Μιλάς για το ματς με τους Βούλγαρους αν δεν κάνω λάθος, τον Ναρει τον έβαλε φορ γιατί από αυτούς που έχουν έρθει είναι ο μόνος που ξέρει να κάνει τα βασικά και είχε προετοιμασία με την ομάδα του.Ale3 έγραψε:Το ροστερ μας έχει πέραν των 11 παιχτών. Ο F.Soares σερνόταν από το πρώτο ματς. Ποιός τον έβαλε ξανά στο δεύτερο?MikeStr4 έγραψε:Σώπα ρε μεγάλε, ο κανονικός προπονητής νομίζεις θα έρθει για να παίζει με 2 παίκτες πρώτης γραμμής και 9 Project που τους ήθελε η Μπάγερν κ η μπαρτσελονα στα 11 τους…Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Πώς το λένε....με σωστό μενταλιτι βρε παιδί μου.
Δηλαδή θα κάθεται προσοχή η αλεπού των πάγκων στον Μποτο που μέχρι προχθές ήταν Scouter και τώρα πήρε την πρώτη του δουλειά σαν Τ.Δ, είδε και από αποειδε ο Ρουμάνος με αυτούς που του έφερε τον Ιανουάριο, και μην μου πείτε για τον F.Soares ότι δεν τον βάζει στην θέση του δυο ματς τον έβαλε στο 40 έτοιμος για κόκκινη ήταν.
Ο Ναρευ δείχνει δύο πράματα στα άκρα, βρωμάει Κάμπος και στο δεύτερο τον πετάει κορυφή ενώ έχεις διαθέσιμους 2 φορ.
Ο Νταντας 10ρι δεν είναι και επί 1 μηνα προσπαθουσε να τον κάνει 10ρι και δεν βγαίνει στα φιλικά. Ακόμη και εκεί τα δυο καλά του στοιχεία τα έβγαλε όταν τον γύρισε πιο πίσω.
Ο Ντελιας στο πρώτο ματς ήταν όαση μπροστά σε αυτό που βλέπαμε. Ριχ τον έστω αλλαγή στο δεύτερο.
Η αντίληψη σου για την εταιρική ιεραρχία στο αγωνιστικό τμήμα και τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ δύο στελεχών του είναι λανθασμένη. Εάν φτάνει κάποιος να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που λες δεν κάνει. Ούτε και να τα κάνει μπουρδέλο γιατί δεν του αρέσει κάτι. Μπαλανς που λένε.
Στην τελική αν οι συνθήκες εργασίας και οι πόροι που του προσφέρουν δεν του αρέσουν, ας φύγει.
Οι δυο φορ που λες ποιοι είναι?,Ο Μπράντον που ήταν ελεύθερος χωρίς προετοιμασία και δεν είναι φορ…που ακόμα και τώρα που ανεβάζει βίντεο από την προπόνηση η ΠΑΕ φαίνεται κουρσουμι, και ο Κουτσιας που ενώ ήξεραν ότι ο Τσολακ φεύγει περίμεναν πρώτα να τραυματιστεί ο Ολιβέιρα,και μετά να μαζέψουν τον Κουτσια από τα μπάνια για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Για τον Ντελια που λες συμφωνώ, από όλα τα Project που έχει φέρει ο Μποτο μόνο τα παιδιά από τς ακαδημίες ξεχώρισαν Ντελιας και Κουλιερακης.
Ο Κουλιατα π.χ που έδωσαν και σχεδόν 2 μυρια δεν έχει δείξει τίποτα, και ούτε έχει κάνει και κάτι τρελό στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, σκέψου ότι ο 38 χρόνος Εστογανοφ κάνει χαβαλέ με τρέλα νούμερα..
Όπως έχω ξανά γράψει κάτι Κουλιατες ο Αχιλλικος στον Βόλο τους παίρνει τσάμπα και τους βάζει σε φοιτητικές εστίες με ένα πιάτο φάει.
Και εγώ αυτό λεω ότι πρέπει να φύγει ο ρουμανος, τώρα που έχουν αρχίσει μερικές φωνές να κράζουν τον προπονητή (τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας) κ όχι το ανύπαρκτο μπάτζετ που του έδωσαν, γιατι υπάρχει φόβος στο να γίνει κριτική εκεί που πρέπει, πέρσι είχαμε δανεικούς κ πολυτραυματίες, φέτος το καινούριο το βαφτίσαμε "Project” γενικά μετά από την χρόνια του DUBBLE κάθε χρόνο κάτι καινούριο χτίζουμε.