Ιβάν Σαββίδης V
- Kabamaru11
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ε μα ναι ρε giliopoule,γραφει κ ο πανιβλακας psyxras "124 χιλιόμετρα ως το Καρράς, και μιλάνε με Skype.
Σαν να είσαι φαντάρος στη Κοζάνη, και η δικιά σου σε επισκέπτεται μέσω viber."
Του λες τωρα απο κατω κατι για το σπιτακι του η οχι;
Ειμαι σε ωρα relax και ηδη μου εχουν ανεβασει την πιεση οι μπαγλαμαδες.
- abc_o_ karpouzas
αυτο το .....κινταμα...τι ειναι ??Kabamaru11 έγραψε:...... κινταμα μας τσουρεκια παλι.
τα @@ στα γιαπωνεζικα??
- Kabamaru11
Ναι Καρπουζα,και αλλη φορα να μην παρουσιαστεις αδιαβαστος,θα σε σηκωσω στον πινακα με το βιβλιο της 6ης ταξης.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ενταξει ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ τωρα που μιλησε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΒΑΝ.
Καταλαβαμε τωρα ή πρεπει να βγει να μας πει παλι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που καποιοι δεν (ή δεν θελουμε ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
ΕΚΛΕΙΣΕ τελικα η ΚΑΝΟΥΛΑ.
Ερχεται 'η δεν ερχεται στην ΑΙΛΛΑΔΑ.
Μιλαει 'η ειναι ΜΟΥΓΓΟΣ.
Πρεπει να εξηγει ή οχι.
Βαζει λεφτα ή οχι.
Θα βαλει λεφτα ή οχι.
Ασχολειται ο Γιωργης ή δεν πρεπει να ασχολειται με εμας και την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και τοσα και τοσα αλλα που μας απασχολουν.
Παλευει με τα ΘΗΡΙΑ της ΑΙΛΛΗΝΙΚΗΣ πραγματικοτητας.
Εχει αλλαξει τα μισα και μονο...
Και ΟΛΑ αυτα ΜΟΝΟΣ του.
Στην πιο δυσκολη συγκυρια,εγω θα ειμαι εκει......
ΕΜΕΙΣ ( θα ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.....
Να διαβασουμε λοιπον ΚΑΛΑ τι μας ΛΕΕΙ και προπαντως ΤΙ ΜΑΣ εχει ΠΕΙ,αλλα το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ τι εχει κανει (και θα κανει) ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.......
Και οχι τρεις την ωρα αν ηρθε-μιλησε-εκανε κλπ κλπ........
Καταλαβαμε τωρα ή πρεπει να βγει να μας πει παλι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που καποιοι δεν (ή δεν θελουμε ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
ΕΚΛΕΙΣΕ τελικα η ΚΑΝΟΥΛΑ.
Ερχεται 'η δεν ερχεται στην ΑΙΛΛΑΔΑ.
Μιλαει 'η ειναι ΜΟΥΓΓΟΣ.
Πρεπει να εξηγει ή οχι.
Βαζει λεφτα ή οχι.
Θα βαλει λεφτα ή οχι.
Ασχολειται ο Γιωργης ή δεν πρεπει να ασχολειται με εμας και την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και τοσα και τοσα αλλα που μας απασχολουν.
Παλευει με τα ΘΗΡΙΑ της ΑΙΛΛΗΝΙΚΗΣ πραγματικοτητας.
Εχει αλλαξει τα μισα και μονο...
Και ΟΛΑ αυτα ΜΟΝΟΣ του.
Στην πιο δυσκολη συγκυρια,εγω θα ειμαι εκει......
ΕΜΕΙΣ ( θα ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.....
Να διαβασουμε λοιπον ΚΑΛΑ τι μας ΛΕΕΙ και προπαντως ΤΙ ΜΑΣ εχει ΠΕΙ,αλλα το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ τι εχει κανει (και θα κανει) ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.......
Και οχι τρεις την ωρα αν ηρθε-μιλησε-εκανε κλπ κλπ........
-
Dimitrisou έγραψε:Συγνώμη ρε φιλε αλλά ο ένας δεν είναι ο λαός του ΠΑΟΚ ο άλλος δεν είναι ε ποιος είναι πια;και ο κόσμος στο γήπεδο και τα πανχαζα όπως λες και αυτοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και όλοι είναι λαός του ΠΑΟΚ …δηλαδη αν είσαι ο Σαββιδης και φτάσουν αυτά στα αυτιά σου θα πεις δεν πειράζει αυτοί στο φέισμπουκ δεν είναι ΠΑΟΚ;εκτός αν ο λαός του ΠΑΟΚ είναι οι 10 χιλιάδες που πάνε σταθερά γήπεδο..giliopoulos έγραψε:Απο ποτε τα πανχαζα του fb ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ?
Ας ερθουν να τα πουνε αυτα ΤΟΥΜΠΑ. Αλλα ουτε που ξερουν που πεφτει
Ενώ εδώ μέσα πλημμυρισαμε από ευγνωμοσύνη προς τον Σαββίδη.
Θα πνιγούμε από το τσουνάμι ευγνωμοσύνης.
Αυτοί επηρεάζουν τον κόσμο όμως. Είμαι περίεργος όμως όλοι αυτοί οι μαλακες σε ποια εποχή ζούν; Άκου εκεί γιατί skype και zoom και όχι από κοντα....Kabamaru11 έγραψε:Ε μα ναι ρε giliopoule,γραφει κ ο πανιβλακας psyxras "124 χιλιόμετρα ως το Καρράς, και μιλάνε με Skype.
15 χρόνια στην δουλειά μου το μεγάλο αφεντικό δεν το έχω δει ποτέ δια ζώσης. Για την ακρίβεια δεν τον έχω δει ποτέ ούτε μέσω Skype.
Αυτό δεν με εμποδίζει να κάνω την δουλειά σωστά, με ζήλο να ανεβαίνω η όχι και γενικά να είμαι παραγωγικός.
Άντε επιτέλους.....νεατερνταλ..
το ανοιγμα λεει θα το καλυψει αυτος, ε ωραια ας καλυψει και 3 μεταγραφες για να τελειωνουμε και να παμε φουλ για πρωταθλημα

-
Στόχος πάντα η 1η θέση.
Δηλαδή αν η 1η θέση κατακτηθεί την επόμενη χρονιά, θα τον χαρακτηρίσετε ως αποτυχοντα??
Δηλαδή αν η 1η θέση κατακτηθεί την επόμενη χρονιά, θα τον χαρακτηρίσετε ως αποτυχοντα??
-
- Mr Ξερόλας 2019
abc_o_ karpouzas έγραψε:Dimitrisou έγραψε:Αν μπει και δει κανείς τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση στο φέισμπουκ της ΠΑΕ θα καταλάβει την κατάντια του λαου του ΠΑΟΚ …ειρωνία χλευασμός μάγκες όλοι στην απέξω …αρχίσαμε και εμείς τα ρώσος και τα Τσετσένος και τα λοιπά ωραία …τα λέγανε για τον Γιώργο που πολλοί αναρωτιέστε γιατί ξενέρωσε τώρα πιάσανε τον Ιβαν…βλάχο χωριάτες είναι πλέον ο λαός του ΠΑΟΚ σας αρέσει δεν σας αρέσει …μόνο θλίψη για αυτήν την κατάντια..
ξανα.....
++++++++++++++++++++
Γιαννε πισον τηδουλια αραετς ντο εφτας ως ατωρα.
Ξαει καναν μη ακους,εμεις ιμες οι ειδικοιν σε ολα .
ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και ας φαω μπαν......
Γιατι απορειτε με τα σχολια; Τωρα καταλαβατε οτι η πλειοψηφια απλα πιστευει αυτα που τους λενε; Μετα απο σχεδον 50 χρονια μεταπολιτευση δεν το εχετε εμπεδωσει;
Οχι οτι δεν εχουν ξαναειπωθει παρομοια πραγματα, αλλα ο ανθρωπος ειναι ΗΓΕΤΗΣ.
Το αν βρισκεται στη σουιτα της Τουμπας, στο Πορτο Καρρας, ή στην Ανταρκτικη, μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Το αν βρισκεται στη σουιτα της Τουμπας, στο Πορτο Καρρας, ή στην Ανταρκτικη, μου ειναι παντελως αδιαφορο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΗΡΘΕ-ΠΛΗΡΩΣΕ-ΕΜΑΘΕ-ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να μας ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ .
ΟΤΑΝ θα ερθει η ΩΡΑ ,θα ΑΣΤΡΑΨΕΙ και θα ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ ΠΑΟΚ η ΠΑΟΚΑΡΑ.......

ΟΤΑΝ θα ερθει η ΩΡΑ ,θα ΑΣΤΡΑΨΕΙ και θα ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ ΠΑΟΚ η ΠΑΟΚΑΡΑ.......

- abc_o_ karpouzas
μονο να μην ειναι στα γιαπωνεζικα....Kabamaru11 έγραψε:Ναι Καρπουζα,και αλλη φορα να μην παρουσιαστεις αδιαβαστος,θα σε σηκωσω στον πινακα με το βιβλιο της 6ης ταξης.
για το χαρακιρι θα ειμαστε
- abc_o_ karpouzas
theo-drama έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Dimitrisou έγραψε:Αν μπει και δει κανείς τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση στο φέισμπουκ της ΠΑΕ θα καταλάβει την κατάντια του λαου του ΠΑΟΚ …ειρωνία χλευασμός μάγκες όλοι στην απέξω …αρχίσαμε και εμείς τα ρώσος και τα Τσετσένος και τα λοιπά ωραία …τα λέγανε για τον Γιώργο που πολλοί αναρωτιέστε γιατί ξενέρωσε τώρα πιάσανε τον Ιβαν…βλάχο χωριάτες είναι πλέον ο λαός του ΠΑΟΚ σας αρέσει δεν σας αρέσει …μόνο θλίψη για αυτήν την κατάντια..
ξανα.....
++++++++++++++++++++
Γιαννε πισον τηδουλια αραετς ντο εφτας ως ατωρα.
Ξαει καναν μη ακους,εμεις ιμες οι ειδικοιν σε ολα .
ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ και ας φαω μπαν......
ξανα .....
Πρώτον, συνεχίζει να μου λείπει η φυσική του παρουσία. Οι παράγοντες του ΠΟΚ όχι μόνο είναι εκεί για τις ομάδες του, αλλά θα πάνε στα συμβούλια, θα μπουκάρουν στην ΕΠΟ, θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν το 100%. Ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ιβάν που έπαιρνε την ομάδα και έφευγε, που έβγαινε μπροστά στις κάμερες και έλεγε δεν θα κατέβουμε στον επαναληπτικό, δεν μπορεί να δώσει τα ίδια με μια βιντεοκλήση.
Δεύτερον, η επικοινωνία με τον κόσμο είναι λάθος να γίνεται με διαρροές συνομιλιών μεταξύ του Ιβάν και των συνεργατών του. Πέρσι είχαμε το βιντεάκι με τον Λουτσέσκου να τον ευχαριστεί για τις.. μεταγραφές που έκανε η ομάδα (ναι, μιλάμε για τον Τέιλορ, τον Σίντκλει και τον Μιτρίτσα) και φέτος έχουμε τη "διαρροή" διαλόγων μέσα από κείμενο στο site της ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν αυτά είναι ιδέες του Ιβάν, ή του ΚυρΚυρ, αλλά αν ο Ιβάν θέλει να μιλήσει στον κόσμο - να μιλήσει στον κόσμο.
Τρίτον, χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ιβάν αναλαμβάνει να καλύψει την οικονομική τρύπα που αφήνει η Ευρώπη. Ήταν δικό του λάθος ως πρόεδρος και χίλια μπράβο του που αναλαμβάνει την ευθύνη να το διορθώσει.
Τέλος, εγώ θα σταθώ εδώ:
Με βάση αυτό πρέπει να κριθούν όλοι. Από τον Λουτσέσκου μέχρι τον Μπότο, από την απόδοση του τελευταίου ποδοσφαιριστή μέχρι και του τελευταίου στελέχους.
Ο πήχης πλέον μπήκε. Καμία δικαιολογία για πανδημίες, πολέμους ή ασθένειες δεν πρέπει να αναπαράγεται εδώ μέσα όταν ο άνθρωπος που είναι στο τιμόνι βγαίνει και λέει αυτά που είπε.
Σημαντική επίσης και η πίστωση χρόνου που δίνει. Νέα πρόσωπα, πολλές αλλαγές. Στα 100 χρόνια όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Και αυτό είναι η κορυφή.
Δεύτερον, η επικοινωνία με τον κόσμο είναι λάθος να γίνεται με διαρροές συνομιλιών μεταξύ του Ιβάν και των συνεργατών του. Πέρσι είχαμε το βιντεάκι με τον Λουτσέσκου να τον ευχαριστεί για τις.. μεταγραφές που έκανε η ομάδα (ναι, μιλάμε για τον Τέιλορ, τον Σίντκλει και τον Μιτρίτσα) και φέτος έχουμε τη "διαρροή" διαλόγων μέσα από κείμενο στο site της ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν αυτά είναι ιδέες του Ιβάν, ή του ΚυρΚυρ, αλλά αν ο Ιβάν θέλει να μιλήσει στον κόσμο - να μιλήσει στον κόσμο.
Τρίτον, χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ιβάν αναλαμβάνει να καλύψει την οικονομική τρύπα που αφήνει η Ευρώπη. Ήταν δικό του λάθος ως πρόεδρος και χίλια μπράβο του που αναλαμβάνει την ευθύνη να το διορθώσει.
Τέλος, εγώ θα σταθώ εδώ:
Στόχος είναι η πρώτη θέση, δια στόματος Ιβάν. Η δεύτερη θέση είναι αποτυχία. Η τρίτη, η τέταρτη ή η πέμπτη είναι απλά απαράδεκτες για ένα μέγεθος σαν τον Ιβάν.Στη ζωή μου δεν έχω βάλει ποτέ στόχο να είμαι δεύτερος. Και στις επιχειρήσεις μου και στη ζωή μου δεν αρκούμαι σε αυτό. Ο στόχος πρέπει να είναι για την ομάδα μου η πρώτη θέση. Οι πολλές αλλαγές χρειάζονται ωστόσο χρόνο και υπομονή να αποδώσουν, το κατανοούμε και το στηρίζουμε, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη στον κάθε επόμενο αγώνα. Απαιτώ από εσάς να σκέφτεστε έτσι και ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη χρονιά με αισιοδοξία. Να «αναγκάσουμε» τον κόσμο να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα. Είμαι δίπλα σας, ακόμη και από μακριά» .
Με βάση αυτό πρέπει να κριθούν όλοι. Από τον Λουτσέσκου μέχρι τον Μπότο, από την απόδοση του τελευταίου ποδοσφαιριστή μέχρι και του τελευταίου στελέχους.
Ο πήχης πλέον μπήκε. Καμία δικαιολογία για πανδημίες, πολέμους ή ασθένειες δεν πρέπει να αναπαράγεται εδώ μέσα όταν ο άνθρωπος που είναι στο τιμόνι βγαίνει και λέει αυτά που είπε.
Σημαντική επίσης και η πίστωση χρόνου που δίνει. Νέα πρόσωπα, πολλές αλλαγές. Στα 100 χρόνια όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Και αυτό είναι η κορυφή.