Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ήρεμα λίγο ρε σεις. Τι τοξικότητα είναι αυτή?
Οκ όλοι μας κάποιον δεν γουστάρουμε αλλά κάπου ώπα.
Πραγματικά φοβάμαι ποια θα είναι η εικόνα στο γήπεδο αν είναι έτσι η κατάσταση μεταξύ του κόσμου στην πόλη...
Στα μεταγραφικά τώρα καλύτερα να το κλείσετε το τόπικ παίδες. Αποχωρήσεις θα έχουμε ίσως. Ερχομούς άλλους δεν το κόβω. Αν δεν υπάρξουν και αμαν τραυματισμοί δεν νομίζω να χρειάζονται κιόλας.
Οκ όλοι μας κάποιον δεν γουστάρουμε αλλά κάπου ώπα.
Πραγματικά φοβάμαι ποια θα είναι η εικόνα στο γήπεδο αν είναι έτσι η κατάσταση μεταξύ του κόσμου στην πόλη...
Στα μεταγραφικά τώρα καλύτερα να το κλείσετε το τόπικ παίδες. Αποχωρήσεις θα έχουμε ίσως. Ερχομούς άλλους δεν το κόβω. Αν δεν υπάρξουν και αμαν τραυματισμοί δεν νομίζω να χρειάζονται κιόλας.
Αντε να δούμε πόσες φορές ακόμα θα διαβάσουμε τις ίδιες και ίδιες ασυναρτησίες για τον Κουαλιατα που παίζει "εκτός θεσης" στα αριστερά.
Εμ δεν ξέρετε την τύφλα σας, εμ σας τα έχει εξηγήσει ωραία ο jibbie (το άρθρο είναι στην κεντρική), εμ σας τα λέμε άλλοι 2-3 εσείς εκεί τον χαβά σας.
Να πείτε τις ασυναρτησίες σας μόνο για να τις πείτε.
Πάμε μια ακόμα μπας και το πάρετε χαμπάρι.
Τα μισά ματς της καριέρας του ο Κουαλιατα τα έχει παίξει ως αριστερό εξτρεμ.
Την δε σεζόν 21-22 έπαιξε περισσότερα ματς ως αριστερό εξτρεμ πάρα ως 10αρι.
Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ δεν ξέρετε την τύφλα σας, εμ σας τα έχει εξηγήσει ωραία ο jibbie (το άρθρο είναι στην κεντρική), εμ σας τα λέμε άλλοι 2-3 εσείς εκεί τον χαβά σας.
quote="famagusta72"]
[/quote]
Σε post it χαρτάκι ήταν το πήρα
ΆΝτε δες: https://ibb.co/PgMKnL2
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; Πάρτο πίσω αμέσως...iasoiako έγραψε:... Ρε μήπως οι δημοσιογράφοι παίρνουν χαρτάκια από μάνατζερ για ποιους παίκτες θα πλήξουν

Σε post it χαρτάκι ήταν το πήρα
ΆΝτε δες: https://ibb.co/PgMKnL2
Σίγουρα έχει παίξει περισσότερα ματς στο 10 από τον Νταντάς, τον Αογκουστο και τον Σοάρες.JohnDag έγραψε:Αντε να δούμε πόσες φορές ακόμα θα διαβάσουμε τις ίδιες και ίδιες ασυναρτησίες για τον Κουαλιατα που παίζει "εκτός θεσης" στα αριστερά.
Johndag έχουν γραφτεί εκατό μηνύματα περί τοξικότητας και επιθέσεων, και γράφεις αυτό το ποστ;
Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς
Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς
Ρε παιδιά ότι σας γράφω μην το ρωτάτε στον Κόλκα (στο Πριμ), Δεν ξέρει ο χοντρός τίποτα, δεν πάει στις προπονήσεις.
Για τον Κουαλιάτα λεω
Για τον Κουαλιάτα λεω
Εμενα βρήκες να κάνεις παρατήρηση που ξεφεύγω μια φορά τα 2 χρόνια; και αν;
Ενώ γράφονται κάθε μέρα "τέρατα";
Και επίσης ενώ έχω δεχτεί προσωπικές επιθέσεις με χυδαιους χαρακτηρισμους και δεν έχω αντιδράσει;
Οκ, θα προσέχω.
Καταλαβαίνω ότι στην ουσία του θέματος έχεις ένα σοβαρό point και ότι πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί.
Ενώ γράφονται κάθε μέρα "τέρατα";
Και επίσης ενώ έχω δεχτεί προσωπικές επιθέσεις με χυδαιους χαρακτηρισμους και δεν έχω αντιδράσει;
Οκ, θα προσέχω.
Καταλαβαίνω ότι στην ουσία του θέματος έχεις ένα σοβαρό point και ότι πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί.
Γενικα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ τοξικό το θέμα εδώ μέσα και αυτό επηρεάζει και τις ήρεμες και συγκροτημενες φωνές.
Οπότε η καλύτερη λύση θεωρώ πως είναι η αποχή για ένα χρονικό διάστημα.
Αυτο-μπαναρομαι λοιπόν.
Τα ξαναλέμε εν ευθέτω χρόνω.
Αυτο-μπαναρομαι λοιπόν.
Όταν χάνεται η ελπίδα και βλέπεις ότι η ομάδα ξεκινάει χωρίς στόχους μετά από πολλά χρόνια είναι δύσκολο να το αποδεχτείς .. γίνεται προσπάθεια , λογικά μετά τις πρώτες γκέλες θα κουλαρουμε..
Και εγώ μεταγραφή άλλη δεν βλέπω. Ο άνθρωπος το έχει πει πόσες φορές: δεκαρι!!! ;όλα θα βγάλει τη χ Ίμια με Καντουρι και θα τα πάει και καλά!!
Μόνο για φορ ίσως, γιατί δεν πιστεύει για μπροστά τον Τόμας. Αν του έφερναν πίσω τον Ακπομ, θα πετούσε το σκούφο του από τη χαρά του!
Μόνο για φορ ίσως, γιατί δεν πιστεύει για μπροστά τον Τόμας. Αν του έφερναν πίσω τον Ακπομ, θα πετούσε το σκούφο του από τη χαρά του!
Κατσε εδω που εισαι JohnDag, σε παρακαλω. Εχουμε αγωνα το ΣΚJohnDag έγραψε:Γενικα έχει αρχίσει να γίνεται πολύ τοξικό το θέμα εδώ μέσα και αυτό επηρεάζει και τις ήρεμες και συγκροτημενες φωνές.
Αυτο-μπαναρομαι λοιπόν.
Ο πατέρας του δούλεψε σε κάποιες καλές ομάδες, κέρδισε το σεβασμό. Ο γιος του εκτός από μας πού?Mattias_g4 έγραψε:Οσοι κράζουν το Λούτσο είναι απλά μυρωδιάδες. Ο Ρουμανος είναι μεγάλη μορφή μεγαλύτερος από τον πατέρα του. Έχει αστρο και μενατλιτι. Από εκεί και πέρα... Πού πήγε η καυλα γαμώ το στανιό μου? Εδώ φταίει και ο πρόεδρος... Βγες πες κατι να φανατίσεις τον κόσμο ρε ΙΒΑΝ!!!!
Αν υπάρχει έστω και ένας από εμάς, που ο Λουτσέσκου δεν έχει κερδίσει ακόμα τον σεβασμό του, κάτι πάει πολύ λάθος με το οπαδικό μας κίνημα. Μα πάαααρα πολύ λάθος.mbison έγραψε:Ο πατέρας του δούλεψε σε κάποιες καλές ομάδες, κέρδισε το σεβασμό. Ο γιος του εκτός από μας πού?Mattias_g4 έγραψε:Οσοι κράζουν το Λούτσο είναι απλά μυρωδιάδες. Ο Ρουμανος είναι μεγάλη μορφή μεγαλύτερος από τον πατέρα του. Έχει αστρο και μενατλιτι. Από εκεί και πέρα... Πού πήγε η καυλα γαμώ το στανιό μου? Εδώ φταίει και ο πρόεδρος... Βγες πες κατι να φανατίσεις τον κόσμο ρε ΙΒΑΝ!!!!
Μια χαρά μας βλέπω!Γίνεται να κάνουμε έφεση στην έφεση για την αθώωση της τιμωρίας της έδρας μπας και γλιτώσουμε τις "φάπες" μεταξύ μας;
Λίγο αυτοσυγκράτηση παιδιά.

- WestBlock4
Εδω κάποιοι έχουν κάνει Θεό ένα παιχτη επειδή έριξε μια μπουνια και προσπαθούν να τον βαφτίσουν μουρινιο. Ο σεβασμός σε ένα προπονητη πιυ είναι ο μόνος που σε έφερε double ειναι το περίεργο?mbison έγραψε:Ο πατέρας του δούλεψε σε κάποιες καλές ομάδες, κέρδισε το σεβασμό. Ο γιος του εκτός από μας πού?Mattias_g4 έγραψε:Οσοι κράζουν το Λούτσο είναι απλά μυρωδιάδες. Ο Ρουμανος είναι μεγάλη μορφή μεγαλύτερος από τον πατέρα του. Έχει αστρο και μενατλιτι. Από εκεί και πέρα... Πού πήγε η καυλα γαμώ το στανιό μου? Εδώ φταίει και ο πρόεδρος... Βγες πες κατι να φανατίσεις τον κόσμο ρε ΙΒΑΝ!!!!
Γενικα όπως έχω ξαναπεί σεβασμό σε κανεναν μόνο στο σύμβολο κ στα 4 γράμματα.