Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:......

....

Δεν έχω διαβάσει πουθενά δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ζέλα πως "μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα".
Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο ανέβασε το λινκ σε παρακαλώ.

και τι μας νοιαζουν εαν ή οχι κανουν οι αλλοι ιδιοκτητες δηλωσεις...

εμας μας νοιαζει μονο ο ιβαν να κανει δηλωσεις.....
Μη ρωτάς εμένα. Τον φίλο που είπε, πως ο ζέλας με τον αποτυχημένο Βέρμπιτς λέει πως πάει για πρωτάθλημα, γιατί να μην το πούμε εμείς, με βασικό αριστερό εξτρέμ τον Μπίσεσβαρ, ρώτα.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

psykoman έγραψε:Δευτερο συμπερασμα μεσα σε 2 σελιδες.
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
2)Ο Ιβαν ειναι επικινδυνος.
Για να καταλαβω εσυ εισαι δικηγόρος του Ιβαν η φίλαθλος του ΠΑΟΚ;;;
Ρεαλιστής δεν εισαι σιγουρα παντως..Αν ονειρεύεσαι πρωταθλημα με αυτο το ροστερ αλλαξε πλευρο για να μην απογοητευτείς οταν θα μεινεις αλλη μια χρονια 25 βαθμους πισω το λεω…
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Metagrafakias έγραψε:
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
Ρεαλιστής δεν εισαι σιγουρα παντως..Αν ονειρεύεσαι πρωταθλημα με αυτο το ροστερ αλλαξε πλευρο για να μην απογοητευτείς οταν θα μεινεις αλλη μια χρονια 25 βαθμους πισω το λεω…
Το να εμπιστευομαι τον προεδρο με κανει δικηγορο του και αυτοματα μη ''οπαδο''(γτ φιλαθλος σιγουρα δεν ειμαι)του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Blackgr4 έγραψε:.........

.....
Μη ρωτάς εμένα. Τον φίλο που είπε, πως ο ζέλας με τον αποτυχημένο Βέρμπιτς λέει πως πάει για πρωτάθλημα, γιατί να μην το πούμε εμείς, με βασικό αριστερό εξτρέμ τον Μπίσεσβαρ, ρώτα.

εσενα ρωταω...

η κουβεντα δεν εχει να κανει με τα ροστερ...

η κουβεντα εχει να κανει με τις δηλωσεις....

γιατι δεν βγαινει να μιλησει.....και εγω ρωταω.....ποιος μιλαει??

ο αλαφουζζζζζζ...ο μελισανννν..ο χοντρος??ουτε καν ο παλετας μιλαει...

ο μονος που μιλαει ειναι ο κοντος και αυτα που λεει δεν τα καταλαβαινει κανεις....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε:
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
Βρε αν δεν φερει αυτους που θες φετος και αποτυχει μην βλεπεις ΠΑΟΚ, απλα τα πραματα. Η παρε την ομαδα και φερε οποιους θες. Μονο εσυ θα στεναχωρηθεις αν δεν παρουμε πρωταθλημα ο Ιβαν και οι υπολοιποι θα χαιρομαστε
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

eorptol1 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:
psykoman έγραψε:Το να πιστευει οτι μπορει να παρει πρωταθλημα μ αυτο το ροστερ σου περναει καθολου απ το μυαλο;
Ναι μου περναει δεν τον αδικώ ειναι άσχετος απο μπαλα…
Το θεμα μου ειναι αυτο να μην το πιστεύουν ο Μποτο και ο Λουτσε που τρέχουν το αγωνιστικό…
εσυ και εγω περιρνιομαστε για σχετικοι ? μια γνωμη λεμε που ειναι σαν απλοι οπαδοι μην μπερδευεσε ασχετος και αμπαλος εισαι οπως και εγω και οι περισσοτεροι θελουμε να δουμε καλη μπαλα ,αλλα μεχρι εκει ιδημονες του ποδοσφαιρου μονο στα ονειρα μας μεταγραφακια .......

Δεν το παιζω σχετικός αλλα έχοντας παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθώντας αλλα 20 ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κρίνω αν πας η Οχι για πρωταθλημα με αυτο το ροστερ…ο Ιβαν σαν επιχειρηματιας θελει 100 σαν εμενα αλλα μπαλα δεν εχει κλωτσήσει στη ζωη του ποτε…επενδυτης ειναι και απο τπυς μεγαλύτερους Μαλιστα το θεμα μπυ ειναι ο Λουτσε και ο Μποτο να μην το πιστεύουν αυτο…
giapas

Δημοσίευση από giapas »

rainmaker έγραψε:Εχω με ταπεινότητα προτείνει πολλάκις να περιμένουμε ως το τέλος των μεταγραφών για να κρίνουμε οριστικά. Και την ποιότητα του ρόστερ αλλά και τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ δημιουργίας ομάδας. Όπως άλλωστε και την επιτυχημένη ή αποτυχημένη εφαρμογή αυτών των προθέσεων.

Γράφει ο Giapas πιο πάνω, λέγοντας ουσιαστικά να μη λαμβάνουμε υπόψιν τις τοποθετήσεις των υπευθύνων, αλλά μόνο τις πράξεις τους.

Δηλαδή, ο τελικός κριτής ποιος είναι; Και με βάση ποια δεδομένα κρίνει; Αποφασίζει ο καθένας για την πάρτη του κρίνοντας ΜΟΝΟ από τα αποτελέσματα;

Αποφασίζουμε οτι δε μας αρέσει ο χ παίκτης και άρα κρίνουμε τι; Οτι επίτηδες φέρνουν κακούς παίκτες; Αμα δηλαδή τα 4 (3 αγορά + μισθό) σχεδόν εκατομμύρια του Φελίπε Σοάρες ειχαν δωθεί 2 για αγορά + 2 για συμβόλαιο ενός παικταρά δεκαριού, σημαίνει οτι όλα θα ήταν πρίμα και θα είχαμε ομαδάρα με τις προθέσεις του Ιβάν να αγγίζουν το τέλειο; Ο μεγάλος ηγέτης που κόντρα στους καιρούς πάει φουλ για νταμπλ και τον αποθεώνουμε;

Αυτό σε ένα ΤΕΛΙΚΟ βαθμό αντικατοπτρίζει το πως βλέπει κάθε οπαδός την κατάσταση: "Δεν με νοιάζει τι επικαλείστε, απλά πάρτε πρωτάθλημα, αν αποτύχατε δε με νοιάζει να μου πείτε γιατί, εγώ θα σας πω απλά οτι είστε άχρηστοι".

Αν αυτό εσείς το βρίσκετε υγιές και τίμιο εκ μέρους σας, κάντε το, οποιοδήποτε σχόλιο περρισσεύει.
Με παρεξήγησες.

Γενικά στη ζωή , όχι μόνο στα του ΠΑΟΚ καλά είναι να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια. Τα λόγια εύκολα λέγονται , δύσκολα όμως πραγματοποιούνται.

Στη περίπτωση του ΠΑΟΚ , οι πράξεις ασφαλώς δεν είναι να πάρεις το πρωτάθλημα όπως εσύ αναφέρεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πουθενά δεν έγραψα αυτό . Οι πράξεις θα ήταν ένα δυνατό μπατζετ που θα σου επιτρέψει να πάρεις καλούς παίκτες, δυνατότερους από οτι οι αντιπάλοι σου και να πεις , εγώ δείχνω έμπρακτα ότι στόχος μου είναι η πρώτη θέση. Όπως και να το κάνουμε , αυτό δε το είδαμε ούτε πέρυσι ( Ο Ιβαν το ζήτησε και αήττητο μάλιστα) , ούτε φέτος.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Metagrafakias έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Οποτε στοχος ο πρωταθλητισμός απο τα επίσημα χείλη του ηγέτη της ομαδας!!!
Περιμενω οποτε 2 πρωτοκλασάτους παικτες ισως και 3 αλλιως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί!!!
Εδω λεει για πρωταθλητισμο ο παναθηναικος με τον κωτσιρα βασικο τον περεθ και τον τσεριν και τον σεκεφελτ.
Α ναι πηρε και το βερμπιτς με τα 2 γκολ και 1 ασιστ περυσι και 0 γκολ στο τρομερο πολωνικο πρωταθλημα.
Δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να πουμε αν λενε αυτοι οι πουθεναδες οτι πανε για πρωταθλημα?
Αντιπαλος μου δεν ειναι ο βαζελος αλλα ο γαβρος αυτον κυνηγάω με Κουαλιατα και Καργα πρωταθλημα δεν παιρνω απο τον γαβρο λοιπον…
Επισης αν φέρναμε εμεις Μπέρναρντ,Σποραρ και Βερμπιτς μη σου πω τι θα λεγαμε εδω μεσα το Κονφερενς το ειχαμε δεδομενο,δεν απαξιώνω καμια αλλη ομαδα και τις μεταγραφες της ο βεζελος ενισχύθηκε οσο κι αν δεν θελουμε να το πιστέψουμε οπως και η Κούλα για εμας δεν θα ελεγα το ιδιο…
Με αυτο το ροστερ πρωταθλημα δεν παιρνεις αν υπαρχει καποιος που πιστευει κατι τετοιο ειναι επικίνδυνος!!!
εγω σου συγκρινω τι λενε οι βαζελοι με χειροτερο ροστερ απο το δικο σου και τι λεμε εμεις.
Δεν μπορω να καταλαβω ποδοσφαιρικα πως ακριβως ειναι καλυτερος ο σποραρ απο τον ολιβειρα και ο βερμπιτς απο το ναρευ.
Εχετε δει τα νουμερα του βερμπιτς στο αστειο πολωνικο και ουκρανικο πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

psykoman έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
Το να εμπιστευομαι τον προεδρο με κανει δικηγορο του και αυτοματα μη ''οπαδο''(γτ φιλαθλος σιγουρα δεν ειμαι)του ΠΑΟΚ;
και ποιος τον αποκαλει μυρωδια? μηπως εσυ? εγω ειπα οτι ο ανθρωπος δεν ξερει απο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι γνωστο σ ολον τον κοσμο, χαρακτηρισμοι απαξιωτικοι και προσβλητικοι εσυ τους κανεις
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

psykoman έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
Να φανταστω και περυσι τον εμπιστεύτηκες που σου ελεγε για νταμπλ Ε;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Metagrafakias έγραψε:.....

Δεν το παιζω σχετικός αλλα έχοντας παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθώντας αλλα 20 ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κρίνω .........

:lol: :lol: :lol:

φιλε πραγματικα εσυ αν γινεις για 1 μερα πρωθυπουργος θα αλλαξεις τα παντα....

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

aivas19 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
Βρε αν δεν φερει αυτους που θες φετος και αποτυχει μην βλεπεις ΠΑΟΚ, απλα τα πραματα. Η παρε την ομαδα και φερε οποιους θες. Μονο εσυ θα στεναχωρηθεις αν δεν παρουμε πρωταθλημα ο Ιβαν και οι υπολοιποι θα χαιρομαστε
Στην ειρωνεία τα πατε περίφημα ολοι συγχαρητηρια…
Το να θα δω η Οχι τον ΠΑΟΚ δεν θα μου το πεις εσυ..
Yes sir ανθρωπάκια τελικα δεν υπαρχουν μονο μεσα στην ΠΑΕ αλλα γίνανε και οι οπαδοι μας τελικα!!!
Αν δεν αντέχετε την κριτικη προβλημα σας εγω το βλεπω ρεαλιστικά το πράμα…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Όσο λάθος είναι η υπερβολή, το ανελέητο σιχτίρισμα και ο μηδενισμός των πάντων, άλλο τόσο λάθος είναι και οι ατελείωτες δικαιολογίες και οι ψαγμένες τοποθετήσεις "μόνο για λίγους"..

Νομίζω πως η υπερανάλυση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
Διδακτορικό στη ψυχολογία θα χρειαζόμαστε σε λίγο για να σχολιάσουμε δηλώσεις που κάνουν τζιζ..

Ναι είπε πως πάμε για πρωτάθλημα. Το ίδιο που είχε πει και ο Γκαγκάτσης στη συνέντευξη τύπου για το νέο γήπεδο.
Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να το γυρίσουμε, να το στριφογυρίσουμε, να το τεντώσουμε, να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις, να κάνουμε τους ψυχολόγους και όλα αυτά γιατί;
Γιατί φοβόμαστε το ποια στάση θα πρέπει να κρατήσουμε σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης των στόχων;

Δεν ξέρει λέει μπάλα ο Ιβάν. Και τι με αυτό; Επειδή μπορεί να μην ξέρει μπάλα, θα πρέπει κάθε τι που αναφέρει να μην το παίρνουμε στα σοβαρά; Πόσο πιο έντιμο απέναντι του θα ήταν αυτό;

Εγώ από τα χρόνια που βρίσκεται ο Ιβάν στη χώρα, έχω καταλάβει πως είναι ντόμπρος άνθρωπος, αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες του και είμαι 100% σίγουρος πως πρώτος αυτός θα ήθελε να κριθεί σε περίπτωση οποιασδήποτε αποτυχίας. Δεν έχει κρυφτεί ποτέ, γιατί να το κάνει τώρα;
Έθεσε λοιπόν στόχους και με βάση ΚΑΙ αυτούς κρίνεται. Ο ίδιος το ζήτησε άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:.....

Δεν το παιζω σχετικός αλλα έχοντας παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθώντας αλλα 20 ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κρίνω .........

:lol: :lol: :lol:

φιλε πραγματικα εσυ αν γινεις για 1 μερα πρωθυπουργος θα αλλαξεις τα παντα....

:lol: :lol:
Και η ειρωνία συνεχίζεται Μπραβο σου φιλε μου την ειπες ελπιζω να νιωθεις ανωτερος τωρα…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:.........

.....

εσενα ρωταω...

η κουβεντα δεν εχει να κανει με τα ροστερ...

η κουβεντα εχει να κανει με τις δηλωσεις....

γιατι δεν βγαινει να μιλησει.....και εγω ρωταω.....ποιος μιλαει??

ο αλαφουζζζζζζ...ο μελισανννν..ο χοντρος??ουτε καν ο παλετας μιλαει...

ο μονος που μιλαει ειναι ο κοντος και αυτα που λεει δεν τα καταλαβαινει κανεις....
Ποια κουβέντα; Αυτή που είχα εγώ με το άλλο παλικάρι ή αυτή που έχεις ανοίξει εσύ από μόνος σου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”