Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Miles

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Miles »

Το κείμενο κάνει μπαμ ότι δεν είναι του Ιβάν, αλλά μια συλλογική απόφαση του τι θα βγει προς τα έξω, που να απαντάει όσο γίνεται και στις απορίες/γκρίνιες μας. Σιγά μη βγήκε στη συνάντηση να πει στον Μπότο/Λουτσέσκου το παρακάτω "σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή" ή αυτά για την αυτάρκεια στους όποιους άλλους. Λες και δεν τα ξέρουν.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μια χαρά τοποθέτηση σβήνοντας, ακυρώνοντας τα γύρω γύρω που διάφοροι διαδίδουν.

Το ότι δεν εμφανίζεται η οικογένεια και ο ίδιος στο γήπεδο είναι δικό τους θέμα και όποια εικασία κι αν κάνουμε απλά θα είναι εικασία.

Εγώ επίσης το χαρακτηρίζω μεγάλη σοβαρότητα μιας που όταν η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα ενεργή εκτέθηκε δικαίως ή αδίκως.
Προτιμώ να τον βλέπω εξ αποστάσεως αντί τα καραζογκιλικια άλλων προέδρων.
Εξάλλου η έλευση Μποτο και η επίσημη εξαγγελία του νέου γηπέδου τον κάνει να είναι ακόλουθος των λεγομένων του συνεπώς κοντά στον οργανισμό, δίπλα μας.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

chri5ti9 έγραψε:Την γραμμη που λεει "να ειναι αυταρκης και μετα απο εμενα" τι εννοει; Ειναι η πρωτες κουβεντες του Βανια που πραγματικα με αγχωνουν
Πιθανόν να θέλει να παραδώσει τον ΠΑΟΚ στους γιους του αυτάρκη.
Με γήπεδο, με προπονητικό, με ομαδάρα,με κερδοφορία.
Περίεργο??
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Miles έγραψε:Το κείμενο κάνει μπαμ ότι δεν είναι του Ιβάν, αλλά μια συλλογική απόφαση του τι θα βγει προς τα έξω, που να απαντάει όσο γίνεται και στις απορίες/γκρίνιες μας. Σιγά μη βγήκε στη συνάντηση να πει στον Μπότο/Λουτσέσκου το παρακάτω "σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή" ή αυτά για την αυτάρκεια στους όποιους άλλους. Λες και δεν τα ξέρουν.
Ναι από αυτούς είναι....που θα έβγαζαν δημόσια κείμενο χωρίς να είναι δικά του λόγια
ΚΩΣΤΑΣ2019

Όποιος έχει μελετήσει τις παλιές ζωντανές δηλώσεις του εύκολα καταλαβαίνει ότι όλα όσα έχουν διαρρεύσει έχουν σφραγίδα Ιβάν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε μπας και στον ΠΑΟΚ βιώνουμε ένα snowpiercer
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το κείμενο που βγήκε είναι για εμάς, όχι το τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Φυσικά θα έχει την έγκριση του Ιβάν, είπα εγώ κάτι άλλο;
kos

Δημοσίευση από kos »

Miles έγραψε:Το κείμενο κάνει μπαμ ότι δεν είναι του Ιβάν, αλλά μια συλλογική απόφαση του τι θα βγει προς τα έξω, που να απαντάει όσο γίνεται και στις απορίες/γκρίνιες μας. .
Το θέμα είναι γιατί δεν είναι του Ιβάν.......
ΚΩΣΤΑΣ2019

Το θέμα το δικό σου είναι, επειδή είναι του Ιβάν.
Κάνει μπαμ ότι είναι του Ιβάν

Θεωρώ ότι έχουν συρραφει αυτούσια αποσπάσματα αυτών που είπε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 18 Αύγ 2022, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο και καλά ψαγμενος ημιαμορφωτος ΠΑΟΚτσης βγαίνει από τα πιο υγρά όνειρα του παιδοβουβαλου.

Είναι απίστευτη η κατάντια μέρος του λαού του ΠΑΟΚ.

Κατάντια. Απίστευτη.

Και δεν είναι αναστρέψιμη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Αυτή είναι η κοινωνία μας Ασιμε.
Είμαστε φωτογραφία της.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τότε κακώς συζητάμε το οτιδήποτε.
Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

chri5ti9 έγραψε:Την γραμμη που λεει "να ειναι αυταρκης και μετα απο εμενα" τι εννοει; Ειναι η πρωτες κουβεντες του Βανια που πραγματικα με αγχωνουν
απο την πρώτη του ημέρα στον ΠΑΟΚ, υποστηρίζει πως θα φτιάξει τον Οργανισμό ΠΑΟΚ (όχι απλά την ομάδα), με τέτοιο τρόπο, που να είναι πρωταγωνιστής και μετά από τον ίδιο.

Κανένας λόγος ανησυχίας.
Ο άνθρωπος έχει υψηλούς στόχους και με ενθουσιάζει η προσέγγισή του.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ από ότι διάβασα, κρατάω τα εξής:

1. είμαι εδώ, μην αγνώνεστε, καλύπτω ότι και να απαιτηθεί
2. το νού σας ρεμάλια, σας πληρώνω για 60 αγώνες, θα παίξετε μόλις 30, οπότε το νου σας
3. Κάντε κάτι ρε μπαγλαμάδες με τους συνεχόμενους τραυματισμους, για να μην σας πάρει ο διάολος
4. πλησιάζουν τα 100 χρόνια ΠΑΟΚ, και θέλω να τα γιορτάσουμε ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι. Εξω-αγωνιστικά, τρέχουμε σοβαρά πρότζεκτς (γήπεδο, βοηθητικά, κτλ), οπότε δώστε έμφαση και στα καθαρά αγωνιστικά
5. ο λαός του ΠΑΟΚ γκρινιάζει και το κατανοώ. Κάντε ότι πρέπει για να μην γκρινιάζουν, δηλαδή, παίξτε μπάλα.

Εγώ αυτά συγκρατώ.
Τα σχόλια και τα συμπεράσματα των άλλων, απλά τα διαβάζω για να περνάει η ώρα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Asimos έγραψε:Τότε κακώς συζητάμε το οτιδήποτε.
Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας.
Μα είναι φανερό ότι συζητάμε απλώς για να συζητάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”