Είσαι με τα καλά σου??ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν αυτό που γράφεις είναι η απάντηση σου και σε μένα, είσαι εντελώς αλλού.sourmenetes έγραψε:Για την πάρτη μας όμως ποτέ!theo-drama έγραψε:Πάντως για Όλους και για όλα έχουμε κρίση, εμείς οι ίδιοι πόσο σωστοί είμαστε, έχουμε αναρωτηθεί και κοιταχτει στον καθρεφτη μας.
Ρε τι πράγμα είμαστε ρε.....
Όχι μια με τον Ιβαν ΓιώργηΜάρια + με τους διοικητικόυς υπαλληλους, μια με τον Λουτσε Μποτό Γκαρσία και δεν ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
Φτάνει βρε. .....
Ο γνήσιος κωλο Έλληνας
Για όλα φταίνε οι άλλοι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημ. Συμμετέχεις στη συζήτηση, άρα έχεις διαβάσει ύβρεις και προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς και μας γράφεις θεωρίες για τους "κωλοελληνες". Εύγε.
Ειπα να δώσει λόγο σε έμενα;τσιριγωτης έγραψε:Όχι δεν συμφωνώ.. στην προκειμένη περίπτωση ο Γκαρσια είναι πεντακάθαρος κ δεν έχει να δώσει λογο σε κανέναν. Ούτε σε σένα, ουτε σε μένα .άλλοι μέσα στην παε έπρεπε να δώσουν λόγο για τους στόχους που έχουν θέσει κ εάν αυτοί ανταποκρινονται στην πραγματικότητα..
Ναι θίχτηκα για την φράση σου " κωλοελληνες" και θα πρότεινα να ανακαλεσεις.
Όσο για την νοοτροπία που λες, θα συμφωνήσω.
Κ όχι δεν μίλησες σε μένα. Πειράζει; ;
Βέβαια μπήκε 4ος στα πλέι οφ αφού κάναμε καταπληκτικό γύρο με κλαρίνα, τέτοια κλαρίνα πλέον τα αναπολούμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι μόνο το κύπελλο. Εξασφάλισε τη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των play-off στα οποία μπήκαμε 4οι, νικώντας μέσα - έξω τον α.ρ.η.σ. και κερδίζοντας τον γαύρο ΚΑΙ στα p.o. Τέτοιες νίκες τις αναπολούμε πλέον...sourmenetes έγραψε:Σε μισή σεζόν το κυπελλάκι στο έφερε!GI4NNEN4 έγραψε:Εκει στην Αγγλια, ποσες ομαδες προσφεραν θεση στον γιο; Τον πατερα; ποσες ομαδες τον ζητησαν για προπονητη; Γιατι δισταζουν να πανε καπου να τριψουν τον κωλο τους κσι να αποδειξουν την αξια τους; Να αφησουν ομως τα σιγουρα; Δυσκολο.
Η ιστορία αυτό έγραψε!
Όλα αυτά στους 6,5 μήνες που προπόνησε την ομάδα από Νοέμβριο και μετά (χωρίς να μετέχει της προετοιμασίας).
sourmenetes έγραψε:Ειπα να δώσει λόγο σε έμενα;τσιριγωτης έγραψε:Όχι δεν συμφωνώ.. στην προκειμένη περίπτωση ο Γκαρσια είναι πεντακάθαρος κ δεν έχει να δώσει λογο σε κανέναν. Ούτε σε σένα, ουτε σε μένα .άλλοι μέσα στην παε έπρεπε να δώσουν λόγο για τους στόχους που έχουν θέσει κ εάν αυτοί ανταποκρινονται στην πραγματικότητα..
Ναι θίχτηκα για την φράση σου " κωλοελληνες" και θα πρότεινα να ανακαλεσεις.
Όσο για την νοοτροπία που λες, θα συμφωνήσω.
Κ όχι δεν μίλησες σε μένα. Πειράζει; ;
Για ποιους στόχους μιλάμε ρε τσιριγωτη;
Μιλάμε για ένα γεγονός.
Και χαρακτήρισα τη νοοτροπία κάποιων.
Οκ επειδή και μένα δε μ αρέσει η λέξη απλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με το να φτύνουμε εκεί που γλειφαμε, ανακαλώ τη λέξη.
Λάθος μου.
Αλλά εντελώς λάθος νοοτροπία!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk