Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
λιγη κατανοηση ρε παιδια.
ξερεις τι ειναι να θελεις να ανεβεις σε τραπεζει της αριστοτελους, να φωναξεις garcia go home και να μην μπορεις?
ξερεις τι ειναι να θελεις να ανεβεις σε τραπεζει της αριστοτελους, να φωναξεις garcia go home και να μην μπορεις?
Λέγε-λέγε σε λιγο ο σταύρακας θα αρχίσει να πιστέύει κι ο ίδιος αυτά που μας λέει...
Petm έγραψε:Από τι μετάδοση του κόλκα στο radio αυτό που καταβά ήταν ότι ο garcia ήταν ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ίδιος στο πρώτο ημίχρονο, με λάθος μεταβιβάσεις σε εύκολες μπαλιές, αφήνοντας τι θέση του και δημιουργώντας κενά , ενώ καμια αναφορά στο αν έκοψε κάποιον αντίπαλο.Hideguti έγραψε:
Για τον Γκαρσια βεβαια, που ηταν αλανθαστος στις μεταβιβασεις του στο πρωτο και συγκλονιστικος στην νερομαχια στο δευτερο δεν λεει τιποτα.
τελοσπάντων από αναμεταδόσεις κόλκα είμαι συνηθισμένος, οποτε να ακούω το εντελώς αντίθετο από άλλους ως προς τις εκτιμήσεις για ποδοσφaiριστεs δε με ξαφνιάζει
Ο παλιός καλός Γκαρσία και μάλιστα δεν είδα και κάποιο φάουλ να έχει κάνει σε αντίπαλο.
Αντικειμενική αναμετάδοση δηλαδή...
αν όχι ακριβώς με αυτές τις λέξεις , αυτό κατάλαβα.
δηλαδή όταν ακούw λάθος πασα του garcia και η μπάλα βρίσκετε μεταξύ άμυνας του ΠΑΟΚ και κέντρου καταλαβαίνω ότι είναι λάθος εύκολη πασα.
η όταν ακούω ότι δε μαρκάρει ο garcia και δημιουργείται κενό που το καλύπτει ο τάδε .... καταλαβαίνω λάθος τοποθέτηση η απειθαρχία του garcia
δηλαδή όταν ακούw λάθος πασα του garcia και η μπάλα βρίσκετε μεταξύ άμυνας του ΠΑΟΚ και κέντρου καταλαβαίνω ότι είναι λάθος εύκολη πασα.
η όταν ακούω ότι δε μαρκάρει ο garcia και δημιουργείται κενό που το καλύπτει ο τάδε .... καταλαβαίνω λάθος τοποθέτηση η απειθαρχία του garcia
τώρα που διαβάζω το post μου θα βγει κάποιος και θα πει. "μα αν έκανε λάθος πασα τι να πει ότι δεν έκανε?".
θα πω εγώ: Ναι να το πει. αλλα να πει και τα καλά. δηλαδή ότι ήταν από τους καλύτερους μετά το 60 όπως έχω ακούσει από διαφορους (μάλιστα όταν το άκουσα λέω από μέσα μου μα τι μαλακίες λένε αυτοί?) είναι κάτι που δε βγήκε ΚΑΘΌΛΟΥ στη μετάδοση. το μονο που άκουσες στη μετάδοση ήταν για το φωτάκι, το sorlin, το μούσλι.
έως το 30 περίπου άκουγα για τα λάθη του Garcia . μετά το όνομα garcia εξαφανίστηκε. τουλάχιστον αυτό άκουσα εγώ
θα πω εγώ: Ναι να το πει. αλλα να πει και τα καλά. δηλαδή ότι ήταν από τους καλύτερους μετά το 60 όπως έχω ακούσει από διαφορους (μάλιστα όταν το άκουσα λέω από μέσα μου μα τι μαλακίες λένε αυτοί?) είναι κάτι που δε βγήκε ΚΑΘΌΛΟΥ στη μετάδοση. το μονο που άκουσες στη μετάδοση ήταν για το φωτάκι, το sorlin, το μούσλι.
έως το 30 περίπου άκουγα για τα λάθη του Garcia . μετά το όνομα garcia εξαφανίστηκε. τουλάχιστον αυτό άκουσα εγώ
αλανθαστος χθες, ηρεμια στα χαφ, τελειος ανασταλτικα (ως συνηθως) καλες μεταβιβασεις παραλληλα και στο δευτερο σχεδον ο μοναδικος παικτης που καταλαβε οτι η μπαλα σε πισινα παιζεται με μυτακι και οχι συρτο γιατι οι αλλοι μονο τακουνακια δεν κανανε, επισης σουταρε στην εστια απο καλη θεση (αασχετα αν δεν ητανε καλο το σουτ)
στα μειον του οι 3-4 γιομες (πουληματα) που απο εμπιστοσυνη στη μακρινη του μεταβιβαση (που ειναι οντως καλη) εκανε και χθες, αντι να παιξει σιγουρα και οι δυο τρεις καταμετωπο επελασεις/ριμπαουντ απο το κεντρο των χαεσταντ κυριως και ενος αλλου που την μια την καλυψε ο φωτακης, η αλλη εγινε φαση (αριστερο σουτ απο τη μικρη περιοχη) που νομιζω οτι επρεπε πιο γρηγορα να καλυψει το χωρο του.....για να ειμαι ειλικρηνης μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι ταιριαζει και με τον φωτακη και με τον ιβιτς και αρα περιμενω μια εξαιρετικα ποιοτικη χρονια απο αυτον δηλαδη να γινει το χαντακι που θελουμε στα ντερμπυ
στα μειον του οι 3-4 γιομες (πουληματα) που απο εμπιστοσυνη στη μακρινη του μεταβιβαση (που ειναι οντως καλη) εκανε και χθες, αντι να παιξει σιγουρα και οι δυο τρεις καταμετωπο επελασεις/ριμπαουντ απο το κεντρο των χαεσταντ κυριως και ενος αλλου που την μια την καλυψε ο φωτακης, η αλλη εγινε φαση (αριστερο σουτ απο τη μικρη περιοχη) που νομιζω οτι επρεπε πιο γρηγορα να καλυψει το χωρο του.....για να ειμαι ειλικρηνης μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι ταιριαζει και με τον φωτακη και με τον ιβιτς και αρα περιμενω μια εξαιρετικα ποιοτικη χρονια απο αυτον δηλαδη να γινει το χαντακι που θελουμε στα ντερμπυ

Σταυρε λυπησου με τον φουκαρα. Αργος κοφτης που δεν παταει περιοχη στην Ρεαλ και αρχηγος στην Εθνικη Ουρουγουαης εχω υπηρετησει ο ερμος. Οτι μπορω κανω και εγω ο καημενουλης. Τουλαχιστον εδω ειχα τον Σωτηρη να μου μαθαινει τα μυστικα της θεσης και να μου ριχνει καμια φαπα στα αποδυτηρια για να με συνεφερει οταν εκανα χαζομαρες, αλλα τωρα εφυγε για κατι Γιαννενα, πως τα λενε, και με αφησε μοναχουλη μου να τα βγαλω περα. Αυτο ομως κανεις σας δεν το λεει υπερ μου, και αντι να με στηριξετε πεσατε ολοι οι κακοι να με φατε (σνιφ, σνιφ).
Αμπεμπαμπλομ-τουκισεμπλομ-αμπεμπαμπλομ-τουκισεμπλομ-μπλιμ-μπλομ.
Νέο χτύπημα Κόλκα...
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=88
"Φίλοι μου, στα 35 μου χρόνια πλέον, είμαι σε θέση να καταλάβω πως να αποφύγω οποιαδήποτε μορφής προσωπολατρία, πως να καταλαβαίνω ποιο είναι το σωστό και το καλό για την ομάδα και βέβαια, πως να αποφεύγω να παρασύρομαι από το κλίμα."
Όχι σαν εμάς τους μπούφους...Ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας βάζεις στο σωστό δρόμο...Κόλκα ζεις, εσύ μας οδηγείς!
"Ήδη, ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει το μπάτζετ του περίπου 600 χιλιάδες ευρώ. Κανένας δεν κρύβει, πως στην ομάδα επιθυμούν να κάνουν σίγουρα μια συμπληρωματική κίνηση σε θέση που πονάει."
Δηλαδή όσο το συμβόλαιο του Pablo DenPataeiPerioxi Garcia, αν δεν το καταλάβατε...
Με την προσωπολατρεία σας εμποδίζετε την ενίσχυση της ομάδας χαϊβάνια...
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=88
"Φίλοι μου, στα 35 μου χρόνια πλέον, είμαι σε θέση να καταλάβω πως να αποφύγω οποιαδήποτε μορφής προσωπολατρία, πως να καταλαβαίνω ποιο είναι το σωστό και το καλό για την ομάδα και βέβαια, πως να αποφεύγω να παρασύρομαι από το κλίμα."
Όχι σαν εμάς τους μπούφους...Ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας βάζεις στο σωστό δρόμο...Κόλκα ζεις, εσύ μας οδηγείς!
"Ήδη, ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει το μπάτζετ του περίπου 600 χιλιάδες ευρώ. Κανένας δεν κρύβει, πως στην ομάδα επιθυμούν να κάνουν σίγουρα μια συμπληρωματική κίνηση σε θέση που πονάει."
Δηλαδή όσο το συμβόλαιο του Pablo DenPataeiPerioxi Garcia, αν δεν το καταλάβατε...
Με την προσωπολατρεία σας εμποδίζετε την ενίσχυση της ομάδας χαϊβάνια...
Στο δεξί μπακ πονάμε?
Γιατί εγώ νομίζω ότι πονάνε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ με αυτά που διαβάζουμε...
Γιατί εγώ νομίζω ότι πονάνε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ με αυτά που διαβάζουμε...
Το αν θα παιζει η ομαδα με κοφτη τον Παμπλο ή τον Βιτολο, οταν θα ειναι και οι δυο σε καλη κατασταση, θα το αποφασισει ο Σαντος και οχι ο Κολκας. Ισορροπημενο σημερα το αρθρο του στην "Εξεδρα" σχετικα με το ζητημα.
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... &catId=105
Δυστυχως ομως τα προηγουμενα σχολια/αρθρα του σχετικα με τον Γκαρσια, μονο ισορροπημενα δεν ηταν. Αντιθετα, χαρακτηριζονταν απο εμπαθεια απεναντι στον παικτη. Ελπιζω πως καλλιο αργα παρα ποτε, αν και (μεταξυ μας) δυσκολο το κοβω.
Δυστυχως ομως τα προηγουμενα σχολια/αρθρα του σχετικα με τον Γκαρσια, μονο ισορροπημενα δεν ηταν. Αντιθετα, χαρακτηριζονταν απο εμπαθεια απεναντι στον παικτη. Ελπιζω πως καλλιο αργα παρα ποτε, αν και (μεταξυ μας) δυσκολο το κοβω.
δικαιωθηκε οσο προς τη φυγη ενος χαφ απο τους δυο περδινους βασικους....του χρονου θα εχει 2 στα 2, ο κολκας μεταφερει τις σκεψεις της διοικησης, τπτ παραπνω
Δε θα τόλεγα ότι δικαιώθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Αυτός έλεγε ότι η διοίκηση θα θέλει να φύγει ένα απο τα 2 χάφ.
Στην πραγματικότητα η διοίκηση τον θέλει για πάγκο (γι αυτό και τον αγόρασε πέρσι) αλλά αυτός την ψιλοείδε και δε θέλει να είναι 2ο-3ος... Ο παίχτης χαλάει τα αποδυτήρια απο το πουθενά.
Οπότε ποιά σκέψη της διοίκησης μεταφέρει?
Δηλαδή επειδή του τη βάρεσε του βερόν ότι πρέπει να παίζει βασικός και χωρίς να σκιστεί, δικαιώνεται ο εμπαθής κόλκας..?
Δε νομίζω.

Αυτός έλεγε ότι η διοίκηση θα θέλει να φύγει ένα απο τα 2 χάφ.
Στην πραγματικότητα η διοίκηση τον θέλει για πάγκο (γι αυτό και τον αγόρασε πέρσι) αλλά αυτός την ψιλοείδε και δε θέλει να είναι 2ο-3ος... Ο παίχτης χαλάει τα αποδυτήρια απο το πουθενά.
Οπότε ποιά σκέψη της διοίκησης μεταφέρει?
Δηλαδή επειδή του τη βάρεσε του βερόν ότι πρέπει να παίζει βασικός και χωρίς να σκιστεί, δικαιώνεται ο εμπαθής κόλκας..?
Δε νομίζω.

Καθηστε ρε μαγκες γιατι τα εχω παρει πολυ με τουτον !!Hideguti έγραψε:Το αν θα παιζει η ομαδα με κοφτη τον Παμπλο ή τον Βιτολο, οταν θα ειναι και οι δυο σε καλη κατασταση, θα το αποφασισει ο Σαντος και οχι ο Κολκας. Ισορροπημενο σημερα το αρθρο του στην "Εξεδρα" σχετικα με το ζητημα.
Βιτολο και Γκαρσια δλδ δεν μπορουνε να παιξουνε στην ιδια ενδεκαδα ?
4 -3 -3
----------------------Γκαρσια
--------Βιτολο ----------------------Σορλεν
Με εβγαλε οτι Σορλεν και Φωτακης θα ειναι βασικοι παντα και οτι θα παιχτει μαχη με Βιτολο και Παυλακη
Επισης με εβαλε και τον Ιβιτς βασικο
Τι ειναι τουτος ρεεεεεεε ????