Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Γιατί πρέπει δηλαδή να πάει στο γήπεδο? Τι θα γίνει?
Συζητούσα με ένα γείτονα πριν λιγο καιρό, άρρωστο κόκκινο και τον ρώτησα αν ο ιδιοκτήτης πάει στο γήπεδο. Με κοίταζε σαν χαζός. Μου λέει έχει έρθει κανά δύο φορές τα τελευταία 5 χρόνια. Τι να ρθει να κάνει με ρωτάει?
Δεν ήξερα τι να του πω.
Άλλες νοοτροπίες βλέπεις. Εμείς θέλουμε τον πρόεδρα να πηγαίνει να μαλώνει τους παίκτες, να τους εμψυχώνει κτλπ.
Back to the eighties.

Και για να είμαστε ον τοπικ. Έχεις αυτή τη στιγμή χωρίς τερματοφύλακες ένα ρόστερ απο 32 παίκτες! Αν δεν φύγει κόσμος δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος. Απλά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

proedros έγραψε:Το πόσο άρρωστη είναι η ομάδα φαίνεται από ένα απλό πράγμα…Ο φυσικός ηγέτης της βρίσκεται στην Χαλκιδική και δεν πατάει στην Τούμπα…Το Σάββατο η ομάδα έχει πρεμιέρα και ο πρόεδρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα μακριά…ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση..Αυτά περί κόβιντ τα ακούω βερεσέ…Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Συγνώμη για το οφτόπικ…
Να του πούμε να σε πάρει ένα τηλ να Ε ενημερώσει...

Ρε πάμε καλά;;

Ναι ο άνθρωπος που θέλει να σηκώσει νέο γήπεδο, χωρίς την ανάγκη κανενός, δεν έρχεται στην Τούμπα γιατί δε θέλει να κάνει 120 κμ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

NikLiverpool έγραψε:Γιατί πρέπει δηλαδή να πάει στο γήπεδο? Τι θα γίνει?
Συζητούσα με ένα γείτονα πριν λιγο καιρό, άρρωστο κόκκινο και τον ρώτησα αν ο ιδιοκτήτης πάει στο γήπεδο. Με κοίταζε σαν χαζός. Μου λέει έχει έρθει κανά δύο φορές τα τελευταία 5 χρόνια. Τι να ρθει να κάνει με ρωτάει?
Δεν ήξερα τι να του πω.
Άλλες νοοτροπίες βλέπεις. Εμείς θέλουμε τον πρόεδρα να πηγαίνει να μαλώνει τους παίκτες, να τους εμψυχώνει κτλπ.
Back to the eighties.

Και για να είμαστε ον τοπικ. Έχεις αυτή τη στιγμή χωρίς τερματοφύλακες ένα ρόστερ απο 32 παίκτες! Αν δεν φύγει κόσμος δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος. Απλά.
Δεν είναι στη Ρωσία να μην πάει στο γήπεδο…Είναι 120 χιλιόμετρα μακριά …δεν μπορεί που κάποτε ήταν σε κάθε ματς να μην θέλει να πάει ούτε σε ένα ματς…Εδώ δεν πηγαίνει ούτε στο Μακεδονια Παλλας , αποφευγει την Θεσσαλονίκη για κάποιο λόγο…Δεν είναι θέμα διοικησης από μακριά…Έστω μόνο και μόνο για όλες αυτές τις καχυποψίες , θα έπρεπε κάποια στιγμή να παραβρεθεί…Τραγική εικόνα η σουίτα που φέρεται μονίμως κλειστή..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μετά τον Τζων Γου έχουμε τον Τζων Σου.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Blackgr4 έγραψε:Καλημέρες,

Ένας μικρός παπάς (μπορεί και όχι), είναι ο παρακάτω:

https://www.transfermarkt.com/boubacar- ... ler/649020

Μη ψάχνετε λινκ κλπ δεν παίζουν. Κάτι πήρε το αυτί μου (όπως για την άφιξη Ιβάν που την έγραψα πολύ πριν το μάθουν οι ΑΡΔ) και επειδή ξέρω πόσο διψάμε όλοι, ακόμα και για παπάδες, είπα να το ανεβάσω.

Ότι ταιριάζει με το προφίλ των παικτών που φέραμε φέτος, είναι δεδομένο.
Επίσης κάπου διάβασα για ενδιαφέρον της Γουλβς. Καλό αν ισχύει, αλλά τον ήπιαμε αν τον θέλει πολύ.

Η εικόνα του στο FM:
https://fminside.net/players/2-fm-22/12 ... car-traore

Ξαναλέω δεν είναι επιβεβαιωμένο από πουθενά. Αν έπρεπε να διαλέξω τι είναι, θα έλεγα παπάς. Ξεκάθαρα. Θα φανεί στη πορεία..
Απαπα, μακαρι να μην ειναι παπας αν και συμφωνω μαζι σου οτι κατα 99% θα ξεχασουμε σημερα κιολας αυτο το ονομα. Στα 19 του βασικος στην Λιγκ 1, μαυρος χαφ απο Γαλλια, δεν ξερω ποσο πιο ερεθιστικο μπορει να γινει. :mrgreen:
proedros

sourmenetes έγραψε:
proedros έγραψε:Το πόσο άρρωστη είναι η ομάδα φαίνεται από ένα απλό πράγμα…Ο φυσικός ηγέτης της βρίσκεται στην Χαλκιδική και δεν πατάει στην Τούμπα…Το Σάββατο η ομάδα έχει πρεμιέρα και ο πρόεδρος της θα είναι 120 χιλιόμετρα μακριά…ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση..Αυτά περί κόβιντ τα ακούω βερεσέ…Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…Συγνώμη για το οφτόπικ…

Ρε πάμε καλά;;

Ναι ο άνθρωπος που θέλει να σηκώσει νέο γήπεδο, χωρίς την ανάγκη κανενός, δεν έρχεται στην Τούμπα γιατί δε θέλει να κάνει 120 κμ.

Γιατί δεν έρχεται τότε ρε φίλε…Γιατί δεν γουστάρει να δει έναν αγώνα από κοντά;…Δώσε μου μια εξήγηση..
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Καλημέρες,

Ένας μικρός παπάς (μπορεί και όχι), είναι ο παρακάτω:

https://www.transfermarkt.com/boubacar- ... ler/649020

Μη ψάχνετε λινκ κλπ δεν παίζουν. Κάτι πήρε το αυτί μου (όπως για την άφιξη Ιβάν που την έγραψα πολύ πριν το μάθουν οι ΑΡΔ) και επειδή ξέρω πόσο διψάμε όλοι, ακόμα και για παπάδες, είπα να το ανεβάσω.

Ότι ταιριάζει με το προφίλ των παικτών που φέραμε φέτος, είναι δεδομένο.
Επίσης κάπου διάβασα για ενδιαφέρον της Γουλβς. Καλό αν ισχύει, αλλά τον ήπιαμε αν τον θέλει πολύ.

Η εικόνα του στο FM:
https://fminside.net/players/2-fm-22/12 ... car-traore

Ξαναλέω δεν είναι επιβεβαιωμένο από πουθενά. Αν έπρεπε να διαλέξω τι είναι, θα έλεγα παπάς. Ξεκάθαρα. Θα φανεί στη πορεία..
Απαπα, μακαρι να μην ειναι παπας αν και συμφωνω μαζι σου οτι κατα 99% θα ξεχασουμε σημερα κιολας αυτο το ονομα. Στα 19 του βασικος στην Λιγκ 1, μαυρος χαφ απο Γαλλια, δεν ξερω ποσο πιο ερεθιστικο μπορει να γινει. :mrgreen:
Ο παίκτης είναι στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτο δεν ειναι και τοσο κακο νεο, αν ο ναρκεμπορας αποφασισε το δικτυο σκαουτινγκ του Γαβρου στην Γαλλια να δουλευει για την μεγαλη ομαδα του ομιλου, τοτε θα αποδυναμωθει πολυ ο βασικος μας αντιπαλος.
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

proedros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Ρε πάμε καλά;;

Γιατί δεν έρχεται τότε ρε φίλε…Γιατί δεν γουστάρει να δει έναν αγώνα από κοντά;…Δώσε μου μια εξήγηση..
Επειδή εσύ μπορείς να πάρεις το κοβιντ στα χαλαρά δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλους
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

proedros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Ρε πάμε καλά;;

Αν μια στις εκατο εχει καποιο θεμα υγειας; Αν, οπως ειπε, δε λειτουργει το εμβολιο και δε του παρεχει αντισωματα;
Στην τελικη μπορει να μη θελει να δει την ομαδα στη φαση που ειναι ο ιδιος. Μπορει να εχει κατι πιο σοβαρο που τον απασχολει. Μπορει καποιος απο εμας να ξερει ποσα προβληματα εχει να λυσει ενας δισεκατομμυριουχος;
Μπορει να γουσταρει να πηγαινει στο Μελλιτον και να βαζει στο θερινο σινεμα να βλεπει το παιχνιδι. Μονος του. Μπορει να βαριεται να οδηγησει. Μπορει απλα να μη θελει να δει μπαλα. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει ο Ιβαν να εξηγησει σε οποιονδηποτε απο εμας γιατι δε θα βρισκεται στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

black_star_ninja έγραψε: Αν μια στις εκατο εχει καποιο θεμα υγειας; Αν, οπως ειπε, δε λειτουργει το εμβολιο και δε του παρεχει αντισωματα;
Στην τελικη μπορει να μη θελει να δει την ομαδα στη φαση που ειναι ο ιδιος. Μπορει να εχει κατι πιο σοβαρο που τον απασχολει. Μπορει καποιος απο εμας να ξερει ποσα προβληματα εχει να λυσει ενας δισεκατομμυριουχος;
Μπορει να γουσταρει να πηγαινει στο Μελλιτον και να βαζει στο θερινο σινεμα να βλεπει το παιχνιδι. Μονος του. Μπορει να βαριεται να οδηγησει. Μπορει απλα να μη θελει να δει μπαλα. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει ο Ιβαν να εξηγησει σε οποιονδηποτε απο εμας γιατι δε θα βρισκεται στο γηπεδο.
Είναι δεδομένο πως δεν είναι υποχρεωμένος να μας εξηγήσει το γιατί δεν πατάει στο γήπεδο.
Όμως είναι επίσης δεδομένο, πως όσο χαρούμενους μας έκανε το να τον βλέπουμε να υποδέχεται την αποστολή σε κάθε παιχνίδι και να στέκεται δίπλα στην ομάδα, άλλο τόσο μας λυπεί το να μην τον βλέπουμε εκεί.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ρε πρόεδρε συγγνώμη, μπορείς να πεις πόσο χρονών είσαι?
proedros

trouman έγραψε:Ρε πρόεδρε συγγνώμη, μπορείς να πεις πόσο χρονών είσαι?
Εσένα ρε φίλε δεν σου φαίνεται περίεργο;Είπα εγώ να δώσει λογαριασμό σε κανέναν;Είναι εύλογη απορία η οποία έχει σχολιαστεί πολλές φορές και στα ΜΜΕ αλλά και εδώ μέσα…Ακόμα και οι γιοί του(κυρίως ο Γιώργος) που έδειχναν καυλωμενοι δείχνουν μια αποστασιοποίηση και δεν μιλάω οικονομικά…Δεν την διακρίνεις εσυ αυτή;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ρε πρόεδρε πες τους ότι είσαι χομπίστας και καυλαντίζεις εδώ μέσα στον ελεύθερό σου χρόνο να μην αγχώνονται και κολλάνε σε αυτά που γράφεις. Αφού βλέπεις σε έχουμε δεχτεί , δε σε πειράζει κανένας.
proedros

giapas έγραψε:Ρε πρόεδρε πες τους ότι είσαι χομπίστας και καυλαντίζεις εδώ μέσα στον ελεύθερό σου χρόνο να μην αγχώνονται και κολλάνε σε αυτά που γράφεις. Αφού βλέπεις σε έχουμε δεχτεί , δε σε πειράζει κανένας.
Επιτέλους κάποιος που με κατάλαβε…Σευχαριστώ πολύ για την μεγαλοκαρδία σου…Με συγκινείς…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”