Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Ας καταθεσω κι εγω την αποψαρα μου.
Με τη σημερινη "ποιοτητα" των ακραιων μπακ μας
οπως και των εως τωρα υπαρχοντων στοπερ μας
πιστευω οτι η πλεον καταλληλη λυση θα ηταν ενα
σχημα με 3 στοπερ (βαλτε οποιους θελετε αλλα με
τον Ινγκασον στη μεση) τον Ναραι δεξια και εναν
εκ των Ραφα η Τσαουση αριστερα ετσι ωστε αυτη
η πενταδα να αλληλοκαλυπτεται στα αμυντικα της
καθηκοντα ακομα και σε περιπτωσεις γρηγορου
τρανζισιον των αντιπαλων μας οταν πιεζουμε ψηλα!
Ετσι θα εκμεταλλευθουμε ακομα περισσοτερο και
καποιους κεντρικους χαφ "μικρους το δεμας" οπως
ο Νταντας που ειναι ικανοτατος στο να παραγει
παιχνιδι απο πισω θα γινει ακομα πιο χρησιμος ο
Τσιγγαρας κι ας εχει αδυναμια στο παραγωγικο
παιχνιδι αλλα κυριως θα "ελευθερωθουν" πολυ
περισσοτερο και οι Αντριγια και Κουαλιατα στις
θεσεις πισω απο το φορ οπως χρησιμοποιουνταν
απ το Φερειρα οι Αντριγια και Τζολης προπερσι!
Πιθανες 11αδες.
Κοταρσκι
Ναραι Καργας Ινγκασον Κουλιερακης Ραφα
Αντριγια Νταντας Σβαμπ Κουαλιατα
Ολιβειρα.
Ζιβκοβιτς
Λυρατζης Μορικελι Ινγκασον Νεσμπεργκ Τσαουσης
Κωνσταντελιας Φελιππε Τσιγγαρας Ρικαρντο
Κουτσιας
Υπολοιποι προς χρηση σε αντιστοιχες θεσεις οι
Μπραντον Σαστρε Μιχαηλιδης (οταν επανελθει)
Βιερινια Μπισε Καντουρι (ολιγιστα παιχνιδια)
και Κουρτιτς Αουγκουστο αν δεν απαλλαγουμε
απ την παρουσια τους με το αναλογο κερδος!
Με τετοια διαταξη θεωρω οτι και οι νεαροι
μας θα τσεκαριστουν επαρκως και οι παλιοι
θα βοηθησουν στην ενταξη των νεαρων
(αλλωστε γι αυτο το σκοπο εμειναν εφ οσον
δεν μπορεσαν να προσφερουν στην επιτευξη
του στοχου εισοδου στους ομιλους) και στο
τελος της σεζον θα εχουμε φτιαξει εναν κορμο
τουλαχιστον 7-8 παιχτων της ομαδας της
επομενης τριετιας διχως να χαθει μια απο
τις θεσεις οι οποιες οδηγουν στην ευρωπη!
Το θεμα ειναι αν μπορει ο προπονητης μας
να αντεπεξελθει σε μια τετοια διαταξη.-
Με τη σημερινη "ποιοτητα" των ακραιων μπακ μας
οπως και των εως τωρα υπαρχοντων στοπερ μας
πιστευω οτι η πλεον καταλληλη λυση θα ηταν ενα
σχημα με 3 στοπερ (βαλτε οποιους θελετε αλλα με
τον Ινγκασον στη μεση) τον Ναραι δεξια και εναν
εκ των Ραφα η Τσαουση αριστερα ετσι ωστε αυτη
η πενταδα να αλληλοκαλυπτεται στα αμυντικα της
καθηκοντα ακομα και σε περιπτωσεις γρηγορου
τρανζισιον των αντιπαλων μας οταν πιεζουμε ψηλα!
Ετσι θα εκμεταλλευθουμε ακομα περισσοτερο και
καποιους κεντρικους χαφ "μικρους το δεμας" οπως
ο Νταντας που ειναι ικανοτατος στο να παραγει
παιχνιδι απο πισω θα γινει ακομα πιο χρησιμος ο
Τσιγγαρας κι ας εχει αδυναμια στο παραγωγικο
παιχνιδι αλλα κυριως θα "ελευθερωθουν" πολυ
περισσοτερο και οι Αντριγια και Κουαλιατα στις
θεσεις πισω απο το φορ οπως χρησιμοποιουνταν
απ το Φερειρα οι Αντριγια και Τζολης προπερσι!
Πιθανες 11αδες.
Κοταρσκι
Ναραι Καργας Ινγκασον Κουλιερακης Ραφα
Αντριγια Νταντας Σβαμπ Κουαλιατα
Ολιβειρα.
Ζιβκοβιτς
Λυρατζης Μορικελι Ινγκασον Νεσμπεργκ Τσαουσης
Κωνσταντελιας Φελιππε Τσιγγαρας Ρικαρντο
Κουτσιας
Υπολοιποι προς χρηση σε αντιστοιχες θεσεις οι
Μπραντον Σαστρε Μιχαηλιδης (οταν επανελθει)
Βιερινια Μπισε Καντουρι (ολιγιστα παιχνιδια)
και Κουρτιτς Αουγκουστο αν δεν απαλλαγουμε
απ την παρουσια τους με το αναλογο κερδος!
Με τετοια διαταξη θεωρω οτι και οι νεαροι
μας θα τσεκαριστουν επαρκως και οι παλιοι
θα βοηθησουν στην ενταξη των νεαρων
(αλλωστε γι αυτο το σκοπο εμειναν εφ οσον
δεν μπορεσαν να προσφερουν στην επιτευξη
του στοχου εισοδου στους ομιλους) και στο
τελος της σεζον θα εχουμε φτιαξει εναν κορμο
τουλαχιστον 7-8 παιχτων της ομαδας της
επομενης τριετιας διχως να χαθει μια απο
τις θεσεις οι οποιες οδηγουν στην ευρωπη!
Το θεμα ειναι αν μπορει ο προπονητης μας
να αντεπεξελθει σε μια τετοια διαταξη.-
από obanebane » Κυρ Αύγ 14, 2022 12:24 pm
Κωστή, εμένα μη μου τα λες αυτά, στον Σαββίδη πες τα.
Εγώ απάντησα στον φίλο που έγραψε για τον Μπερναρντ και για το τι κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς.
Έγραψα απλά ότι έχουν τα έσοδα να φέρουν καλύτερους παίχτες από αυτούς που έχουν,χωρίς οι ιδιοκτήτες να βάλουν από την τσέπη τους.
Όσον αφορά τα μεγέθη που έγραψα,οι συνδρομητικές πλατφόρμες μας .
Αν είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος αγωνιστικά,οφείλεται αποκλειστικά στον Ιβάν.
Που διαφωνείτε σε αυτό;
Μπανε ποια είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια των Κούλα,βαζελου, ΠΑΟΚ και γράφεις ότι οι πλατφόρμες μας βλέπουν ως αρκετά μικρότερο μέγεθος?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι πάνω κάτω οι τρεις έχουν ίδια τηλεοπτικα
Κωστή, εμένα μη μου τα λες αυτά, στον Σαββίδη πες τα.
Εγώ απάντησα στον φίλο που έγραψε για τον Μπερναρντ και για το τι κάνουν οι άλλοι και όχι εμείς.
Έγραψα απλά ότι έχουν τα έσοδα να φέρουν καλύτερους παίχτες από αυτούς που έχουν,χωρίς οι ιδιοκτήτες να βάλουν από την τσέπη τους.
Όσον αφορά τα μεγέθη που έγραψα,οι συνδρομητικές πλατφόρμες μας .
Αν είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος αγωνιστικά,οφείλεται αποκλειστικά στον Ιβάν.
Που διαφωνείτε σε αυτό;
Μπανε ποια είναι τα τηλεοπτικά συμβόλαια των Κούλα,βαζελου, ΠΑΟΚ και γράφεις ότι οι πλατφόρμες μας βλέπουν ως αρκετά μικρότερο μέγεθος?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι πάνω κάτω οι τρεις έχουν ίδια τηλεοπτικα
18 ο γαύρος.
8 ο ΠΑΟΚ.
5 ο Άρης.
10 ο Βαζελος.
10 η Χάρτινη.
Αυτά ξέρω από δημοσιεύματα.
Μάλιστα τα 8 τα εξασφαλίσαμε (Σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα) μετά από παρέμβαση και διαπραγμάτευση του ίδιου του Ιβάν.
Μας έδιναν πολύ λιγότερα.
Να θυμίσω επίσης ότι όταν έπαιζαν οι αγώνες μας από το ΠΑΟΚ tv,η μεγαλύτερη προσφορά που μας είχαν κάνει ήταν τα 4 μύρια.
Λιγότερα δηλαδή από όσα παίρνει τώρα ο Άρης.
Αν ξέρετε κάτι άλλο, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
8 ο ΠΑΟΚ.
5 ο Άρης.
10 ο Βαζελος.
10 η Χάρτινη.
Αυτά ξέρω από δημοσιεύματα.
Μάλιστα τα 8 τα εξασφαλίσαμε (Σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα) μετά από παρέμβαση και διαπραγμάτευση του ίδιου του Ιβάν.
Μας έδιναν πολύ λιγότερα.
Να θυμίσω επίσης ότι όταν έπαιζαν οι αγώνες μας από το ΠΑΟΚ tv,η μεγαλύτερη προσφορά που μας είχαν κάνει ήταν τα 4 μύρια.
Λιγότερα δηλαδή από όσα παίρνει τώρα ο Άρης.
Αν ξέρετε κάτι άλλο, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση αφορούσε τον βαζελο και την Κούλα ( ο γάβρος είναι εκτός συναγωνισμού για πολλούς λόγους).
Το ένα εκατομμύριο διαφορά σε τηλεοπτικα ( τόσο ξέρω εγώ ότι είναι ) δεν καθιστά λόγο για να πούμε ότι οι πλατφόρμες μας βλέπουν ως πολύ μικρότερο μέγεθος
Ας αφήσουμε στην άκρη τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση της Νόβα , πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και γιατί είχαμε τέτοιες προσφορές.
Το ίδιο ισχύει και τώρα με την κρατικοδιαιτη κοσμοτε. Αλλά ακόμα και έτσι τα τηλεοπτικά μας δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Από κει και πέρα ο βάζελος έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε την δυνατότητα να δώσει κάποια μεγάλα σήμερα αφού δεν έχει παροπλισμένους παίκτες που πιάνουν μεγάλο μέρος του μπάτζετ ,ενώ επίσης ξεφορτώθηκε και κάποια αρκετά μεγάλα συμβόλαια
Το ένα εκατομμύριο διαφορά σε τηλεοπτικα ( τόσο ξέρω εγώ ότι είναι ) δεν καθιστά λόγο για να πούμε ότι οι πλατφόρμες μας βλέπουν ως πολύ μικρότερο μέγεθος
Και κάποιους μήνες πριν μας είχαν κάνει προσφορά 10 εκατομμύρια αλλά άλλαξε η κυβέρνηση.Να θυμίσω επίσης ότι όταν έπαιζαν οι αγώνες μας από το ΠΑΟΚ tv,η μεγαλύτερη προσφορά που μας είχαν κάνει ήταν τα 4 μύρια
Ας αφήσουμε στην άκρη τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση της Νόβα , πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και γιατί είχαμε τέτοιες προσφορές.
Το ίδιο ισχύει και τώρα με την κρατικοδιαιτη κοσμοτε. Αλλά ακόμα και έτσι τα τηλεοπτικά μας δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Από κει και πέρα ο βάζελος έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε την δυνατότητα να δώσει κάποια μεγάλα σήμερα αφού δεν έχει παροπλισμένους παίκτες που πιάνουν μεγάλο μέρος του μπάτζετ ,ενώ επίσης ξεφορτώθηκε και κάποια αρκετά μεγάλα συμβόλαια
Συγνώμη αλλά ξεχνάς μάλλον την κλοπή του βαζελου απέναντι στην μεγάλη ομάδα του ΣάντοςOdi » Κυρ Αύγ 14, 2022 1:09 pm
Εδώ διαβάζουμε σε forum οπαδών του ΠΑΟΚ , ότι η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν «άκρως ανταγωνιστική».
Πως ήταν η «άκρως ανταγωνιστική» ομάδα; Στην καλύτερη περίπτωση 4η θέση, με 6 τίτλους σε 86 χρόνια.
Πως είναι η «σιγουρα χειρότερη» τωρινή ομάδα ; Στην χειρότερη 2η θέση, με 5 τίτλους (6 στο γήπεδο) σε 10 χρόνια.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
Δεν είναι 1 είναι 2 τα εκατομμύρια της διαφοράς και δεν έγραψα πουθενά πολύ μικρότερο μέγεθος.
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Όταν σε κάποιον δίνουν 10 και σε κάποιον άλλο 8,αυτόν που του δίνουν 8 ,δε τον θεωρούν μικρότερο μέγεθος;
Που είναι το παράλογο σε όσα γράφω;
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Όταν σε κάποιον δίνουν 10 και σε κάποιον άλλο 8,αυτόν που του δίνουν 8 ,δε τον θεωρούν μικρότερο μέγεθος;
-
- Επικοινωνία:
Κανένα νεώτερο από Mihaj,Taylor,Jaba και Murg υπάρχει η βάλτωσαν οι περιπτώσεις αποχώρησής τους;Για Ninua & Λάμπρου ακούστηκε τίποτα έστω ως φήμη; Για Augusto & Kurtic; Μιλάμε για 6+2 πιθανές αποχωρήσεις(κατ' εμέ σημαντικό να επέλθουν το συντομότερο δυνατό) από το ρόστερ που θα ελάφρυναν το έργο του προπονητή στον καταμερισμό ρόλων και αγωνιστικών λεπτών ακόμα και αν δεν υπάρξει προσθήκη.Ελπίζω μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη να έχουμε απαλλαγεί τουλάχιστον από τους 6 πρώτους
Επειδή θα με τρελάνετε:renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά ξεχνάς μάλλον την κλοπή του βαζελου απέναντι στην μεγάλη ομάδα του ΣάντοςOdi » Κυρ Αύγ 14, 2022 1:09 pm
Εδώ διαβάζουμε σε forum οπαδών του ΠΑΟΚ , ότι η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου ήταν «άκρως ανταγωνιστική».
Πως ήταν η «άκρως ανταγωνιστική» ομάδα; Στην καλύτερη περίπτωση 4η θέση, με 6 τίτλους σε 86 χρόνια.
Πως είναι η «σιγουρα χειρότερη» τωρινή ομάδα ; Στην χειρότερη 2η θέση, με 5 τίτλους (6 στο γήπεδο) σε 10 χρόνια.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
Ο Ζαγοράκης ανέλαβε το 2007-08 και είχαμε τις σαρδέλες.
Επόμενη χρονιά το 2008-09 με δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και 4η στα play off χωρίς νίκη κόντρα στο ΠΟΚ.
2009-10 η κλοπή του Σπάθα, σε μια επίδειξη πως ό,τι και να κάνεις, δεν σε υπολόγιζαν καν.
Άρα τί έχουμε εν τελεί; Τίποτα απτό πέρα από την απόδειξη ότι πριν τον Ιβάν δεν σε έβλεπαν καν, σε έσφαζαν στο γόνατο εύκολα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Πώς μπορείτε έστω να διανοείστε το ότι ένας σύλλογος με 6 τίτλους σε 86 χρόνια και άλλους 6 στα επόμενα 10, είναι καλύτερα στην πρώτη περίοδο απ ότι στην δεύτερη μου διαλύει τον εγκέφαλο.
Επι λεξη έγραψες το παρακάτω.obanebane έγραψε:Δεν είναι 1 είναι 2 τα εκατομμύρια της διαφοράς και δεν έγραψα πουθενά πολύ μικρότερο μέγεθος.
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Για το συμβόλαιο του βαζελου τα περισσότερα άρθρα Μιλανε για 18 μύρια στην διετία...άρα ένα εκατομμύριο διαφορά το οποίο εξαλείφεται με την κατάληψη από τον ΠΑΟΚ της δεύτερης θέσης και του μπόνους του ενός εκατομμυρίου.Όσον αφορά τα μεγέθη που έγραψα,οι συνδρομητικές πλατφόρμες μας βλέπουν ως αρκετά μικρότερο μέγεθος
Το πιο σημαντικό, εντούτοις, για τον προϋπολογισμό της "πράσινης" ΠΑΕ, είναι το ύψος της τελικής συμφωνίας με την Cosmote TV, που θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό σε ετήσια βάση ένα ποσό κοντά στα 9 εκατ. ευρώ. Ήτοι, σχεδόν 18 εκατ. ευρώ στην επόμενη διετία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 14 Αύγ 2022, 17:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η Τελευταία περίοδος περιέχει ένα αυθαίρεο συμπέρασμα το οποίο έχεις βγάλει αποκλειστικά μόνος σου.Odi έγραψε:Επειδή θα με τρελάνετε:renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά ξεχνάς μάλλον την κλοπή του βαζελου απέναντι στην μεγάλη ομάδα του ΣάντοςOdi » Κυρ Αύγ 14, 2022 1:09 pm
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
Ο Ζαγοράκης ανέλαβε το 2007-08 και είχαμε τις σαρδέλες.
Επόμενη χρονιά το 2008-09 με δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και 4η στα play off χωρίς νίκη κόντρα στο ΠΟΚ.
2009-10 η κλοπή του Σπάθα, σε μια επίδειξη πως ό,τι και να κάνεις, δεν σε υπολόγιζαν καν.
Άρα τί έχουμε εν τελεί; Τίποτα απτό πέρα από την απόδειξη ότι πριν τον Ιβάν δεν σε έβλεπαν καν, σε έσφαζαν στο γόνατο εύκολα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Πώς μπορείτε έστω να διανοείστε το ότι ένας σύλλογος με 6 τίτλους σε 86 χρόνια και άλλους 6 στα επόμενα 10, είναι καλύτερα στην πρώτη περίοδο απ ότι στην δεύτερη μου διαλύει τον εγκέφαλο.
Είναι άλλο πράγμα να λες ότι στην εποχή Σαββίδη εισαι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ότι ήσουν στο παρελθόν και άλλο πράγμα να λες ότι επί εποχης διοίκησης πρωτοδικείου το ταβάνι σου ήταν η τέταρτη θέση...τα γεγονότα διαψεύδουν κάτι τέτοιο
- abc_o_ karpouzas
φετος θα φανουν ....πολλες αληθειες...γιατι συμφωνα με τα μμε
βαζελοχανουμα δυναμωσαν και εγιναν βασικοι για την 2η
και ο ρουλης φετος χτυπαει στα ισια τον γαυρο...για την 1η και για το κυπελο και για τα εμβολια και για τα καυσημα και για τα ....ααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχααχαχ
βαζελοχανουμα δυναμωσαν και εγιναν βασικοι για την 2η
και ο ρουλης φετος χτυπαει στα ισια τον γαυρο...για την 1η και για το κυπελο και για τα εμβολια και για τα καυσημα και για τα ....ααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχααχαχ
Και έτσι να είναι (δεν το αμφισβητώ) πάλι σε θεωρούν αρκετά μικρότερο μέγεθος, όταν σου δίνουν τα ίδια και κατά τι λιγότερα από τον Βαζελο που είχε να βγει Ευρώπη 5 χρόνια,όταν εσύ σταθερά είσαι 2ος και με αήττητο πρωτάθλημα και 4 κύπελλα στην 5ετια.
Δηλαδή αν τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο ΠΑΟΚ την τελευταία 5ετια τα είχε φέρει ο Βαζελος και το αντίθετο, ποσά θα έπαιρνε ο ένας και ποσά ο άλλος;
Και για να έρθουμε και στο προκείμενο,εγώ δεν ψάχνω το γιατί συμβαίνουν αυτά,απλά λέω ότι τα πάγια έσοδα μας είναι ίδια ή και λιγότερα από τον Βαζελο,μετά από αρκετά χρόνια και σίγουρα λιγότερα από αυτά της αεχ.
Πάντα όσον αφορά τη σεζόν που διανύουμε.
Δηλαδή είναι παράδοξο να χτυπάνε παίχτες που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα προηγούμενα χρόνια ή παράλογο να μας πάρουν έναν παίχτη που εμείς θέλουμε κάνοντας του καλύτερη προσφορά;
Μας καλοεμαθε ο Ιβάν και αυτούς δεν τους "βλέπαμε" τώρα κάνουμε σαν παιδάκια που τους παίρνουν το γλυκό από τα χέρια.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ,όλη η φίλαθλη χώρα και μέσα σε αυτή και εμείς οι ίδιοι,θεωρούν ότι θα είμαστε 5οι άντε 4οι ,στην καλύτερη.
Κοντός ψαλμός.
Δηλαδή αν τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο ΠΑΟΚ την τελευταία 5ετια τα είχε φέρει ο Βαζελος και το αντίθετο, ποσά θα έπαιρνε ο ένας και ποσά ο άλλος;
Και για να έρθουμε και στο προκείμενο,εγώ δεν ψάχνω το γιατί συμβαίνουν αυτά,απλά λέω ότι τα πάγια έσοδα μας είναι ίδια ή και λιγότερα από τον Βαζελο,μετά από αρκετά χρόνια και σίγουρα λιγότερα από αυτά της αεχ.
Δηλαδή είναι παράδοξο να χτυπάνε παίχτες που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα προηγούμενα χρόνια ή παράλογο να μας πάρουν έναν παίχτη που εμείς θέλουμε κάνοντας του καλύτερη προσφορά;
Μας καλοεμαθε ο Ιβάν και αυτούς δεν τους "βλέπαμε" τώρα κάνουμε σαν παιδάκια που τους παίρνουν το γλυκό από τα χέρια.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ,όλη η φίλαθλη χώρα και μέσα σε αυτή και εμείς οι ίδιοι,θεωρούν ότι θα είμαστε 5οι άντε 4οι ,στην καλύτερη.
Κοντός ψαλμός.
Ο ΠΑΟΚ αν ήταν ομάδα της Αθήνας θα είχε τουλάχιστον 20-30 τίτλους παραπάνω. Δεν χρειάζεται να είσαι ουτε Μακεδονομάχος ούτε τίποτα παρόμοιο για να πιστεύεις κάτι τέτοιο. Δυστυχώς είναι η λειτουργία της Ελλάδας σε όλους τους τομείς τέτοια που δεν θα μπορούσε να λείπει το ποδόσφαιρο από αυτό. Ίσως και στο ποδόσφαιρο να είναι ακόμα περισσότερο εμφανές κάτι τέτοιο.
Για αυτούς είναι λογικό ι βαζελος και η Κούλα να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα ακόμα και αν αγωνιστικά είναι χιλιόμετρα πίσω. Όπως επίσης ότι και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι από πάνω τους είναι κάτι τελείως παροδικό...μια μικρή παρένθεση.
Το μόνο που φοβούνται και κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν είναι να μείνει στην βόρεια Ελλάδα μόνο μια ομάδα , γι'αυτό και το τόσο μεγάλο πατροναρισμα στον ρούλη.
Για αυτούς είναι λογικό ι βαζελος και η Κούλα να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα ακόμα και αν αγωνιστικά είναι χιλιόμετρα πίσω. Όπως επίσης ότι και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι από πάνω τους είναι κάτι τελείως παροδικό...μια μικρή παρένθεση.
Το μόνο που φοβούνται και κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν είναι να μείνει στην βόρεια Ελλάδα μόνο μια ομάδα , γι'αυτό και το τόσο μεγάλο πατροναρισμα στον ρούλη.
- WeWillRockYou
Βλέποντας πως προς το παρόν δεν βγαίνει κάτι νεότερο για μεταγραφικές κινήσεις (αν και δεν χάνω την ελπίδα μου ακόμα), προσπαθώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να πάει η ομάδα σε σχέση με πέρσι.
Δυστυχώς, πάμε σε μια χρονιά όπου τα στοιχήματα θα είναι πολλά, αλλά θέλω να ελπίζω πως κάποια από αυτά θα μας βγουν.
Κοιτώντας την ομάδα συνολικά σε φιλικά και επίσημα, καταλήγω πως ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου για φέτος είναι η άμυνα.
Επιθετικά, αν είναι καλά οι Μπίσε, Καντουρί, Ολιβέιρα μαζί με Ζίβκοβιτς και Ναρέι, θα βγει πιστεύω ο πρώτος γύρος και θα υπάρχουν ελπίδες να μπουν σταδιακά οι νεαροί παίκτες με ομαλό τρόπο. Οι ελλείψεις σε αναπληρωματικό φορ και επιτελικό είναι δεδομένες, αλλά σε σχέση με πέρσι όπου υπήρχε ο κανένας μεσοεπιθετικά, πιστεύω πως στο τέλος θα τα πάμε καλύτερα.
Στα χαφ μέχρι στιγμής, είμαστε στα ίδια και ελπίζουμε να δώσουν πολύ περισσότερα πράγματα οι Νταντάς-Σοάρες μέσα στη σεζόν. Αν μπορέσει να γίνει μια κίνηση με αποχώρηση Κούρτιτς και έλευση ενός επιτελικού, θα είμαστε ακόμα καλύτερα.
Στην άμυνα είναι εκεί που θεωρώ πως η ομάδα πονάει πραγματικά. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει βασικό αριστερό στόπερ μέχρι να επιστρέψει ο Μιχαηλίδης, και δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις πίσω από τους Κοτάρσκι-Ίγκασον- Ρ.Σοάρες- Λύρατζη, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν μέτριες επιλογές.
Ιδανικά η ομάδα θα χρειαζόταν ένα στόπερ και ένα ακραίο μπακ ακόμα, κινήσεις που δεν φαίνονται στον ορίζοντα.
Ειδικά στους κεντρικούς αμυντικούς, προκύπτει τεράστιος προβληματισμός, καθώς δεν υπάρχει παίκτης να μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, γεγονός που δυσχεραίνει τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Πραγματικά δύσκολος γρίφος το να δημιουργηθούν σταθερές το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί χρόνος, σε μια εποχή που δεν υπάρχει υπομονή στο φίλαθλο κοινό. Πιστεύω πάντως πως αν η ομάδα πάρει έστω και δύσκολα τις νίκες στις πρώτες 4-5 αγωνιστικές, θα κερδίσει χρόνο και θα ξαναζεσταθεί ο κόσμος.
Δυστυχώς, πάμε σε μια χρονιά όπου τα στοιχήματα θα είναι πολλά, αλλά θέλω να ελπίζω πως κάποια από αυτά θα μας βγουν.
Κοιτώντας την ομάδα συνολικά σε φιλικά και επίσημα, καταλήγω πως ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου για φέτος είναι η άμυνα.
Επιθετικά, αν είναι καλά οι Μπίσε, Καντουρί, Ολιβέιρα μαζί με Ζίβκοβιτς και Ναρέι, θα βγει πιστεύω ο πρώτος γύρος και θα υπάρχουν ελπίδες να μπουν σταδιακά οι νεαροί παίκτες με ομαλό τρόπο. Οι ελλείψεις σε αναπληρωματικό φορ και επιτελικό είναι δεδομένες, αλλά σε σχέση με πέρσι όπου υπήρχε ο κανένας μεσοεπιθετικά, πιστεύω πως στο τέλος θα τα πάμε καλύτερα.
Στα χαφ μέχρι στιγμής, είμαστε στα ίδια και ελπίζουμε να δώσουν πολύ περισσότερα πράγματα οι Νταντάς-Σοάρες μέσα στη σεζόν. Αν μπορέσει να γίνει μια κίνηση με αποχώρηση Κούρτιτς και έλευση ενός επιτελικού, θα είμαστε ακόμα καλύτερα.
Στην άμυνα είναι εκεί που θεωρώ πως η ομάδα πονάει πραγματικά. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει βασικό αριστερό στόπερ μέχρι να επιστρέψει ο Μιχαηλίδης, και δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις πίσω από τους Κοτάρσκι-Ίγκασον- Ρ.Σοάρες- Λύρατζη, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν μέτριες επιλογές.
Ιδανικά η ομάδα θα χρειαζόταν ένα στόπερ και ένα ακραίο μπακ ακόμα, κινήσεις που δεν φαίνονται στον ορίζοντα.
Ειδικά στους κεντρικούς αμυντικούς, προκύπτει τεράστιος προβληματισμός, καθώς δεν υπάρχει παίκτης να μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, γεγονός που δυσχεραίνει τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Πραγματικά δύσκολος γρίφος το να δημιουργηθούν σταθερές το επόμενο διάστημα και θα χρειαστεί χρόνος, σε μια εποχή που δεν υπάρχει υπομονή στο φίλαθλο κοινό. Πιστεύω πάντως πως αν η ομάδα πάρει έστω και δύσκολα τις νίκες στις πρώτες 4-5 αγωνιστικές, θα κερδίσει χρόνο και θα ξαναζεσταθεί ο κόσμος.
Η συζήτηση των εσόδων ξεκίνησε μετά από τη φήμη πως ο Μπερνάρντ μπορεί να πάει στον βάζελο.obanebane έγραψε:Και έτσι να είναι (δεν το αμφισβητώ) πάλι σε θεωρούν αρκετά μικρότερο μέγεθος, όταν σου δίνουν τα ίδια και κατά τι λιγότερα από τον Βαζελο που είχε να βγει Ευρώπη 5 χρόνια,όταν εσύ σταθερά είσαι 2ος και με αήττητο πρωτάθλημα και 4 κύπελλα στην 5ετια.
Κοντός ψαλμός.
Εκεί επάνω απάντησες πως αυτό συμβαίνει ΕΠΕΙΔΉ ο βάζελος έχει περισσότερα έσοδα φέτος.
Σε παρακαλώ μην το αρνηθείς, το έγραψες πάνω από τρεις φορές.
1) Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις τον κόπο να μας εξηγήσεις από που προκύπτει πως ΌΛΕΣ οι φετινές κινήσεις των δυο ομάδων βασίζονται αποκλειστικά στα φετινά έσοδα;; Δεν σου φαίνεται εντελώς αυθαίρετο και άκυρο ως συμπέρασμα;
Αν δηλαδή πέρσι έβγαλες 100 εκατομμύρια και ο βάζελος μηδέν και φέτος είναι να βγάλεις εσύ 5 και ο βάζελος 15, αυτό σημαίνει πως είναι λογικό να χτυπάει αυτός τον κάθε Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Σπόραρ και εσύ τον Ρικάρντο και τον Μπράντον;
2) Μπορείς επίσης σε παρακαλώ να μας πεις ποια είναι τα ΤΌΣΟ περισσότερα έσοδα;
10 ώρες το συζητάμε και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ για τον βάζελο δεν βρήκες να πεις κάτι παραπάνω από το 1 (με το ζόρι) εκατομμύριο μεγαλύτερου τηλεοπτικού συμβολαίου που έχει.
Μην μου πεις για τα διαρκείας της χάρτινης και το τηλεοπτικό του γαύρου. Για τον βάζελο μιλάμε.
Για ποιο λόγο αποφεύγεις να πεις πως ο βάζελος θέλει να ξοδέψει λεφτά, ενώ εμείς όχι;
Είναι τόσο προφανές που είναι να απορείς γιατί το συζητάμε.
Υ.Γ. Αλήθεια σου λέω, έχω παρατηρήσει τα σχόλια σου και στα περισσότερα (αν όχι όλα) συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Εκτός από το σημερινό που ειλικρινά δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο.