Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
adman

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από adman »

Υπάρχουν πάρα πολλές κερδοφόρες ομάδες. Μην λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Η αυτάρκεια που έχεις στο μυαλό σου με την αυτάρκεια που εννοεί ο Ιβάν είναι δύο διαφορετικές εννοιες φίλε μου, γι αυτό και τα λάθος συμπεράσματα.
Όταν θα είναι όλα έτοιμα, τότε θα γίνει η αντεπίθεση διαρκείας, και δέν θα μπορεί κανείς να μας κουνήσει απο την κορυφή.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Montrealiotis έγραψε:
Woodman73 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Βρε ουστ…

(Δεν παει στον kos)
Αν το λες για μενα, ευχαριστω.
Ας διαγραψει το προφιλ μου ενας διαχειριστης. :pano:
Δεν πήγαινε σε σένα φίλε μου…
Στον gmet και στο alter ego του πήγαινε.
Το να εκφράζει κάποιος μια ανησυχία για την διαχείριση του Ιβαν είναι πολύ διαφορετικό από το να διαδίδει ψεύτικες φήμες για ιδιοτελείς ή αλλόθρησκους λόγους…
Ολα καλα λοιπον...θεωριται ληξαν...
Υ.γ: αηδιαζω με τοση γκρινια και μιρλα...λαθη γινονται, και θα γινονταιι. η ομαδα ειναι νεανική..θελει χρονο να δεσει...
Ημασταν απροετοιμαστοι (σε αυτο φταιει ο Λουτσε) με την Λεφσκι...και μας ηρθε νταμπλάς..
Υπομονη, και ολα θα ρολάρουν με τον χρονο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Καλά κάνετε και κατηγορείτε τον Ιβάν Σαββίδη. Αν θέλει ο Ρουμάνος 4-5 παίκτες ακόμα, να έχουν εμπειρία, "μεντάλιτι", ας τους πάρει ο πρόεδρος. Και στην τελική αν δεν "βγούν", ας πάρει ακόμα 3-4 παίκτες τα Χριστούγεννα! Θα έχει ο Ραζβάν ένα ρόστερ 40+ να επιλέγει άνετος! Εννοείται, δεν παίρνουμε παίκτες απο την Β' ομάδα! Σοβαρευτείτε! (άσε που αν βγει κανείς απο αυτήν την ομάδα θα πάρει τα credits ένας Ουρουγουανός! Ντροπή!!). Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα; Και όταν έρθει η ώρα των ευθυνών, να ξανακατηγορήσουμε τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργη. (και ας ζητήσουμε του χρόνου το καλοκαίρι άλλους 10!) ...

Ευθύνες σε αυτό το σωματείο έχει ΜΟΝΟ ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιώργης... κανένας άλλος... Όποιος δεν κατηγορεί τον Γιώργη είναι σκουλίκι! Προπονητής, Τεχνικός διευθυντής και ΠΑΕ λειτουργούν ρολόι!!!

Να ξέρετε (επειδή δεν τα λένε) το θέμα που προέκυψε με τις 12 ληγμένες κάρτες υγείας πρόπερσι στον αγώνα με την ΑΕΚ, και εκεί ο Γιώργης φταίει, τις είχε κρύψει στα γένια του!

Επίσης, εννοείται αν βγεί κανένας παλαίμαχος παίκτης ή κανένας Άγγελος Αναστασιάδης να πει την γνώμη του, αμέσως ξεκινάμε τα "έλα μωρέ ποιος Άγγελος κλπ", καλά κάνετε: "Τί έχει προσφέρει ο Άγγελος;;;" Πολύ καλά τα λέτε! ... Την "γραμμή" σε αυτόν τον σύλλογο την δίνουν ΜΟΝΟ 2-3 δημοσιογράφοι και κάποιοι απο την ΠΑΕ.

Καλά δεν τα λέω;
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

kos έγραψε:
Gonzyland έγραψε:
kos έγραψε:Δεν μπορούμε να μιλάμε για οπαδούς και για αχαριστία. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας κάποια στιγμή σε κάποια κρίση μας προς κάποιον θα φανούμε αχάριστοι.
Άλλος παρασύρθηκε και πίστεψε αυτούς που έλεγαν τον Βιερίνια φιλοχρηματο που δεν υπογράφει... άλλος έβγαλε τον προπονητή των δύο ντάμπλ μέτριο που ή γιατί δεν εξελίσσει παίκτες ή/και δεν δουλεύει με μικρούς..... γιατί πονάνε τα μάτια του με το αργό τέμπο....
Κανένας δεν ξεχνάει αυτά που έκανε ο Σαββίδης.
Σε μια "φτωχή" πόλη, σε μια ομάδα από την οποία πέρασε ο Γούμενος και στο τσακ γλύτωσε από τον καπετάν Καμπάνη ήρθε ένας παράγοντας σε μέγεθος που δεν μπορούσε να διανοηθεί η πόλη και η ομάδα. Το τι έχει προσφέρει είναι γνωστό σε όλους.
Τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα είναι σε μεγάλη πτώση. Εμένα αυτό δεν με καλύπτει. Δεν είναι θέμα τρύπας και αν βαρέθηκε να πληρώνει ζημιές. Ας την είχε κάνει την ομάδα κερδοφόρα. Δεν υπάρχουν κερδοφόρες ομάδες? Οι άλλες του επιχειρήσεις είναι ζημιογόνες? Ας κρατούσε το επίπεδο και ας έχτιζε το γήπεδο από πωλήσεις. Θα ήταν πρώτος μάγκας.
Οκ είμαι αχάριστος με μία κακή 3ετια. Αν παραμείνει αυτή η κατάσταση το σίγουρο είναι ότι θα αυξηθούν οι αχάριστοι.

Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό να εκφράσει κάποιος δυσαρέσκεια. Είναι κακό να ζητάμε το καλύτερο για την ομάδα?
Πιστεύω ότι η αντίδραση στην δυσαρέσκεια είναι προϊόν φόβου. Μην φύγει ο Ιβάν και καταστραφεί η ομάδα.
Αυτό όμως δεν οδηγεί πουθενά. Δεν είμαστε φοβισμένοι υπάλληλοι που τρέμουμε την δυσαρέσκεια του αφεντικού. Είμαστε οπαδοί με ελεύθερη άποψη και ανιδιοτελή αγάπη προς τον σύλλογο. Όταν λέμε κάνε ομάδα, εννοούμε κάνε ομάδα. Εάν ποτέ έρθει η ώρα να πούμε φύγε, θα πούμε φύγε.
Ο τρόπος που γραφεις, δείχνει και το πρόβλημα που περιγράφουν οι περισσότεροι.
Θυμίζεις κάτι παππουδες που θα έλυναν όλα τα προβλήματα σε χρόνο dt αν γινόταν πρωθυπουργοί για λίγες ώρες.
''Ας την είχε κάνει την ομάδα κερδοφόρα. Δεν υπάρχουν κερδοφόρες ομάδες?΄΄ γράφεις, ανέφερε μια κερδοφόρα ομάδα να ξέρουμε σαν ποιον πρέπει να γίνουμε.
Δεν θα απαντήσεις επειδή με μερικές ελάχιστες εξαιρεσεις στην Γερμανία, δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανητη.
Απόδειξη ότι λέτε, λετε, λετε, χωρίς να καταβαινετε τι λέτε. Απλώς για να λέτε.
ΥΓ. Οι περισσότερες άλλες επιχειρήσεις των επενδυτών των ΠΑΕ είναι κερδοφόρες ώστε να εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση των ΠΑΕ...
Φίλε μου καλέ όταν κάποιος σε ρωτάει κάτι, είναι λίγο κάπως να περιμένεις να σου απαντήσει στην ερώτηση που σου έκανε.
Εσύ βέβαια μάλλον ξέρεις τα οικονομικά των ευρωπαϊκών ομάδων. Ελάχιστες εξαιρέσεις στην Γερμανία είναι κερδοφόρες. Την αυτάρκεια πόσες κατάφεραν να την επιτύχουν? Έχουμε ελπίδες ή κάθε χρόνο θα περνάμε κάτω από έναν όλο και χαμηλότερο πήχη?
Περιμένω να μάθω λοιπόν πόσες και ΠΟΙΕΣ ομάδες κατάφεραν να πετύχουν την αυτάρκεια. Και δεν θα θέσω ως προϋπόθεση τα σύγχρονα γήπεδα που φέρνουν τεράστια έσοδα, ούτε τα υπέρογκα ποσά από τηλεοπτικά, χορηγίες, μπουτίκ κλπ. Έστω και με αυτά, ποιες ομάδες είναι αυτάρκεις;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ουου στην Ελλάδα έχουμε 3-4.

Αλλά φυσικά με τα δικά σου και τα δικά μου.

'Όχι μόνο αυτάρκεις αλλά και με αποθεματικό για το αφεντικό.
kos

Δημοσίευση από kos »

Άνθρωπε μου σε τι ακριβώς επιμένεις? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει στο ποδόσφαιρο κερδοφορία? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε καν αυτάρκεια?
Και γιατί το λες σε εμένα?
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος το δήλωσε δημόσια.
Θα καταφέρουν να έχουν εξίσου ποιοτική ομάδα με μικρότερο κόστος. Ο άνθρωπος είναι έμμισθο στέλεχος και το δήλωσε απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.
Επιμένεις από εμένα να σου πω πόσες και ποιες το κατάφεραν? Δεν ξέρω. Θεώρησα τίμιο και ειλικρινή τον αντιπρόεδρο. Ότι για να το λέει κάτι θα ξέρει.
Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη. Με παρέσυραν τα ψέματα ενός πολιτικάντη. Τι άλλο θέλεις να σου πω....

Αν λοιπόν δεν είναι εφικτή η αυτάρκεια, τότε αυτό που συμβαίνει τι είναι και κυρίως που τελειώνει.

Εσύ που ξέρεις πες μας ποια είναι η ορθή ορολογία.
Αυτάρκεια λες δεν είναι. Είναι αποεπενδυση? Είναι συρρίκνωση? Είναι περιορισμός εξόδων?
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

kos έγραψε:Άνθρωπε μου σε τι ακριβώς επιμένεις? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει στο ποδόσφαιρο κερδοφορία? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε καν αυτάρκεια?
Θα καταφέρουν να έχουν εξίσου ποιοτική ομάδα με μικρότερο κόστος. Ο άνθρωπος είναι έμμισθο στέλεχος και το δήλωσε απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.
Επιμένεις από εμένα να σου πω πόσες και ποιες το κατάφεραν? Δεν ξέρω. Θεώρησα τίμιο και ειλικρινή τον αντιπρόεδρο. Ότι για να το λέει κάτι θα ξέρει.
Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη. Με παρέσυραν τα ψέματα ενός πολιτικάντη. Τι άλλο θέλεις να σου πω....

Αν λοιπόν δεν είναι εφικτή η αυτάρκεια, τότε αυτό που συμβαίνει τι είναι και κυρίως που τελειώνει.

Αυτάρκεια λες δεν είναι. Είναι αποεπενδυση? Είναι συρρίκνωση? Είναι περιορισμός εξόδων?
kos έγραψε:Άνθρωπε μου σε τι ακριβώς επιμένεις? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει στο ποδόσφαιρο κερδοφορία? Ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε καν αυτάρκεια?

Ακριβως αυτό. Επιμενω ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπαρξει κερδοφορια και γι αυτό ζητάω όσους πιστεύετε το αντιθετο, να αναφέρετε παραδείγματα ομάδων που το κατάφεραν.
Να δούμε πόσες είναι καθώς και το περιβάλλον που το κατάφεραν
Αντι γι αυτό, απαντάτε με θεωρίες. Παραδείγματα θέλω, για να δούμε σαν ποιον θέλετε να γίνουμε, αλλά όπως φαίνεται θα περιμένω...
Ο Κυριάκος μίλησε για στόχο του Ιβαν Σαββίδη που αφορά αυτάρκεια και όχι η κερδοφορία, Η αυταρκεια (που είναι στόχος ξαναλεω και με πολλούς ***) συνδέεται με την κατασκευή γηπέδου (και αν) το οποιο δεν έχουμε δει ούτε σε μακέτα.
ΥΓ. Ούτε αποεπένδυση βλέπω, φαινεται από τις ΑΜΚ.
Καταλήγω ότι αναζητάς και καλά ένα τίτλο για να ανοίξει κουβέντα, όπως κάνουν στα ραδιοφωνα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Στην Ελλαδα εννοεις ή στο εξωτερικο?
Στο εξωτερικο η μεγαλη πλειοψηφια ειναι κερδοφορες
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τον βλέπω να ξαναγυρίζει στη Ρωσία χωρίς ούτε μια δήλωση, χωρίς ούτε μια συνάντηση με κάποιον απο την ΠΑΕ (διοίκηση ή ομάδα), χωρίς ούτε καν με το σκάιπε.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Liverpool, Newcastle, Chelsea και Norwich είναι κερδοφόρες στην Αγγλία τουλάχιστον.
adman

Δημοσίευση από adman »

Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ζείτε ορισμένοι και νομίζετε ότι ολόκληρη βιομηχανία ποδοσφαίρου συντηρείται με ζημίες. Στην Ελλάδα για το 2021 κέρδη είχαν οι: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Λαμία, Οσφπ, ΠΑΣ Γιάννενα. Σχεδόν οι μισές ομάδες.
Για το εξωτερικό, συνοπτικά θα πω τα εξής. Τα συνολικά κέρδη των ομάδων της πρέμιερ το 2016/17 ήταν 1,2 δις. Την τελευταία χρονιά προ πανδημίας, δηλαδή το 18/19 τα κέρδη ήταν 950 εκατομμύρια. Ακόμα και την χρονιά της πανδημίας, με τις αναβολές και τα κλειστά γήπεδα, κατέγραψαν οριακό κέρδος 63 εκατομμυρίων. Άλλα πρωταθλήματα κατάφεραν να διατηρηθούν σε καλύτερα επίπεδα την περίοδο της πανδημίας (Bundesliga +215 εκατομμύρια, LaLiga +183).
Φυσικά δεν είναι όλες οι ομάδες κερδοφόρες, απλά αναφέρομαι σε αυτές γιατί ζητήσατε παραδείγματα κερδοφόρων ομάδων. Οι ομάδες που καταγράφουν κέρδη είναι πάρα πολλές, πολύ περισσότερες απ' όσες φαντάζεστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Η Λαμία και η μπουντεσλιγκα λέει, και μεις ζούμε μετά σε αλλο κοσμο φίλε. Και η Πρεμιερ με το μισο δις τηλεοπτικά. Έγινε.
Πες μια ποια ομάδα στην Ελλάδα που κυνηγάει ψηλές θέσεις είναι κερδοφόρα πέρα από το μόνιμα διορισμένο που ρουφάει κρατικό χρημα και έχει και την καβάτζα των ομίλων.

Εύκολα γίνεται ο ΠΑΟΚ Λαμία να γίνει κερδοφόρος αλλά μετά θα κάτσετε να ρουφηξουμε όλο το παπαρι μέχρι τέλους, ντορτια και τριαρες μια φορά το μήνα.
adman

Δημοσίευση από adman »

Tolaros έγραψε:Η Λαμία και η μπουντεσλιγκα λέει, και μεις ζούμε μετά σε αλλο κοσμο φίλε. Και η Πρεμιερ με το μισο δις τηλεοπτικά. Έγινε.
Πες μια ποια ομάδα στην Ελλάδα που κυνηγάει ψηλές θέσεις είναι κερδοφόρα πέρα από το μόνιμα διορισμένο που ρουφάει κρατικό χρημα και έχει και την καβάτζα των ομίλων.

Εύκολα γίνεται ο ΠΑΟΚ Λαμία να γίνει κερδοφόρος αλλά μετά θα κάτσετε να ρουφηξουμε όλο το παπαρι μέχρι τέλους, ντορτια και τριαρες μια φορά το μήνα.
Ο άλλος ρώτησε να του πούμε κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν. Μάλιστα ειπε οτι μονο κάποιες Γερμανικές έχουν κέρδος και προκάλεσε να του πούμε αν ξέρουμε ομάδες που έχουν κέρδος. Αυτό ακριβώς έκανα. Τώρα εσύ γιατί ζορίστηκες δεν κατάλαβα. Απάντησα σε μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση.
Τώρα για τον μόνιμο διορισμένο που λες για κρατικό χρήμα, καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι σε οικονομικές καταστάσεις έτσι; Και εκεί προφανώς δεν υπάρχει λογαριασμος κρατικό χρήμα. Πέρα από τα χρήματα που ρουφάει λοιπόν, έχει κέρδος, ανεξάρτητα από αυτά.
Και για το αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει κέρδος, περίμενε να βγούνε οι καταστάσεις του 22... Και αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει κέρδος, θυμήσου να μου το πεις. Γιατί κόβω το χέρι μου ότι είχαμε κέρδος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

adman έγραψε:Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ζείτε ορισμένοι και νομίζετε ότι ολόκληρη βιομηχανία ποδοσφαίρου συντηρείται με ζημίες. Στην Ελλάδα για το 2021 κέρδη είχαν οι: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Λαμία, Οσφπ, ΠΑΣ Γιάννενα. Σχεδόν οι μισές ομάδες.
Για το εξωτερικό, συνοπτικά θα πω τα εξής. Τα συνολικά κέρδη των ομάδων της πρέμιερ το 2016/17 ήταν 1,2 δις. Την τελευταία χρονιά προ πανδημίας, δηλαδή το 18/19 τα κέρδη ήταν 950 εκατομμύρια. Ακόμα και την χρονιά της πανδημίας, με τις αναβολές και τα κλειστά γήπεδα, κατέγραψαν οριακό κέρδος 63 εκατομμυρίων. Άλλα πρωταθλήματα κατάφεραν να διατηρηθούν σε καλύτερα επίπεδα την περίοδο της πανδημίας (Bundesliga +215 εκατομμύρια, LaLiga +183).
Φυσικά δεν είναι όλες οι ομάδες κερδοφόρες, απλά αναφέρομαι σε αυτές γιατί ζητήσατε παραδείγματα κερδοφόρων ομάδων. Οι ομάδες που καταγράφουν κέρδη είναι πάρα πολλές, πολύ περισσότερες απ' όσες φαντάζεστε.
Όταν παίρνεις τηλεοπτικά έχεις ένα ροστερ του 1.εκ και σου δίνει χορηγία και το αφεντικό ναι θα είσαι κερδοφόρος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”