Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, δεν μπορούμε να βγάζουμε τελικό συμπέρασμα για τη δυναμική της ομάδας μας, μέσα Αυγούστου.
Προφανώς θα πρέπει να τη δούμε 1-2 μήνες και 5-10 παιχνίδια έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία, τα οποία μόνο θετικά δεν μπορείς να τα πεις.
Το πιο σημαντικό κατ' εμέ, πως δεν έχει έρθει ούτε ένας παίκτης, που να παίζει στην ενδεκάδα λόγω αξίας και όχι λόγω ανάγκης.

Κοτάρσκι - θα παίξει επειδή έφυγε ο Πασχαλάκης
Ράφα Σοάρες (αν θεωρείται βασικός) - θα παίξει γιατί ο Αντελίνο είναι 37 και από πίσω είναι ο Τσαούσης
Κάργας - θα παίξει γιατί ο Μιχαηλίδης είναι τραυματίας
Ντάντας (είτε στο 6 είτε στο 10) - θα παίξει στο 6 για να πάει ο Ντόουγκλας στο 10, γιατί δεν ήρθε 10 ποτέ
Νάραϊ (αν υποθέσουμε πως ο Ζίφκο θα πάει αριστερά) - θα παίξει γιατί δεν ήρθε ποτέ αριστερό εξτρέμ

Κανένας τους δεν θα παίξει λόγω αξίας - ικανότητας στην ενδεκάδα. Ίσως μόνο ο Νάραϊ και για να γίνει αυτό είτε θα παίξει αυτός σε άλλη θέση, είτε θα αλλάξει θέση ένας άλλος. Τραγικό δηλαδή.

Βλέποντας λοιπόν το περσινό ρόστερ, όπου έλεγες πως χρειαζόμαστε 3 μεταγραφές ΕΝΔΕΚΆΔΑΣ, ένα αριστερό μπακ, ένα δεκάρι και ένα αριστερό εξτρέμ και βλέποντας πως αυτοί δεν ήρθαν ποτέ, δεν γίνεται να είσαι θετικά προϊδεασμένος για αυτό που ακολουθεί, ανεξάρτητα με το αν αντικειμενικά πρέπει να τους δώσουμε χρόνο (όπως έγραψα πιο πάνω) μέχρι να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Θα το πω οσο πιο σκληρα γινεται...Αν εγω εβλεπα το Σαββατο μετα τις αποκτησεις Σοαρες,Μπραντον,Κουαλιατα,Ρικαρντο , τον Αγκουστο βασικο στο 10 με αντιπαλο τον Παναιτωλικο στην Τουμπα και ημουν ιδιοκτητης,θα απελυα ειτε τον προπονητη,ειτε τον ΤΔ...
Γιατί?
Ήρθε κανένας έτοιμος βπαικτης για την θέση και δεν θα παίξει?
Οποιοσδήποτε ακολούθησε την παραπάνω ενέργεια μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει πρότζεκτ
100% με τζος!
ΠΟΣΑ φράγκα ξοδεύτηκαν για τους 4?
Δεν γινεται ολος ο ΠΑΟΚ να γινει ενα προτζεκτ ακαδημιών! Ο ΠΑΟΚ ζει και αναπνεει καθε μέρα... Και καίει επίσης! Με κανα 2 στραβα ακόμη θα τους παρει ολους μαζι και πανε και τα μεγαλοπνοα σχεδια και τα προτζεκτ. Πρωτα εξασφαλίζεις τα βασικα και πανω εκει παιρνεις και τα ρισκα σου. Αλλα ολο τον ΠΑΟΚ στα ζαρια δεν τον παιζεις....
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

dimpaok4 έγραψε:
pagotatzis έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Σκέφτομαι και γελάω με την πάρτι μας κι με την ομάδα μας !

Ότι ξεκινάει ωραία τελειώνει με πόνο λένε
Τι γράφαμε στις αρχές ;
Ποπό τι είναι αυτός ο Μποτος ;ακόμα δεν ξεκίνησαν επίσημα η μεταγραφές και ήδη έχουμε 3 !!!!!!
Ποπό τη φέρνει ο τρελός, παίχτη που έπαιξε Μπάγερν !!!
Ποπό τον νέο ηγέτη της Ουρουγουαη μας έφερε ο Γκαβλιαρης !!!!
Ποπό τερματοφύλακα του Άγιαξ μας έφερε ο Μποτοξ !!!!!
Κτλ κτλ …..
Τώρα λουστείτε με την 4-5 θέση
Και μην μου πει κανένας έκλεισε η κάνουλα !!!!!
Δώσαμε λεφτά και όχι αστεία ,παρά πολλά χρήματα !!!
Και τα σώσαμε σε παίχτες λαχεία που ίσως βγουν,ναι αλλά πότε;;

Ένα μήνυμα από φίλο του φόρουμ στην αρχή της περίοδο έγραφε ότι δεν περιμένει τίποτα μόνο μετριότητες !!!
Και έτσι έγινε !
Θα το ξαναπώ ,στο κομμάτι των μεταγραφών είμαστε για λυπήσει
δεν νομιζω αδερφε οτι υπηρχαν πολλοι που πανηγυριζαν για τις μεταγραφες αντιθετως ημασταν πολλοι που τις ξεψαχνίζαμε και δεν βρισκαμε κατι σε αντιθεση με καποιους που τωρα λενε περιμενετε και θα δειτε οτι δεν εγιναν λαθη και οτι ισως ειναι καλος ο αποκλεισμος στο τελος

Δηλαδή ξεψαχνίζατε παίκτες εσύ και ο Μπότο, αυτός τους ήθελε αλλά εσύ κατάλαβες αμέσως ότι δεν κάνουν ε?
Χαραμίζεσαι ρε φίλε ότι δουλειά κάνεις. Στείλε ένα CV στον Ιβάν που πληρώνει και τόσα στον χαραμοφάη τον πορτογάλο....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καλά
Ο Κουαλιατα τον χειμώνα πει δανεικός στην πατρίδα του
Εδώ θα είμαστε !
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Βρε παίδες για ήρεμα δλδ
Κριτική κάνουμε τι γράφετε κατευθείαν στείλτε CV και τέτοια ;
Μακάρι να πει καλά η ομάδα ,όλοι αυτό θελουμε !
Και αν πάει καλά η ομάδα με το υπάρχων ρόστερ ένα άγαλμα στον Λουτσε δίπλα στου Κουδα !!!!

Αν και βλέπω να κουνάει σύντομα μαντίλι ο Ρουμάνος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:τι δεν ειναι ποδοσφαιρανθρωπος η μαρια?ναι αυτη που καθυστερουσε 45 μερες τα 200 χιλιαρικα του ναρει και τα 25 χιλιαρικα μανατζερικα του μπισε και εχασα 2 κανονικους παιχτες απο τα ματς που μπορουσαν αν εμπαινα ομιλους να παρω 6 μυρια+?αυτη ειναι η ποδοσφαιρική λογικη του ΠΑΟΚ να παζαρευει λεφτα λες και ειναι ξενοδοχειο και καπνοβιομηχανια, αν δεν θελεις να δωσεις(που εν τελει εδωσες) 200 χιλιαρικα παραπανω για τον ναρει πανε παρε εναν που κοστιζει αυτα που θελεις να δωσεις ,αν δεν θες να ανανεωσεις το μπισε με μαξ που παιρνει τωρα 3 κατοσταρικα παρε εναν ελευθερο και ζητα απο τον ατζεντη λιγοτερη προμηθεια.

δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα χρονια του ιβαν καθυστερουν οι μεταγραφες συνεχεια στο οικονομικο και εχουν χαθει παιχτες η εχουν αργησει να ερθουν σεβαστο ως ενα σημειο να μην θελεις να πετας λεφτα αλλα οχι και ετσι.
Δεν θέλω κάποιον να επεμβαίνει στην οικονομική πολιτική που αποφάσισε να έχει ο Ιβάν.
Δικό του είναι το κλαμπ, κάνει ότι γουστάρει και είναι δικαίωμα του.

Εγώ θέλω απλά κάποιον, που να του εξηγήσει ΑΠΌ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΣΚΟΠΙΆ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, μπέσα και στα ίσα, πως αυτό που θες Ιβάν μου, σημαίνει αυτό, αυτό και αυτό.
Το δέχεσαι; Το κατανοείς; Σου κάνει; Αν ναι θα φροντίσω να τηρηθεί στο ακέραιο.
Όχι να του λέει "yes boss" ενώ δεν το πιστεύει και με κάθε ευκαιρία να φαίνεται η τεράστια απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε ιδιοκτησία και υπαλλήλους.
Αυτό που λες του τυ έχει πει ο μίχελ,το ξέρω προσωπικά.

Από κει και πέρα αν εσύ απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία και τον ρωτήσεις " μπορείς να μου φτιάξεις το τάδε project με τα τάδε χρήματα?" Και αυτός σου απαντήσει ότι μπορεί.. μισή ντροπή δική του μισή ντροπή δική σου αν το εν λόγω project είναι ουτοπικό
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Ρε φίλε δεν μπορώ να διαβάζω ότι εγώ και εσύ ξέρουμε να κρίνουμε παίκτες/μεταγραφές καλύτερα απο έναν άνθρωπο που είναι η δουλειά του και έχει διακριθεί στον χώρο.

Δηλαδή την επόμενη φορά που αρρωστήσω να πω ποιος τον γαμάει τον γιατρό γκούκλισα τι έχω και θα την βγάλω άκρη μόνος μου.
Χάλασε το αυτοκίνητο, δε γαμείς τι ξέρουν οι μηχανικοί θα το φτιάξω μόνος μου.

Λέτε και λέτε για τον Κουλιάτα. Είναι 21 χρονών απο την άλλη άκρη του κόσμου. Το παληκάρι πρέπει να προσαρμόστεί στα πάντα όχι μόνο στο τι ποδόσφαιρο παίζει η ομάδα.
Οι μισοί εδώ μέσα αν στα 21 είμασταν σε ξένη χώρα χωρίς ούτε τη γλώσσα να ξέρουμε θα κλαίγαμε σε κανα παγκάκι. Έλεος πια μίρλα, ειδήμονες των πάντων.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

NikLiverpool έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:
pagotatzis έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Σκέφτομαι και γελάω με την πάρτι μας κι με την ομάδα μας !

Ότι ξεκινάει ωραία τελειώνει με πόνο λένε
Τι γράφαμε στις αρχές ;
Ποπό τι είναι αυτός ο Μποτος ;ακόμα δεν ξεκίνησαν επίσημα η μεταγραφές και ήδη έχουμε 3 !!!!!!
Ποπό τη φέρνει ο τρελός, παίχτη που έπαιξε Μπάγερν !!!
Ποπό τον νέο ηγέτη της Ουρουγουαη μας έφερε ο Γκαβλιαρης !!!!
Ποπό τερματοφύλακα του Άγιαξ μας έφερε ο Μποτοξ !!!!!
Κτλ κτλ …..
Τώρα λουστείτε με την 4-5 θέση
Και μην μου πει κανένας έκλεισε η κάνουλα !!!!!
Δώσαμε λεφτά και όχι αστεία ,παρά πολλά χρήματα !!!
Και τα σώσαμε σε παίχτες λαχεία που ίσως βγουν,ναι αλλά πότε;;

Ένα μήνυμα από φίλο του φόρουμ στην αρχή της περίοδο έγραφε ότι δεν περιμένει τίποτα μόνο μετριότητες !!!
Και έτσι έγινε !
Θα το ξαναπώ ,στο κομμάτι των μεταγραφών είμαστε για λυπήσει
δεν νομιζω αδερφε οτι υπηρχαν πολλοι που πανηγυριζαν για τις μεταγραφες αντιθετως ημασταν πολλοι που τις ξεψαχνίζαμε και δεν βρισκαμε κατι σε αντιθεση με καποιους που τωρα λενε περιμενετε και θα δειτε οτι δεν εγιναν λαθη και οτι ισως ειναι καλος ο αποκλεισμος στο τελος

Δηλαδή ξεψαχνίζατε παίκτες εσύ και ο Μπότο, αυτός τους ήθελε αλλά εσύ κατάλαβες αμέσως ότι δεν κάνουν ε?
Χαραμίζεσαι ρε φίλε ότι δουλειά κάνεις. Στείλε ένα CV στον Ιβάν που πληρώνει και τόσα στον χαραμοφάη τον πορτογάλο....
εγω θα στειλω βιογραφικο στον ιβαν με την προυποθεση ομως να στειλει οποιον-οποιους τους παρω την θεση στα χωραφια μου, εγω με το μπατζετ που τους εδωσε να κανω ομαδα και αυτοι με το δικο μου μπατζετ να σηκωνουν μπαλες και να μαζευουν ροδακινα και κερασια μεσα στο λιοπυρι.

Αντε να δουμε ποιος θα τα παει καλυτερα
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Blackgr4 έγραψε:Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, δεν μπορούμε να βγάζουμε τελικό συμπέρασμα για τη δυναμική της ομάδας μας, μέσα Αυγούστου.
Προφανώς θα πρέπει να τη δούμε 1-2 μήνες και 5-10 παιχνίδια έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Το πιο σημαντικό κατ' εμέ, πως δεν έχει έρθει ούτε ένας παίκτης, που να παίζει στην ενδεκάδα λόγω αξίας και όχι λόγω ανάγκης.

Ράφα Σοάρες (αν θεωρείται βασικός) - θα παίξει γιατί ο Αντελίνο είναι 37 και από πίσω είναι ο Τσαούσης
Ντάντας (είτε στο 6 είτε στο 10) - θα παίξει στο 6 για να πάει ο Ντόουγκλας στο 10, γιατί δεν ήρθε 10 ποτέ
Νάραϊ (αν υποθέσουμε πως ο Ζίφκο θα πάει αριστερά) - θα παίξει γιατί δεν ήρθε ποτέ αριστερό εξτρέμ

Κανένας τους δεν θα παίξει λόγω αξίας - ικανότητας στην ενδεκάδα. Ίσως μόνο ο Νάραϊ και για να γίνει αυτό είτε θα παίξει αυτός σε άλλη θέση, είτε θα αλλάξει θέση ένας άλλος. Τραγικό δηλαδή.

Βλέποντας λοιπόν το περσινό ρόστερ, όπου έλεγες πως χρειαζόμαστε 3 μεταγραφές ΕΝΔΕΚΆΔΑΣ, ένα αριστερό μπακ, ένα δεκάρι και ένα αριστερό εξτρέμ και βλέποντας πως αυτοί δεν ήρθαν ποτέ, δεν γίνεται να είσαι θετικά προϊδεασμένος για αυτό που ακολουθεί, ανεξάρτητα με το αν αντικειμενικά πρέπει να τους δώσουμε χρόνο (όπως έγραψα πιο πάνω) μέχρι να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Αυτό προυποθέτει βέβαια ότι θα πας να χτυπήσεις πρωτάθλημα. Ο Ραζβαν είπε δεν πάμε για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Διαβαζω εδω και μερες τα σχολια,κοιταω και τη μπαρα που γραφει forum.paokmania.gr και κατι δεν παει καλα.
Βριζετε παικτες,προπονητες,τεχνικους διευθυντες και ιδιοκτητες αβερτα λες και ειστε οπαδοι αλλης ομαδας.
Αντε σοβαρευτειτε.Θερμη παρακληση στους διαχειριστες.Ξεσκαρταρετε το φορουμ.Δε μπορω να πιστεψω οτι αυτα που διαβαζω τα λενε ατομα που ερχονται στην Τουμπα. Μονο φωνη . Μονο ΠΑΟΚ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Maxpaok έγραψε:Εγώ θα ήθελα έναν παίκτη που θα είναι ικανός να κάνει το απροσδόκητο.
Τριπλα, πάσα, ασίστ, και λίγα γκολ.
Η ομάδα πέρσι δεν μπορούσε να δημιουργήσει.
Δεν της έφταιγαν ούτε ο Ακπομ ούτε ο τσολακ.
Έναν βελτιωμένο Μιτριτσα.
Λέω εγώ....
Τέτοιος ήταν ο Soteldo αλλά στην πορεία για Τούμπα έβγαλε φλάς και κατέληξε Santos!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

NikLiverpool έγραψε:Ρε φίλε δεν μπορώ να διαβάζω ότι εγώ και εσύ ξέρουμε να κρίνουμε παίκτες/μεταγραφές καλύτερα απο έναν άνθρωπο που είναι η δουλειά του και έχει διακριθεί στον χώρο.

Δηλαδή την επόμενη φορά που αρρωστήσω να πω ποιος τον γαμάει τον γιατρό γκούκλισα τι έχω και θα την βγάλω άκρη μόνος μου.
Χάλασε το αυτοκίνητο, δε γαμείς τι ξέρουν οι μηχανικοί θα το φτιάξω μόνος μου.

Λέτε και λέτε για τον Κουλιάτα. Είναι 21 χρονών απο την άλλη άκρη του κόσμου. Το παληκάρι πρέπει να προσαρμόστεί στα πάντα όχι μόνο στο τι ποδόσφαιρο παίζει η ομάδα.
Οι μισοί εδώ μέσα αν στα 21 είμασταν σε ξένη χώρα χωρίς ούτε τη γλώσσα να ξέρουμε θα κλαίγαμε σε κανα παγκάκι. Έλεος πια μίρλα, ειδήμονες των πάντων.
Είδες που τα λες μόνος σου !
Δεν εχουμε χρόνο για να προσαρμοστεί !
Θα είχαμε αν πλάι του θα ήταν παίχτες κανονικοί !
MikeStr4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 II

Δημοσίευση από MikeStr4 »

pagotatzis έγραψε:Καλά
Ο Κουαλιατα τον χειμώνα πει δανεικός στην πατρίδα του
Εδώ θα είμαστε !
Ο Κουλιατα για σχεδόν 2 μυρια που έδωσαν δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα, ούτε στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης έκανε κ κάτι σοβαρό. που μην ξεχνάμε ότι ο 38 Εστογανοφ κάνει χαβαλέ με τρελα νούμερα, επαναλαμβάνω τριάνταοκτάχρονος.
Κάτι τέτοιους ο Αχιλλικος στον Βόλο τους παίρνει τσάμπα κ τους βάζει σε φοιτητικές εστίες με ενα πιάτο φάει.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Γιατί δεν έχουμε? Με αυτή τη λογική μικρό (ηλικιακά) παίκτη δεν πρέπει να πάρουμε ποτέ.
Μια χαρά παίκτες έχει δίπλα του για να μάθει. Κούρτιτς, Σβάμπ στο κέντρο έμπειροι.
Μπίσε ίδια θέση. Αντρέι στα φτερά. Ναρέι έμπειρος επίσης. Ομάρ το ίδιο. Δηλαδή τι άλλο??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Τετ 17 Αύγ 2022, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

iasoiako έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, δεν μπορούμε να βγάζουμε τελικό συμπέρασμα για τη δυναμική της ομάδας μας, μέσα Αυγούστου.

Αυτό προυποθέτει βέβαια ότι θα πας να χτυπήσεις πρωτάθλημα. Ο Ραζβαν είπε δεν πάμε για πρωτάθλημα.
Δεν πάμε για ευρωπαϊκή πορεία, δεν πάμε για πρωτάθλημα ,δεν μπορεί 3 παιχνίδια την εβδομάδα, δεν μπορεί 2......Θα μας πει τότε τον λόγο που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της κατηγορίας αν δεν μπορεί τίποτα; Γιατί για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και χωρίς περαιτέρω φιλοδοξίες την βγάζεις και με τον Μπάμπη τον Τεννέ....Απο δικαιολογίες χορτάσαμε. Έργα περιμένουμε. Ας δικαιολογήσει λοιπόν τον μισθό του και να φτιάξει ανταγωνιστικό το ρόστερ που ο ίδιος επέλεξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 17 Αύγ 2022, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”