν ξέρω ούτε εγώ!

Κι όσο για τις ανυπόστατες φήμες αδερφέ μου Ερρορ, πιο πάνω σε γράφω αναλυτικά από που προήλθε το νέο για το γήπεδο..

Πολύ απλά είναι ένα θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ και σε εμάς πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως αρμοδιότητα..

Για να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας και να μη λέμε του κεφαλιού μας..

Αλλο το που θα οφελέσει την ομάδα να γίνει κι άλλο το που θέλουμε ΕΜΕΙΣ το γήπεδο να γίνει...
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

α)"κομματικό"
β)σύνδεσμο
γ)Πολύ απλά είναι ένα θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ και σε εμάς πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως αρμοδιότητα..

εγω βεβαια καλυφθηκα...
μη σε πω οτι καταλαβα και ποιος ειναι ο συνδεσμος...
θα σε πω και μια μεγαλη αληθεια,οχι με τοση εμπαθεια οσο θα νομιζε κανεις.πειθωμαι με τον καιρο βλεποντας και γνωριζοντας πως εχουν τα πραματα,οτι εαν αυτη η ομαδα δεν ειχε 'φορτωθει' τοσο μαζικα τον τζεμπιχανε απ'τα δυτικα της αγιας σοφιας και περα,θα ειχε μια καλυτερη μοιρα...τα παραδειγματα πολλα,να αρχισουμε απ'τις τζαμαριες του παντελακη να τελιωσουμε με τα συλλαλητηρια της τσασπου...αλλα ειναι και αλλα πραματα τα οποια δεν δυναμεθα να τα συζητησουμε εδω περα.ζητηματα ποιοτητας.ζητηματα που κανουν την τεραστια πλειοψηφια απο το 1 μυριο 'ενεργο' κοσμο που υποτιθεται οτι κουβαλαει η ομαδα,να μην θελει να πατησει στο γηπεδο.
ErrOr

Δημοσίευση από ErrOr »

free4 έγραψε: Απλά με είπαν ότι οι αντιπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ είπαν πως το γήπεδο, κλείνοντας αισίως μισό αιώνα ζωής σε κανά 2-3 χρόνια δε θα μπορεί να πληροί τις προυποθέσεις της ΟΥΕΦΑ που κάθε χρόνο ζητά και περισσότερα..

Καταρχήν αν κάτσετε να το σκεφτείτε, μόνο από άποψη ασφάλειας ήδη η Τούμπα είναι ακατάλληλη. Ενώ αν δεν υπήρχαν και οι μικροπαρεμβάσεις που σήμερα φιλοξενούν με κατατοπιστικότατο φωτορεπορτάζ τα ΣΠΟΡ, το γήπεδο θα ήταν μη προσβάσιμο τόσο από άτομα με ειδικές ανάγκες, όσο κι από γυναίκες (χώροι υγιεινής κλπ)

Οσο για το δεύτερο κομμάτι, αυτό ρωτήθηκε απλά σε έναν "κομματικό" σύνδεσμο. Μονο που περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας έδωσαν..

Καλυφθήκατε?
Γιατί παραπάνω δεν ξέρω ούτε εγώ!

Κι όσο για τις ανυπόστατες φήμες αδερφέ μου Ερρορ, πιο πάνω σε γράφω αναλυτικά από που προήλθε το νέο για το γήπεδο..

Πολύ απλά είναι ένα θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ και σε εμάς πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως αρμοδιότητα..

Για να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας και να μη λέμε του κεφαλιού μας..

Αλλο το που θα οφελέσει την ομάδα να γίνει κι άλλο το που θέλουμε ΕΜΕΙΣ το γήπεδο να γίνει...
1ον) Ο βάζελος που έπαιζε μέχρι πρότινως στην λεωφόρο και μάλιστα παιχνίδια ΤσουΛου πως έπαιζε και η ΟΥΕΦΑ δεν έλεγε τίποτα?
(Κτίστηκε το: 1922 (Τελευταία ανακατασκευή το 2001))
Και για να το πάω και ποιο παρακάτω....εάν γινόταν τα έργα που έπρεπε να γίνουν με τα λεφτά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 τότε η Τούμπα θα ήταν μια χαρά γήπεδο και θα πληρούσε μια χαρά τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ και δεν θα είχαμε πρόβλημα, αλλά δυστυχώς για άλλη μία φορά φαγώθηκαν τα λεφτά αυτά!(για να μην λέμε ότι μια ζωή μας φταίει η Αθήνα...)
2ον) Η Τούμπα δεν ήταν ακατάλληλη αλλά έγινε με τον χρόνο και αυτό μέχρι να γίνει το νέο γήπεδο μπορεί να φτιαχτεί.
3ον) Το γήπεδο όχι μόνο για άτομα με ειδικές ανάγκες δεν ήταν προσβάσιμο αλλά και για ανθρώπους χωρίς ανάγκες είναι δύσκολο.
4ον) Τα "Σπορ του Βορρά" να με συγχωράς αλλά δεν τα έχω σε τόσο μεγάλη υπόληψη όσον αφορά τα θέματα του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα όσον έχει να κάνει σε σχέση με το γηπεδικό και τον ΑΣ.
5ον) Κομματικούς σύνδεσμους κτλ... δεν με νοιάζουν,εγώ είμαι σκέτο ΠΑΟΚ. κάτι τέτοιοι κομματικοί κατάντησαν τον ΠΑΟΚ εκεί που τον κατάντησαν...γιατί μπορεί να έκαναν μερικά καλά αλλά έκαναν και πολλά κακά τα οποία δεν τα παραδέχονται κιόλας ξεπερνώντας τα με ένα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ή το κλασσικό Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ....
6ον) Σόρρυ για την """επίθεση"""" αλλά φίλε μου έχω βαρεθεί τον παπά που μας πουλάνε οι διάφοροι ΠΑΟΚάρχες/Κομματικοί σύνδεσμοι/ΜΜΕ.
7ον) Το θέμα του γηπέδου δεν είναι καταρχάς θέμα της ΠΑΕ αλλά του ΑΣ! Άλλο αν ο κύριος ενδιαφερόμενος είναι η ΠΑΕ στην προκείμενη περίπτωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί εδώ να εκφέρουμε άποψη αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι της ΠΑΕ και ΑΣ.
Συμφωνώ και ΕΛΠΙΖΩ στο ότι την τελική απόφαση θα την πάρουν με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και του συλλόγου.
Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε στο εν λόγω ζήτημα κύριος υπεύθυνος για το που και πότε θα γίνει το νέο γήπεδο θα είναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ!(με τους γνωστούς προβληματισμούς)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”