Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- constadine
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Το paok24 γράφει : " o ΠΑΟΚ συμφώνησε να παραχωρήσει ως ελεύθερος τον Μιχάι στην Φαμαλικάο, κρατώντας όμως ένα 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ουσιαστικά δηλαδή ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας μεταξύ των δύο ομάδων."
Ο Μιχαι ήταν το εύκολο.
Δυστυχώς βλέπω να έχουν κολλήσει όλες οι υποθέσεις οι δύσκολες (Μουργκ, Ζαμπα, Τευλορ,Νινουα) και οι παίκτες να κάθονται στα συμβόλαια τους
Δυστυχώς βλέπω να έχουν κολλήσει όλες οι υποθέσεις οι δύσκολες (Μουργκ, Ζαμπα, Τευλορ,Νινουα) και οι παίκτες να κάθονται στα συμβόλαια τους
Καθισα και ρωτησα 4 ρεπορτερ του ΠΑΟΚ, ουτε ενας δεν εχει παρακολουθησει τις προπονησεις του ΠΑΟΚ και επικαλουνται οτι τους μεταφερουν πηγες τους το ρεπορταζ.
Πως ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι να εκφερουν αποψη για το επιπεδο των ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ;
Πως ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι να εκφερουν αποψη για το επιπεδο των ποδοσφαιριστων του ΠΑΟΚ;
Αυτό είναι το πιό σημαντικό που γράφεις. Οι κύριοι αυτοί κατεβάζουν πράγματα απ᾽το μυαλό τους και τα πλασάρουν καθημερινά.iasoiako έγραψε:Καθισα και ρωτησα 4 ρεπορτερ του ΠΑΟΚ, ουτε ενας δεν εχει παρακολουθησει τις προπονησεις του ΠΑΟΚ και επικαλουνται οτι τους μεταφερουν πηγες τους το ρεπορταζ.
Τώρα αν κάποιος κάτσει κάτω και σκεφτεί οτι η ομάδα στις δύο αναμετρήσεις με Λέφσκι μπορεί να μην ήταν έτοιμη αθλητικά (για τον Α ή Β λόγο), και οτι κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν κανανε ουσιαστικά προετοιμασία (δεν είναι μικρός ο αριθμός), μπορεί πολύ εύκολα να συμπεράνει μέσω παρακολούθησης προπονήσεων αν μάλλον θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ το Σάββατο ή αν όντως υπάρχει θέμα.
Φυσικά λείπουν παίκτες, αλλά το υπάρχον ρόστερ σίγουρα δεν είναι επιπέδου του συνωθηλεύματος που είδαμε με Λέφσκι. Η πολλή καταστροφολογία δεν βοηθάει σε τίποτα. Ο Ιβάν είναι εδώ και θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε φέτος.
Τα λέμε το Σάββατο.
-
iasoiako έγραψε:Καθισα και ρωτησα 4 ρεπορτερ του ΠΑΟΚ, ουτε ενας δεν εχει παρακολουθησει τις προπονησεις του ΠΑΟΚ και επικαλουνται οτι τους μεταφερουν πηγες τους το ρεπορταζ.
Πυθία ήταν η εκάστοτε Πρωθιέρεια ή Αρχιέρεια [1] του Θεού Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών η οποία, ευρισκόμενη σε έκσταση, μετέφερε τη χρησμοδότηση του Θεού προς τον ενδιαφερόμενο με τρόπο συνήθως λακωνικό, δυσνόητο και αινιγματικό.
ηξεις αφιξεις ουκ εν τω πολεμω θνηξεις
το κομμα δεν εβαλε η κουφαλα η Πυθια
και ο αλλος ξεκινησε για τον πολεμο και τον φερανε τεσσερεις πισω
το κομμα δεν εβαλε η κουφαλα η Πυθια
και ο αλλος ξεκινησε για τον πολεμο και τον φερανε τεσσερεις πισω
-
Να τώρα με αυτό που ρωτας μου δίνεις να καταλάβω γιατί δεν πρόκειται να δεχτείς την αντίθετη αποψη .. Γιατί δεν την καταλαβαίνεις.. Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.. Με προβληματίζει ότι η εικόνα των δυο πρώτων αγώνων και το ελλιπές ρόστερ σε κομβικές θέσεις δε δείχνουν σημάδια ομάδας που φέτος θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Αν εσυ πιστεύεις ότι θα το διεκδικήσει πρωτάθλημα καλώς .. απλά διαφωνούμε.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ενώ η εικόνα....απο τους άλλους...μας θάμπωσε;makispaspartou έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Όταν λέτε να δούμε τον βαζελο....τι ακριβώς εννοούμε;;
Δεν τον είδαμε;
2 αγώνες όσους και εμείς....
Τι ακριβώς είναι αυτό που σας τρομάζει
Ο ΠΑΟΚ … Η εικόνα που είδαμε στα παιχνίδια με Λέφσκι πέρα από το αποτέλεσμα ήταν τραγική.
- abc_o_ karpouzas
makispaspartou έγραψε:.......
Να τώρα με αυτό που ρωτας μου δίνεις να καταλάβω γιατί δεν πρόκειται να δεχτείς την αντίθετη αποψη .. Γιατί δεν την καταλαβαίνεις.. Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι.. Με προβληματίζει ότι η εικόνα των δυο πρώτων αγώνων και το ελλιπές ρόστερ σε κομβικές θέσεις δε δείχνουν σημάδια ομάδας που φέτος θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Αν εσυ πιστεύεις ότι θα το διεκδικήσει πρωτάθλημα καλώς .. απλά διαφωνούμε.
μισο λεπτο ρε μακη.πρωτα απο ολα εσυ μπηκες στην κουβεντα απο το...παραθυρο...
εγω απαντουσα σε...αδεφους...που ανεβασαν τον βαζελο στον θεο επειδη πραν την ...αρτα και τα γιαννενα....με το μυαλο τους...
εμεις δεν βλεπομασταν...σωστο...αυτοι??
Γαμάτο επιχείρημα το "κόλλημα με το transfermarkt".
Εκεί που μας βολεύει είναι μια χαρά, εκεί που δεν μας βολεύει θάβουμε όποιον το κοιτάζει.
Και πας και συγκρίνεις τα στατιστικά της καριέρας του Μπερνάρντ με του Ρικάρντο και σε πιάνουν τα γέλια.
Βλέπεις τα γκολ καριέρας του Σπόραρ και του Ολιβέιρα και πνίγεσαι από αισιοδοξία.
Καλά για κάτι συγκρίσεις τύπου Βίντα με Κάργα και Μπίσεσβαρ με Βέρμπιτς, τρίζουν τα τσιμέντα...
Αλλά είπαμε. Το νέο αφήγημα: άσχετος ο Βέρμπιτς, με διαλυμένο πόδι ο Μάγκνουσον, βετεράνος ο Βίντα, άσχετος της Τσάμπιονσιπ ο Γκρέι, νέος Τσόλακ ο Σπόραρ και το κερασάκι στη τούρτα "σιγά τον Μπερνάρντ".
Που βγήκε πριν καμιά βδομάδα μούφα δημοσίευμα για ΠΑΟΚ και Μπερνάρντ, και πανηγύριζε όλη η πόλη.
Αυτό είναι ΠΑΟΚ; Αυτή η στάση; Να δουλευόμαστε και μεταξύ μας; Να προσβάλουμε όποιον ζηλεύει μεταγραφές αντιπάλων; Γιατί ναι περί ζήλιας πρόκειται. Ξεκάθαρης. Τι να κάνουμε τώρα να το κρύψουμε;
Τουλάχιστον ορισμένοι έχουν τα αρχίδια και το παραδέχονται. Δεν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε. Δεν αλλάζει κάτι. Ποιος ο λόγος να κρυβόμαστε όμως και να παριστάνουμε τους άνετους;
Αγωνιστικά πατώσαμε στα δυο πρώτα ματς της σεζόν, αποκλειστήκαμε από τον 4ο της Βουλγαρίας, η ιδιοκτησία έχει να φανεί τρία χρόνια στη πόλη, κάθε δημοσίευμα αναφέρει πως δεν παίζει σάλιο, βλέπεις τους άλλους να δυναμώνουν αγωνιστικά ΚΆΘΕ μέρα κάνοντας μια χαρά προσθήκες και εμείς ελπίζουμε να βγουν ΌΛΟΙ οι δικοί τους άχρηστοι και ΌΛΟΙ οι δικοί μας παιχταράδες. Που με βάση τα βιογραφικά τους δεν το λες και πιθανό ε;
Δεν ξέρω αν χαλάω το στόρι, αλλά αυτά τα γράφω εγώ, κάτοχος διαρκείας εδώ και πάνω από 20 σερί χρόνια, κάτοχος μετοχών στο μπάσκετ, που έχω ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε μέρη που ζήσαμε πράγματα που δεν περιγράφονται και θα εξακολουθώ να το κάνω.
Γιατί το κάνω για τα 4 γράμματα και ΜΌΝΟ. Άλλο πράγμα η ανιδιοτελής αγάπη που έχω στη καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και άλλο πράγμα οι ευθύνες διοίκησης και ιδιοκτησίας που κάποιοι χαλιούνται όταν τις διαβάζουν.
Το να μην μιλάς ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚ.
Εκεί που μας βολεύει είναι μια χαρά, εκεί που δεν μας βολεύει θάβουμε όποιον το κοιτάζει.
Και πας και συγκρίνεις τα στατιστικά της καριέρας του Μπερνάρντ με του Ρικάρντο και σε πιάνουν τα γέλια.
Βλέπεις τα γκολ καριέρας του Σπόραρ και του Ολιβέιρα και πνίγεσαι από αισιοδοξία.
Καλά για κάτι συγκρίσεις τύπου Βίντα με Κάργα και Μπίσεσβαρ με Βέρμπιτς, τρίζουν τα τσιμέντα...
Αλλά είπαμε. Το νέο αφήγημα: άσχετος ο Βέρμπιτς, με διαλυμένο πόδι ο Μάγκνουσον, βετεράνος ο Βίντα, άσχετος της Τσάμπιονσιπ ο Γκρέι, νέος Τσόλακ ο Σπόραρ και το κερασάκι στη τούρτα "σιγά τον Μπερνάρντ".
Που βγήκε πριν καμιά βδομάδα μούφα δημοσίευμα για ΠΑΟΚ και Μπερνάρντ, και πανηγύριζε όλη η πόλη.
Αυτό είναι ΠΑΟΚ; Αυτή η στάση; Να δουλευόμαστε και μεταξύ μας; Να προσβάλουμε όποιον ζηλεύει μεταγραφές αντιπάλων; Γιατί ναι περί ζήλιας πρόκειται. Ξεκάθαρης. Τι να κάνουμε τώρα να το κρύψουμε;
Τουλάχιστον ορισμένοι έχουν τα αρχίδια και το παραδέχονται. Δεν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε. Δεν αλλάζει κάτι. Ποιος ο λόγος να κρυβόμαστε όμως και να παριστάνουμε τους άνετους;
Αγωνιστικά πατώσαμε στα δυο πρώτα ματς της σεζόν, αποκλειστήκαμε από τον 4ο της Βουλγαρίας, η ιδιοκτησία έχει να φανεί τρία χρόνια στη πόλη, κάθε δημοσίευμα αναφέρει πως δεν παίζει σάλιο, βλέπεις τους άλλους να δυναμώνουν αγωνιστικά ΚΆΘΕ μέρα κάνοντας μια χαρά προσθήκες και εμείς ελπίζουμε να βγουν ΌΛΟΙ οι δικοί τους άχρηστοι και ΌΛΟΙ οι δικοί μας παιχταράδες. Που με βάση τα βιογραφικά τους δεν το λες και πιθανό ε;
Δεν ξέρω αν χαλάω το στόρι, αλλά αυτά τα γράφω εγώ, κάτοχος διαρκείας εδώ και πάνω από 20 σερί χρόνια, κάτοχος μετοχών στο μπάσκετ, που έχω ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε μέρη που ζήσαμε πράγματα που δεν περιγράφονται και θα εξακολουθώ να το κάνω.
Γιατί το κάνω για τα 4 γράμματα και ΜΌΝΟ. Άλλο πράγμα η ανιδιοτελής αγάπη που έχω στη καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ και άλλο πράγμα οι ευθύνες διοίκησης και ιδιοκτησίας που κάποιοι χαλιούνται όταν τις διαβάζουν.
Το να μην μιλάς ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚ.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Μπραβο που επιβαλλεις την γνωμη σου απορριπτοντας των υπολοιπων και φαντασιωνεσαι αφηγηματα. Επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη απο σενα αν μπορω, ευγενεστατα και ομορφα. Αν εσυ «εχεις τα @@» μπραβο μαγκα που εβγαλες τα ΠΑΟΚομετρα.
Εμένα το μόνο που με τρομάζει είναι η δική μας εμφάνιση.
Εάν εμείς παίξουμε στο 80% την μπάλα που μπορεί αυτό το ρόστερ με σωστή προετοιμασία για τα 8 "ντέρμπι" για να πιάσουμε 90+%, τους έχουμε όλους.
Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μας.
Άσχετα αν χρειαζόμαστε προσθήκες για να ολοκληρωθεί σωστά το ρόστερ.
ΥΓ. Τα αποσιωπητικά γιατι 2 είναι τα ντέρμπι, τα άλλα εμείς τα κάνουμε τόσα χρόνια, αντί να ξεμπερδευουμε συνοπτικά.
Εάν εμείς παίξουμε στο 80% την μπάλα που μπορεί αυτό το ρόστερ με σωστή προετοιμασία για τα 8 "ντέρμπι" για να πιάσουμε 90+%, τους έχουμε όλους.
Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μας.
Άσχετα αν χρειαζόμαστε προσθήκες για να ολοκληρωθεί σωστά το ρόστερ.
ΥΓ. Τα αποσιωπητικά γιατι 2 είναι τα ντέρμπι, τα άλλα εμείς τα κάνουμε τόσα χρόνια, αντί να ξεμπερδευουμε συνοπτικά.
Αδερφέ ας έχεις όποια γνώμη θες. Δεν ξέρω από που ακριβώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα.aivas19 έγραψε:Μπραβο που επιβαλλεις την γνωμη σου απορριπτοντας των υπολοιπων και φαντασιωνεσαι αφηγηματα. Επιτρεψε μου να εχω αλλη γνωμη απο σενα αν μπορω, ευγενεστατα και ομορφα. Αν εσυ «εχεις τα @@» μπραβο μαγκα που εβγαλες τα ΠΑΟΚομετρα.
Ξαναλέω, για μένα το να μην μιλάς ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ. Δεν το κατάλαβες μάλλον.
Δεν ξέρω καν τι σημαίνει ΠΑΟΚόμετρο. Ότι έγραψα, το έκανα γιατί διάβασα καμιά δεκαριά φορές υπονοούμενα προς άλλους που κάποιοι διαφωνούσαν με τη γνώμη τους.
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και ας διαφωνούμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε πάτε καλά;;
Εδώ θα μας κάνετε την ανάλυση του βαζελου;;
Αντε μαζευτεί τε λίγο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ θα μας κάνετε την ανάλυση του βαζελου;;
Αντε μαζευτεί τε λίγο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσουρέκια με τον βαζελο και σήμερα, έλεος πια
. Οκ, το καταλάβαμε: ο βαζελος πάει για πρωτάθλημα και εμείς όχι, όπως και το σκουλήκι και τα χανουμια. Παρακάτω και σε άλλο τοπικ.
Κουρασατε
. Οκ, το καταλάβαμε: ο βαζελος πάει για πρωτάθλημα και εμείς όχι, όπως και το σκουλήκι και τα χανουμια. Παρακάτω και σε άλλο τοπικ.
Κουρασατε
Πάντως βόμβες πέφτουν στην Ουκρανία .. σιγά μην γίνει του τειλορ