Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Athens »

μηπως εννοει οτι το ροστερ θα κλεισει οταν αποχωρησουν οι παικτες βαριδια και οχι οταν θα ερθουν νεες μεταγραφες?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

psykoman έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Το να πιστευει οτι μπορει να παρει πρωταθλημα μ αυτο το ροστερ σου περναει καθολου απ το μυαλο;
Δεν είναι δική μας ευθύνη να γίνουμε ΚΑΙ ψυχολόγοι αδερφέ. Φτάνει που γίναμε λογιστές, προπονητές και τεχνικοί διευθυντές. Δεν αντέχουμε να κάνουμε και τους ψυχολόγους.

Η δήλωση είναι ξεκάθαρη. Πιο ξεκάθαρη ΔΕΝ γίνεται. "Απαιτώ η ομάδα να χτυπήσει τη πρώτη θέση".
Εφόσον λοιπόν τέθηκαν ξανά οι στόχοι, με βάση αυτούς θα κριθούν οι πάντες εκεί μέσα.
Αυτο που εγραψα ηταν απαντηση στον φιλο που λεει οτι αν δεν παρει 3 πρωτοκλασσατους παικτες ενω μιλαει για πρωταθλητισμο θα μας δουλευει ψιλο γαζι.
ισως θεωρει οτι με το υπαρχον ροστερ και αν φυγουν 3-4 ακομη(να φερει καποιον) οτι μπορει να το χτυπησει.Ψυχολογος πρεπει να εισαι για να το καταλαβεις;
Ε ναι όταν προσπαθείς να βγάλεις τόσο μεγάλη ανάλυση από αυτό που είπε, βασικά και ψυχολόγος να ήσουν θα ήταν δύσκολο.
Πιο πιθανό είναι να δουλευόμαστε μεταξύ μας, παρά να μην έχει κάνει το κόπο να δει ούτε 15 λεπτά τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση για να καταλάβει πως με αυτό το ρόστερ είναι τουλάχιστον υπερβολικό να μιλάς για πρωτάθλημα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Metagrafakias έγραψε:Οποτε στοχος ο πρωταθλητισμός απο τα επίσημα χείλη του ηγέτη της ομαδας!!!
Περιμενω οποτε 2 πρωτοκλασάτους παικτες ισως και 3 αλλιως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί!!!
Εδω λεει για πρωταθλητισμο ο παναθηναικος με τον κωτσιρα βασικο τον περεθ και τον τσεριν και τον σεκεφελτ.
Α ναι πηρε και το βερμπιτς με τα 2 γκολ και 1 ασιστ περυσι και 0 γκολ στο τρομερο πολωνικο πρωταθλημα.
Δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να πουμε αν λενε αυτοι οι πουθεναδες οτι πανε για πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εχω με ταπεινότητα προτείνει πολλάκις να περιμένουμε ως το τέλος των μεταγραφών για να κρίνουμε οριστικά. Και την ποιότητα του ρόστερ αλλά και τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ δημιουργίας ομάδας. Όπως άλλωστε και την επιτυχημένη ή αποτυχημένη εφαρμογή αυτών των προθέσεων.

Γράφει ο Giapas πιο πάνω, λέγοντας ουσιαστικά να μη λαμβάνουμε υπόψιν τις τοποθετήσεις των υπευθύνων, αλλά μόνο τις πράξεις τους.

Δηλαδή, ο τελικός κριτής ποιος είναι; Και με βάση ποια δεδομένα κρίνει; Αποφασίζει ο καθένας για την πάρτη του κρίνοντας ΜΟΝΟ από τα αποτελέσματα;

Αποφασίζουμε οτι δε μας αρέσει ο χ παίκτης και άρα κρίνουμε τι; Οτι επίτηδες φέρνουν κακούς παίκτες; Αμα δηλαδή τα 4 (3 αγορά + μισθό) σχεδόν εκατομμύρια του Φελίπε Σοάρες ειχαν δωθεί 2 για αγορά + 2 για συμβόλαιο ενός παικταρά δεκαριού, σημαίνει οτι όλα θα ήταν πρίμα και θα είχαμε ομαδάρα με τις προθέσεις του Ιβάν να αγγίζουν το τέλειο; Ο μεγάλος ηγέτης που κόντρα στους καιρούς πάει φουλ για νταμπλ και τον αποθεώνουμε;

Αυτό σε ένα ΤΕΛΙΚΟ βαθμό αντικατοπτρίζει το πως βλέπει κάθε οπαδός την κατάσταση: "Δεν με νοιάζει τι επικαλείστε, απλά πάρτε πρωτάθλημα, αν αποτύχατε δε με νοιάζει να μου πείτε γιατί, εγώ θα σας πω απλά οτι είστε άχρηστοι".

Αν αυτό εσείς το βρίσκετε υγιές και τίμιο εκ μέρους σας, κάντε το, οποιοδήποτε σχόλιο περρισσεύει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Οποτε στοχος ο πρωταθλητισμός απο τα επίσημα χείλη του ηγέτη της ομαδας!!!
Περιμενω οποτε 2 πρωτοκλασάτους παικτες ισως και 3 αλλιως μας δουλεύουνε ψιλό γαζί!!!
Εδω λεει για πρωταθλητισμο ο παναθηναικος με τον κωτσιρα βασικο τον περεθ και τον τσεριν και τον σεκεφελτ.
Α ναι πηρε και το βερμπιτς με τα 2 γκολ και 1 ασιστ περυσι και 0 γκολ στο τρομερο πολωνικο πρωταθλημα.
Δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να πουμε αν λενε αυτοι οι πουθεναδες οτι πανε για πρωταθλημα?
Δεν έχω διαβάσει πουθενά δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ζέλα πως "μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα".
Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο ανέβασε το λινκ σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Blackgr4 Στην δευτερη παραγραφο εχεις απολυτο δικιο...θα συμφωνουσε και ο Athens που λεει οτι ο Ιβαν ειναι ασχετος απο μπαλα.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

giliopoulos έγραψε:
Αντιπαλος μου δεν ειναι ο βαζελος αλλα ο γαβρος αυτον κυνηγάω με Κουαλιατα και Καργα πρωταθλημα δεν παιρνω απο τον γαβρο λοιπον…
Επισης αν φέρναμε εμεις Μπέρναρντ,Σποραρ και Βερμπιτς μη σου πω τι θα λεγαμε εδω μεσα το Κονφερενς το ειχαμε δεδομενο,δεν απαξιώνω καμια αλλη ομαδα και τις μεταγραφες της ο βεζελος ενισχύθηκε οσο κι αν δεν θελουμε να το πιστέψουμε οπως και η Κούλα για εμας δεν θα ελεγα το ιδιο…
Με αυτο το ροστερ πρωταθλημα δεν παιρνεις αν υπαρχει καποιος που πιστευει κατι τετοιο ειναι επικίνδυνος!!!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δευτερο συμπερασμα μεσα σε 2 σελιδες.
1)Ο Ιβαν ειναι μυρωδιας.
2)Ο Ιβαν ειναι επικινδυνος.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

psykoman έγραψε:Το να πιστευει οτι μπορει να παρει πρωταθλημα μ αυτο το ροστερ σου περναει καθολου απ το μυαλο;
Ναι μου περναει δεν τον αδικώ ειναι άσχετος απο μπαλα…
Το θεμα μου ειναι αυτο να μην το πιστεύουν ο Μποτο και ο Λουτσε που τρέχουν το αγωνιστικό…
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

nunies4 έγραψε:
Σε τι σε δουλεύει ψιλό γαζί; Είπε ότι ο κύκλος μια επιτυχημένης ομάδας έκλεισε και αποφασίσαμε να ανοίξουμε έναν καινούργιο. Υπάρχει μεγάλη ανανέωση και σε πρόσωπα και σε ιδέες και ξέρουμε καλά ότι αν δουλέψουμε όλοι ενωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση, σύντομα αυτή η ομάδα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών"

Αυτό μεταφράζεται σε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ.
Και αν δεν αξίζει ο Ιβάν κάποιους μήνες υπομονής για να δείξει πράγματα η νέα ομάδα ....ε διαολε....δεν ξέρω ποιος αξίζει.
Ειπε επισης οτι στη ζωη του δεν έμαθε να ειναι 2ος οποτε στοχος ειναι η 1η θεση..
Δεν ειπε στοχος η 1η θεση σε 3 χρονια οποτε εγω το μεταφράζω 1η θεση απο φετος!!!
Πρωταθλημα με αυτο το ροστερ δεν παιρνουμε οσο κι αν ωραιοποιούμε την κατασταση…
Ρεαλιστικά μιλώντας παντα και Οχι συζητήσεις καφενείου…
Υπομονη και στήριξη κανουμε μια ζωη δεν κανουμε και τπτ αλλο…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Πέμ 18 Αύγ 2022, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giliopoulos έγραψε:[............

..................
πρεπει να λεμε οτι εμεις ειμαστε χειροτεροι απο τους αλλους....οτι δεν καναμε μεταγραφες δεν πηραμε φτασμενους παικτες...δεν πηραμε 10ρι 2 χρονια το ζηταει ο προπονητης....ο κουαλιατα δεν παιζει στην θεση του ....που παμε με παικτες απο την μπουτεσλιγκα βητα....δεν βγαινει ο ιβαν να μιλησει....

ααααα και απο οτι μαθαινουμε αν τυχει και μιλησει στο φεις πεφτει το μπινελικι της αρκουδας...

εχουμε και αργοσχολους στην παε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Blackgr4 έγραψε:......

....

Δεν έχω διαβάσει πουθενά δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ζέλα πως "μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα".

και τι μας νοιαζουν εαν ή οχι κανουν οι αλλοι ιδιοκτητες δηλωσεις...

εμας μας νοιαζει μονο ο ιβαν να κανει δηλωσεις.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Metagrafakias έγραψε:
Το θεμα μου ειναι αυτο να μην το πιστεύουν ο Μποτο και ο Λουτσε που τρέχουν το αγωνιστικό…
εσυ και εγω περιρνιομαστε για σχετικοι ? μια γνωμη λεμε που ειναι σαν απλοι οπαδοι μην μπερδευεσε ασχετος και αμπαλος εισαι οπως και εγω και οι περισσοτεροι θελουμε να δουμε καλη μπαλα ,αλλα μεχρι εκει ιδημονες του ποδοσφαιρου μονο στα ονειρα μας μεταγραφακια .......
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Metagrafakias έγραψε:

δηλ ο ιβαν τι διαφορα εχει απο εσενα και πιστευεις οτι ειναι ασχετος,

εσυ?? δεν μας ειπες... εισαι ...σχετικος??
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:......

....

και τι μας νοιαζουν εαν ή οχι κανουν οι αλλοι ιδιοκτητες δηλωσεις...

εμας μας νοιαζει μονο ο ιβαν να κανει δηλωσεις.....
ναι και μαλιστα καθε 3-4 μερες θελει ο ζαιρης ο μπουζας ο σκατουλακης κλπ. ΑΡΔ για γελια ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”