Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Κάνουμε δεν κάνουμε μεταγραφές, που μια θα κάνουμε πιστεύω...
Θα πάει η π@τσα συνεφο δεν θα καταλάβουν τι τους χτύπησε.
Όταν δεν μας υπολογίζουν τότε γ@μαμε χωρίς σάλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 17 Αύγ 2022, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ομάδα έχει σημαντικά κενά σε 2 θέσεις
Στο 10 και στα στόπερ
Κάποιος θα έλεγε και φορ αλλά πιστεύω αν είναι καλά ο Ολιβέιρα δεν θα έχουμε θέμα
Στις άλλες 2 θέσεις όμως αναζητούμε ένα μικρό θαύμα
Στο 10 θα πάμε για άλλη μια φορά με αλχημείες και στα στόπερ δίπλα στον Ινγκασον δεν έχουμε παίχτη ίδιας ποιότητας
Για μεταγραφές πλέον το βλέπω χλωμό όσο δεν πάει. Ο αποκλεισμός απέδειξε άλλη μια φορά ότι κανείς δεν ήταν έτοιμος για plan b
Εμπιστεύομαι τις επιλογές Μποτο , αν και θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα μεχρι να αποκτήσει συνοχή
Αλλά 2 μεταγραφές ακόμα θα τις θεωρούσα απαραίτητες
Στο 10 και στα στόπερ
Κάποιος θα έλεγε και φορ αλλά πιστεύω αν είναι καλά ο Ολιβέιρα δεν θα έχουμε θέμα
Στις άλλες 2 θέσεις όμως αναζητούμε ένα μικρό θαύμα
Στο 10 θα πάμε για άλλη μια φορά με αλχημείες και στα στόπερ δίπλα στον Ινγκασον δεν έχουμε παίχτη ίδιας ποιότητας
Για μεταγραφές πλέον το βλέπω χλωμό όσο δεν πάει. Ο αποκλεισμός απέδειξε άλλη μια φορά ότι κανείς δεν ήταν έτοιμος για plan b
Εμπιστεύομαι τις επιλογές Μποτο , αν και θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα μεχρι να αποκτήσει συνοχή
Αλλά 2 μεταγραφές ακόμα θα τις θεωρούσα απαραίτητες
- kataramenos5
ωραιοςNikLiverpool έγραψε:Ρε φίλε δεν μπορώ να διαβάζω ότι εγώ και εσύ ξέρουμε να κρίνουμε παίκτες/μεταγραφές καλύτερα απο έναν άνθρωπο που είναι η δουλειά του και έχει διακριθεί στον χώρο.
Δηλαδή την επόμενη φορά που αρρωστήσω να πω ποιος τον γαμάει τον γιατρό γκούκλισα τι έχω και θα την βγάλω άκρη μόνος μου.
Χάλασε το αυτοκίνητο, δε γαμείς τι ξέρουν οι μηχανικοί θα το φτιάξω μόνος μου.
Λέτε και λέτε για τον Κουλιάτα. Είναι 21 χρονών απο την άλλη άκρη του κόσμου. Το παληκάρι πρέπει να προσαρμόστεί στα πάντα όχι μόνο στο τι ποδόσφαιρο παίζει η ομάδα.
Οι μισοί εδώ μέσα αν στα 21 είμασταν σε ξένη χώρα χωρίς ούτε τη γλώσσα να ξέρουμε θα κλαίγαμε σε κανα παγκάκι. Έλεος πια μίρλα, ειδήμονες των πάντων.
-
- Επικοινωνία:
Οι μισοί εδώ μέσα αν παίρναμε στα 21 τα λεφτά που παίρνουν κάποιοι για να δουλεύουν 26 ώρες την εβδομάδα μέχρι και Κορεάτικα θα μαθαίναμεNikLiverpool έγραψε:Ρε φίλε δεν μπορώ να διαβάζω ότι εγώ και εσύ ξέρουμε να κρίνουμε παίκτες/μεταγραφές καλύτερα απο έναν άνθρωπο που είναι η δουλειά του και έχει διακριθεί στον χώρο.
Δηλαδή την επόμενη φορά που αρρωστήσω να πω ποιος τον γαμάει τον γιατρό γκούκλισα τι έχω και θα την βγάλω άκρη μόνος μου.
Λέτε και λέτε για τον Κουλιάτα. Είναι 21 χρονών απο την άλλη άκρη του κόσμου. Το παληκάρι πρέπει να προσαρμόστεί στα πάντα όχι μόνο στο τι ποδόσφαιρο παίζει η ομάδα.
Οι μισοί εδώ μέσα αν στα 21 είμασταν σε ξένη χώρα χωρίς ούτε τη γλώσσα να ξέρουμε θα κλαίγαμε σε κανα παγκάκι. Έλεος πια μίρλα, ειδήμονες των πάντων.

Έτσι ωραίος.kataramenos5 έγραψε:ωραιοςNikLiverpool έγραψε:Ρε φίλε δεν μπορώ να διαβάζω ότι εγώ και εσύ ξέρουμε να κρίνουμε παίκτες/μεταγραφές καλύτερα απο έναν άνθρωπο που είναι η δουλειά του και έχει διακριθεί στον χώρο.
Όπου βέβαια μηχανικός να μπει Παγοτατζής.
Α) Μην αρχίζουμε πάλι ηλίθιους καυγάδες
Β) Μην κρίνουμε παίκτες πριν τους δούμε
Γ) ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Γ) ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Rainmaker ασκείς ψυχολογική πίεση με αυτά που λες, ειδικά με το Γ).rainmaker έγραψε:Α) Μην αρχίζουμε πάλι ηλίθιους καυγάδες
Γ) ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ε σου λέω τότε, κάτι έχει χαθεί στη μετάφραση.renegade έγραψε: Δεν το λέω μόνο εγώ και ο Ζινολα το έχει γράψει από αρχές καλοκαιριού. Ο μποτο έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και με αυτό πορεύεται μόνος του χωρίς να περιμένει ούτε εγκρίσεις ούτε τίποτα.
Ο μποτο ο ίδιος λέει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίρνει τα πρωταθλήματα για τα επόμενα χρόνια όχι εγώ.
Τα λεφτά για το συμβόλαιο του Σοτέλδο, αν ισχύουν αυτά που λες, υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Γιατί δεν ήρθε αφού δεν χρειάζεται έγκριση και δεν τον εμποδίζει κανείς επειδή πχ αποκλείστηκε η ομάδα από την Ευρώπη;
Άλλαξε γνώμη ο Μπότο και είπε δε γαμείς θα κρατήσω 1 χαρτί καβάτζα να υπάρχει, ας παίξει δεκάρι ο κανένας;
Δεν κολλάνε όλα αυτά μαζί.
Συναστρία Μαυρίλας και απογοήτευσης .......
εγώ λέω να χωρίσουμε το Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 σε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΜΑΥΡΕΣ ,
Που θα μπαίνουν να σιχτιρίζουν με την ησυχία τους όσοι μας βλέπουν για φούντο
και Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΑΣΠΡΕΣ να μπαίνουν όσοι είναι αισιόδοξοι !!
εγώ λέω να χωρίσουμε το Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 σε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΜΑΥΡΕΣ ,
Που θα μπαίνουν να σιχτιρίζουν με την ησυχία τους όσοι μας βλέπουν για φούντο
και Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΑΣΠΡΕΣ να μπαίνουν όσοι είναι αισιόδοξοι !!
- kataramenos5
Μμμμ. Και δε κανουμε 2 φορουμ? Να γινει μοντ κι ο Ντιμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 17 Αύγ 2022, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί για στον λουτσέσκου δεν λείπει ένας σοτελδο αλλά ένας καντουρι που δεν τραυματίζεται και ένας αξιόπιστος επιθετικός στον οποίο μπορεί να βασιστεί όταν δεν θα παίζει ο Ολιβέιρα ή όταν θα γίνεται αλλαγή.Blackgr4 έγραψε:Ε σου λέω τότε, κάτι έχει χαθεί στη μετάφραση.renegade έγραψε: Δεν το λέω μόνο εγώ και ο Ζινολα το έχει γράψει από αρχές καλοκαιριού. Ο μποτο έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και με αυτό πορεύεται μόνος του χωρίς να περιμένει ούτε εγκρίσεις ούτε τίποτα.
Ο μποτο ο ίδιος λέει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίρνει τα πρωταθλήματα για τα επόμενα χρόνια όχι εγώ.
Τα λεφτά για το συμβόλαιο του Σοτέλδο, αν ισχύουν αυτά που λες, υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν.
Γιατί δεν ήρθε αφού δεν χρειάζεται έγκριση και δεν τον εμποδίζει κανείς επειδή πχ αποκλείστηκε η ομάδα από την Ευρώπη;
Άλλαξε γνώμη ο Μπότο και είπε δε γαμείς θα κρατήσω 1 χαρτί καβάτζα να υπάρχει, ας παίξει δεκάρι ο κανένας;
Για αυτό και λογικά θα γίνει μια ακόμα κίνηση αλλά ακόμα δεν ξέρουμε που
- NikLiverpool
Rain ειλικρινά περιμένεις να φέρουν και άλλους παίκτες αν δεν φύγουν πρώτα τα γνωστά βαρίδια?rainmaker έγραψε:Α) Μην αρχίζουμε πάλι ηλίθιους καυγάδες
Γ) ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Tα λεφτά υπάρχουν, όμως ο χοντρός υπέγραψε άλλον ένα χρόνο και 1 θεση για Ναρεη, Αντριγια και ο Κουαλιάτας.Blackgr4 έγραψε:Ε σου λέω τότε, κάτι έχει χαθεί στη μετάφραση.renegade έγραψε: Δεν το λέω μόνο εγώ και ο Ζινολα το έχει γράψει από αρχές καλοκαιριού. Ο μποτο έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και με αυτό πορεύεται μόνος του χωρίς να περιμένει ούτε εγκρίσεις ούτε τίποτα.
Πιστεύεις ειλικρινά ότι ο Μπίσε θα φάει πάγκο?
Ο βασικός του θα είναι....Υπέγραψε ρε μλκ τον έλεγε
Άρα λες πως θα έρθει δεκάρι ή φορ το επόμενο διάστημα αντί για Σοτέλδο, γιατί άλλαξε γνώμη ή δεν συμφωνούσε εξαρχής ο Λουτσέσκου. Οκ δεκτό.renegade έγραψε:Γιατί για στον λουτσέσκου δεν λείπει ένας σοτελδο αλλά ένας καντουρι που δεν τραυματίζεται και ένας αξιόπιστος επιθετικός στον οποίο μπορεί να βασιστεί όταν δεν θα παίζει ο Ολιβέιρα ή όταν θα γίνεται αλλαγή.Blackgr4 έγραψε:Ε σου λέω τότε, κάτι έχει χαθεί στη μετάφραση.renegade έγραψε: Δεν το λέω μόνο εγώ και ο Ζινολα το έχει γράψει από αρχές καλοκαιριού. Ο μποτο έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και με αυτό πορεύεται μόνος του χωρίς να περιμένει ούτε εγκρίσεις ούτε τίποτα.
Για αυτό και λογικά θα γίνει μια ακόμα κίνηση αλλά ακόμα δεν ξέρουμε που
Αν όμως δεν έρθει κανείς, επιστρέφουμε σε αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Παρέμβαση ιδιοκτησίας 100%.
Οπότε δεν ήταν αυτό το αρχικό project, οπότε δεν γίνεται να φταίει ο Μπότο επειδή του το άλλαξαν και δεν απέδωσε.
Άντε υπομονή άλλες 28 μέρες..
Να σου πω μόνο, πως εγώ γνωρίζω, πως ο Λουτσέσκου έκοβε το χέρι του για τον Σοτέλδο. Δεν μπλόκαρε αυτός τη μεταγραφή.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.paokovios1974 έγραψε:Κάνουμε δεν κάνουμε μεταγραφές, που μια θα κάνουμε πιστεύω...
Τη μόνη χρονιά που τους γαμήσαμε χωρίς σάλιο και τους το πήραμε νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα, ήμασταν εξ' αρχής το φαβορί για το πρωτάθλημα, είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και πρακτικά είχαμε κερδίσει εντός των 4 γραμμών μόλις ένα ακόμα πρωτάθλημα και με λίγες προσθήκες πηγαίναμε για το απόλυτο.
Όταν δεν μας υπολόγιζαν, συνήθως τέταρτοι βγαίναμε.