ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Ειχα βαλει λιγα χρηματα στην προηγουμενη ΑΜΚ επειδη δεν ειμαι επουδενι μπασκετικος, δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αθλημα γενικα περαν του ΝΒΑ, οχι απλα με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ.
Μπαρκα αν δεν το ετρεχες και τοτε και τωρα δεν θα εβαζα (και να αναφερω και τον Κατ). Ξανα εβαλα μολις γιατι νιωθετε και το περνατε εδω μεσα. Δεν σας ξερω δεν με ξερετε αλλα ηθελα να το μεταφερω.
Μπαρκα αν δεν το ετρεχες και τοτε και τωρα δεν θα εβαζα (και να αναφερω και τον Κατ). Ξανα εβαλα μολις γιατι νιωθετε και το περνατε εδω μεσα. Δεν σας ξερω δεν με ξερετε αλλα ηθελα να το μεταφερω.
- kataramenos5
Κακως τις πηρες ολες μαζι. 50λεπτο, 50λεπτο θελει. Τι θα γραφουμε τωρα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πήρα κι εγώ μερικές μετοχές ακόμα, η δεύτερη κατάθεσή μου για φέτος!
Γύρω στα 75 χιλιάρικα έως τώρα.
Πάμε για κανένα ντου ο καθένας ότι μπορεί 2-3 φορές τον μήνα...
Πάμε για κανένα ντου ο καθένας ότι μπορεί 2-3 φορές τον μήνα...
Οποτε για να κλεισει η ΑΜΚ μας λείπουν μόνο 425.000€ ή 850.000 πενηντάλεπτα.
Θα πάρει 2329 χρονια για να την καλύψει ο Μπαρκαρουτσος μονος του!
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Мир έγραψε:Οποτε για να κλεισει η ΑΜΚ μας λείπουν μόνο 425.000€ ή 850.000 πενηντάλεπτα.

- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα σας,
Έχουμε λάβει τα στοιχεία σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Η απάντηση της ΚΑΕ στο e-mail με τα στοιχεία μου...
Εγώ φταίω ρε κερατάδες!
Οι πρώην μου πιο εγκάρδια μηνύματα με στέλνουν!
Έχουμε λάβει τα στοιχεία σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Η απάντηση της ΚΑΕ στο e-mail με τα στοιχεία μου...
Εγώ φταίω ρε κερατάδες!

Οι πρώην μου πιο εγκάρδια μηνύματα με στέλνουν!
- PAOKevolution
Εγώ πάντως που τους απάντησα και σε αυτό το μήνυμα, μου απάντησαν. Δε με άφησαν στο "διαβάστηκε" 

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν μία Τούμπα ΠΑΟΚτσήδες βάλουν αύριο από δέκα ευρώ ο καθένας, μεθαύριο θα κλείσουν Λίνος και Κατσίβελης.
Αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ τα αρχίδια δεν τα έχει πλέον. Τουλάχιστον όχι εκεί που τα είχε.
Το γράψαμε και πέρσι.
Δυστυχώς αυτές οι κινήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αδιάκοπη, καθημερινή ενημέρωση. Δεν χρειάζεται να έχει κόστος. Κόπος, μέθοδο και συνέπεια.
Αν όλα τα σάιτ, μίντια υποστήριζαν με μια απλή ενημέρωση, προτροπή, η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη.
Ένα απλό παράδειγμα.
Την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αυστρία, παρακολουθούσα συχνά τις διαδικτυακές εκπομπές των ρεπορτερ μας. Ούτε μια ημέρα δεν ειπώθηκε, δεν ασχολήθηκαν με την αύξηση.
Μόλις τώρα ο γιος μου και γω πήραμε τις μετοχές μας.
Αν δεν είχαμε Μπαρκαρουτσο.....
Αν τα φιλοοπαδικα μας είχαν Μπαρκαρουτσους...
Δυστυχώς αυτές οι κινήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αδιάκοπη, καθημερινή ενημέρωση. Δεν χρειάζεται να έχει κόστος. Κόπος, μέθοδο και συνέπεια.
Αν όλα τα σάιτ, μίντια υποστήριζαν με μια απλή ενημέρωση, προτροπή, η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη.
Ένα απλό παράδειγμα.
Την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αυστρία, παρακολουθούσα συχνά τις διαδικτυακές εκπομπές των ρεπορτερ μας. Ούτε μια ημέρα δεν ειπώθηκε, δεν ασχολήθηκαν με την αύξηση.
Μόλις τώρα ο γιος μου και γω πήραμε τις μετοχές μας.
Αν δεν είχαμε Μπαρκαρουτσο.....
Αν τα φιλοοπαδικα μας είχαν Μπαρκαρουτσους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxpaok την Παρ 19 Αύγ 2022, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Τέτοια βάζετε και μετά γυναίκα μου νομίζει ότι στο ΠΑΟΚμανια μιλάμε με γκόμενες και όχι για την ομάδα.john4serres έγραψε: