Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Συμφωνώ και εγώ, ο Άρης έχει μεγάλο πρόβλημα στις μεταβάσεις. Τα χαφ δεν μαρκάρει κανένας και δεν τρέχουν πίσω, κανείς δεν κάνει την δουλειά σκούπα του Σασα. Ο Εμπεκατα είναι πολυ κακός αμυντικά και ο Ουντεμπάγιο φαίνεται ο κλασσικός αθλητικός δεξής μπακ Β αγγλίας, βάση δύναμης και λιγότερου ταλέντου. Αριστερό μπακ ο Πιρσμαν είναι στα ίδια με τον Γκανέα, αλλα δεν έχει την ένταση του Γκανέα.
Για μένα προσωπικά, ο άρης είναι χειρότερος σε ένταση και τρεξίματα στο κέντρο και στα μπακ του με πέρσυ.
Επίσης και το σεντερ φορ του είναι περιοχής βαρύ δεν πρόκειται να κάνει τα κλεψίματα και την ένταση του Καμαρά. Στα εξτρεμ είναι καλύτερα γιατί ο Palma είναι αρκετά καλός. Το θέμα είναι θα θέλουν να παίξουν μπάλα κατοχής ή πάλι με αντεπιθέσεις. Αν παίξουν μπάλα κατοχής θα χάσουν πολλούς βαθμούς. ο Μανου δεν μαρκάρει κανέναν, οπότε μόνο τα εξτρεμ θα κάνουν πίεση μπροστά.
Για μένα προσωπικά, ο άρης είναι χειρότερος σε ένταση και τρεξίματα στο κέντρο και στα μπακ του με πέρσυ.
Επίσης και το σεντερ φορ του είναι περιοχής βαρύ δεν πρόκειται να κάνει τα κλεψίματα και την ένταση του Καμαρά. Στα εξτρεμ είναι καλύτερα γιατί ο Palma είναι αρκετά καλός. Το θέμα είναι θα θέλουν να παίξουν μπάλα κατοχής ή πάλι με αντεπιθέσεις. Αν παίξουν μπάλα κατοχής θα χάσουν πολλούς βαθμούς. ο Μανου δεν μαρκάρει κανέναν, οπότε μόνο τα εξτρεμ θα κάνουν πίεση μπροστά.
Να σε πω εγώ αδελφέ, που δυνάμωσε:giliopoulos έγραψε:Που δυναμωσε φιλε?Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Ο Ρουλης εννοειται πως στα χαρτια εχει δυναμωσει πολυ.
Δυνάμωσε σαν "μέταλλο" ομάδας.
Μπήκε σφήνα στο big 4 (και καλά) της Ελλάδας (ΠΟΚ-ΠΑΟΚ) και καθιερώθηκε ως νέα συνιστώσα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας (οι "μεγάλες" ομάδες της χώρας, πετυχαίνοντας να μιλούν πλέον για big 5 (ΠΟΚ- κι εμείς οι 2). Άσχετα εάν όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα κι αυτοί οι ίδιοι, τους αναγνωρίζουν ως παράρτημα του γκέι και ξέρουν ότι εκεί οφείλεται όλη η σημερινή πορεία τους.
Πέτυχε να γίνει η ομάδα της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη. Κανένας δεν τολμά να τους πάει κόντρα ακόμη και από τον χώρο του ΠΑΟΚ εφόσον νταλαβερίζεται με δημόσιο χρήμα και δημόσιες θέσεις, υποθέσεις κλπ.
Πέτυχε να συγκεντρώσει την υποστήριξη επώνυμων που λόγω των παραπάνω παραμέτρων, δεν ντρέπονται πλέον να πουν ότι είναι οπαδοί του.
Κέρδισε οπαδικό μερίδιο κι έκανε το Χαριλάου "έδρα".
Έγινε όχημα για σοβαρές επενδύσεις που έχουν την αμέριστη κυβερνητική υποστήριξη και αναφέρομαι στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου του.
Εάν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε αυτά οφείλουμε να τα λαμβάνουμε υπόψη . Άποψή μου.
-
Ολες οι ομαδες φετος θα εχουν χτυπητες αδυναμιες. Ολες ανεξαιρετως. Το θεμα ειναι ποιες θα τις περιορισουν/καλυψουν με την τακτικη τους προσεγγιση και ποιες θα τις εκθεσουν. Εκει εχει ενα μειονεκτημα ο Γαβρος γιατι ο προπονητης του τωρα μαθαινει την ομαδα, και ειναι αρκετα απειρος σε τετοιο επιπεδο.iasoiako έγραψε:Συμφωνώ και εγώ, ο Άρης έχει μεγάλο πρόβλημα στις μεταβάσεις. Τα χαφ δεν μαρκάρει κανένας και δεν τρέχουν πίσω, κανείς δεν κάνει την δουλειά σκούπα του Σασα. Ο Εμπεκατα είναι πολυ κακός αμυντικά και ο Ουντεμπάγιο φαίνεται ο κλασσικός αθλητικός δεξής μπακ Β αγγλίας, βάση δύναμης και λιγότερου ταλέντου. Αριστερό μπακ ο Πιρσμαν είναι στα ίδια με τον Γκανέα, αλλα δεν έχει την ένταση του Γκανέα.
- john4serres
Κρατήσαμε ποσοστό μεταπώλησης;Η Σίβασπορ επισημοποίησε την απόκτηση του Χάρη Χαρίση, με την τουρκική ομάδα να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο και τον 27χρονο μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.
Ότι και να λέμε ο εμείς θέλαμε 4 παίκτες πρώτης γραμμής στις θέσεις στόπερ , δεκάρι, εξτρέμ και φορ .. φέραμε παίκτες η ταλέντα η β διαλογής .. ο βαζελος έφερε Μπέρναρντ , μαγκνουσον , σπόραρ βερμπιτς.. τι να λέμε ;; Όλα καλά ; Απλά θα αποδεχθούμε την μοίρα μας και θα κάνουμε υπομονή να περάσει η χρόνια ..
Εμένα δεν με ανησυχεί τόσο αγωνιστικά ο Μπερναρντ (που είναι παικταρας από όσο τον θυμόμαστε) όσο το ότι ξαφνικά ο Αλαφούζος χώνει τόσο χρήμα.
Σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δω καμία τέτοια κίνηση με...αγνά κίνητρα ενδυνάμωσης της ομάδας του για να την κάνει διεκδικητρια τίτλου.
Νομίζω ότι μιλάμε για σημαδεμένη τράπουλα με προκαθορισμένα ανταλλάγματα.
Σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δω καμία τέτοια κίνηση με...αγνά κίνητρα ενδυνάμωσης της ομάδας του για να την κάνει διεκδικητρια τίτλου.
Ε ναι ολοι αυτοι πηγαν και στους 8 του κονφερενς οπως εμεις. Τι, οχι;gika έγραψε:Μα και πέρσι τα ίδια έγραφες, ποιος άρης, ποιος παναθηναικός, τίποτα δεν έχουν κοκ. Τελικά τον αρούλη δεν τον κερδίσαμε σε τόσα παιχνίδια, ο βάζελος μας πήρε -όπως μας πήρε- το κύπελο, ενώ και οι δύο τερμάτισαν λιγότερο από 3 βαθμούς πίσω μας.
Δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Και από πάνω μας να βγουν (πιάνω κόκκινο) και του χρόνου τα ίδια θα γράφεις.
Έχουμε ποσοστό μεταπώλησης 25%john4serres έγραψε:Κρατήσαμε ποσοστό μεταπώλησης;Η Σίβασπορ επισημοποίησε την απόκτηση του Χάρη Χαρίση, με την τουρκική ομάδα να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο και τον 27χρονο μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.
Αν η συμφωνία του Ατρόμητο με τους Τούρκους έκλεισε στις 500 χιλιάδες ευρώ όπως γράφτηκε τότε ο ΠΑΟΚ θα λάβει 125 χιλιάδες. Υπάρχει όμως και μια φημολογία, πως τελικά το deal έκλεισε στις 350 χιλιάδες ευρώ. Σε μια τέτοια περίπτωση το ποσό για τον ΠΑΟΚ είναι λίγο κάτω από 90 χιλιάδες.
Η δικια σου η αληθεια μπορει αλλα κανενος αλλου. Αν εσυ βλεπεις ΥΠΕΡαισιοδοξια τοτε εσυ φορας παρωπιδες. Το να λεει καποιος μπαστα λιγο δεν ειναι ομαδαρες οι αλλοι και εμεις δεν ειμαστε λιμα δεν ειναι υπεραισιοδοξιαMauroSixama έγραψε:Δεν είπα ότι η καταστροφολογία είναι καλή. Δεν καταστροφολόγησα πουθενά. Και δε μίλησα για όλους. Απλά κάποιοι φοράνε παρωπίδες. Αυτή είναι η αλήθεια.rainmaker έγραψε:Ρε φίλε σοβαρά τώρα;MauroSixama έγραψε:Αυτή η απίστευτη απαξίωση για τις άλλες ομάδες και η υπεραισιοδοξία για την ομάδα μας μόνο κακό θα σας κάνει παιδιά όταν ξεκινήσει η χρονιά. Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και να ασκούμε κριτική. Δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει κάποιος με το να βγάλει όλες τις άλλες ομάδες άχρηστες.
Η μήπως κανεις πλάκα;
Έχει τρεις μήνες παρακαλάμε να σταματήσει λίγο η ανελέητη καταστροφολογια για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο πλέον βγάζουμε άχρηστο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς, και ξαφνικά πιστεύεις ότι μειώνουμε τους αντιπάλους και είμαστε υπεραισιόδοξοι για τον ΠΑΟΚ;
Πριν απαξιώνουμε το οτιδήποτε νομίζω αυτό που λες είναι η σωστή αντιμετώπιση. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω πάντα. Σε κάθε μεταγραφή αλλόθρησκου λέω...."αν τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ θα μου έκανε;"Totem_pk έγραψε:Εάν παίρναμε αυτούς τους τρεις του βαζελου δεν θα μιλούσαμε εδώ μέσα για Νταμπλ τσλ κλπ κλπ;
Απλά πράματα. Ελπίζω να μην κάψουμε τους νέους παίκτες που πήραμε.
Ε για να είμαστε ειλικρινείς λοιπόν για τον ΠΑΟΚ που ζητούσαμε 3 ποιοτικούς έμπειρους παίκτες στην θέση του φορ, εξτρέμ, επιτελικού αν παίρναμε Σποραρ, Βερμπιτς, Μπέρναρντ θα ήμουν παραπάνω και από αισιόδοξος.
Στην θεωρία πάντα έτσι; Γιατί μπορεί και οι 3 να μην ακουμπήσουν.
-
Το να βγάζει κάποιος όλες τις μεταγραφές παικτών των αντιπάλων άχρηστες δεν είναι «μπάστα λίγο δεν είναι ομαδάρες». Χαίρω πολύ ότι δεν είναι ομαδάρες.aivas19 έγραψε: Η δικια σου η αληθεια μπορει αλλα κανενος αλλου. Αν εσυ βλεπεις ΥΠΕΡαισιοδοξια τοτε εσυ φορας παρωπιδες. Το να λεει καποιος μπαστα λιγο δεν ειναι ομαδαρες οι αλλοι και εμεις δεν ειμαστε λιμα δεν ειναι υπεραισιοδοξια
-
Λιγοτερο χρημα απ οτι εριξες εσυ παντως μεσα στο 2022nunies4 έγραψε:Εμένα δεν με ανησυχεί τόσο αγωνιστικά ο Μπερναρντ (που είναι παικταρας από όσο τον θυμόμαστε) όσο το ότι ξαφνικά ο Αλαφούζος χώνει τόσο χρήμα.
-
Αυτο ακριβως ρε φιλε. Δηλαδη θεωρητικα στις θεσεις τους (και μιλωντας για εμπειρους) εχουμε κλεισει φετος με Ολιβεϊρα, Μπισεσβαρ, και Ναρεϊ. Ε, στα χαρτια προτιμω του Βαζελου, τι να κανουμε τωρα. Μακαρι στο γηπεδο να παιξουν καλυτερα οι δικοι μας, αλλα τι να κανουμε?nunies4 έγραψε:Πριν απαξιώνουμε το οτιδήποτε νομίζω αυτό που λες είναι η σωστή αντιμετώπιση. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω πάντα. Σε κάθε μεταγραφή αλλόθρησκου λέω...."αν τον έπαιρνε ο ΠΑΟΚ θα μου έκανε;"Totem_pk έγραψε:Εάν παίρναμε αυτούς τους τρεις του βαζελου δεν θα μιλούσαμε εδώ μέσα για Νταμπλ τσλ κλπ κλπ;
Απλά πράματα. Ελπίζω να μην κάψουμε τους νέους παίκτες που πήραμε.
Ε για να είμαστε ειλικρινείς λοιπόν για τον ΠΑΟΚ που ζητούσαμε 3 ποιοτικούς έμπειρους παίκτες στην θέση του φορ, εξτρέμ, επιτελικού αν παίρναμε Σποραρ, Βερμπιτς, Μπέρναρντ θα ήμουν παραπάνω και από αισιόδοξος.
Στην θεωρία πάντα έτσι; Γιατί μπορεί και οι 3 να μην ακουμπήσουν.
Ενω το να τις βγαζει ολες ΑΨΟΓΕΣ ειναι κατι διαφορετικο; Τα ιδια με Καμαρα και Τσουμπερ περσι και ειδαμε πως πηγε. Και με Καγκαβα οι αντιπαλοι ζηλευανε και μας βγηκε στρακαστρουκα. Αν ημασταν σαν τον ΟΑΡΗΣ σημερα δλδ χωρις χαφ και χωρις 3ο στοπερ (!) και με τον Κουεστα του Μπουχαλακη 4η χρονια τερματοφυλακα θα ειχε κλεισει το φορουμ. Ο αποκλεισμος εφερε πικρα και μειωσε τις μεταγραφες. Αυτο αποφασιστηκε, δεν αρεσει, προχωραμε
-
Για να καταλαβεις τι γινετε, εδω μεσα γραφτηκε οτι ο ρουλης αναβαθμιστηκε στο αριστερο μπακ με τον 31 πιρσμαν του πας γιαννινα ενω ο 28χρονος καργας του πας γιαννινα χλευαζεται.aivas19 έγραψε:Ενω το να τις βγαζει ολες ΑΨΟΓΕΣ ειναι κατι διαφορετικο; Τα ιδια με Καμαρα και Τσουμπερ περσι και ειδαμε πως πηγε. Και με Καγκαβα οι αντιπαλοι ζηλευανε και μας βγηκε στρακαστρουκα. Αν ημασταν σαν τον ΟΑΡΗΣ σημερα δλδ χωρις χαφ και χωρις 3ο στοπερ (!) και με τον Κουεστα του Μπουχαλακη 4η χρονια τερματοφυλακα θα ειχε κλεισει το φορουμ. Ο αποκλεισμος εφερε πικρα και μειωσε τις μεταγραφες. Αυτο αποφασιστηκε, δεν αρεσει, προχωραμε
Τι να πουμε αλλο, καντε κανα μπανιο να ηρεμησετε και να τα ξαναδειτε λιγο τα πραγματα.
Τον ρουλη ρε παιδια που ηταν για 5 γκολ.. μα τον ρουλη?