Άκουσε να σου πω για να τελειώνουμεJules Winnfield έγραψε:Δε μου λες ,ρε γέρο, με ξέρεις κι από χθες; Βλέπεις ένα νέο μέλος που ξέρεις πως δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα και μου πουλάς κάποιου είδους διαδικτυακής μαγκιάς;Γέρος έγραψε:Στον άλλον Αδελφέ μου. Αλλοίμονο !!!iasoiako έγραψε:Εγω ακομα δεν καταλαβα ο Γερος απευθυνεται σε εμενα η στον Julius πως τον λενε;
Εσύ δυστυχώς βρέθηκες μέσα στην παράθεση. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.
Μάθε να σέβεσαι όταν μιλάς γιατί ούτε η ηλικία ούτε το πρόβλημά σου,οποία κι αν είναι η αναπηρία σου,δε δικαιολογούν το επιτιμητικά σου ύφος.
Δε θα σε ρωτήσω τι ήταν αυτό που σε χάλασε γιατί δε θα βγάλω άκρη. Θα γράψεις παλι κανένα σεντόνι χωρίς αρχή και τέλος...Ου γαρ έρχεται μόνον..
Θα πω μόνο πως είναι ντροπή πολλοί πρώην ΠΑΟΚτσήδες πλέον να είναι Σαββιδαϊκός.
Εγώ ,και ευτυχώς αρκετοί εδώ μέσα, θα συνεχίσω να βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο.
Μας είπες ότι είναι ντροπή για τον Π.Α.Ο.Κ. να υστερεί του παλέτα και του αφραγκούζου. Και ρωτώ αυτό πως το προεξοφλείς ? Υπάρχει ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ λόγος για να ντρέπεται ο Π.Α.Ο.Κ., ειδικά απέναντι σε δούλους ή σφουγκοκωλάριους ?
Δισεκατομμυριούχος δεν σημαίνει μ@@@κ@ς.
Το κυριότερο όμως εγώ είμαι Σαββιδαϊκός, το δέχομαι. Όποιος, όμως, πετάει αυθαίρετα λόγια όπως να πληρώσει ο Σαββίδης, είσαι ντροπή Σαββίδη ή φύγε Σαββίδη ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΎΣΗ είναι εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. και δικός μου. Μέχρι λοιπόν να γράψεις μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση σε αγνοώ.
Αυτή τη στιγμή προέχει το σήμα κινδύνου του Χατζόπουλου, το οποίο η αλήθεια είναι όλοι το πήραμε ελαφριά την καρδία.
Το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα, ειδικά άτομα σαν και σένα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Την υγεία μου γιατί την ανακατεύεις, σου ζήτησα να έρθεις να σπρώξεις το αμαξίδιο μου ?
ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.