Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
MikeStr4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Ale3 έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:
Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.

Πώς το λένε....με σωστό μενταλιτι βρε παιδί μου.
Σώπα ρε μεγάλε, ο κανονικός προπονητής νομίζεις θα έρθει για να παίζει με 2 παίκτες πρώτης γραμμής και 9 Project που τους ήθελε η Μπάγερν κ η μπαρτσελονα στα 11 τους…
Δηλαδή θα κάθεται προσοχή η αλεπού των πάγκων στον Μποτο που μέχρι προχθές ήταν Scouter και τώρα πήρε την πρώτη του δουλειά σαν Τ.Δ, είδε και από αποειδε ο Ρουμάνος με αυτούς που του έφερε τον Ιανουάριο, και μην μου πείτε για τον F.Soares ότι δεν τον βάζει στην θέση του δυο ματς τον έβαλε στο 40 έτοιμος για κόκκινη ήταν.
Το ροστερ μας έχει πέραν των 11 παιχτών. Ο F.Soares σερνόταν από το πρώτο ματς. Ποιός τον έβαλε ξανά στο δεύτερο?

Ο Ναρευ δείχνει δύο πράματα στα άκρα, βρωμάει Κάμπος και στο δεύτερο τον πετάει κορυφή ενώ έχεις διαθέσιμους 2 φορ.

Ο Νταντας 10ρι δεν είναι και επί 1 μηνα προσπαθουσε να τον κάνει 10ρι και δεν βγαίνει στα φιλικά. Ακόμη και εκεί τα δυο καλά του στοιχεία τα έβγαλε όταν τον γύρισε πιο πίσω.

Ο Ντελιας στο πρώτο ματς ήταν όαση μπροστά σε αυτό που βλέπαμε. Ριχ τον έστω αλλαγή στο δεύτερο.

Η αντίληψη σου για την εταιρική ιεραρχία στο αγωνιστικό τμήμα και τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ δύο στελεχών του είναι λανθασμένη. Εάν φτάνει κάποιος να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που λες δεν κάνει. Ούτε και να τα κάνει μπουρδέλο γιατί δεν του αρέσει κάτι. Μπαλανς που λένε.

Στην τελική αν οι συνθήκες εργασίας και οι πόροι που του προσφέρουν δεν του αρέσουν, ας φύγει.
Μιλάς για το ματς με τους Βούλγαρους αν δεν κάνω λάθος, τον Ναρει τον έβαλε φορ γιατί από αυτούς που έχουν έρθει είναι ο μόνος που ξέρει να κάνει τα βασικά και είχε προετοιμασία με την ομάδα του.

Οι δυο φορ που λες ποιοι είναι?,Ο Μπράντον που ήταν ελεύθερος χωρίς προετοιμασία και δεν είναι φορ…που ακόμα και τώρα που ανεβάζει βίντεο από την προπόνηση η ΠΑΕ φαίνεται κουρσουμι, και ο Κουτσιας που ενώ ήξεραν ότι ο Τσολακ φεύγει περίμεναν πρώτα να τραυματιστεί ο Ολιβέιρα,και μετά να μαζέψουν τον Κουτσια από τα μπάνια για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Για τον Ντελια που λες συμφωνώ, από όλα τα Project που έχει φέρει ο Μποτο μόνο τα παιδιά από τς ακαδημίες ξεχώρισαν Ντελιας και Κουλιερακης.
Ο Κουλιατα π.χ που έδωσαν και σχεδόν 2 μυρια δεν έχει δείξει τίποτα, και ούτε έχει κάνει και κάτι τρελό στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, σκέψου ότι ο 38 χρόνος Εστογανοφ κάνει χαβαλέ με τρέλα νούμερα..
Όπως έχω ξανά γράψει κάτι Κουλιατες ο Αχιλλικος στον Βόλο τους παίρνει τσάμπα και τους βάζει σε φοιτητικές εστίες με ένα πιάτο φάει.

Και εγώ αυτό λεω ότι πρέπει να φύγει ο ρουμανος, τώρα που έχουν αρχίσει μερικές φωνές να κράζουν τον προπονητή (τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας) κ όχι το ανύπαρκτο μπάτζετ που του έδωσαν, γιατι υπάρχει φόβος στο να γίνει κριτική εκεί που πρέπει, πέρσι είχαμε δανεικούς κ πολυτραυματίες, φέτος το καινούριο το βαφτίσαμε "Project” γενικά μετά από την χρόνια του DUBBLE κάθε χρόνο κάτι καινούριο χτίζουμε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ale3 έγραψε:
MikeStr4 έγραψε:
Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.

Πώς το λένε....με σωστό μενταλιτι βρε παιδί μου.
Σώπα ρε μεγάλε, ο κανονικός προπονητής νομίζεις θα έρθει για να παίζει με 2 παίκτες πρώτης γραμμής και 9 Project που τους ήθελε η Μπάγερν κ η μπαρτσελονα στα 11 τους…
Δηλαδή θα κάθεται προσοχή η αλεπού των πάγκων στον Μποτο που μέχρι προχθές ήταν Scouter και τώρα πήρε την πρώτη του δουλειά σαν Τ.Δ, είδε και από αποειδε ο Ρουμάνος με αυτούς που του έφερε τον Ιανουάριο, και μην μου πείτε για τον F.Soares ότι δεν τον βάζει στην θέση του δυο ματς τον έβαλε στο 40 έτοιμος για κόκκινη ήταν.
Το ροστερ μας έχει πέραν των 11 παιχτών. Ο F.Soares σερνόταν από το πρώτο ματς. Ποιός τον έβαλε ξανά στο δεύτερο?

Ο Ναρευ δείχνει δύο πράματα στα άκρα, βρωμάει Κάμπος και στο δεύτερο τον πετάει κορυφή ενώ έχεις διαθέσιμους 2 φορ.

Ο Νταντας 10ρι δεν είναι και επί 1 μηνα προσπαθουσε να τον κάνει 10ρι και δεν βγαίνει στα φιλικά. Ακόμη και εκεί τα δυο καλά του στοιχεία τα έβγαλε όταν τον γύρισε πιο πίσω.

Ο Ντελιας στο πρώτο ματς ήταν όαση μπροστά σε αυτό που βλέπαμε. Ριχ τον έστω αλλαγή στο δεύτερο.

Η αντίληψη σου για την εταιρική ιεραρχία στο αγωνιστικό τμήμα και τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ δύο στελεχών του είναι λανθασμένη. Εάν φτάνει κάποιος να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που λες δεν κάνει. Ούτε και να τα κάνει μπουρδέλο γιατί δεν του αρέσει κάτι. Μπαλανς που λένε.

Στην τελική αν οι συνθήκες εργασίας και οι πόροι που του προσφέρουν δεν του αρέσουν, ας φύγει.
Ας φυγει ή ας τον διωξουν.
Απ οτι φαινεται ομως αυτος που τα χωνει του εχει εμπιστοσυνη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι επειδή τα χώνει , πάει να πει ότι ξέρει πιο πολλά απο τον αλε?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οχι δεν ειπα αυτο.
Απλος μπορει να στειλει ενα μειλ στον Ιβαν και να του πει:
Προεδραρα μου επειδη μου φαινεσαι λιγο μυρωδιας απο μπαλα ακου κι εμενα να μαθαινεις λιγο μπαλιτσα.Μην εμπιστευεσαι αυτον τον ρουμανο κλεφτοκοτα...αυτος τους βαζει ολους σε λαθος θεσεις...Ενω ξερει οτι σε αλλη θεση θα αποδωσει καλυτερα ο παικτης και η δουλεια του θα γινει πιο ευκολη και θα αποθεωθει αν παιξει μπαλαρα...αυτος επιμενει...θελει να μας καταστρεψει...οχι μονο εμας...και τον εαυτο του.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό.
Αυτός που τα χώνει έχει το απόλυτο δικαίωμα των επιλογών. Η λογική που εκφράζει με εκφράζει.
Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι. Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα» .
Και από ότι φαίνετε δεν τα είδα μόνο εγώ και μερικοί τρελοί ακόμη.

Υ.Γ. Τα quote είναι από το άρθρο στην κεντρική. Επίσης παρουσιάζει αρκετά κομμάτια της λειτουργίας του συλλόγου και πιθανά σημεία παθογένειας που εντοπίζει ο ίδιος ο Ιβαν πέραν του προπονητή. Μία γρήγορη ανάγνωση δεν είναι αρκετή. Θα την ξαναδιαβάσω μετά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giapas έγραψε:Κι επειδή τα χώνει , πάει να πει ότι ξέρει πιο πολλά απο τον αλε?
Εννοειται ειπαμε ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ειδημονες.
Ευτυχως που ΔΕΝ μας ΑΚΟΥΝ , ο ΙΒΑΝ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα». :D :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

psykoman έγραψε:Οχι δεν ειπα αυτο.
Απλος μπορει να στειλει ενα μειλ στον Ιβαν και να του πει:
Προεδραρα μου επειδη μου φαινεσαι λιγο μυρωδιας απο μπαλα ακου κι εμενα να μαθαινεις λιγο μπαλιτσα.Μην εμπιστευεσαι αυτον τον ρουμανο κλεφτοκοτα...αυτος τους βαζει ολους σε λαθος θεσεις...Ενω ξερει οτι σε αλλη θεση θα αποδωσει καλυτερα ο παικτης και η δουλεια του θα γινει πιο ευκολη και θα αποθεωθει αν παιξει μπαλαρα...αυτος επιμενει...θελει να μας καταστρεψει...οχι μονο εμας...και τον εαυτο του.

++

Athens έγραψε:Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα». :D :D

Δλδ εμεις ειμαστε χαρουμενοι γι αυτο......

Ευτυχως δεν σε ακουσε ο ΙΒΑΝ σε αυτο και ειναι ακομη εδω ο ΛΟΥΤΣΕ.

Αλλα τι λεω,τι ξερουμε κι εμεις οι αδαεις.

Ευτυχως ο ΙΒΑΝ εμαθε απο τα λαθη του και πλεον εχει παρει Αθλητικο δ/ντη και προπονητη,τους οποιους αφηνει να δουλεψουν,οσο και τα συμβολαια τους.

Αλλα τι ξερει κι αυτος,αφου εμεις ειμαστε ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ και τα ξερουμε ΟΛΑ.....
basil71

Δημοσίευση από basil71 »

Σαββιδης "«Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή." Εγω το μεταφραζω, ως εξης. Σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα την ευθυνη την μεταφερει σε απολυτο βαθμο στον Λουτσεσκου,χωρις να υπαρχει απο μερους του οποιαδηποτε δικαιολογια, γιατι α) ησουν ενημερος για το πλανο, το αποδεχτηκες, δεν παραιτηθηκες οπως παλαιοτερα, β) οι μεταγραφες ειχαν την απολυτη εγκριση σου, δεν σου επιβληθηκαν, σου πηραν δεκαρι (κουαλιατα), σου πηραν εξτρεμ (ναρει), σου πηραν οχταρι (νταντας),εχεις δυο αριστερα εξτρεμ δικης σου επιλογης (ελ καντουρι ,μπισεσβαρ),σου πηραν και φορ, εγω θελω αποτελεσματα.
Αυτα βεβαια, συμφωνα με τη δικη μου λογικη.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

[youtube]XPiSJspVnaY[/youtube]

Σας τα λέει και ο ίδιος...ξανά ακούστε τον.

ΥΓ. Ξεκινάει στο 1:01:06
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλυτερα να μην κανω σχολιο για τις σημερινες του δηλωσεις...''Αποκλειστηκαμε ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ να ανανεωσει το ροστερ''...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Κοουτς εσύ δεν φταις ποτέ και σε τίποτα... μάλιστα.
Τουλάχιστον μην κάνεις δηλώσεις και εκνευριζεις και εμάς τους μυρωδιαδες ιθαγενείς.
Το ξέρουμε ότι θα βγάλουμε δύσκολη χρονιά.Μην το κάνεις χειρότερο με αυτά που λες.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Πολύ σωστά τα είπε.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι Ραζβανικος μέχρι το κόκκαλο
Από τη στιγμή που ο σύλλογος πήρε την απόφαση για μια μεγάλη ανανέωση τότε αυτομάτως παίρνεις και ένα ανάλογο ρίσκο. Επομένως η δουλειά που έγινε πέρσι πετιέται στην άκρη γιατί πλέον το γκρουπ είναι εντελώς διαφορετικό και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα πάρα πολλά.»
Μόνο εμένα μου δινει να καταλάβω ότι δεν συμφωνούσε με την εκτεταμένη ανανέωση, δεν την πολυπιστεύει αλλά και ότι δίνει και το άλλοθι για την σεζόν που έρχεται; ( "η δουλειά που έγινε πέρυσι πετιέται").
Δεν ξέρω....
Δηλώσεις που με ξενισαν
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

Σε εκτιμώ για το νταμπλ.
Αλλα από πέρσι άρχισες να μας τα λες πολύ περίεργα.
Είσαι μπροστάρης ρε φίλε.
Δεν γίνεται να σε φταίνε οι άλλοι.
Δεν είναι έτσι οι στρατηγοί.
Δεν είναι έτσι οι αρχηγοί.

Είσαι η σκιά αυτού που γνωρίσαμε στη πρώτη θητεία.

Κρίμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”